×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски депутат: Категорично против съм да мълчим за скандинавеца, ритнал камериерка - нужно е самоуважение


Бургаски депутат: Категорично против съм да мълчим за скандинавеца, ритнал камериерка - нужно е самоуважение
Само преди няколко месеца циганин в центъра на Берлин изрита една жена и това все още не е отшумяло, припомня Петър Кънев
07 Юни 2017, Сряда, 15:43 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: "Флагман")

Моето предложение към „Флагман” е – не спирайте да коментирате тази тема, казва Петър Кънев


Бургаският депутат Петър Кънев е категорично против тезата, че не бива да се вдига шум за шведа, изритал брутално камериерка в хотел в Слънчев бряг. Някои са на мнение, че медийната шумотевица може да прогони чуждестранни туристи.

Председателят на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм обаче каза в интервю пред „Флагман”: „Преди малко четох коментара на един мастит български туристически специалист – как по повод изритването на камериерката в Слънчев бряг не бива да сме много активни, за да не дразним скандинавските туристи. Трябва да ви кажа, че съм категорично против такова отношение към случая. Вие, а може би и ние много бързо забравихме, че само преди няколко месеца един циганин в центъра на Берлин изрита една жена по подобен начин – чисто хулиганска проява и месеци наред това все още не е отшумяло и го показват по хиляди западно-европейски сайтове.”

Според бургаския депутат в случая става въпрос и за национално достойнство.
Аз мисля, че по такива случаи не бива да си мълчим и не бива да се притесняваме кого дразним, а да бъдем държава и да уважаваме първо себе си, преди да започнем да уважаваме скандинавците. И затова и моето предложение към „Флагман” е – не спирайте да коментирате тази тема”, каза още Кънев.

Очаквайте по-късно цялото интервю с бургаския народен представител



12
Коментара по темата
12.
помощ
08.06.2017 01:34:15
0
5
Мъже! На помощ!
Спешно е нужна мъжка ръка в закрила на добър стопанин в Несебърско. Vihren Nikolaev Mihaylov утре пътува натам, за да защити човека от набезите на мръсници, които го пребиха, а в момента морят бика на стадото му - на 2-ри са го проболи за 53-ти път. Всеки ден, малко по малко, само и само да се откаже, да се стопи стадото му и той да напусне пасищата, за да могат местни дерибеи да се ползват от тях, без дори да имат животни.
Човекът се нуждае от ПРИЯТЕЛСКА ТВЪРДА РЪКА сега!
(Спал е общо няколко часа за 20 дни.)
0895608887 - Атанас Стойков
02 825 99 24 - Вихрен Михайлов
Тук е цялата информация: https://tinyurl.com/NESEBAR
11.
От село
07.06.2017 22:01:37
0
7
Шведа ритнал камериерката и всички настръхнаха и се опитват да направят случая международен. Това според наше село е обикновен криминален случай и БГ съдебната система ще се справи според БГ законите. Забравихте ли случая когато БГ гражданин изрита германката в метрото в Германия.
10.
Еххх
07.06.2017 21:29:11
0
8
"Если человек идиот, то ето надолго"...
9.
Българин
07.06.2017 21:16:40
0
15
Този изрод трябва да си получи заслуженото!Няма работа в България,Изгонете го или го убийте тоя пияндурник!!!!Ще рита жената,да си рита кирливия насран задник в Швейцария ли от където е дошъл!Не позволявайте повече да ни унижават защото търпението ми се изчерпа и няма да изтраем дълго такива изроди!
Много ни се на събра!!!!!
Идва ми да му разбия тъпата муцуна и да си замине за неговата родина без зъби и кьорав това мръсно нищожество!!!!!
8.
Срааааааам
07.06.2017 18:59:10
3
17
Как може изобщо да се търси мнение от тази изветряла комунистическа шушумига - Рагин! Какъв капацитет в туризма е този гъзолизец със селскостопански изказ и манталитет въртящ измислено хотелче в покрайнините на София????
7.
Кроки
07.06.2017 18:49:08
0
18
А как ще коментира случая този г.з Рагин ,ако това беше
Майка му или жена му?От този срамен коментар да се скрива в дън земя.Не искам повече да чувам за него.ПОЗОР
6.
Kojcho
07.06.2017 18:03:07
1
13
Ааа мълчанието е национален спорт. Най - обичаме да мълчим, когато българи мутри бият други българи немутри. Друго любимо мълчание е свързано с тихото наблюдение на добичета, за които не важат правилата за движение.
5.
Soros1
07.06.2017 17:56:27
1
24
Трябва този турист да бъде съден и да се спре тази агресия.Туристите няма да избягат.
4.
Медиатор
07.06.2017 17:43:37
1
34
Що не вземе да дойде тоя при мен аз да го сритам между краката. Г-н Рагин вие сте най- големия срам и позор за България.Българинът трябва да има достойнство и да е горд, а не като вас МЕКОТЕЛО!
3.
Запознат
07.06.2017 17:43:10
1
26
В продължение на дълъг период от време туристическият продукт който идва в България е със подобно поведение на този чужденец. Неуважение към нашия народ , едва ли не ние сме втора ръка хора. Трябва да се дава гласност на такива прояви , подкрепям г-н Кънев и Флагман за инициативата , поне да бъдат ограничение малко такива нарушения на обществения ред от чужденци!
2.
Petar
07.06.2017 17:35:05
0
32
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ Е ЧИСТАЧКА ЖЕНИЧКАТА СИ ИЗКАРВА ЧЕСТНО ХЛЯБА . И КВО ДОШЪЛ ЕДИН ПИЯН БОКЛУК С МАЛКО ПАРИ И СЕ ПРАВИ НА БИЯЧ АКО БЯХ ТАМ ТАКЪВ БИЧ ЩЯХ ДА МУ СЛОЖА ЩЕШЕ ДА ЗАСПИ НА СЕКУНДАТА АМА НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕ ГО ПОЖАЛИ ЗАЩОТО НЯМА ЗАКОНИ
1.
Гларус
07.06.2017 17:32:41
3
26
Този Бастун Б Рагин да се покрива, че е голям срам !!! А и могат и без него зрителите, моля моля ! Издухан профан !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори