Защо умират все повече хора от рак у нас! Вижте зловещата истина
26 Юли 2017, Сряда, 14:50 ч.
Автор: Флагман.бгТози кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски лобисти
Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата - цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби.Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак.
Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.
Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакетиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент. При заводското производство се добавя соли и натриев нитрит, известен като Е250 .
Натриевият нитрит увеличава срока на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.
Проблемът обаче е, че натриевият нитрит влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическият процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследвания, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.
Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрит, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.
В категории:
Животът
Колко ще ни струва великденския козунак
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях
Завръща ли се Нана
Имаше ли секс в „Ергенът“
Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас
4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си
26/04/2024, Петък 22:00
0
Имаше ли секс в „Ергенът“
26/04/2024, Петък 21:47
0
4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
26/04/2024, Петък 21:40
0
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях
26/04/2024, Петък 21:20
0
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие
26/04/2024, Петък 20:40
1
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак
26/04/2024, Петък 20:20
1
Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас
26/04/2024, Петък 20:00
0
Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона
26/04/2024, Петък 19:54
1
Колко ще ни струва великденския козунак
26/04/2024, Петък 19:40
4
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона
26/04/2024, Петък 19:34
4
Утре започва най-голямото географско събитие в България
26/04/2024, Петък 19:20
0
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля
26/04/2024, Петък 19:06
0
Да не забравяме, че натриевият нитрит спасява при отравяне с цианид.
Това, което ни разболява е стреса, въздуха който дишаме, почвата "обогатена" с чернобилски цезий, а всичко останало като консервантите, цигарите и алкохола са капка в морето.
Не убиват само те, а комплексната атака срещу организма от всичко, което пием, ядем и най-вече дишаме под ежедневен стрес. Освен това имунната ни система е толкова натоварена да се справя с все по-новите целогодишни вирусни щамове, че не и остават сили да се бори с раковите клетки.
Спокойствие и сезонни плодове и зеленчуци, като не се прекалява с нищо и не се смесват много видове храни. Само така можем да си помогнем, доколкото успеем. Защото можем да изберем какво да ядем и пием, но не можем да спрем да дишаме!
Не съм виждал да се влага в охладени или замразени меса. Обикновено те се опаковат като се изтегля въздуха от опаковката и се напомпва опаковъчен газ от определено съотношение на кислород и въглероден диоксид, като така месото не се окислява и се запазва свежия му цвят.