×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотите: ГЕРБ толкова хареса нашите идеи, че ги обявиха за свои


Патриотите: ГЕРБ толкова хареса нашите идеи, че ги обявиха за свои
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е категоричен, че рано или късно патриотите ще управляват България
03 Февруари 2017, Петък, 23:27 ч.
Автор: Флагман.бг

По темите говорим от години, а ГЕРБ едва днес се сетиха, отбелязаха от Обединените патриоти

ГЕРБ ни обявиха за популисти, а днес представиха наша програма, обявиха в нарочно съобщение тази вечер от пресцентъра на Обединените патриоти.

Публикуваме го без редакторска намеса:


300 лв. минимална пенсия; фалшивите инвалидни пенсии; родители, чиито деца не посещават училище, да не получават помощи. Доброволна военна служба. Борба с битовата престъпност, полицай във всяко населено място.

Това е само малка част от тезите, които представи ГЕРБ като своя управленска програма. Е, очевидно, ГЕРБ много харесва програмата на Патриотите, защото тези идеи са публично обявени още преди изборите за 43-ото Народно събрание като предизборна платформа на ПФ.

А по темите Патриотите говорят от десетилетие, а не, като други, които се сетиха днес.

Досега изборите се решаваха с купени гласове и купени комисии, сега явно на мода идват откраднатите идеи. Крадоха се милиони от КТБ, а цигански фондации се облагодетелстваха с милиарди за „ромски включвания", та какво пречи на една партия да открадне идеи, като „похити“ чужда политическа програма и я обяви за своя.

Тук е мястото да попитаме колегите от ГЕРБ. Прекрасно, но защо чак сега!? А също: наистина ли мислите, че българите не помнят и не знаят.

През това време БСП пък говори за демографската програма, за която Патриотите настояват от години.

Очевидно и леви, и десни осъзнаха, че единственият спасителен път е българският патриотизъм. Това е добре, ние искаме да видим идеите си реализирани, а не държим на някакво егоистично авторство.

И все пак: но явно на тези избори ще трябва да кажем: изберете оригинала, а не ментетата.

Патриотите ще управляват България. Затова и разните партии се мъчат да уподобят нашите идеи, цели и действия.

Позицията на Обединени патриоти гласи, че с представената днес програма ГЕРБ признаха, че патриотизмът е единственият правилен път за България. Основните точки, представени като техни приоритети, са залегнали в програмите на НФСБ, АТАКА и ВМРО от години.

От години бяхме обвинявани в популизъм заради исканията си за евтин ток, минимални пенсии, вързани с официалния праг на бедност и индексиране на всички останали за стаж. Именно ГЕРБ ни набеди, заради борбата ни да върнем достойнството и справедливостта на всеки български гражданин и желанието ни за връщане на справедливостта.

Набедиха ни и за индексиране на пенсиите за трудов стаж, трайно повишаване на доходите на населението и адекватно управление в енергетиката. Не се съгласиха с идеите за устойчив икономически растеж чрез намаляване на административния тормоз и данъчни облекчения за бизнеса, издигането на образованието в национален приоритет и т.н.

А сега по раздели:

Икономика – копиране на идеите от програмата на „Патриотичен фронт“, стр. 2;

Премахване на ДДС за лекарства, храни, учебници – Законопроект, отхвърлен от ГЕРБ, БСП и ДПС.

Пенсия – 300 лв. – Законопроект на „Патриотичен фронт“, отхвърлен от ГЕРБ и приоритет на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ от канидидатпрезидентската кампания.

Пенсия – 500 лв. - Законопроект, отхвърлен от ГЕРБ, БСП и ДПС в 42-ото НС и 43-ото НС.

Не чухме нито дума за 2-та млрд. за саниране на цена за кв.м. три пъти по–висока от реалната.

Не чухме нито дума за борбата с монополлите и картелите или за позорния Закон за концесиите.

Социална политика – борбата с фалшивите ТЕЛК-ове – Законопроект на „Патриотичен фронт“, приет  - неизпълнен.

Обединени патриоти изложиха конкретен план за набаване на пари за пенсии, които сега изтичат във фалшивите пенсии – 1.6 млрд. лв.

Ограничаване на социални помощи за много деца, необразовани и маргинални социални групи – стр. 6 от програмата на „Патриотичен фронт“

Защита на българския работник пред чуждите работници – Законопроект на АТАКА.

Здравеопазване – демонополизация на здравната каса – стр. 6 програма на „Патриотичен фронт“; Отказ на ГЕРБ за включване на нашето искане в програмата на правителеството – ноември 2014

Образование – мерки за справяне с неграмотността на етносите – стр. 6 на „Патриотичен фронт“; предучилищно образование на етносите – стр. 7, стр. 12.

Енергийна независимост – проучвания на енергийните залежи на територията и кваторията на страната – стр. 3.

В програмата на ГЕРБ няма нито дума за прекратяване на заробващите договори на ТЕЦ – овете „Марица Изток“ 1 и „Марица Изток“ 3 - Внесен законопроект на „Патриотичен фронт“ - юли 2015 г.

Отбрана – Копирана програмата на „Патриотичен фронт“– стр. 14.

Внесен законопроект от „Патриотичен фронт“ за военното обучение за задължителна военна служба, внесен 2016 – отхвърлен от ГЕРБ и другите партии.

Вътрешни работи – мерки срещу битовата престъпност – стр. 9 от програмата.

Ултиматум на „Патриотичен фронт“ от юни 2015 г. за полицай във всяко населено място – неизпълнен.

Инфраструктура – автентична прогрма на ГЕРБ, некопирана от Патриотичния фронт. Поздравления!

Правосъдие – Корупция по високите етажи  на властта – стр. 11 от програмата на „Патриотичен фронт“


Ние „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ истински се радваме на новите последователи на нашата програма и пожелаваме общ успех в борбата за бъдещето на България. Но подчертаваме, че оригиналът е един – „Обединени патриоти“.

В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Георги
06.02.2017 11:38:56
0
1
Плюйте, плюйте, обаче и сами знаете, че написаното в статията е чистата истина.
Един пък ще гласува за архимутрата Марешки. Просто не мога да повярвам какъв човек трябва да си, за да гласуваш за мръсник и рекетьор като Марешки.
12.
Саркис Саркисян
05.02.2017 16:43:28
0
1
До анонимния номер 10. Кой ще бъде избран за народен представител, го определя избирателят. Най-достойните, опитните и подготвените, би следвало да бъдат избирани. А сред нас, патриотичните сили, има по опитни от мен.
След като се преизчислят и инвалидните пенсии, за които има информация, че се раздават не незаслужили хора, пари ще се осигурят.
Парите, които ще бъдат вложени в пенсиите на хората, ще бъдат похарчвани. Гарантирано е, че 20 % от осигурените пари ще се върнат в държавата, под формата на ДДС.
Увеличавайки пенсията на хората с ниски такива, това за тях означава: Повече хляб, повече, сирене, по често ядене на месо.
В държавата има пари. Въпросът е приоритетен. Ще даваме ли пари на старите хора или ще санираме блокове, с държавни пари.
Съгласен съм, че е нужно да се развива икономиката. Паралелно с нея трябва да се отделят пари и за пенсиите на труделите се и нуждаещи се хората.
Това е позицията на патриотичните сили.
11.
Скатаджия
05.02.2017 16:27:07
2
0
Нашите хора от Скат не искат боклуци в листата за депутати. Водач трябва да бъде Валери. Продажника Дракалиев от ВМРО дето се продаде на Йоан за една градинка и на Герб за една заплата вън. Някой да е разбрал той какво е спомогнал за благото на бургазлии? А и що за опозиция е тоз ?
10.
До Саркис
04.02.2017 19:52:55
7
0
Айде стига с тоя популизъм! Санирането е еднократно, а пенсиите, от къде ще намира държавата пари за тях всяка година. Знаеш, че говориш предизборно глупости. Икономиката трябва да се развива, само с популизъм не става.
Няма да станеш депутат, не се натискай.
9.
Саркис Саркисян
04.02.2017 14:23:12
1
5
Нормално е от ПП ГЕРБ да търсят лансиране на силните теми на деня. А силните теми, които вълнуват обществото ни, са лансирани десетилетия от патриотичните сили. Действията на ПП ГЕРБ, показват, че са в предизборна кампания. Самият факт, че докато съществуваше 43-тото Народно събрание, ПП ГЕРБ не съдейства за приемането на редица обществено значими предложения, лансирани от КП.ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ (НФСБ и ВМРО), показва тяхното лицемерие. Коя бе идеята за увеличаване на пенсиите и коя политическа сила предпочете да насочи милиарди левова за саниране, вместо да помогне за увеличаване на доходите на труделите цял живот - български граждани ?
8.
88
04.02.2017 09:24:42
7
5
Вярно е 77 !!!
ГЕРБ тайно, а БСП явно с ДПС. ИЗВОД: Гласувам за Марешки.
7.
77
04.02.2017 09:18:48
7
4
тези лъжепатриоти преди изборите пак обещаха същото и нищо не изпълниха от програмата бяха патерица на герб и колко закона гласуваха заедно с герб които са вредни за народа а не е тайна че герб управлява задкулисно с дпс
6.
*********
04.02.2017 09:14:10
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
03.02.2017 22:41:22
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Вярно е
03.02.2017 22:36:30
10
9
Патриоти ще управляват един ден България.
Но не и вие измекяри продали се за петаче.
3.
тия па
03.02.2017 22:27:15
11
7
си мислят ,че някой ги бръсне за сливи , ай,сиктир ,бе ,, патриоти ,,
2.
гггггггггггггггггггггггггггггг
03.02.2017 22:19:59
14
4
кретени сте патриотите - като се прави коалиция има идеи от всички партии в коалицията
Това че ГЕРБ ги обединява е коалиция
Така че това са идеи идващи от коалицията
1.
Сефте
03.02.2017 22:08:39
3
3
Се едно не направиха същото с държавния бюджет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори