×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик


След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
08 Юни 2017, Четвъртък, 23:08 ч.

На висок тон премина днешната извънредна среща между ръководството на Нефтохимик и кмета на Бургас Димитър Николов, съобщава Burgas24.bg.

След позорната загуба от Витоша Бистрица и изпадането във Втора лига, въпросителните в клуба са много, а отговорите за тях има единствено градоначалникът.

Днес на разговор при него бяха изпълнителният директор на "шейховете" Николай Тодоров, зам.-председателят на общинския съвет Георги Дражев, адвокат Евгени Мосинов и Златина Георгиева.

Колко са похарчените пари за издръжката на Нефтохимик и какви са постигнатите с тях резултати? Това бе основната тема на разговор. 

"Още преди 3 месеца поисках тази информация от изпълнителния директор Николай Тодоров, но той се скри. Днес му го казах - това, че се е скрил като мишка. Преди една година дадох на общината и ръководството на Нефтохимик своя кредит на доверие. Днес си го взимам с лихвите", каза Георги Дражев.

В категории: На терена , Спорт


9
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
9
Коментара по темата
9.
аз
10.06.2017 22:42:07
0
4
Абе стига ни занимавахте с този каменовски отбор.Пък тази декларацийка е смешна.Що трябва Бургас да ви плаща масрафите ? Баси, хиляди левове за отбор с 30 фена - ай,че няма смисъл.
8.
Аз
10.06.2017 10:51:32
1
1
Николай Тодоров няма място в управлението.Бошнаков ако иска да дава пари и да стои далеч от управлението.нов управителен съвет с общинари и спортни хора.без хора в управата от измисленото и пагубно сдружение. Това е истината гн Николов
7.
до 6
09.06.2017 19:42:40
0
5
какво му е успешното на мутренския тим?3 мутренски сезона преди 20 години!
6.
Отговор от СНЦ " Клуб на привържениците на Не
09.06.2017 18:53:14
5
1
От името на всички фенове на ПФК Нефтохимик (Бургас)

През последните няколко седмици една от най-актуалните теми в Бургас е бъдещето на най-успешния отбор в града - Нефтохимик. Зелените се сгромолясаха грандиозно в края на шампионата в Първа лига, като първо загубиха двата мача с отбора на Славия, който безпроблемно победиха в по- ранен етап от шампионата, след безлична игра и меко казано странно поведение от водещите играчи на отбора. Все пак, благодарение на победата над Монтана в предния плей аут, "шейховете" имаха още един шанс за спасение - бараж срещу на пръв поглед непретенциозния тим на Витоша Бистрица. Въпреки, че това трябваше да е мача на годината, двубой в който играчите в зелено да излязат на живот и смърт, нищо подобно не се случи на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора и бургаският тим загуби, след като нито веднъж не застраши сериозно вратата на противника за 90 минути.
Както след всеки подобен провал, тук също дълго се дискутираше кой е виновен за случилото се - дали треньора Христо Янев и неправилната му подготовка за двубоя, дали играчите не са дали максимума от себе си поради една или друга причина, дали главния спонсор Мастерхаус е хвърлил бялата кърпа, или пък другия собственик на клуба, Община Бургас е решил, че няма смисъл от отбор на най- високо ниво. Вина има всеки, това е ясно, но истината е, че за да си направим правилните заключения за последните случки в клуба, трябва да се върнем много по-назад и да потърсим истинските виновници за това, което се случва с Нефтохимик в последните няколко години, след като отбора върна старото си име и вече не е собственост на Митко Събев и Петрол холдинг.
За последните 8 години Нефтохимик смени няколко собственика. Първите бяха Евробилдинг, след това Николай Филипов, в момента Павел Бошнаков, а от година и Община Бургас. Общото между изброените бизнесмени е, че всеки един от тях оправдаваше провала с това, че не е срещнал подкрепа от бизнеса в града. Причините са много, но най-важната е, че хората с власт в града нито за момент не подкрепиха Нефтохимик, дори напротив-опитваха се по всякакъв начин да пречат на развитието на клуба. Върхът на всичко дойде вчера, когато един от най-големите противници за силен Нефтохимик - Георги Дражев, излезе със скандално изказване, че града не се нуждае от Нефтохимик, а от обединен отбор, загърбвайки всички изградени футболни традиции. По-скандалното в случая е, че въпросният общински съветник си позволи да нарече феновете на отбора "дрогирани и лумпенизирани". Същите тези, които дават мило и драго за любимия си тим, които отделят от собствените си средства, рискуват работата си, за да бъдат свободни да отидат и да подкрепят отбора, а в същото време определени хора се опитват по всякакъв начин тези техни действия да са напразни и да се прибират огорчени и с наведена глава в собствените си домове. Най-лошото е, че този човек е избран да представлява и да работи за гражданите в този град, а той си позволява да обижда голяма част от тях. Да, вярно е, че на мачовете на Нефтохимик през последните два сезона средната посещаемост е около 500 човека, но това е абсолютно и само вследствие на всичките разочарования, които феновете на отбора трябваше да преглътнат през последното десетилетие. Нервите на хората не са безкрайни, и вместо да се отдаде заслуженото на тези, които въпреки всичко останаха докрай с отбора, те биват обиждани по подобен начин от човек, чиято работа е да работи в техен интерес.
И за да не се чудите кой е въпросния общински съветник, понеже едва ли някой извън Бургас е чувал за него, ще ви подскажем по най-лесния начин. Едва ли някой, който се интересува поне малко от футбол, не е чувал за неговия брат - Ивайло Дражев. Точно така, същият, чийто ум успя да създаде пародията на отбор, наречена Черноморец Бургас София. Отбор, завършил с отрицателен брой точки, който пътуваше от Бургас до София всяка седмица, за да играе отбора му мачовете си от българския елит. Тим, съставен от момчета между 15 и 18 години, които го караха на по една баничка преди мач, биваха разгромявани всяка седмица, чието футболно и лично самочувствие беше потъпкано още в крехка възраст. Заради същия този гений Нефтохимик трябваше да добавя различни абривиатури към името си, понеже предведливо беше запазил в търговския регистър името Нефтохимик (Бургас). Дори няма нужда да ровим още по-дълбоко, за да разберем за управленския потенциал и идеите, които братя Дражеви притежават. Само можем да добавим, че Георги Дражев е с мандат от партия, чиито идеи са патриотически, пазейки традициите и историята на България, а той толкова лесно пренебрегва натрупаните такива в бургаския футбол
В обясненията си защо Нефтохимик не трябва да съществува, въпросният общински съветник обясни, че трябвало да се направи обединен бургаски отбор, за да нямало деление и напрежение между хората. Ние, като едни дрогирани и лумпенизирани същества, както господинът ни нарече, ще му предложим по същата логика да се създаде единна политическа партия, която да не дели хората, както и политиците, за да не ставаме свидетели на постоянни скандали и гонене на лични и партийни интереси, загърбвайки интереса на обикновените граждани, които въпреки че явно тези, които работят за тях ги определят като "дрогирани и лумпенизирани", все пак имат някакви права и право на глас в тази дъ имржава и конкретно Община. Интересно, ако се направи проучване, подобно на това което предложи господин Дражев, какви ще бъдат резултатите
Като за финал, от името на всички "дрогирани лумпени", искам да поканя Георги Дражев на нашето протестно шествие на 17 юни, което ще завърши пред сградата на Община Бургас. Разбирам, че за един толкова естетичен и високо изкачен в ерархията господин няма да бъде приятно да бъде в компанията на простосмъртни "дрогирани лумпени", но все пак той е на работа в Община Бургас благодарение на тях. Подкрепа от негова страна не очакваме, но поне едно извинение, последвано от негова оставка и напускане на нашия град смятам, че ще бъде на мястото си. И без това господинът не си върши работата за която получава възнаграждение, а именно да работи за интересите гражданите на Бургас, така че може да се отдаде на нещо в което ще бъде полезен на обществото. Нали именно това трябва да бъде целта на всеки един от нас ?!
От името на всички фенове на ПФК Нефтохимик (Бургас)

През последните няколко седмици една от най-актуалните теми в Бургас е бъдещето на най-успешния отбор в града - Нефтохимик. Зелените се сгромолясаха грандиозно в края на шампионата в Първа лига, като първо загубиха двата мача с отбора на Славия, който безпроблемно победиха в по- ранен етап от шампионата, след безлична игра и меко казано странно поведение от водещите играчи на отбора. Все пак, благодарение на победата над Монтана в предния плей аут, "шейховете" имаха още един шанс за спасение - бараж срещу на пръв поглед непретенциозния тим на Витоша Бистрица. Въпреки, че това трябваше да е мача на годината, двубой в който играчите в зелено да излязат на живот и смърт, нищо подобно не се случи на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора и бургаският тим загуби, след като нито веднъж не застраши сериозно вратата на противника за 90 минути.
Както след всеки подобен провал, тук също дълго се дискутираше кой е виновен за случилото се - дали треньора Христо Янев и неправилната му подготовка за двубоя, дали играчите не са дали максимума от себе си поради една или друга причина, дали главния спонсор Мастерхаус е хвърлил бялата кърпа, или пък другия собственик на клуба, Община Бургас е решил, че няма смисъл от отбор на най- високо ниво. Вина има всеки, това е ясно, но истината е, че за да си направим правилните заключения за последните случки в клуба, трябва да се върнем много по-назад и да потърсим истинските виновници за това, което се случва с Нефтохимик в последните няколко години, след като отбора върна старото си име и вече не е собственост на Митко Събев и Петрол холдинг.
За последните 8 години Нефтохимик смени няколко собственика. Първите бяха Евробилдинг, след това Николай Филипов, в момента Павел Бошнаков, а от година и Община Бургас. Общото между изброените бизнесмени е, че всеки един от тях оправдаваше провала с това, че не е срещнал подкрепа от бизнеса в града. Причините са много, но най-важната е, че хората с власт в града нито за момент не подкрепиха Нефтохимик, дори напротив-опитваха се по всякакъв начин да пречат на развитието на клуба. Върхът на всичко дойде вчера, когато един от най-големите противници за силен Нефтохимик - Георги Дражев, излезе със скандално изказване, че града не се нуждае от Нефтохимик, а от обединен отбор, загърбвайки всички изградени футболни традиции. По-скандалното в случая е, че въпросният общински съветник си позволи да нарече феновете на отбора "дрогирани и лумпенизирани". Същите тези, които дават мило и драго за любимия си тим, които отделят от собствените си средства, рискуват работата си, за да бъдат свободни да отидат и да подкрепят отбора, а в същото време определени хора се опитват по всякакъв начин тези техни действия да са напразни и да се прибират огорчени и с наведена глава в собствените си домове. Най-лошото е, че този човек е избран да представлява и да работи за гражданите в този град, а той си позволява да обижда голяма част от тях. Да, вярно е, че на мачовете на Нефтохимик през последните два сезона средната посещаемост е около 500 човека, но това е абсолютно и само вследствие на всичките разочарования, които феновете на отбора трябваше да преглътнат през последното десетилетие. Нервите на хората не са безкрайни, и вместо да се отдаде заслуженото на тези, които въпреки всичко останаха докрай с отбора, те биват обиждани по подобен начин от човек, чиято работа е да работи в техен интерес.
И за да не се чудите кой е въпросния общински съветник, понеже едва ли някой извън Бургас е чувал за него, ще ви подскажем по най-лесния начин. Едва ли някой, който се интересува поне малко от футбол, не е чувал за неговия брат - Ивайло Дражев. Точно така, същият, чийто ум успя да създаде пародията на отбор, наречена Черноморец Бургас София. Отбор, завършил с отрицателен брой точки, който пътуваше от Бургас до София всяка седмица, за да играе отбора му мачовете си от българския елит. Тим, съставен от момчета между 15 и 18 години, които го караха на по една баничка преди мач, биваха разгромявани всяка седмица, чието футболно и лично самочувствие беше потъпкано още в крехка възраст. Заради същия този гений Нефтохимик трябваше да добавя различни абривиатури към името си, понеже предведливо беше запазил в търговския регистър името Нефтохимик (Бургас). Дори няма нужда да ровим още по-дълбоко, за да разберем за управленския потенциал и идеите, които братя Дражеви притежават. Само можем да добавим, че Георги Дражев е с мандат от партия, чиито идеи са патриотически, пазейки традициите и историята на България, а той толкова лесно пренебрегва натрупаните такива в бургаския футбол
В обясненията си защо Нефтохимик не трябва да съществува, въпросният общински съветник обясни, че трябвало да се направи обединен бургаски отбор, за да нямало деление и напрежение между хората. Ние, като едни дрогирани и лумпенизирани същества, както господинът ни нарече, ще му предложим по същата логика да се създаде единна политическа партия, която да не дели хората, както и политиците, за да не ставаме свидетели на постоянни скандали и гонене на лични и партийни интереси, загърбвайки интереса на обикновените граждани, които въпреки че явно тези, които работят за тях ги определят като "дрогирани и лумпенизирани", все пак имат някакви права и право на глас в тази дъ имржава и конкретно Община. Интересно, ако се направи проучване, подобно на това което предложи господин Дражев, какви ще бъдат резултатите
Като за финал, от името на всички "дрогирани лумпени", искам да поканя Георги Дражев на нашето протестно шествие на 17 юни, което ще завърши пред сградата на Община Бургас. Разбирам, че за един толкова естетичен и високо изкачен в ерархията господин няма да бъде приятно да бъде в компанията на простосмъртни "дрогирани лумпени", но все пак той е на работа в Община Бургас благодарение на тях. Подкрепа от негова страна не очакваме, но поне едно извинение, последвано от негова оставка и напускане на нашия град смятам, че ще бъде на мястото си. И без това господинът не си върши работата за която получава възнаграждение, а именно да работи за интересите гражданите на Бургас, така че може да се отдаде на нещо в което ще бъде полезен на обществото. Нали именно това трябва да бъде целта на всеки един от нас ?!
5.
КАКЪВ Е ТОЯ
09.06.2017 01:25:22
0
5
ПЛОНДЕР С РОЗОВАТА РИЗКА НА СНИМКАТА.
4.
RIP
08.06.2017 23:24:32
1
6
ПФК"Нефтохимик"АД-гр.Бургас умря, да живее ЧИЧО КМЕТ !
3.
бай Ставри
08.06.2017 22:57:56
0
10
Ааааааааа.Само ревизия НЕ.Или,ако може да я направят служителите на общината на които коректно се ОТЧИТАХМЕ.
2.
MАЗУТ
08.06.2017 21:17:38
3
8
Строител 1962(Камено) е отборът на Бургас, бургазлиите да траят.
Зелен Бургааааас, ля-ля-ля-ля-ля-ля-ля...
1.
бург
08.06.2017 20:56:07
2
16
това не е бургаска кауза!Бургас и морето са сини!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори