×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десислава Танева: БСП е романтична партия, а ние от ГЕРБ имаме само реалистични цели (ВИДЕО)


Десислава Танева: БСП е романтична партия, а ние от ГЕРБ имаме само реалистични цели (ВИДЕО)
Това, което предлагаме, е постижимо и не е част от предизборното надаване като на пазар, каза Десислава Танева
24 Февруари 2017, Петък, 03:13 ч.

Нека излезем от сънищата и да видим кой може да работи за развитието на България, призова бившият министър

БСП е романтична партия, а ние от ГЕРБ имаме само реалистични цели. Това каза кандидатът на ГЕРБ за народен представител Десислава Танева по време на първия предизборен дебат по бТВ.
„ГЕРБ предлага реални решения. Това, което предлагаме, е постижимо и не е част от предизборното надаване като на пазар. ГЕРБ чу гласа на народа от предишните президентски избори и затова образованието и повишаването на доходите на базата на повишаването на БВП, са сред приоритетите ни“, заяви бившият земеделски министър.
„1500 лева ще е средната работна заплата и това е основано на растежа на Брутния вътрешен продукт. Въз основа на постигнатото в икономиката, ние даваме прогноза за растежа на доходите“, обясни Танева.
Тя припомни на опонента си Таско Ерменков, че партията му никога не е завършвала управленски мандат без протести на улицата, а той нареди ГЕРБ до партийните сили, които са подкрепили протестните акции срещу кабинета „Орешарски“. Винаги след нас е пълен резерва и вие го пропилявате, каза ексминистърът на земеделието.
Ние сме доказвали, че когато сме на власт, се увеличават доходите на хората, похвали се Ерменков. ГЕРБ обаче плаща за това увеличение, контрира го Тенева.
„Не знам да има организация с повече откраднати пари от вас. Емблема на БСП е „разрушаване на всичко“. След вас, който и да дойде на власт, трябва да изгражда наново“, коментира кандидатът за депутат от ГЕРБ.
„Ние сме за двойно увеличаване на заплатите и нови правила в образованието. Трябва малките да ходят на детска градина. Родителите на тези, които не посещават учебни заведения, не трябва да получават социални помощи“, добавя Танева.
Според нея, служебното правителство е пряк участник в предизборната кампания на БСП.
„Свидетели сме на тотална смяна на всички кадри в рекордно кратки срокове без основание. Зад решенията на служебния кабинет стои един център и той е на „Позитано“ 20“, заяви бившият министър на земеделието. „Във всяко населено място ще има полицейско присъствие. Трябва да се охранява земеделската продукция“, добави тя.
Ерменков пък заяви, че БСП е за нова полицейска карта.
„Реалистично е да има полицай във всяко селище. БСП е романтична партия. А ние имаме само реалистични цели. Нека от романтиката да минем към реализма!“, призова Танева.
Двамата опоненти се скараха и по темата за управлението на Сливен през последните години. Тя сподели, че е родена и е израснала в града на стоте войводи, а Ерменков каза, че родителите му са се запознали там.
„Две години и половина бях депутат от Сливен. Стремежът ми е хората от града да живеят по-добре“, уверява той. Той сподели, че помогнал за осигуряването на жилище на младата вдовица, чиито три деца бяха отнети, защото е бедна.
Всичко хубаво, което се направи в Сливен, е през тази година и половина от мандата на ГЕРБ, каза пък Танева.
Тя пожела на българите да са реалисти, за да оценят по направеното и по говоренето на политиците кое е възможното и би дало гаранциите за развитието на страната. „Нека излезем от сънищата! Трябва да знаем кой може да работи“, каза още бившият земеделски министър.
Ерменков пък призова хората да поискат промяната. Предлагаме по-добро бъдеще, каза той. 11 номер обаче е по-добрият, добави Десислава Танева.


„Това беше истински дебат. И Десислава Танева, и Таско Ерменков бяха точно толкова експресивни, за да предизвикат любопитството на зрителите”, каза психологът Антоанета Христова след първия предизборен дебат в ефира на бТВ.
Според нея никой не е имал превес в дебата, но Танева е отговаряла много бързо и с хумор на нападките на Ерменков.
„Програмите, доколкото бяха представени, наистина дадоха картината на обоснованост и вървене по тънката червена нишка на обществените настроения и очаквания към социални политики, здравеопазване и бедност”, заяви проф. Христова.


В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
GABIMAN
24.02.2017 19:54:35
1
0
Цялата държавна(медии, телевизии и т.н.) и руска машина е впрегната за да може комунягите да се върнат на власт, и наистина ако народа ги избере Боко ще се окаже прав, че материала не става, тия последните 25 години управляваха три пъти(Ж.Виденов, тройната коалиция и Орешарски) и резултат беше винаги един - фалити на банки - и тотално ограбване на обикновения човек, сключване на огромни договори за милиони(Белене, Южен поток, Бургас-Александропулис) и вземане на големи комисионни, които се чудят как да върнат - но явно народът е с къса памет и не се учи от грешките, което пък е признак за нивото му като цяло - умните грешат, но се учат от грешките, глупавите повтарят едни и същи грешки цял живот
7.
жеков
24.02.2017 15:59:37
2
1
кратка история : комуняги управляват с турци и измислен цар, гонят ги със шутове не си тръгват, предлагат пеевски за данс и ги изгонват с шутове. 3 години по-късно се завръщат да ни спасяват ..
6.
11
24.02.2017 11:44:36
4
2
Поздравления за Десислава Танева!
5.
централа
24.02.2017 11:36:41
4
2
БСП не е романтична, а е лъжлива и крадлива партия. Даже не е партия, а е съвкупност от пенсионери и др. неориентирани нагли и отблъскващи личности
4.
до 1
24.02.2017 11:31:02
3
0
Ти май по рождение си озадачен! Няма друга листа с толкова познати, само местни, млади и доказани хора. Къде си проспал последните 2,3,4 години?
3.
Наблюдател
24.02.2017 11:29:52
0
2
Аз в моята къща мнения не взимам нито от руснаци нито от американци ,не искам и те да влизат неканени ,да ми оглеждат къщата ,колата ,жената, спестяванията и най вече децата.Аз не искам да влизам в чужди къщи нито руски нито американски и да раздавам ъкъл .Моята къща има море реки планини прекрасни равнини Мога да живея прекрасно щастливо ако ги изгоня доброжелателите дето все ми мислят доброто а то става все по лошо.
2.
mdaa
24.02.2017 10:11:58
0
3
във варна пък сложили някъв ММА - боец :) ахахахах
1.
Егати листата
24.02.2017 10:05:33
2
4
Като гледам някои от кандидатите в Бургас съм озадачен. Какви са тези журналисти ветеринар, ще търся други. Не ми вдъхвате доверие. Само Ивелина Василева се вписва добре всичко останало не не
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори