×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО)


Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО)
Бойко Борисов нищо чудно да се пусне да играе в Първа лига с екипа на Витоша, отборът тази вечер се подигра с Нефтохимик и закопа бургаския футбол
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
02 Юни 2017, Петък, 21:44 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Под въпрос е бъдещето на шейховете след унизителната загуба

Нефтохимик се сбогува с футболния елит на България само след един сезон. Шейховете, водени от Христо Янев загубиха сензационно от абсолютния дебютант в професионалния футбол Витоша Бистрица с 0:1 в баража за оставане в групата, игран тази вечер на стадион Трейс Арена в Стара Загора.

Витоша завърши на трето място във Втора лига. Отборът е създаден през 1958-а година, но е играл основно по селските групи. Клубът стана известен с това, че премиерът Бойко Борисов бе картотекиран в тима, заради което ги наричаха „Тигрите на Бойко”. Никой не знае как се финансира Витоша, но е факт, че те си направиха нов стадион и имат приличен за българския футбол бюджет. В Първа лига се очаква той да бъде сериозно завишен.

Срещата като цяло не предложи кой знае какъв футбол. Двата отбора по-скоро се опитваха да не допуснат попадение в мрежата си, отколкото да създадат голова ситуация. Едва в 21-ата минута бе регистрирана първата по-сериозна голова опасност в двубоя. След центриране от корнер Яни Пехливанов прати топката във вратата на Витоша, но голът бе отменен заради нарушение на Коце Хазуров в атака. Това бе единствената по-интересна ситуация през първата част.

Второто полувреме не бе по-различно, двата отбора отново, казано на футболен език спукаха топката, за да се стигне до 58-ата минута, когато Ангел Стоянов от Витоша центрира перфектно в наказателното поле, където Пол Отофе се бе вклинил между двамата централни защитници на шейховете, измъкна се и с глава прониза Янко Георгиев за 0:1 в полза на „тигрите”. В 74-ата минута Пол Отофе изпусна уникален шанс да убие интриггата в срещата, пропускайки от чиста голова позиция.

След тази ситуация Христо Янев заигра ва банк и пусна в игра централния нападател Живко Петков, който замени неубедителния Николай Дюлгеров. Само минута по-късно бургазлии имаха шанс да изравнят, Костадин Велков стреля от границата на наказателното поле, но топката излезе в аут.

В 81-ата минута съдията Станислав Тодоров подмина спорно нарушение в наказателното поле на Витоша Бистрица, при което Галин Иванов бе съборен, но не последва сигнал. След тази ситуация феновете на Нефтохимик, който бяха в импровизирания сектор „В” на” „Трейс Арена” потърсиха сметка от рефера.

До края на двубоя Нафтата направи отчайващи опити да стигне до изравняване, но футболистите на Христо Янев нямаха никакъв шанс.

КАКВО КАЗА ХРИСТО ЯНЕВ СЛЕД ЧУТОВНИЯ СРАМ - ВИЖТЕ ТУК



След отпадането от Първа лига под въпрос е цялото бъдеще на клуба. И без това бе изключително трудно да се сформира бюджета за новия сезон, треньорът Христо Янев отдавна обяви, че напуска, а на основния спонсор Павел Бошнаков изглежда му писна да налива милиони в бургаския футбол без да получава подкрепа, заради което най-вероятно ще се откаже.





59
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
59
Коментара по темата
59.
ДО 43
05.06.2017 17:18:04
0
2
Когато Черноморец игра бараж за оставане в А-РФГ с Локо Пловдив на Лаута имаше 5000 бургазлии.
58.
Малеев
03.06.2017 10:24:36
5
7
Витоша Бистрица влезе в елита без да ползва разни далавери а само с високото майсторство на треньори и футболисти. Там има ентусиазъм,няма бизнес. ББ не се е намесвал, за всяко участие в отбора с е е молил на тренера да го пусне да порита мачле. Дори и да не е вожд Витоша ще пребъде. По този начин ще се случи и с тениса но малко по-трудно. Ще трябва да убедим Юнкер да пуска на терена по 5-6 човека тенисисти в едното поле. Да има отбор с качества -един играе другите гледат и ББ вътре с ракета за снимка. Как няма да спечелим-е.
57.
1919
03.06.2017 09:37:41
1
13
Дражев, ти да мълчиш и да не се мяркаш никъде. Сега Нафтата се срамуват и ги е яд, а ние преди години с теб колко срамове брахме, има да ни гонят още дълго. Мълчи си и не се доближавай до терените по- добре.
56.
От Варна
03.06.2017 09:37:27
0
7
Ако бат Бойко удари едно рамо догодина Витоша може да стане шампион на А група.
55.
Zv.
03.06.2017 09:14:28
1
12
Ив.Дражев въобще няма право на глас,че всички знаем неговите„управленски”качества.Закономерно отпаднаха-всички огромни футболни капацитети в клуба допринесоха не малко затова плюс бездарна игра и безхаберен треньор.Въобще мъъъка,мъъкааа на терена.
54.
Ивайло Дражев
03.06.2017 08:00:18
14
5
Сега е момента да се потърси сметка за тези над 2 милиона лева , които в последните 10 години кметската администрация е подарила в пари на изкуствените кметски клубове ...Вихър и Мастер..и отделно унищожените стадиони , басейни и колодрум откраднати от същата групичка!!!!
53.
факт
03.06.2017 07:01:15
4
3
Каквито са в бизнеса такива и са и жъж футбола.нищо не става от тях.че и нагли пари да им дава общината.Калчо покажи се.къде си сега, нали говореше че ти си човека за спорт в Бургас
52.
факт
03.06.2017 07:01:15
2
13
Каквито са в бизнеса такива и са и жъж футбола.нищо не става от тях.че и нагли пари да им дава общината.Калчо покажи се.къде си сега, нали говореше че ти си човека за спорт в Бургас
51.
Akoto
03.06.2017 06:35:02
5
1
Ako ti su poredniq eksaltiran futbolen zapalqnko - marshav obitak
Futbola e geiski sport i samo geiovete mu se kefqt zashtoto obichat da gledat prepoteni maje kato bqgat
50.
до 43 от акулата
03.06.2017 05:24:13
6
18
Номер 43 жалък пикльо.Когато на стадиона на Черноморец се пръскаше по шевовете и затваряха моста заради мача на Лазур спираха мача за да мине влака бре смешко.Дори по времето на Балъков бяхме повече от вас.Видяхме ви този сезон.Финансово стабилни без дългове със спонсори и общинска подкрепа и по 50-80 човека на мач.Влезли в А група служебно изпаднали закономерно.Бургас не може да ви припознае за отбора на града.Затова айде циба.Закриваи и разпускаи отбора.Бургас е син и Черноморец се завръща от нищото.Треперете минахме през ада за да се завърнем.А вие заминавате.От утре ви няма на футболната карта.
49.
Ti
03.06.2017 01:20:51
3
6
На мен ми се струва,че съдията беше виновен.Общо взето съдиите бяха виновни през целия сезон,защото имаме кадърен треньор и футболисти.
48.
Haha
03.06.2017 01:20:22
1
3
Bahti sme6nicite toz vmesto zavod da naprai da ima ko da qdat horata to hoi ma4 da igrai
47.
Positive
03.06.2017 01:00:25
2
10
Единственото хубаво е, че няма догодина да продължи гаврата с името "Нефтохимик". По-добре да остане хубав спомен за славните години, отколкото тази пародия в момента.
46.
Гонг
03.06.2017 00:19:21
7
2
Байно, аз ще ти кажа - хората и да си обичат отбора, не вярват на тези, които се упражняват в правенето на футбол, нито в идеята, че клуб без ръководство, стратегия и професионалисти, може да сътвори нещо. Това е само гавра с името Нефтохимик и бургазлии го усещат.
45.
фен
03.06.2017 00:15:06
15
9
Момчета не се залъгвайте - схемата е ясна.Не обвинявайте никого.Витоша трябваше да влезе в А група.Левски обявява фалит, създава се нов клуб да речем "Левски-София",който се обединява с Витоша,взима му лиценза за А група и готово.Така стария Левски няма да си плаща милионите задължения.Точно копие на формулата с ЦСКА.И само нашето ръководство не разбра,че не трябва по никакъв начин да играем бараж точно с Витоша,защото изходът е ясен.В калпавата ни държава,каквото каже Бойко - това става.Е стана - Нафтата изпадна и за съжаление още много године в Бургас няма да има елитен футбол.....
44.
бай Ставри
03.06.2017 00:08:42
3
26
Някой мазут има ли обяснение защо този отбор освен агитка няма друга публика?
43.
До 42-ри
03.06.2017 00:03:45
11
4
asu, кажи ми само един мач в последните 25 години, в който Черноморец е имал повече привърженици от Нефтохимик! Само един! Заедно с агитката ви от Комлука и служителите на клуба ви, командировани за мача, пак сте били винаги в пъти по-малко. Даже не се чухте, като ви закриха, толкова сте жалки. Единствено сега се изявявате в интернет, щастливи от пълния крах на футбола в Бургас.
42.
asu
02.06.2017 23:58:07
4
18
do 38: ти си поредното доказателство, че мазутската наглост няма край, дори и след мач като днешния. Във всички мачове между Черноморец и Строител(Камено), привържениците на бургазкия отбор съвсем естествено винаги са били далеч повече. Единственото, по което биете бургазлии е, че сте по-гласовити. Много хубаво е, че бяхте в А група, за да ви види цяла България колко сте жалки и колко сте на брой. По ТВ-то се чува рев като за Уембли и като вдигнат камерата нагоре - смях.
Знам, че големия ви комплекс е на тема посещаемост, ама сори - бургазлии никога няма да припознаят един заводски отбор (справка името) със селски произход (справка месторождението) за свой градски такъв.
Да си бяхте стояли в селските групи. Все можеше да прилъжете по форумите някой кювлия колко сте велики и колко сте хиляди и милиони:)
41.
Zhechko Джамбов
02.06.2017 23:52:23
1
9
кой каквото заслужава - това и получава......житейски закон!
40.
баба Ванга
02.06.2017 23:25:47
0
8
Голяма изненада, няма що.
39.
санмо локо
02.06.2017 23:24:56
0
6
там нещата са "сериозни".само "професионалисти" са събрани начело с джамби.хихихихи
38.
Аз
02.06.2017 23:24:12
21
10
До привържениците на Черноморец: колко е подкрепян един отбор се вижда на стадиона. Всички знаем, че сте 100 човека максимум и ако ще 1000 коментара да напишете, повече няма да станете. Последните поне 25 години няма мач между Нефтохимик и Черноморец, в който да сте били повече. Радостта и подмятанията са неуместни, защото отбора ви се затри без думичка да кажете, струвахте на града поне 50 милиона, защото стадион "Черноморец" и базата са загубени и щастието ви в момента е защото и другия отбор в града изпада. Жалка позиция и сиромашка радост!
37.
Общинари
02.06.2017 23:14:00
1
14
Сега направете Локо Бургас общински отбор, поне в схемите и далаверите сте на ниво. Нещасници.........
36.
Бургас
02.06.2017 23:13:21
3
19
до 35: Бургас няма отбор в А група от 2014-та.
35.
Бургас
02.06.2017 23:06:58
8
7
Забравяме колко много политици и общинари работиха против бургаския отбор и колко други пък се радват сега. Честито! Село Бистрица има футболен отбор в първа лига, Бургас не!
34.
ИСТИНАТА
02.06.2017 23:06:25
15
2
С тоя треньор - това е! Ако не е Николай Тодоров, тоя отбор нямаше да изкара и сезона! момчето намери пари, звъня насам-натам, но сам човек колко да свърши?
33.
до всички
02.06.2017 22:52:43
2
12
забравихте калчо белов.той се представяше като замесник кмет по спорта.калчо калчо колко си жалак и ти
32.
ГЕРБ
02.06.2017 22:46:32
0
3
Браво на тигрите! От ГЕРБ са на супер сензация, че Бойко Борисов ще стане шампион, ама за Д. Н. и трупания бюджет да не говорим.
31.
фен
02.06.2017 22:42:06
1
15
Много жалко, много. Не вярвах, че ще го кажа, но по-добре или да закриват отбора и да се спре гаврата или да си ритат във "В" група с юноши и толкова. СРАМ!!! Биваш разносвач на бира административен директор. Някви си бивши футболисти(макар и звезди за времето си) с никакъв умствен капацитет ръководители, спортни, технически ит.н. Имаше един, който явно ги разбираше, но се усети навреме и избяга. "Собственика" днес има пари, утре няма, вдруги ден май ще им и накрая няма. Взеха добър треньор и по стар български обичай почнаха да му се месят в работата и естествено човека реши, че така не може и си хвърли оставката рано рано. И за капак някакво си отборче от някво село със 120 кг. дедо в листата сега се кичи, че се класирали в "А" група. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Всички се чудиха как да НЕ ОЦЕЛЯТ вратата. Явно догодина ще играят в Созопол, а Лазур се надявам да не стане както каза някой по-долу, но с оглед на предизвиканата ситуацията и унищожението на двата отбора в Бургас тоя стадион за какво ни е? Май няма нужда от него. СРАМ!!! Нямам думи.
30.
Loko Бургас
02.06.2017 22:38:09
5
11
Чакаме ви!!!
29.
До 27
02.06.2017 22:37:42
8
16
Сега им е виновен Бошнаков, че си давал парите и си заложил името човека. Никога няма да разберат, че злобата и агресията не се нрави на никого. Отива им Б гр, ама окръжна.
28.
Сините
02.06.2017 22:35:28
5
13
Голям кеф.
27.
бончо
02.06.2017 22:34:34
4
24
Мазути, кой ви е виновен сега ?
И стадион си имахте, и парици общински ви давахме, и Гнездото ви дадоха, цял отбор зян стана заради вас, всичко което около града е поляна - за вас беше и защо ? За да ви разкрият, че сте фалшиви. Бистрица се оказа по-голямо село от Камено. Дерзайте и догодина в А окръжна при бургаския отбор.
26.
Хаха
02.06.2017 22:30:25
2
15
2 отбора на ГЕРБ играли дерби и отбора на момата полегнал под отбора на Лидера. Каква поредна футболна драма
25.
Nazi
02.06.2017 22:25:14
1
13
Бошнаци, гледайте си фаянса и не се захващайте неща, за които сте пълен гьон.
24.
Аз
02.06.2017 22:20:39
1
14
Какви милиони е давал Бошнаков бе хора. Пак реклама на хора които доказаха че не стават за футбол. Цялото ръководство вън. Кмета да си прибира Кольо,Бошнака и Калчо. Да ходят да санират
23.
do 22
02.06.2017 22:20:21
0
17
zabravi neshto ! todorov da si prodava limonadata
22.
BURGAS
02.06.2017 22:18:35
0
19
Когато бургаски треньори водиха отбора ги махаха след 3 мача КИШИШЕВ,КИСЕЛИЯ,ДИЯН ПЕТКОВ,а грозното джудже и време му дадоха и пари и на края нищо.Бошнакови вината е ваша.махайтесе и си стойте в магазина.продавайте блажна боя и ритайте на село.чужди сте за футбола и той за вас е чужд.
21.
бургазлия
02.06.2017 22:17:53
9
29
Закривай този измислен клуб.Бургас си има истински отбор.Черноморец е отбора на града
20.
Acab
02.06.2017 22:15:42
3
23
Закривай
19.
Нафта
02.06.2017 22:15:19
0
10
Тодоров и бошнаков вън заедно с тоя некадърний янев
18.
n
02.06.2017 22:13:16
1
8
Това е подигравка за бургаския футбол ! Срам и позор !!!
17.
ОХ
02.06.2017 22:12:22
0
7
ХАШЕВВВВВВВВВВВВВВ
16.
бургазлия
02.06.2017 22:11:53
3
25
do 9: Само не разбрах какво общо има този мач с Бургас?
15.
qnev
02.06.2017 22:11:21
0
20
sega go kazah po diema otbora ne e gotov organizacionno z a grupa.t.e. boshnakovi ne stavat
14.
Ето
02.06.2017 22:09:47
1
55
И Христо Янев го каза директно - организационно сме аматьорски отбор, далеч от нивото на "А" група. Факт!
13.
d9480
02.06.2017 22:08:52
2
49
Няма бизнес и икономика Бургас. Няма как да има силен спорт такъв град.
Край на поредния кух проект на "най-обичания" кмет
12.
Ужас
02.06.2017 22:06:34
2
44
Край!
Живота в Бургас свърши!
Тръгвам към моста да.......

А,не-размислих,ще си го преместя от левия в десния крачил.
11.
Бургазлия
02.06.2017 22:06:03
80
119
Закрийте този изкуствено създаден отбор от Порти с парите на държавния НХК.
Отборът на Бургас е ЧЕРНОМОРЕЦ!!!
Вместо Община Бургас да подкрепи автентичния футболен отбор си хвърля парите на вятъра. Некадърни спонсори - некадърно ръководство ,ерго некадърен треньор и продажни футболисти.
Митко момче Житаровче ,не се занимавай с глупости и не харчи на вятъра общински пари. Остави богатите спонсори да си мерят чурките.
10.
само Витоша
02.06.2017 22:05:57
2
36
Хашев почетен селянин на село Бистрица
9.
Бургас
02.06.2017 22:05:32
0
41
Бургас не заслужава отбор в "А" група.
8.
Kak
02.06.2017 22:04:54
0
22
Как увисна само като прани цигански гащи на ограда.Хашеввввввввввввввв
7.
кофти матрял
02.06.2017 22:03:44
11
16
От кое ли, с което се е захванала Момата е излязло нещо, та и сега с това недоразумение.
6.
Върнете го
02.06.2017 22:03:01
1
14
Върнете джамбаза.тогава поне схеми имаше
5.
КОЙ
02.06.2017 22:01:35
1
54
КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ? БОШНАКОВИ ПОЛУЧИХА БЛОКОВЕ ЗА САНИРАНЕ ЗА ДА ИЗДЪРЖАТ ОТБОРА И ДА ГО ЗАДАРЖАТ В ГРУПАТА.СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ? ПАРИ ЛИ ЩЕ ВРЪЩАМЕ ? ПОРЪЧКИ ЛИ ЩЕ ОТКАЗВАМЕ ? ВИЦА НА ГОДИНАТА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА БОШНАКОВИ
4.
Az
02.06.2017 22:00:00
0
39
Отбор с аматьорска организация отива където заслужава. Няма ръководство, няма никакво отношение. Общината е собственик, а се държи все едно клуба не съществува. Бургас не заслужава отбор в "А" група. Тук всичко е само схеми. Скоро стадиона го събарят и започваме да строим. Футбол в града няма, няма и желаещи да го развиват. Честито на село Бистрица, там има хора милеещи за спорта!
3.
само Витоша
02.06.2017 21:57:47
0
26
Нищо не става от Вас.
2.
smqh
02.06.2017 21:55:39
0
25
Този некадъник Хешев кой го пожела.Срещу славия увисна днес пак.Каквито ръководителите такива треньорите такива и футболистите.
1.
хахахаха
02.06.2017 21:53:02
2
32
Бошнакови трагедия хахахха.Джуджето взе парата и дим да го няма хахахахаха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори