×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави вече е с изкуствена става! Мъжът на Илияна Йотова го оперира по спешност 5 часа


30 Юни 2017, Петък, 21:05 ч.

Слави Трифонов едва е изчакал да приключат трите грандиозни концерта на „Ку-ку бенд” и е бил опериран по спешност на 24 юни, обяви неговият колега Иво Сиромахов. Трите титаниеви пирона в левия му крак предизвиквали нечовешки болки дори когато си Дългия почива, затова той бил изправен пред дилемата да заменят пироните с нови или да му поставят изкуствена тазобедрена става, писа „Уикенд“. Слави предпочел по-сложният и мъчителен, но по-дълготраен и сигурен вариант да заменят потрошената му става с протеза. Трифонов имал възможност да направи 5-часовата операция при най-добрите хирурзи в немска клиника, но се доверил на родни медици.

Според наш източник, Трифонов е бил опериран от известния ортопед д-р Андрей Йотов в частната болница „Софиямед”. Д-р Йотов е съпруг на бившата тв говорителка и настоящ вицепрезидент Илияна Йотова.

Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви тежки физически дейности. Още преди 8 години, когато счупил тазобедрената става, вариантите пред него били същите – да се смени цялата става или да заковат с пирони счупеното място. Макар че познавал най-добрите травматолози в столицата, Трифонов предпочел интервенцията да бъде направена в Стара Загора. Д-р Братоев извършил операцията. Когато лекарят му казал, че ще се наложи да кове с пирони, Трифонов вече бил подготвен.

„Кови ме, въобще да не ти пука. Давай!”, разказвал е шоуменът. След счупването на крака обаче, цялата структура на гърба и таза му се изменили и Слави рискувал да седне в инвалидна количка, ако не се оперира.

Известно време той даже се придвижвал с нея. Когато за пореден път Дългия  не се появи в „Шоуто на Слави”, в понеделник екипът на вечерното предаване взел решение да оповести публично каква е причината за липсата му. Чехирургическата интервенция е била по спешност потвърждава и фактът, че е извършена в почивен ден, когато планови операции не се правят. Самият Слави вече е изписан от болницата и се е прибрал в имението си.





5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Аман!
01.07.2017 23:34:01
1
1
Аман от тоя човек, долнопробен тарикат, който се самоизживява като велик! СТИГА ВЕЧЕ! Това ли е "новината" на деня?
4.
4444
01.07.2017 01:06:38
3
4
Славито Трифонов да взнимава да не заспи в Столипиново, че ще циганите ще го изнесат за вторични!
3.
Zv.
30.06.2017 21:15:45
4
9
Какви простотии се пишат.От 5дни гърмят медиите за „много тежката”операция на Слави.Кое е тежкото не знам.Аз няма и 2месеца откак съм направила същата интервенция.Нито беше тежко-точно час и 20минути,вече вървя без помощни средства.Също в София в МБАЛ Сердика.Защото е Слави ли е тази велика драма???
2.
baihui do#1
30.06.2017 20:40:52
3
7
Брилянтен коментар !!! +1000 !
1.
Чука
30.06.2017 18:47:21
7
30
Иначе готое да се подиграва на Йотова колко била дебела,каква крава била,ама дойде ли време за нещо сериозно - при мъжа и на операция.Нагъл селски бек.Мозъка да му заменят на тая протомутра,певецът на мутрите и пръв ортак на братя Илиеви,Илия Павлов и един от отговорните за това Бойко Борисов да влезе в политиката и да окраде държавата!!Никога не го забравяйте това,когато тоя иска да "рине боклука", че той е част от същия този боклук!Мръсен провинциален тарикат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори