×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лиляна Павлова с люта закана към снегопочистващите фирми


20 Януари 2017, Петък, 19:11 ч.

Ще има глобени фирми, категорична е тя


Зимната обстановка в страната постепенно се нормализира. Това заяви днес във Варна министърът на регионалното развитие и благоустройство в оставка Лиляна Павлова, съобщава „Фокус“.

Тя посочи, че най-тежко е положението с проходимостта на пътищата в област Бургас. „Екипите работят постоянно вчера и днес и вече изцяло сме отворили за движение пътя от Бургас до Петолъчката и връзката с АМ „Тракия“, която също е отворена за движение в тежкия участък от село Зимница до Бургас. От Бургас до Карнобат движението е отворено само за леки автомобили, контролирано в едната пътна лента. Проходите "Айтоски", "Ришки" и "Хаинбоаз" също са изцяло отворени за движение. С това основната пътна мрежа вече е проходима“, посочи Лиляна Павлова.

Тя допълни, че четвъртокласните пътища в областите Пловдив, Разград и Силистра вече също са отворени за движение и апелира водачите да карат с повишено внимание през следващите дни заради прогнозата за ниски температури и поледици по пътищата. „Усилията и мобилизацията на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) продължават, както и на всички фирми по места, които поддържат общинските пътища“, каза още министър Лиляна Павлова.

Тя беше категорична, че ще има глобени фирми за лошо почистване на снега. „Например по АМ „Марица“ при Харманли. Там граничният пункт е затворен и има 15-километрова опашка от ТИР-ове. Снегопочистващата техника не е могла да мине достатъчно добре и ще има глоби, както и на други места в страната. Този разбор ще бъзе направен от АПИ в края на сезона“, каза Лиляна Павлова.

В категории: Политика


8
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
8
Коментара по темата
8.
До сВИНЕТУпродавачката
20.01.2017 23:36:19
0
0
"Този разбор ще бъзе направен от АПИ в края на сезона“, каза Лиляна Павлова." На кой сезон бе Свиняна? В края на пролетния сезона на футболното първенство или някой друг когато ще сте АУТ?
7.
UUU
20.01.2017 19:42:39
0
5
97 лв взехте ли за всеки автомобил ? Взехте. Останалото си е ваш проблем. Какво ни топлят , че ще глобите фирми - от единият джоб парите ще отидат в другия ви . Защото всички тези фирми под една или друга форма са си ваши- и тези при които отидат парите от глобите са си пак ваши подставени лица по институциите . Но истината е една - че нашите пари, на обикновения българин ВИЕ ОКРАДОХТЕ.Нагло . Безсрамно.... Махайте се, че ми се драйфа от вас боклуци!!!
6.
Bs
20.01.2017 17:44:29
0
5
Трябва ли да ме интересуват заканите й,платил съм си,тази е там за тоя х...й че се заканва мен не ме топли и останалите хорица,пача..
5.
До Иван
20.01.2017 17:28:35
0
3
Във вторник като завали отново,по-лесно ще се трупат новите преспи.
4.
ivan
20.01.2017 17:07:51
0
2
към 14:00 на затворената магистрала работиха общо 18 човека , 3 фадроми и 5 снегорина трупат снега там от където е паднал на платното
3.
Gali
20.01.2017 17:06:33
5
2
Наблюдателю,
недей да фокусираш само върху един. Виновни са всички БКП-та, който и да изберем ще досъсипва. Трябва някой истински , ама лапането е много голямо и , ако някой се престраши или ще го купят или нещо друго.
2.
НАБЛЮДАТЕЛ
20.01.2017 16:34:45
0
15
Всички чакащи пред затворените пътища и всички чакащи в километричните колони псуват крадците и некадърниците назначени от ГЕРБ. И имат пълно право да го правят! Гласувайте пак за тази ОПГ наречена ГЕРБ, защото до изборите ще забравите мъките на които сте били подложени заради лошото почистване на пътищата и некачествената им направа!
1.
wdf
20.01.2017 16:32:59
0
16
Добре ма Свиньо .Мен кво ме топли че ги глобявате?Аз нали си плащам данъци,винетки незнам си кво още и кво получавам?Нищо!Щяла да глобява и къде ще отиде глобата?Ще си я делнете с вожда.Ама трябва целия народ да спре да ви плаща.Ама не сме единни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори