×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП-Бургас ликува: Бяхме сигурни, че ген. Радев ще бие Цачева още на първи тур


БСП-Бургас ликува: Бяхме сигурни, че ген. Радев ще бие Цачева още на първи тур
Исторически момент: Областният лидер Николай Тишев и депутатът Атанас Зафиров изглежда са загърбили различията си и изглеждат по-обединени отвсякога
Тема в развитие
Ген. Радев бие Цецка Цачева в Камено с 300 гласа Бойко Борисов: Ако загубим балотажа – отиваме на предсрочни парламентарни избори (ВИДЕО) При 98 % обработени протоколи: ГЕРБ изпревари Марешки в Айтос Ген.Румен Радев с инфарктна победа в Несебър, Каракачанов - втори Марешки: Няма да подкрепя никого на балотажа Уникална драма в Несебър: 200 гласа разделят Румен Радев, Цецка Цачева, Веселин Марешки и Красимир Каракачанов Цецка Цачева е №1 в Средец Бургас показа защо е витрина на ГЕРБ! Цецка Цачева смаза ген.Румен Радев Цачева води убедително пред Радев в Поморие, Каракачанов - трети ГЕРБ спечели с фотофиниш в Созопол Сензация: С две бензиностанции Марешки политик номер 1 в Айтос Приморско остана крепост на ГЕРБ 30 % от бюлетините в Карнобат са преброени! Ген.Румен Радев води убедително пред ГЕРБ, Марешки – трети ГЕРБ спечели с 200 гласа в Царево Удар в сърцето на ГЕРБ! БСП на крачка да превземе Созопол Малко Търново избра ген. Румен Радев ГЕРБ спечели убедително в „Меден рудник“ БСП-Бургас ликува: Бяхме сигурни, че ген. Радев ще бие Цачева още на първи тур Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков: Разликата е много малка, да изчакаме окончателното преброяване Първи изборни резултати в Бургас: Цачева води с 10 % на ген.Румен Радев, червените печелят в затвора Изненада: ГЕРБ губи първия тур на президентския вот, Борисов може да подаде оставка (допълнена)
виж още
скрий
06 Ноември 2016, Неделя, 18:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

На балотажа ще бием убудително, категорични са социалистите

БСП-Бургас празнува победата на ген.Румен Радев над Цецка Цачева. Екзитполът сочи, че кандидатът, подкрепен от левицата води на първи тур с резултат от 2 до 4 %.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Това се приема за страхотна изненада, тъй като преди вота, социолозите предричаха, че ген.Радев изостава с 4-5 пункта от Цецка Цачева. 

Победата на първи тур до голяма степен означава и успех на балотажа, категорични са политолози.  Заради това и в щаба на социалистите в Бургас - на ул."Фердинандова" настроението е приповдигнато.

Дори общинският лидер Николай Тишев е загърбил противоречията си с депутата Атанас Зафиров. Двамата изглеждат обединени в името на ген.Румен Радев. И Зафиров, и Тишев посрещнат тази вечер гостите на ул."Фердинандова".

На въпрос дали са изненадани, че излизат на първи тур с преднина от кандидата на ГЕРБ, от БСП бяха категорични, че са го очаквали.


Николай Тишев непрестанно получава телефонни обаждания по случай победата

„Има така нареченият скрит вот – хора, които не смеят за кого ще гласуват и разсейват гласове. Това е страхът, който е насаден в държавата от ГЕРБ. Те не смееха да кажат, че ще гласуват за ген. Радев, или казваха, че няма да гласуват, или казваха за останалите. Точно затова очаквахме, че ние ще бъдем над Цачева”, каза едно от знаковите лица на левицата в Бургас Йордан Георгиев.

Въпреки че социологическите проучвания даваха няколко процента преднина за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева, днес резултатите се обърнаха. Към момента с няколко процента води ген. Румен Радев. Рано е да се говори за категорични резултати, но какъвто и да е процентът на двамата, балотаж със сигурност ще има.

От областното ръководство на БСП са категорични, че ген. Румен Радев ще спечели втори тур с много по-голяма преднина от опонента си. Очакват обаче гласовете от Турция да променят резултатите, тъй като ДОСТ обяви, че подкрепя Цецка Цачева. В едно обаче са категорични –  всички останали секции в чужбина са подкрепили техния кандидат.

„Утре ще разберем категоричния резултат. Няколко процента не са толкова много. Със сигурност обаче на балотажа ще бием”, убеден е Тишев.

„Големият въпрос тук е – Ще подаде ли Бойко Борисов оставка или не. От тях никой не си държи на думата, така че може и да не стане. Колкото повече се отдалечаваме до парламентарните избори, толкова по-тежко ще става политическата ситуация в страната", обясни Йордан Георгиев.

Те са категорични, че напролет ще има ново правителство. Не уточниха обаче кой ще управлява държавата. „Честните и достойни хора”, отговори лаконично депутатът Атанас Зафиров.



Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
JORDAN
08.11.2016 17:04:14
0
2
ЗАФИРОВ-ДЕПУТАТ, ТИШЕВ ДА ЛАПА МУХИТЕ И ДА ПИЙ ЕДНА ВОДА ОСТАНАЛА ОТ РАЗНОСА ПО СЕКЦИИТЕ .
14.
Чичо Пенчо, спри акцията!
07.11.2016 08:40:07
2
2
Смешен плач на Ботев чел ли си? Явно не, или си го забравил."А турците и мангалите дадоха гласа си" за Цецка Цачева и ГЕРБ! Затова ви наказва народа, защото сте царе на внушенията и изопачаване на истината. Но лъжите и провокациите ви вече не хващат декиш! Това е, спри акцията, ялова е!
13.
до № 4 и Динамо
07.11.2016 08:35:58
2
1
Не с токова лошо отношение към комунистите, моля! Все пак госпожа Цачева е дама, бъдете толерантни!
12.
уважаеми дървени духови музикални инструменти
06.11.2016 23:19:43
5
2
АВИАЦИЯТА Е ГРАЦИЯТА НА НАЦИЯТА
11.
НТСхема
06.11.2016 23:11:02
1
8
Айде,честито гербаджии......1:0 за ИСТИНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ.........на 13,следващата неделя ще е 2:0.....КЪДЕ е Вашия БАЙ ХУЙ......фалшивия генерал.....май,че е време поне веднъж да бъде МЪЖ и да си ходи.........а не да си мени позициите и държанието през 5 минути.......висшият пилотаж е трудно нещо........не е за мижитурки...
10.
Пенчоуууууууу бре чети
06.11.2016 22:18:11
3
6
ТУРСКИЯ проПРАВИТЕЛСТВЕН верен на еРдоган Вестник МИЛИЕТот 4.11.2016 излезе със статия ;Новия президент в Булгаристан ще се каза Цецка Цачева тя ще бъде избрана с гласовете на ДОСТподръжници от Истанбулските квартали .
9.
Чичо Пенчо в акция!
06.11.2016 21:56:27
5
2
Това се случва пак!!!!! Докато кадърните и интелигентни българи в Лондон не могат да си дадат гласа! Пуснете Нова, вижте за към цирк става въпрос. А турците и мангалите дадоха гласа си за БСП

Експерт разкри: Първанов е станал президент с манипулиран вот от Турция
На балотажа между Волен Сидеров и Гоце през 2006 г. в Турция не е имало хора от Външно

Георги Първанов е станал президент с манипулиран вот от Турция. Това стана ясно вчера от изявлението на експерта Димитър Димитров пред парламентарната Комисия за изборните нарушения на вота от 5 юли, оглавена от националиста Явор Нотев. Димитров заяви, че на втория тур на президентските избори през 2006 г. в избирателните секции в Турция не са били командировани служители на външно министерство, каквато е практиката. Това е грубо нарушение на закона, съобщи Димитров. Думите на експерта потвърждават оценката на Волен Сидеров още от 2006 г., че Гоце стана президент втори мандат с гласовете на етническите турци. Така хората на Доган се реваншираха за мандата, който Първанов им връчи за съставянето на кабинет на тройната коалиция.
По време на работата на комисията вчера стана ясно, че протоколите от Турция за вота от 5 юли, които се забавиха с месеци, са пристигнали във Външно в насипно състояние. Това е предпоставка за тяхното манипулиране, твърдят запознати с изборния процес. Явор Нотев предложи Външно да обясни как е допусната тази изключителна немарливост по отношение съхраняването на изборните материали. Депутатите ще настояват за повече подробности за функциите на избирателната комисия към МВнР. "Ще искаме обяснение какво е забавило предаването на съхраняваните в МВнР протоколите от Турция на ЦИК - искането на ЦИК е от 7 септември, а документите са предадени на 18 септември", напомниха от Комисията за изборните нарушения.
Районната прокуратура в Добрич вчера е поискала от Външно копие на протокол от Турция от вота на 5 юли. В изборния ден Минка Димитрова Куртева (59 г.) сигнализирала в полицията, че не може да гласува, защото е в забранителния списък, след като от нейно име е подадено заявление за гласуване в Турция. Икономическата полиция установила, че Куртева се води като гласувала в южната ни съседка, а според районния прокурор Веселин Вичев тя не е напускала страната.
В писмо на ГРАО до ЦИК от 6 август са споменати 174 души с двойно гласуване на 5 юли, но според експерти информацията не е пълна, защото е нужна поне 6-месечна работа, за да има коректни резултати.
8.
Диян Тончев Камбаната
06.11.2016 21:47:51
0
3
Аз съм удовлетворен.
7.
Иво
06.11.2016 21:47:49
2
10
Какъв е резултата в Бургас
6.
*********
06.11.2016 21:47:41
7
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Динамо
06.11.2016 21:43:06
9
38
Дано пукнете мръсни комунисти
4.
....
06.11.2016 21:41:52
11
22
Ей мръсни комунистииии
3.
ПроТишев
06.11.2016 21:35:59
6
24
Лесно е да се радваш на чужд гръб!
Погледнете в Бургас къде сте?
Смешници!
2.
97
06.11.2016 21:34:49
10
15
едно много добра новина днес сега остава на балотажа ген радев да отвее цецка цачева с повече гласове призовавам всички които са дали гласа за обединените патриоти рф и абв да гласуват за радев за да се отървем от този тумор наречен герб
1.
Райчев
06.11.2016 21:33:31
9
19
Само да не пръднете
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори