×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Закопчали Наско Италианеца минути преди да се барикадира, имал зареден арбалет до вратата


Само във Флагман.бг! Закопчали Наско Италианеца минути преди да се барикадира, имал зареден арбалет до вратата
Професионален арест на Наско Италианеца вероятно е предотвратил барикада в дома му
10 Май 2017, Сряда, 18:15 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

В апартамента му почти сигурно има пистолет, смятат разследващи, ще искат заповед за обиск

Атанас Николов-Италианеца – знакова фигура в ъндърграунда явно се е готвил да се барикадира в дома си, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Тази сутрин съобщихме, че 43-годишният столичанин, живеещ от известно време в Поморие, вдигна на крак целия РУП и бе откаран с белезници в Психото в Бургас (ВИЖ ТУК). Подозренията са, че се прави на луд, защото се готви да извърши нещо голямо.

Флагман.бг узна, че преди да се стигне до откарването му в лудница той е бил спрян да шофира автомобилът си силно дрогиран – с коктейл от кокаин и метамфетамин. Атанас Николов е откаран в болницата за преглед, откъдето обаче е избягал. 

Един от служителите на РУП-а в Поморие обаче предвидливо е отишъл пред дома му, скрил се е и изчакал Наско Италианеца да се прибере. Той го е издебнал и арестувал секунди преди да влезе в жилището си. Поведението му е непредсказуемо, заради което 43-годишният мъж е изведен буквално от всички полицаи, които са били на смяна в Поморие снощи.

Разследващи са шокирани от вида на апартамента му. Наско Италианеца ремонтирал жилището си и подготвил няколко големи дъски, с които явно искал да залости вратата. До нея имало зареден спортен арбалет. Подозренията са, че в апартамента му има и пистолет, който при предишния обиск полицаите така и не са открили. Намерили са единствено кобура и патроните. Ще се изиска заповед за обиск, за да се претърси жилището му.

Италианеца снощи провокирал през цялото време униформените, явно е очаквал те да реагират и той да се оплаче от полицейско насилие, разкриха източници, наблюдавали ареста му.

„Поздравления за полицаите, които си свършиха прекрасно работата. Той явно се опитваше да ги извади извън нерви, но те бяха професионалисти – закопчаха го и отведоха”, разказа пред Флагман.бг свидетел на задържането на Атанас Николов.

Наша проверка показа, че той е хоспитализиран за 20 дни в Психото. Лекари ще установят до дни дали е вменяем, или се прави на луд. 

Както пръв Флагман.бг писа, преди седмица той беше гърмян в корема, а след това направи скандални разкрития за прокурор от Поморие, който го тормозел - виж тук. 

Той е известен на полицията, твърди се, че навремето бил съратник на Иво Карамански и Жоро Илиев. Атанас Николов е поморийски зет, от известно време пребивава постоянно в морския град. Води скъп живот, носи луксозни дрехи, а никой не го знае с какво се занимава. Преди години имал бизнес с малко заведение, но го затворил.



В категории: Крими , Поморие


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
ужасен е
11.05.2017 16:42:43
0
1
Аз пък помня, че едно време престигаше с таксито си в Поморие и го паркираше пред къщата на Ваня и Миглена /лека и пръст/
13.
!@!@
11.05.2017 16:39:34
1
1
Кво се занимавате с тоз лъжлив маймуняк и жена му е същата като него
12.
знам го
11.05.2017 14:53:29
0
0
този вечно живее в негов измислен свят въпроса е да му се вържеш, но навремето се говорише ,че наред с пиците продава и дрога
11.
...
11.05.2017 12:18:27
0
0
Професионален арест ..... знакова фигура в ъндърграунда .... журналета - да си слагате въжето, амеби !
10.
----
11.05.2017 12:06:50
1
2
Този го знам пълен издухалник, вечно влиза в ролята на някой друг и се мисли за нещо, пълна комплесарщина, зет е на Ана която работеше в Строима като счетоводител в къщата до ханбалното игрище на Севастиянови, жена му Ваня беше шивачка в София , преди това беше завършила средното училището по хореография в София той и там се запозна с нея вече работещ като таксимитров шофьор.
9.
още относно Атанас
11.05.2017 09:44:13
1
5
има две дъщери Валерия и Йоана и цял живот е лежкунил без два лева в джоба си , освен таксимитров шофьор не знам с друго да се занимавал и малкия бизнес продавач на пици едно лято в малката уличка между Кн. Борис и А. Консатнтинов
8.
важно!
11.05.2017 09:36:18
1
4
Айде сега да ви светна онтноско Наско, той е от с. Кулата Благоевградско със средно образование и е работил години наред като таксиметров шофьор в София , съпруг е на Ваня по-малката дъщеря на Ана живееща до хандбалното игрище. Същият има апартамент в кооперацията с часовниковата кула , а долу под апартамента , където сега има галерия и сладоледен салон преди няколко лета продаваше пици
7.
Темида
11.05.2017 09:09:20
1
1
Айфе сега съда да го пусне и после да слагат хората мокри кърпи както с Горан ,рижко рочата .....................без изненади моля пуснете човека той е само опасен за околните в съда нямал да идва
6.
Петьо Шведа
11.05.2017 08:33:22
1
0
Тая маймуна да я вържат на един синджир и да показват по улиците.
5.
Ns
11.05.2017 05:13:48
0
1
Toz nesebar izmetta na balgaria
4.
345
11.05.2017 04:45:55
0
1
6to lajete mangalite sa go nabutali
3.
ss-fermacht/uber ales
11.05.2017 00:19:06
6
1
kav bil.. karamanski sigur mue sminial pampersa na jenchena.toz kvogo filmirate ve basi stranjaskata svetulka s prachki
2.
Динко и Перата хомсексуалисти
11.05.2017 00:11:20
1
9
Искаме да му духаме на почивки
1.
Хахаха
10.05.2017 23:39:52
2
17
Болен наркоман, който пребиваше жена си всеки ден.
Малко са му 20 дни в психото.. да не го пускат от там изруда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори