×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зов за помощ! Коварна болест разделя 33-годишна бургазлийка от детето й, жената има рак на гърдата


Зов за помощ! Коварна болест разделя 33-годишна бургазлийка от детето й, жената има рак на гърдата
Не мога да оставя сина си сам, нужна съм му, споделя със сълзи на очи Мария
18 Юни 2017, Понеделник, 02:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Подлагала се е многократно на различни лечения, които за жалост не дават резултат


Мария Георгиева се нуждае от спешна финансова помощ. Тя е едва на 33-години от Бургас, майка е на прекрасно 6-годишен момченце. През месец май 2013 година, когато е едва на 29 г., е узнава страшната новина, че има рак на дясната гърда.

Тогава Мария претърпява дисекция, след което се налага цялостна мастектомия на дясната гърда и лимфите, поради забелязани и други огнища. Назначено й е лечение - 6 курса химиотерапия и 21 курса лъчетерапия.

"Веднага след това минах на хормонално лечение. Единствено мисълта за моето дете ме крепеше. Успях да превъзмогна съпровождащата болка и да надвия смъртта този път", разказва с болка младата жена.

През 2014 г. е направена и реконструкция на дясната гърда, като половината от разходите са поети от Здравната каса, а другата половина е осигурена от семейството й. Мария и близките й заживяват с мисълта, че лечението е успешно и тя продължава да води пълноценен живот, работи и се грижи със съпруга си за 6 -годишния им син. За жалост лечението не е дало желания резултат.

През февруари тази година болестта се връща отново с пълна сила. По тялото на Мария се появяват нетипични образувания и ужасът отново започва. Хистологично изследване показва, че има кожна разсейка. Пак започва лечение. При едно от посещенията в онкологична болница в София, пациенти, претърпели оперативна намеса във връзка с ракови заболявания, я насочват към онкологична клиника в Истанбул, в медицински център "Анадолу".

Мария решава и отива до центъра в Турция. Резултатите от изследванията там се оказват повече от плашещи. Младата жена е с разсейки в черния дроб, лимфите на врата, мишниците и гръдната кост. "Всеки по различен начин възприема такъв тип новини, но за мен това е равносилно на смърт. Професорите там ме успокояват, че имам шанс за живот, имам шанс да се радвам на прекрасния живот с детенцето ми, но само след агресивно и скъпо струващо лечение", споделя Мария.

Тя се решава на тази поредна крачка в името на живота и този на детето й. Освен че е болезнено, назначеното й лечение е твърде скъпо. Всяка седмица Мария посещава турската клиника за химиотерапия. Това ще продължи според прогнозите на докторите,докато се намери подходящата терапия,с която може да се стопира болеста. Семейството вече се изправя пред финансова невъзможност да поеме разходите по лечението. За целия ткурс на лечение са нужни между 70 и 80 хиляди лева.

"Никога не бях си мислила, че може да се стигне до тук - да се обърна с просълзени очи и да споделя болката си с хората. Нуждая се от помощ повече от всякога. Боря се не само за собствения си живот, а и за този на сина ми. Той е на 6 години. Със семейството ми имаме мечти, искаме да го образоваме, да му покажем радостите от живота, да го направим достоен гражданин. Не мога да допусна да го оставя без майка. Нужна съм му. На никой не му е лесно днес. Със свито сърце се обръщам към всеки един от вас за помощ. Помогнете ми да живея, за да бъда със семейството си, да мога да дам онова, което една майка може и трябва да даде на сина си!", разказва за болката си Мария. Младата жена и нейното семейство благодарят предварително на всеки, който ще им помогне за лечението в чужбина!

Дарителска сметка в лева: Райфайзенбанк BG62RZBB91551008252361 Мария Ангелова Георгиева

В категории: Бургас


20
Коментара
20
Коментара по темата
20.
Светлана Ивановс
20.06.2017 16:32:02
0
1
Моля, пратете ми координати (телефон или е-майл) за връзка с тази жена. Имам информация, която може да е полезна. Моят е-майл е: [email protected]
19.
до 18
20.06.2017 16:02:47
0
2
Телефон за връзка с кого?
18.
todor
20.06.2017 10:51:04
0
1
Може ли телефон за връзка?
17.
Боян Пейчев
20.06.2017 01:08:38
1
3
Моля да направите PayPal за хората в чужбина
16.
бьлгарин
19.06.2017 22:23:44
3
8
гадна дьржава.. има пари за ненужни огромни спортни сгради които пустеят през цялата година но дьржавата няма пари за спасение на живота на гражданите си.. иначе пожелавам бьрзо оздравяване на красивата майка
15.
Приятел в нужда
19.06.2017 19:27:34
2
8
Здравейте скъпи приятели,колеги познати и просто преди всичко хора!

Обединяваме се около идеята да помогнем на наш другар в беда.Някой от Вас са запознати-други може би не,но истината е ,че имаме приятел ,който прекалено дълго време оставихме да се справя сам със ситуацията.Ситуацията е следната :

Млада жена се нуждае спешно от финансова помощ. Мария Ангелова Георгиева е родена през 1984 година. Мария е от Бургас, майка е на 6-годишен син.

През месец май 2013 година, когато е била на 29 г., е диагностицирана с най-страшната диагноза за една жена - рак на дясната гърда. Тогава тя претърпява дисекция, след което се налага цялостна мастектомия на дясната гърда и лимфите, поради забелязани и други огнища. Назначено й е лечение - 6 курса химиотерапия и 21 курса лъчетерапия.

"Веднага след това минах на хормонално лечение. Единствено мисълта за моето дете ме крепеше. Успях да превъзмогна съпровождащата болка и да надвия смъртта този път", разказва с болка младата жена.

През 2014 г. е направена и реконструкция на дясната гърда, като половината от разходите са поети от Здравната каса, а другата половина е осигурена от семейството й.

Мария и близките й заживяват с мисълта, че лечението е успешно и тя продължава да води пълноценен живот, работи и се грижи със съпруга си за 6 -годишния им син. За жалост лечението не е дало желания резултат.

През февруари 2016г. болестта се връща отново с пълна сила. По тялото на Мария се появяват нетипични образувания и ужасът отново започва. Хистологично изследване показва, че има кожна разсейка. Пак започва лечение. При едно от посещенията в онкологична болница в София, пациенти, претърпели оперативна намеса във връзка с ракови заболявания, я насочват към онкологична клиника в Истанбул, в медицински център "Анадолу". Мария решава и отива до центъра в Турция. Резултатите от изследванията там се оказват повече от плашещи. Младата жена е с разсейки в черния дроб, лимфите на врата, мишниците и гръдната кост.

"Всеки по различен начин възприема такъв тип новини, но за мен това е равносилно на смърт. Професорите там ме успокояват, че имам шанс за живот, имам шанс да се радвам на прекрасния живот с детенцето ми, но само след агресивно и скъпо струващо лечение", споделя Мария. Тя се решава на тази поредна крачка в името на живота и този на детето й.

Освен че е болезнено, назначеното й лечение е твърде скъпо. Всяка седмица Мария посещава турската клиника за химиотерапия. Това ще продължи според прогнозите на докторите,докато се намери подходящата терапия,с която може да се стопира болеста.

Семейството вече се изправя пред финансова невъзможност да поеме разходите по лечението. За целия ткурс на лечение са нужни между 70 и 80 хиляди лева.

"Никога не бях си мислила, че може да се стигне до тук - да се обърна с просълзени очи и да споделя болката си с хората. Нуждая се от помощ повече от всякога. Боря се не само за собствения си живот, а и за този на сина ми. Той е на 6 години. Със семейството ми имаме мечти, искаме да го образоваме, да му покажем радостите от живота, да го направим достоен гражданин. Не мога да допусна да го оставя без майка. Нужна съм му. На никой не му е лесно днес. Със свито сърце се обръщам към всеки един от вас за помощ. Помогнете ми да живея, за да бъда със семейството си, да мога да дам онова, което една майка може и трябва да даде на сина си!", разказва за болката си Мария.

Младата жена и нейното семейство благодарят предварително на всеки, който ще им помогне за лечението в чужбина!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЛЕВА:

Райфайзенбанк

BG62RZBB91551008252361

PayPal: paypal.me/MariaGeorgieva

Мария Ангелова Георгиева
14.
паткан
19.06.2017 16:59:31
1
2
някой може ли да потвърди сметката по долу ? Разделих се с пейпал след 9 години ядове
13.
*********
19.06.2017 16:09:41
4
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
GCHAKAR
19.06.2017 15:54:45
2
3
Готово
11.
Kris
19.06.2017 14:58:40
0
3
Къде другаде има кутия за дарение?
10.
Христина
19.06.2017 13:58:32
2
3
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЛЕВА:

Райфайзенбанк

BG62RZBB91551008252361

PayPal: paypal.me/MariaGeorgieva

Мария Ангелова Георгиева
9.
stamat
19.06.2017 13:45:14
4
15
Турските клиники са най-големите измамници .. дават надежда на безнадеждните случаи... изсмукват им парите .. подлагат ги на нечовечки лечения и накрая уклончиво повдигат рамене ....
Случаите са много ..
8.
Неа
19.06.2017 13:44:30
3
7
Моя приятелка така я оперираха от рак на гърдата че в момента е с разсейки в лимфните възли и костите . Не мога да разбера как уж отстраняват образуванието , а после се появява по агресивно . Нещо се случва след химиотерапията .
7.
Ана
19.06.2017 13:31:16
2
9
КУТИЯ ЗА ДАРЕНИЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В
ЖК. СЛАВЕЙКОВ БЛ.113 - СУТЕРЕН
ФРИЗЬОРСКИ САЛОН " РОНИКА ".
6.
Kari
19.06.2017 12:56:00
2
3
Bravo silna jena !
5.
Ваня
19.06.2017 12:55:24
3
6
Някой знае ли колко се чака за ДМС?
4.
M
19.06.2017 12:55:18
0
4
Kakva e tazi kovarna bolest molq za dms :( badete silni :(
3.
Иван
19.06.2017 12:42:24
1
14
ДМС е най-удобният и достъпен вариянт, но за съжаление процедурата по откриване на такъв номер не е толкова лесно. Дано се организира бързо. Успех Мария!
2.
Маргарита
19.06.2017 12:05:33
1
19
Наистина повече хора ще помогнат с ДМС
1.
Стоян
19.06.2017 11:46:36
1
33
Дайте ДМС
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори