×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тримата министри в листата на ГЕРБ в Бургас?(ОБНОВЕНА)


Тримата министри в листата на ГЕРБ в Бургас?(ОБНОВЕНА)
Диана Йорданова, Ивелина Василева и Зорница Русинова ще са на челни позиции на предстоящите предсрочни избори
03 Февруари 2017, Събота, 00:50 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

Очакват се няколко промени, но ще има и приемственост, гарантира обласният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев


ГЕРБ ще заложи на изцяло бургаска листа, в която се очаква да попаднат трима доскорошни министри от кабинета "Борисов 2", научи Флагман.бг. В партията искат да са контрапункт на основния си политически опопент - БСП и залагат на местни кадри, доказани авторитети.

Влизането на трима министри - Ивелина Василева, Зорница Русинова и Жечо Станков в листата гарантира, че Бургас ще продължи да бъде основен акцент и при ново управление на партията, отбелязват от ГЕРБ.


Доскорошният министър на труда и социалната политика Зорница Русинова(вдясно) се очертава да бъде изненадващо име в листата на ГЕРБ в Бургас

Водач ще бъде министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, която бе сред най-успешните членове на кабинета „Борисов“. На избираема позиция изненадващо се очаква да попадне и бургазлийката Зорница Русинова, която в последната година управляваше министерството на труда и социаланата политика.

В челото почти сигурно ще бъде и доскорошният зам.-министър на енергетиката Жечо Станков – едно от новите имена, на които партията на Бойко Борисов ще разчита много в бъдеще, както и областният лидер Димитър Бойчев и общинският председател Иван Вълков.


Бившият зам.-министър на енергетиката Жечо Станков ще попадне на избираемо място в листата

В партията смятат, че ще имат почти сигурни 5 мандата, ще се борят и за шести. Окончателната подредба на цялата листа ще се извърши от Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София до две седмици.

Досегашните депутати Диана Йорданова и Румен Желев също ще са в челото на листата, смята се, че няма да има проблем да влязат в 44-ото Народно събрание. При евентуално управление на ГЕРБ Йорданова може да влезе и във висшия ешалон - изпълнителната власт като зам.-министър. Това няма да е изненада, защото тя се утвърди като водещ икономически експерт на ГЕРБ в последните два парламента. 

В листата няма да попадне друг бивш бургаски депутат - Семир Абу Мелих, който се оттегля по собствено желание. Той обаче може да е доволен, защото успя да вкара в програмата за управление на ГЕРБ демонополизацията на Здравната каса - идея, за която се бореше в последните два парламента. 


Изп.директор на Пристанище Бургас Диян Димов няма амбиции за депутат, той се справя отлично като ръководител на държавния порт

"Ще има нови лица, но ще запазим и примествеността", каза областният лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев.

Общинската конференция на ГЕРБ в Бургас, която започна преди минути в залата на Държавната опера ще излъчи номинациите за депутати, които ще се утвърдят и подредят от Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София до две седмици.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Политика


22
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
22
Коментара по темата
22.
Димитър
06.02.2017 08:14:44
0
4
Тая Ивелина Василева е кръгла О..само локуми разтяга.Само Русинова става.и как да гласуваме за ГЕРБ с тия стари муцуни.Отстъпете на нови кадърни хора.
21.
Бат Боко
05.02.2017 18:46:36
1
4
Неикога не забравяяйте,че 80% от гербаджиите ,които са над 50 год. са бивши членове на БКП / БСП/. Начело с Бойко Борисов и Цецка Цачева. Ха-ха-ха.
20.
лек
05.02.2017 13:56:22
2
5
Ви ай ай, страхотни сте, няма по-тъпи от вас, герберастката сбирщина. Крадливото и лъжливо кметче защо не го снимате? Как може тая проста Диана Йорданова да има наглост да иска да е пак депутат, след като се видя, че е по-тъпа от средностатистически чалгаджии в проститутска партия ГЕРБ?
19.
Игуменът
05.02.2017 12:14:15
0
1
Иван Костов, който разпродаде на безценица Бургас чрез Чамуджиев и Цонев... Баси дрогите дето сте!
18.
!!!
05.02.2017 00:50:51
1
2
NARKOMANIII ISKAME IVAN KOSTOV OBRATNO NA VLAST !!!!!

STIGA STE LAGALI NARODA !! ISKAME BEZPLATNA TREVA NA VSEKI!!! STIGA GERB STIGA AMFETI!!!!! SAMO IVAN KOSTOV!!!!
17.
Демокрация!
04.02.2017 23:40:11
3
1
Точно така е номвр 15! Много учени и успели хора са били избити от комунистиет! Това и сега е така, защото те ни управляват, независимо "цвета" и името на партията.
На държавни постове и в държавната администрация повчето са "наши хора" спечелили конкурси по нечестен начин или назначени без конкурси. Никой не цени знаещия и можещия и затова много народ се изнесе в чужбина.
Има и честни членове на БСП, но са единици.
Всички от ГЕРБ са деца и внуци на най- видните комунсти, не си мислете, че са различни, просто са фурнаджийски лопати, обръщат се на там, където им е изгодно!
16.
V I I
04.02.2017 16:02:55
0
5
ви ай ай , нъл тъй ,, кадър ,,
15.
!!!!!! Zapomnete!
04.02.2017 13:04:08
9
8
На децата трябва да се казва, че комунистите са прости, убийци, престъпници, подлеци и национални предатели. Те са избивали безразборно търговци, занаятчии, учени, професори, доктори и много други. Просто защото са били по-умни от тях, най-простите от най-простите, партизаните комунисти.
Това е достатъчно.
Да знаят, че никога, никога, ама никога няма да видят нищо добро от комунист.
И след още 50 години ще сме нормална държава.
14.
Kolio
04.02.2017 12:56:20
3
5
V burgas pak shte ima mashinacii na vota s oblastniq upravitel i kmeta
13.
Ukaz
04.02.2017 12:35:11
3
6
От всички става само Ивелина Василева. Другите ги сменяйте. Тоя на порт Бургас кво го лансирате не върши работа пристанището както не работеше преди така е и сега. Този не е способен да промени трябват млади дейни хора. МЕтла. Стига с тези партийни парашутисти. Нямам нищо лично но не СТАВА.
12.
Тези в затвора
04.02.2017 12:01:22
4
1
С какво ще запомним кабинета ''Орешарски''

Кабинетът „Орешарски“ не само не изпълни нито едно от гръмките си обещания, но и оставя след себе си огромно количество несвършена работа. Доверието в българските институции се е сринало почти до нулата, доказателство за което е сюжетът с банковата истерия. Това са част от заключенията на философа Калин Янакиев и политолога Антон Тодоров, които в интервю за Дойче Веле правят равносметка на 14-те месеца на кабинета „Орешарски“.

Професор Калин Янакиев от Софийския университет е категоричен, че през последната година България не е била управлявана от правителство: „По дефиниция управлението е в ръцете на правителството. Само че кабинетът „Орешарски“ може да се оприличи единствено с офис, в който постъпват най-разнообразни поръчки. В началото живеехме с илюзията, че тези поръчки идват от управляващите партии, но постепенно на всички стана ясно, че поръчителите са шепа олигарси. Случилото се през последните седмици недвусмислено потвърди това предположение. Защото след като олигарсите се скараха, „бюрото за изпълнение на поръчките” напълно блокира - поради невъзможността да обслужва едновременно и двете воюващи помежду си страни“, посочва професор Янакиев и допълва, че кабинетът „Орешарски“ ще се запомни и с това, че още преди да беше изтекъл първият месец от управлението му, доверието в него вече беше преживяло катастрофален срив. Този кабинет ще бъде запомнен и с още нещо: с безличието на министрите, отбелязва Калин Янакиев.

"Кабинет на олигархията"

Политологът Антон Тодоров заема сходна позиция и дори поставя оценка „двойка“ на свършеното от кабинета „Орешарски“: „Тази „двойка“ не е израз на някакъв субективен негативизъм, а плод на внимателен и безпристрастен анализ, особено що се отнася до кадровата политика на отиващото си правителство. То така и не прие програма и се осланяше единствено на спуснатите му „опорни точки“. Това правителство не само остави впечатлението, че е „кабинет на олигархията“, но дори показа, че е кабинет на точно определени олигарси“, казва Тодоров и уточнява, че поставената от него „двойка” не се дължи единствено на кадровата политика на правителството:
„Вижте как бяха сбъркани публичните финанси! Това е истинска бойна мина под поне две следващи управления. Дисбалансът в енергетиката достигна 3 милиарда лева. Абсолютен мит е, че правителството се било разплатило с бизнеса. Хиляди фирми са потърпевши от тази пропаганда, защото на практика общините бяха поделени на “наши” (БСП и ДПС) и “чужди”. Заради тази политика много от фирмите в „чуждите“ общини сега са пред фалит. Не казвам, че предишните управления не са вършили същото, но нали тъкмо правителството на Орешарски дойде с обещанието да сложи край на подобни практики и да подкрепи всячески малкия и средния бизнес“, припомня политологът.

Калин Янакиев е на мнение, че всички скандали от изминалата година бледнеят пред случилото се през последните дни: „Оказа се, че българското правителство е било заложник на отношенията между двама олигарси. Ясно е, че е бил направен опит за изграждане на „дяволски вертикал“ на властта, в чието „приземие“ са икономическите интереси на олигархията, а на „покрива“ е разположен нейният медиен монопол“, твърди професор Янакиев.

Той смята, че неуспешните “леви” управления на кабинетите „Виденов“ и „Орешарски“ ще възкръснат още поне веднъж, преди България да излезе от пътя за никъде. Изходът, според Янакиев, е в едно дясно реформистко управление с твърда парламентарна подкрепа и висока активност на гражданското общество. „Единствената положителна равносметка от случилото се през последната година е ясният извод, че олигархията може да купува партии и избиратели, но не може да удържа власт. Защото едно е да купуваш вот и политици, друго е да поддържаш правителство, което няма смислена програма“, заключава професор Янакиев.
11.
*********
04.02.2017 11:51:24
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Рефреш
04.02.2017 11:43:43
7
0
Периодът “Орешарски”: Правителството на КТБ

Година и половина, три правителства, масови протести, една фалирала банка. Погледнато през историята на КТБ, периодът между пролетта на 2013 г. до есента на 2014 г. е най-динамичният за нея. В рамките на тази година и половина се случват някои значими събития, които първо извеждат модела, добил популярност като “Кой”, на яве, показват неговата безгранична сила, а след това той се трансформира и преминава в нови измерения. В края на този период – есента на 2014 г., когато започва вторият мандат на Бойко Борисов, “Кой” не е разрушен, но вече е сменил играчите си.

Палачинката се обръща

В края на мандата на ГЕРБ настъпва разрив между властта и групата около КТБ (Василев-Пеевски – все още тандем). По същото време в страната се зараждат масови протести. Те започват извън София, от Сандански и Благоевград, постепенно обхващат другите градове и достигат до столицата. Поводът са високите сметки за ток от декември и януари, повежда се война срещу монополите (в лицето на РПТ-тата), словестната атака срещу тях от пеевските медии нажежава още повече ситуацията. Протестното недоволство се насочва към Бойко Борисов и ръководеното от него правителство на ГЕРБ. Иска се неговата оставка. Тя идва на 20 февруари.

За отношенията между Борисов и Пеевски/Василев лесно може да се съди по настроенията в TV7 и другите медии от обкръжението на депутата от ДПС. Ако допреди това те са хвалили всяка премиерска стъпка, то вече вестниците и електронните медии повеждат негативна кампания както срещу Борисов, така и срещу неговите министри. „TV7 е единствената телевизия, която непрекъснато правеше разследвания срещу властта… Вече трима министри не са си на постовете – на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало”, заявява изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков пред ПИК и допълва: “Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата.”

В деня на един от големите протести срещу управляващите гост в предаването на Люба Кулезич по TV7 е Цветан Цветанов. Непосредствено след това Кулезич е изгонена от телевизията с обвинението, че не спазва елементарните журналистически стандарти. “Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на есемесите му, нито пък съм получавала такива”, казва тя в своя защита в интервю пред Медиапул.

Аферата „Костинброд”

Отново TV7 е в центъра на едно събитие, което успява да повлияе на изборния резултат в предсрочните парламентарни избори на 12 май 2013 г. Събитието стана известно като аферата „Костинброд”. В деня на размисъл, бившият водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков се включва в жива връзка пред печатницата „Мултипринт” на общински съветник от ГЕРБ Цветан Бончев в Костинброд, докато прокурорите са вътре, и обявява, че изборите на следващия ден ще бъдат фалшифицирани.

Прокуратурата разпространява съобщение, в което казва, че “в складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. “Мултипринт” ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.”

Мая Манолова внася сигнал в прокуратурата и се започва разследване. На бившия главен секретар на МС Росен Желязков е повдигнато обвинение в престъпление по служба заради това, че не е упражнил контрол върху отпечатването на бюлетините. Съдът му дава оправдателна присъда, а прокуратурата не обжалва.

Социолозите смятат, че в резултат на „Костинброд” ГЕРБ са загубили гласове на изборите. Аферата е определяна като най-близкото нещо до държавен преврат от новата история на България. Мащабната манипулация, извършена чрез медиите, контролирани от Пеевски и Цветан Василев, и с решаващата помощ на прокуратурата, промени радикално пъзела на властта в държавата.

Игра на едро

Групата около КТБ излиза от мандата на ГЕРБ с огромни активи, контрол върху няколко сектора от икономиката и дава заявка за цялата политическа власт. Въпреки че ГЕРБ е на първо място в изборите, партията не може да сформира правителство. Това правят БСП и ДПС, а за премиер е посочен Пламен Орешарски. Министрите в неговия кабинет минават през одобрението на Пеевски и Василев, съобщават източници, близки до събитията. Започва игра на едро, в която частни интереси играят от името на държавата.

Това включва овладяване на потоците на европейските пари и големите проекти. Фирми, близки до групата, си поделят изпълнението на водния цикъл, големите строителните и инфрастурктурни поръчки, подизпълнителството на Южен поток. Напълно е овладяна енергетиката.

Година по-късно, вече в изгнание и след скарването си с Пеевски, Цветан Василев разказва в интервю пред bTV от Виена как държавата е изцяло под контрола на Делян Пеевски: “Тези поръчки се разпределят основно през каналите на този човек… Този човек се изживява като властелин на държавата, няколко негови марионетки говорят от името на държавата. Те разпределят вече всички строителни обекти и проекти и това става публично”.

Кулминацията на това подчинение на държавата идва на 14 юни 2013 г., когато парламентът гласува избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. С този ход се цели затворяне на кръга на институционалната примка в сектор сигурност – информация, МВР, следствие, прокуратура. Събитието предизвиква масови сътресения в държавата – избухват протести, които в най-активните си периоди събират 30-35 хил. души.

Въпреки че Орешарски дълго време не се поддава на масовите скандирания за оставка, във властта започва да се генерира политическо напрежение между БСП и ДПС. Икономическо напрежение започва да се натрупва и между двамата партньори Василев и Пеевски. То идва основно по линията кредитор-длъжник и се случва още през есента на 2013 г. “Може да се каже, че тогава започнаха да прехвърчат първите искри”, казва самият Василев в интервю по bTV година по-късно.
В основата на конфликта са пари. Общите проекти са финансирани от КТБ и идва моментът, в който Цветан Василев настоява Пеевски да поеме половината ангажимент и да върне част от дадените средства. Това не само, че не се случва, а води до задълбочаване на конфликта между двамата.
Пак по това време Цветан Василев проявява и политически амбиции. Сред подкрепяните от него е Николай Бареков и партията му „България без цензура”. Бареков се явява за първи път на европейските избори през 2014 г. и заедно с коалиционните си партньори ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“ печели 10.66% от гласовете. По-късно Василев сам признава, че е финансирал създаването на Бареков като политически субект.
Войната
Последният етап от този период е най-драматичен. Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев става явен, а инструментите за атака го изваждат извън контрол. Чрез подставени лица и смяна на собствениците депутатът от ДПС успява да овладее голяма част от общите му с банкера бизнеси. Пеевски впряга държавните структури, над които има контрол, и започва война срещу Василев на всички фронтове – МВР, ДАНС, Прокуратура. Медиите на Пеевски изваждат КТБ на гилотината и я посичат. След натрапчиви внушения през вестниците и сайтовете, че банката е нестабилна, уплашените вложители се струпват пред офиситите и само няколко дни са необходими, за да обяви КТБ, че няма ликвидност.
Затварянето на банката съвпада с подаването на оставка от Пламен Орешарски. Следват отново избори, на които ГЕРБ печелят. На 6 ноември 2014 г. БНБ отнема лиценза на КТБ. На 7 ноември е сформирано второто правителство на Бойко Борисов.
9.
Yuo
04.02.2017 11:43:00
1
11
Ministri na malumieto li sa
8.
Бърсалката
04.02.2017 11:33:55
1
12
Днес е голяма!!!
Напишеш ли нещо срещу тия три кифли и...си изтрит...
Къде е Санчо свободата попита Дон Кихот и като не получи отговор му каза: На върха на бойното копие....
7.
Стига с тези комунисти от ГЕРБ И БСП!
04.02.2017 11:30:22
1
12
Стига вече с тези комунисти от БСП, ГЕРБ, ДСБ и пр. Всички са потомци на бившите от БКП и леви и десни!
Като гледам тези активисти от Бургас, които ги знам, почти на всички бащите са били активни лидери от БКП!
Бойко, кой е? Бивша охрана на Т. Живков и член на БКП преди 1989г.
След 1989 има охранителна фирма, рекетираща обектите в Сл. бряг. После беше и охрана ба царя, който каза, че за 800 дена ще ни оправи!
Цецка, коя е? Бивша активстка на БКП, благодарение на което е приета за учи парво в СУ без изпит!
Иван Костов и той е бивш активист и партиен член на БКП. Жена му е преподавала комунизъм на стуенти!
Тези хора съсипаха и съсипват държавата, все едни и същи и поколенията им. Хората търпят, защото така са възпитани. Търпят, навеждат се и се снижават за да не загубят работа или да не бъдат тормозени, така е било и ще бъде ако не си отворим очите! Народа не си парви сметка, че защитавайки мизерния си доход прогони децата си! Над 2 милона българи работят и плащат сметките на роднините си в България. Много деца растат в чужбина или са отглеждани от баби и дядовци! Тези комунисти ще ни стопят, като нация ако ги търпим!
6.
п
04.02.2017 11:19:49
2
20
гласуваш за тях СЪЩАТА мизерия както вече 4 години само кражби без законие това са ГРОПпатриоти
5.
От кадя на кадя
04.02.2017 11:13:38
1
20
С тези стари мушмули ще се изпълнява новата програма а ? От дек на дек ? Или и тя е толкова нова колкото и моцуняците които са номинирани
4.
Един
04.02.2017 11:09:08
2
15
Подточка ви ай ай!
3.
До 2
04.02.2017 11:06:16
9
2
Научи се да пишеш на кирилица, защото нищо не ти се разбира. Май си поредния червен трол, нает от циганската махала, пишещ за работещи политици по някакви неясни опорки на БСП
2.
uuuu
04.02.2017 10:48:12
2
9
Samo s usmiwki i tok4eta ne stawa dami.Iskat se mnogo drugi ka4estwa da si uspeshen politik.Iw Wasilewa ni natrese w Burgas 4òwek na DPS ot Haskowo za shef na RIOSW Burgas.Golqmo kihani golqma lubow sas sekedjamite.Biwshata poak socialna ministirka ne 4uwam d akazwa 4e shte 4isti falshiwite inwalidi i maiki na BG
1.
Ти ли, Лили?
04.02.2017 10:47:27
15
4
Май за самата себе си говориш, защото споменатите по-горе имена са доказани професионалисти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори