×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мишо Шамара го закъса в САЩ


11 Юни 2017, Неделя, 19:45 ч.

Устатият варненец имал и финансови проблеми, които го подтикнали да си потърси втора работа


Преди няколко години Михаил Михайлов, по-известен като Мишо Шамара, емигрира в САЩ и заряза кариерата си на рапър у нас, пише "Уикенд". Бившият изпълнител на мръсни рими се опитва да устрои живота си отначало и признава, че му е доста трудно, но въпреки това е доволен. Шамара започна да се труди като диспечер в транспортна фирма, но в момента усилено си търси втора работа.  

Мишо буквално подлудил собственика на една от най-популярните български дискотеки в Чикаго с молбите си да го вземе на работа в заведението като DJ.  Годините, прекарани зад волана в Америка, смачкали самочувствието му и той давал мило и драго да се върне към музиката. С изявите му на рап изпълнител отдавна било свършено, но Шамара се надявал, че миксирайки хитове зад пулта, поне ще си припомни славните години, когато бе на върха в кариерата си.  

Говори се, че устатият варненец имал и финансови проблеми, които го подтикнали да си потърси втора работа. В началото на годината той претърпя скъпоплатена операция по изваждане на огромен камък от бъбрека и това се отразило зле на бюджета му.  

Запознати издават, че Шамара получил неприятна изненада, когато го изписвали от болницата, защото му връчили сметка за над 10 000 долара, включваща всички разходи по хирургическата интервенция и изследванията му. Наложило се бившият рапър да се раздели с голяма част от спестяванията си, защото не разполагал със здравна застраховка, а проблемите с бъбреците го връхлетели неочаквано.  

След близо месец, прекаран в болничен, той се завърнал в транспортната фирма, където продължил да работи като диспечер, но се наложило да си потърси и втора работа, за да закрепи някак поизтънелия си бюджет. Шамара имал много разходи покрай двете си деца и парите изобщо не му стигали. Обмислял да дава нощни смени и да съвместява две дейности, та работата като ди джей в популярна дискотека му се сторила идеален вариант - музиката винаги е била неговата страст, а заплащането изглеждало прилично.  

За съжаление обаче, късметът му не проработил и собственикът Венцислав Динков порязал мераците му. Заявил му, че в момента не търси нови служители и му предложил да кандидатства пак след няколко месеца.



В категории: Животът


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
nasko
12.06.2017 14:46:46
1
1
Парата от БСП-то и Орешарски взе да свършва.скоро може и да мине на food stamps, има право.Само ми е чудно как ДС го уреди с гриин карта,като знам хора с инженерни специалности с перфектен английски+втори чужд език едвам се промъкнаха на интервюто,а тоя не може да си напише трите имена на латинеца без грешки?Какъв актив представлява за САЩ че да го приберът,ума ми не го побира.
9.
El Patron
12.06.2017 00:19:12
2
6
Мишо Шамара е жалък женшен пълен нещастник. Той е просто една повърня, отиде в Америка и плюе България и българите. Ако се върне тук трябва да се линчува този олигофрен мазен.
8.
Gocho
11.06.2017 20:37:05
4
2
Който е тръгнал срещу Боко не е прокопсал.Тиквун е задействал слугите си в Америка.
7.
Ротшилд
11.06.2017 20:33:22
3
4
Много бело друса момчето в Чикаго,оттам и проблеми с бъбреците.Скоро ще пусне в блога си в интернет протест срущу Бойко,защото му поискали 10000$ от болницата,в която са го лекували от наркомания!
6.
Ха
11.06.2017 19:24:07
5
7
Тоя пък къф рапър е. Баси некадърника.
5.
плешив трол
11.06.2017 19:11:42
1
7
Скъсаняк няма $20 в джоба за кафе, но във фейсбук пише против Русия. Всичките форумни тролове са го окъсали. Краят им идва.
4.
антон кура
11.06.2017 18:27:50
1
21
ами какво да прави човека, бори се със живота. капитализма не е като в БГ - по цял ден по кафетата и мама и тати да носят и да караме ЕС класи за по 5 бона и телефони за по 1000 лева а да нямаме 2 кинта за кафе. докато в тъпата насрана БЪГЪ не се разбере 4е трябва да се ба4ка- нищо няма да се получи
3.
фори
11.06.2017 18:04:28
6
6
Къв е тоя паляк с плешива тиква???
2.
Nh90 helicoptera padnal
11.06.2017 17:09:45
3
6
Hubo 4e e tam ako be6e tuka 6te6e da e martav
1.
ok
11.06.2017 17:03:25
0
4
ok
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори