×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Погребаха Наско в чужд костюм! Синът на боса на "Трайков транс" остави 4 деца без родители


21 Ноември 2016, Понеделник, 19:01 ч.

Във Фейсбук набира скорост онлайн петиция, която настоява Любомир Трайков да получи ефективна присъда за тежката катастрофа


Атанас Ламджиев, който загина при зверската катастрофа на пловдивския бул. „Руски” в петък сутринта, бе погребан вчера в чужд костюм. Приятели на семейството облекли 46-годишния мъж за последния му земен път. Наско работел на две места, за да издържа семейството си. Съпругата му се грижела за трите деца. Близки и познати се захванаха да помагат на зачернената фамилия още в първите часове след фаталния удар. В джоба на 46-годишния мъж намерили 45 лева, които Наско изкарал с лепене на коледна украса до последните часове, преди да бъде убит на място в мелето. С тях трябвало да купи храна, но нямало да му стигнат за сметките за тока и водата, пише "Марица".

Вчера Окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу 26-годишния Любомир Трайков за катастрофата на булевард „Руски“, в която живота си загубиха двама души, а други двама бяха тежко ранени. Обвинението спрямо Любомир е за причиняване на смърт на повече от едно лице и на телесни повреди на повече от едно лице при управление на моторно превозно средство в пияно състояние. Според свидетели на инцидента младежът е бил видимо неадекватен, като най-вероятно е употребил не само алкохол.

Катастрофата стана на 18 ноември около 1,20 часа след полунощ на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев". Трайков със своето Ауди А7 в пияно състояние е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на 46-годишния Атанас Ламджиев и на 44-годишната му колежка, както и телесни повреди на младеж и девойка. Четирима се връщали от работа с Пежо 405. 

Полицаи, присъствали на мястото на произшествието, казват, че Любомир им лъхал на алкохол. Младежът е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По лекарско предписание се намира в болнично заведение, където се охранява от служители на сектор "Арести". Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Междувременно във Фейсбук набира скорост онлайн петиция, която настоява Любомир Трайков да получи ефективна присъда за тежката катастрофа. „Ако днес не обърнем внимание на джигитите на пътя, то утре за тях ще е нормално да убиват отново и да се измъкват безнаказано или с леки условни присъди! Поради това с тази подписка настояваме Наказателният кодекс и съдебната ни система да заработят с пълна сила този път и да вкарат виновника за нелепата смърт в затвора за максимално дълъг срок“, пише в петицията. Опасенията на хората са, че Любомир ще се измъкне, тъй като е син на известен бизнесмен. Баща му Младен Трайков е управител на фирма "Трайков транс" ООД, която е базирана в Първенец. Дружеството работи от 1994 г., а автопаркът му включва над 70 камиона от водещи марки като DAF и Mercedes.

Добри хора. Така описват приятелите на семейство Ламджиеви загиналия при катастрофата Наско и съпругата му Корнелия. С много обич отгледали децата си Валентин /10 г./, Александра /9 г./, и Константин /7 г./. Всички учат в СОУ „Симеон Велики”. Наско им купувал купони за храна за училищния стол. Обличали се основно от магазините за дрехи втора употреба заради липсата на средства, но винаги били чисти и спретнати. Майката Корнелия не ходела на работа, за да се грижи за децата. Най-големият Валентин имал и здравословен проблем, заради който се налагало непрекъснато да влизат в болница. Правени са му няколко операции.

Най-близката приятелка на Корнелия, която не желае да се афишира, разказа пред „Марица” за трагедията: „В петък сутринта Корнелия ми звънна: Наско го няма. Веднага тръгнах към дома им. Разбрахме какво е станало. Корнелия нямаше пари дори за такси да иде до Съдебна медицина и до полицията. Затова  казах, че целия ден ще бъда с нея. Хладилникът им беше празен. Със съпруга ми напазарувахме набързо най-необходимото. Говорих с приятели и роднини да им съберем пари за храна за месеца, предстои да се плащат сметките, трябва да се купят купони за храна за децата”, разказва приятелката на младата вдовица. Тя отишла до погребална агенция „Хронос”, за да уреди подробностите по изпращането на Наско в последния му път.

„Като видях в какво положение е семейството, бях готов да поема всичко за моя сметка", разказа управителят на агенцията Иво Найденов. Той обаче решил да направи връзка с бащата на шофьора, причинил катастрофата, тъй като имали общи познати. „Младен Трайков беше в шок от случилото се. Веднага плати всички разноски по погребението. Поръча и съболезнователен букет от семейство Трайкови. Изрази готовност да помага на семейството на загиналия мъж по всякакъв начин, да осигури средства за децата, да наеме психолог”, разказва Иво Найденов.

Близките на семейство Ламджиеви обмислят да отворят банкова сметка за събиране благотворително на средства за трите деца, останали сирачета. Децата се нуждаят от дрехи и обувки, както и от пари за издръжката си.

Починалата в катастрофата 44-годишна жена също оставя сираче. Състоянието на 23-годишната пътничка в пежото, която е приятелка на племенника на загиналия Наско, остава тежко, съобщиха от болницата.

В категории: Лична драма


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
aпаш
22.11.2016 04:53:57
0
0
зА милиони няма закони, за кокошка няма прошка. WELCOME BULGARIA
1.
Бургас
21.11.2016 19:36:53
1
2
Някой си там ще се измъкне и в Бургас се чудят ченгетата как да нашият един шофьор без никакво престъпление. КЪДЕ СА ЗАКОНИТЕ ВИ КАК МОЖЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ.НАПРАВЕТЕ ЕДНА ПРОВЕРКА НА 4-ТО РАЙОННО В БУРГАС КАК РАБОТЯТ ТАМ САМО НА НАРЕЖДАНЕ КАК ЕДИН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ШЕФОВЕ СИ ИГРАЕ С ПРОКУРАТУРАТА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори