×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гърнето спипал щерката на Фатих да се дрогира в тоалетната


04 Февруари 2017, Събота, 17:25 ч.

След като го осъдиха за боя Гърнето бяга от момичето, не иска и да чуе за нея


Като дявол от тамян бяга Димитър Борисов-Гърнето, ако случайно се засече със съпругата или някоя от двете дъщери на покойния Филип Найденов-Фатик, твърди "България Днес". Бившият шеф на ЦСКА решил да не доближава семейството, след като бе осъден за боя на малката дъщеря на разстреляния бизнесмен - Адриана.

"Димитър Борисов не иска и да чуе за Адриана. Не желае да се вижда с нея. Не се е извинявал за инцидента в тоалетната, тъй като не е виновен. Той не е удрял Адриана, тя се е блъснала във вратата." Това заяви адвокат Николай Беров, който защитаваше Димитър Борисов-Гърнето в съда.

"Ако случайно Борисов се е засичал в някое заведение със семейството след скандала, със сигурност е избягвал да се доближава до тях", обяснява опитният юрист.

Бившият бос на ЦСКА бе изправен на подсъдимата скамейка, след като се спречкал с дъщерята на убития бизнесмен Филип Найденов-Фатик в тузарско столично заведение през 2013 година.

Според Адриана Борисов я ударил с юмрук в лицето. Гърнето пък твърди, че видял Адриана да взема наркотици в тоалетната, направил й забележка, в отговор тя го нарекла "дърт педераст", той блъснал вратата и тя се ударила сама.

След близо тригодишна съдебна сага Софийският районен съд наказа Борисов с 2000 лева глоба. Митко Гърнето бе признат за виновен, че нанесъл лека телесна повреда по хулигански подбуди на 16-годишната тогава Адриана Тюркмен. С решението си съдия Силвия Цепова освободи от наказателна отговорност Борисов и той избегна затвора. Но Гърнето трябваше да плати глобата и още 1050 лв. разноски по делото.

"Борисов бе осъден на 2000 лева глоба от държавата и той си я плати. Адриана не е предявявала финансови претенции към него и случаят приключи", обясни още опитният адвокат Беров.

Според обвинението инцидентът станал час и половина след полунощ на 27 август 2013 година в тузарския столичен клуб "РМ". Там своя рожден ден празнувала Мартина, която е една от най-близките приятелки на Адриана и дъщеря на бизнесмена Радостин Бързанов.

"Празнувахме рожден ден на Мартина в бар "РМ". Аз и моите приятелки Мария и Калина отидохме до тоалетната. На излизане аз вървях първа. Понечих да отворя външната врата на тоалетната, когато някой друг я дръпна, отвори я, удари ме в лицето и я затвори обратно", разказа пред магистратите малката Адриана Тюркмен. Девойката е категорична, че с въпросния мъж не си е разменяла абсолютно никакви реплики и не помни да го е виждала никога преди това.

В заведението по това време били майката на Адриана и по-голямата й сестра. Свидетели на инцидента разказват, че са видели Борисов да излиза от дамската тоалетна в изключително неадекватно състояние.

"Беше страшно. Адриана крещеше: "Този мъж ме удари! Боли ме! Устата й беше подута, а от носа й шуртеше кръв. Дрехите й също бяха изцапани", обяснява още тогава пострадалата приятелка на Адриана - Калина.

Борисов първоначално се кълнеше, че не я е удрял, а вероятно я закачил с вратата, докато излизал. После обясни, че 16-годишната Адриана шмъркала в тоалетната и когато й направил забележка, тя го нарекла "дърт педераст".

Малката наследница е модна икона, каката актриса

Адриана Тюркмен е част от модна агенция "Визаж". Завършила е Италианския лицей в Горна баня. Пътува по целия свят. Като любимите й дестинации са Милано и Лондон.

Голямата му щерка Александра завършва класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Последната година живее в САЩ и се надява на кариера в Холивуд. И двете дъщери на разстреляния бос Филип Найденов-Фатик са с артистични наклонности.

В категории: Лична драма , Крими


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Баии уиии
04.02.2017 15:54:36
0
6
Миндили има навсякаде
1.
манчо
04.02.2017 15:11:14
0
5
Ти ли ма бутна или сам паднах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори