×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков: Влизането на Реформаторския блок в НС е гаранция, че няма да има нов кабинет „Орешарски“


20 Март 2017, Понеделник, 19:05 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Приоритет в предизборната програма на реформаторите за Бургаски регион са инфраструктурните проекти


Реформаторският блок подари на Поморие мощен концерт. Централният площад в родния град на представителя на гражданската квота в бургаската листа на реформаторите д-р Васил Костадинов се оказа тесен да събере всички симпатизанти на партията.

За доброто настроение на хората се погрижи местната група The Pomorians, а специално за събитието от столицата пристигна лидерът на коалиционните партньори на Блока – „Глас народен“ Светльо Витков.

„Помните ли г-н Орешарски? Единственият вариант това да не се случи отново е Реформаторският блок да бъде в парламента и да участва в дясноцентристко управление. Ние сме единствената партия в дясно, която ще влезе в парламента. Въпросът е с колко. Всеки глас за нашите малки приятели в дясно отива реално в БСП и в ГЕРБ. Затова подкрепете ни с бюлетина номер 21 на изборите в неделя“, каза лидерът в бургаската листа и зам.-председател на СДС Костадин Марков.


Д-р Васил Костадинов и Костадин Марков имат сериозен шанс да попаднат в следващия парламент. Очаква се в Бургас Реформаторския блок да запише един от най-добрите си резултати в страната

Реформаторският блок е типичен десен политически проект и единственият реален играч в този политически спектър. Партиите от Блока не изневеряват на веруюто си и застъпват определено десни политики като развитието на малкия и среден бизнес чрез увеличаване прага на регистрация по ДДС от 50 000 на 200 000 лв - нещо, което ще помогне изключително много на бизнеса и намали бюрокрацията.

Сериозно застъпена в програмата на Блока е темата за здравеопазването. Сред основните приоритети в тази сфера е изграждането на втори стълб към Здравната каса, който да покрива всички останали застраховки и лечение, които хората биха могли да си позволят. Много интересна е идеята на д-р Костадинов за Общинска здравна каса. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

Друг акцент е приемане на Закон за публично-частното партньорство - една инициатива, която бе започната в 43-ото Народно събрание, но бе замразена заради преждевременната оставка на кабинета "Борисов". Плановете са чрез този закон да се раздвижат замрели общински и държавни активи и даде тласък на икономиката, която ще пострада сериозно след изтичането на този програмен период (2014-2020 година, б.а.) - последният, в който България може да се възползва от кохезионните фондове на ЕС.


Симпатизантите на Блока напълниха площада в Поморие

Приоритет в предизборната програма на реформаторите за Бургаски регион са инфраструктурните проекти. Като най-важни, те посочиха: Северния и Южния обходи на Бургас, пътя за Малко Търново и границата, четирилентовото шосе до Слънчев бряг и обхода на Камено. Проектите са от изключително значение за региона и бъдещото му развитие.


Отборът на отличниците на Реформаторите бе представен от Светльо Витков

В бургаската листа на Реформаторския блок попадат доказани специалисти и експерти. Сред тях има инженери, лекари и адвокати. Националният лидер на СДС Божидар Лукарски неслучайно обяви бургаската листа за най-силната в страната. Очакванията са резултатът за РБ във Втори МИР да бъде изключително добър.





България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори