×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО)


Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО)
Смеят ни се като разбраха, че подаваме сигнали до институциите, твърди Мария Маринова, управител на къмпинг „Русалка”(вдясно). До нея е Мария Банева, майката на Николай Банев
Тема в развитие
Баневи спечелиха важна битка в ЕСПЧ в Страсбург, чакат развръзка за „Каваците“ Въводът на Баневи на къмпинг „Каваци“ остана само на хартия Пишат до Румен Радев и Бойко Рашков за „завзетия къмпинг Каваци“ Баневи със стратегическа победа в съда, ВКС анулира договора за продажба на къмпинг „Каваците“ Димитър Спасов-Каратиста: Отказах схемите на Баневи, защото те винаги завършват зле Златка Димитрова: Мъже с тъмни дрехи обикалят къмпинг „Каваци“, летовниците се страхуват Полиция варди завръщането на сем.Баневи в къмпинг "Каваци" със съдия-изпълнител Съдът върна къмпинг "Каваци" на семейство Баневи Възможно ли е Баневи да продадат 40 дка на Каваците само за 10 хил.лева? Семейство Баневи бие аларма: "Делта гард" разрушава бунгалата ни на къмпинг "Каваци" Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Евгения Банева: Премиерът е заблуден, "Полимери" е опоскано от синдика (ВИДЕО) Николай Банев отговори на Бойко Борисов: Не аз, а Вие и Вашето управление съсипаха "Полимери" Бойко Борисов за Николай Банев: Разграби всичко в "Полимери", за да си купува Мерцедес и Майбах Извънредно! Евгения Банева: Охранители на Каратиста заляха наши служители с кофа фекалии Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Каратиста продължава да рекетира „Каваци”, въоръжени гардове събират оборот от заведенията и заплашват персонала Евгения Банева: Охранителите на Каратиста ни рекетират, искат оборота от „Каваците“ (ВИДЕО) Каратиста с нов опит да превземе къмпинг "Каваците". Евгения Банева: Документите му са фалшиви Само във Флагман! Митко Каратиста за екшъна на „Каваци“: Грижим се за спокойствието на туристите, имаме договор за охрана Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира! Полицията отказала да се меси в „сблъсъка за Каваците“ (СНИМКИ) Извънредно! Митко Каратиста превзе с 20 въоръжени гарда къмпинг „Каваците“
виж още
скрий
22 Юли 2017, Събота, 09:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Слух, че ще строят огромен комплекс с аквапарк на къмпинг "Каваци" притесни туристите


Хората на Димитър Спасов-Каратиста в прав текст ни казаха, че и да се оплакваме нищо няма да последва, защото в България по-високо от Бойко Борисов няма. Това твърдят семейство Баневи, които водят корпоративен спор с Димитър Спасов, известен с прозвището Каратиста.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Припомняме, че фирмата на Спасов – „Делта гард груп” охранява къмпинга от близо месец на базата на договор, подписан от бившия служител на „Хелио-тур-С” АД Зорница Ангелова. За случая Флагман.бг писа пръв.

Според семейство Баневи Зорница Ангелова е злоупотребила и е преотдала неправомерно къмпинга на фирма-бушон, която от своя страна е сключила договор с охранителната компания на Димитър Спасов.

Това е схема за източването на приходите от къмпинга, категорични са от „Хелио-тур-с” АД.Евгения и Николай Баневи са подали сигнали до всички възможни институции. Заради ескалиралото напрежение в петък техни представители дадоха извънредна пресконференция в Созопол.

Пред медиите застана майката на Николай Банев - Мария, управителят на комплекса Мария Маринова, както и адвокатът на семейството Мирослав Стойков.

Мария Банева, ерудиран човек, занимавал се в целия си съзнателен живот с култура, бе силно възмутена. Тя съобщи, че е заплашвана и подлагана на психически тормоз от Димитър Спасов и хората му.

„Вчерашният ден (четвъртък, б.а.) беше много напрегнат, ужасен! Шефът на „Делта гард” Димитър Спасов дойде и всички ни наруга най-цинично. Бях в канцеларията с нашия управител, г-н Спасов дойде с един охранител и беше изключително груб. Каза ни да се махаме веднага, обиждаше ни! Нашият финансов директор Пламен Едрев беше наруган жестоко, даже му се праскаше с колата по юмруци, защото не си е платил входа, за да влезе в нашия комплекс. Заедно с това не е спрял психическият тормоз, на който този човек ни подлага. Казах на г-н Спасов, че отношението му лично към мен – майка, баба, дори и прабаба е обидно и неетично”, заяви Мария Банева.

Управителят на ТХ „Русалка Холидейз” АД – фирмата на семейство Баневи, която претендира да е пълноправният стопанин на къмпинг „Каваци” Мария Маринова, изнесе пред журналисти подробни данни за всички сигнали, които са пускани до държавните институции.

„Алармирахме ги, имаме уверението, че уж се работи по този въпрос, но според мен е вяло. Не знам дали е умишлено. Надявам се да не е! Пуснахме няколко сигнала и видях как им извършват проверките. Имайте предвид, че фирмата, която претендира да управлява къмпинга е само с един назначен служител. Възможно ли е да управляваш такъв обект – над 50 бунгала, мотел и само с един работник?”, запита риторично Мария Маринова.

„Дали има чадър? Най-интересното е, че това си го говорят самите те. Споменава се името и на премиера Бойко Борисов, моите уважения към него. Една уважаваща се фирма не мисля, че може да си позволява да използва такива недомвлъвки. Да ни казват: "Оплаквайте се където искате, но имайте си предвид, че от него по-високо няма!” Това е глупаво и арогантно!", допълни Маринова. По думите й хората на Каратиста й се смеели като казала, че ще сигнализира държавните институции.

Мария Маринова твърди, че от 1 юли хората на Каратиста са превзели силово рецепцията и в момента прибирали приходите от къмпинга.

Адвокатът на семейство Баневи Мирослав Стойков допълни, че сигналите са над 30 - до полиция, прокуратура, КЗП, инспекция на труда, НАП и други.

„Вероятно ще мине летният сезон преди да получим правосъдие. По мое мнение този казус ще се реши най-малко за година. Всичко това създава предпоставки да се използва този вакуум, да се сключват подобни договори, които ги има и на други места. В момента със страшна сила виси проблемът с тока и водата, защото дружеството ТХ „Русалка холидей”, не получава приходи и не е в състояние да заплати ток и вода и вероятно ще бъде преустановено. Ако се случи – ще настъпи криза в къмпинга”, алармира Мирослав Стайков.

Според него от няколко дни тече опит за превземането на целия бизнес на семейство Баневи. Имало и други случаи, в които с фалшифицирани договори за продажба или отдаване под наем се завладявали имоти на „Хелио-тур-С” АД.

Потърсихме Димитър Спасов или негов представител на къмпинга, но не открихме упълномощено лице. Флагман.бг е с готовност да предостави правото на отговор на отсрещната страна.



Докато течеше импровизираната пресконференция на къмпинга на място дойдоха и много туристи, които изявиха желание да изкажат своите притеснения.  Те бяха категорични, че са възмутени от случващото се. Полиция, охранители, скандали - това било ежедневната им гледка, твърдят туристите, с които разговаряхме(ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО).



"Идваме тук от години и не искаме да загубим това райско място. Притеснени сме, защото чуваме, че искат да го завземат, за да строят аквапарк и хотел", казаха почиващите. Комплексът е над 30 дка на брега на един от най-красивите плажове в България, а природата е уникална, което го превръща в апетитна хапка за подобен проект. 



20
Коментара по темата
20.
Haha
23.07.2017 17:59:10
1
2
Едни от най-големите убийци (Баневи) се жалват
19.
до банефф
23.07.2017 01:41:53
0
4
Га яде кифтетата ни рива,а,ся що ....
18.
Синове на Анархията
22.07.2017 21:37:00
0
9
Значи МУТРИ като тормозят и рекетират нормалните граждани - може , Ноооо
Когато МУТРИ , рекетират МУТРИ е проблем !!!!
17.
наблюдател
22.07.2017 20:33:12
0
15
Баневи май си намериха майстора.
16.
Боцманс
22.07.2017 19:56:23
1
17
Баневи да го духат-ебаха майката на много хора....сега плачат като вдовица за хий!
15.
Де е ония патреот?
22.07.2017 18:59:48
3
3
Винкел ,Де си бре калпак? Ако дойдат в Малко Търново тъй ли ще се криеш? Нали си мноо загрижен за туризъма? Покажете ,че има държава.
14.
Ко речи
22.07.2017 18:36:56
1
5
даже му се праскаше с колата по юмруци ?!?!??!!!?!!? Искам да се поклоня доземи на автора , на редакцията и на всички , които искат да ни убедят , че флегман са журналисти
13.
До джунглата
22.07.2017 18:14:08
0
12
Направо се чудя кой ходи в тая джунгла и че и пари им плаща а за Банев ти как го взема това място дето е строено с пари на нашите майки и бащи изведнъж се явяваш и го лапваш тогава червени и сини боклуци лапахте паричките сега ГЕРБ ви ги взимат само така подкрепям ги .
12.
До Банев
22.07.2017 18:09:26
0
13
Брат както дошло така си отишло нищо лично ,дърпай
11.
restodeliver
22.07.2017 16:46:04
2
10
Всеки който познава Митерата е наясно че в разказа на дамата има нещо гнило.Просто не се вписва разказа в неговия стил.И още- преди да се пръкнат Баневи,Русалка ми беше любимото място за отдих.Осраха го окончателно.Много ги моля да ми спестят туристическите си услуги,че много замириса.
10.
България
22.07.2017 16:23:21
2
14
Кво се оплаква Банев колко хора измами и си намери майстора. Свърши ти царството марсол.
9.
флагман пак се усрахте
22.07.2017 16:19:38
1
8
"Даже му се пръскаше с колата по юмруци"
8.
Aaa
22.07.2017 15:55:48
3
20
Няма такова правителство яко рекети взимат си бизнеси,плажове,върнахме се деведесетте години,разликата е че тогава СИК работеха за правителството,а сега правителството за тях
7.
Корупция
22.07.2017 15:52:49
6
23
От много време се знае че този каратиста е на бойко човек,в лозенец изгониха наемателя на хасиенда за да си вкарат това каратистче.засега има гръб ама като падне това супер корумпирано правителство и ще се скрие
6.
гражданин
22.07.2017 15:50:18
2
20
Баневи са едни от най крадливите приватизатори Това семейство колко заводи съсипа в тази държава
5.
ГРОБ
22.07.2017 15:48:48
3
26
Борисов си е харесал Каваци и ще го вземе. На който и да се оплакват, смисъл няма. Гласувайте за Гроб малоумници, те утре и до вас ще стигнат. Всичко ще ви вземат!
4.
дпс,герб ,бсп и патрЕотите
22.07.2017 15:45:41
2
12
ТАКА Е ,НО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СМЕ ЗАЕДНО.ПРОСТО ВЗАИМНИ ИНТЕРЕСИ.
ОВЦЕ, ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК,ЧЕ ЩЕ СТАВА МНОГО ПО-ЛОШО,ПАК ЗА НАС!
3.
Macdonalds
22.07.2017 14:52:55
0
7
Dai snimka na toz karatist da gi vidat horata
2.
Созополски
22.07.2017 13:48:35
3
41
Делта Гард е дъщерна филма на Борисов. Така че правилно са ви казали. Плосто ще ядете чепа и няма спасение. Бягайте от тази държава докато можете.
1.
*********
22.07.2017 13:23:59
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори