×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Организират митинг в несебърското СУ "Любен Каравелов". Вижте защо!


09 Октомври 2016, Неделя, 15:00 ч.

Родителите настояват за по-добра организация от училищното ръководство

Безпрецедентен митинг ще организират родителите на учениците от несебърското СУ "Любен Каравелов". В сряда от 10 часа минимум 50-ина души се очаква да протестират в двора на училището срещу организацията на работа в най-голямото школо в Община Несебър.

Вижте какви са исканията на родителите:

1. Решение за тежките раници - допълнителни шкафчета или смяна на кабинетната система

2. Решение за блъсканиците при влизане и излизане на входа на у-щето - допълнителен вход за разреждане на потока от ученици

3. Пускането на Басейна и ползването му от учениците 5 дена в седмицата - обучение по плуване, развиване на спорт и създаване на плувен отбор.

4. Стойки за велосипеди и мерки за съхранението им /камера или СОТ/

5. Гимнастически салон. Оборудване на физкултурен салон с уреди и аксесоари за упражняване на различен вид и тип упражнения с цел физическото укрепване на децата и развиване на спорт

6. Електронен дневник или вписване на оценките непосредствено след изпит

7. Актуален сайт на училището. Задължително е  Навременна информация за:

а/ учители, учебни смени, график на часовете
б/ учебници,
в/ учебна програма, допълнителни часове – ЗИП, СИП
   ваканции, почивни дни, родителски срещи
г/ правилник на училището, график за видовете спортове предлагани в у-щето
д/ ученически униформи,
е/ Матури, изпити, олимпиади, състезания и резултати от тях,
ж/ уч. бюджет, нови проекти, Европроекти
з/ начин на записване на нови ученици,
и/ начин за попълване на молби за отсъствия и др.,
й/ законови промени и решения на Министерството на Образованието,
к/ заповеди на Директора.


С уважение и подкрепа на УН, родители на ученици, ученици от СУ „Любен Каравелов” – Несебър, граждани и общественици

В категории: Несебър


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Добрева
12.10.2016 14:07:07
1
4
И какво направихте?НИЩО!!!
14.
Друг родител до 11
10.10.2016 14:48:23
5
3
Точно пък госпожа Тълпигова (Христова) да обвиняваш е напълно неоснователно. Госпожата е отдадена, устремена, на всяко дете обръща внимание, тактична и разбрана. Кой знае какъв неспасяем случай е детето ти. На кривата ракета космоса й е тесен. Все някой трябва да ви е виновен на вас, но никога не търсите вината във вас или в децата си.
13.
До 1
10.10.2016 13:22:28
4
6
А ти от кое село изпълзя ве шматка убита.Идвате в Несебър за 3 месеца да искарате 5 лева и само злобеете срещу местните.Все несебърлии са ви криви.се са ви виновни за нещо.Вие мн ли сте свястни и умни.Айде като не ти харесват хората в Несебър,стой си там в провинциалната дупка и недей много да обясняваш кой прост и кой на кое място е по олимпиадите.Аман от завистливи и озлобени въшкари
12.
родител
10.10.2016 11:29:15
3
4
Детето ми учеше в това училище и имам впечатления за доста ниското ниво на преподавателите. Има една начална учителка - Лили Тълпигова, която си пиеше кафето с някои "баровки" от родителите и им разказваше всеки ден какво става в часовете й. Те коментираха информацията на родителските срещи. Абсолютно непрофесионално и недопустимо поведение за един преподавател!!! Но тя все още работи в училището. В средния курс голяма част от учителите не стъпват на родителските срещи. Нивото на преподаване по повечето предмети е много ниско. Това е един от истинските проблеми, а не плявата от измислени точки, които са посочили родителите в искането си.
11.
родител
10.10.2016 11:29:15
2
10
Детето ми учеше в това училище и имам впечатления за доста ниското ниво на преподавателите. Има една начална учителка - Лили Тълпигова, която си пиеше кафето с някои "баровки" от родителите и им разказваше всеки ден какво става в часовете й. Те коментираха информацията на родителските срещи. Абсолютно непрофесионално и недопустимо поведение за един преподавател!!! Но тя все още работи в училището. В средния курс голяма част от учителите не стъпват на родителските срещи. Нивото на преподаване по повечето предмети е много ниско. Това е един от истинските проблеми, а не плявата от измислени точки, които са посочили родителите в искането си.
10.
Цорю
09.10.2016 21:52:18
1
1
Аз неможах да искланя едно време
9.
Теди
09.10.2016 18:38:21
0
5
А дали икономията не влиза в някой"джоб"
8.
Добрева
09.10.2016 18:32:34
2
7
Занималнята е под всякаква критика!4 класа са в една занималня с 4 различни урока по един предмет!А по списък са над 30 деца!С преподавател без необходимото образование!Целта е да няма занималня!
7.
Ivan
09.10.2016 18:25:02
3
8
1.В училище СУ"Л.Каравелов",се разпорежда икономическият директор,който е и причината за лошата организация!2.Всички новопостъпили учители,в продължение на няколко години са на времени 9 месечни договори!3.Времените договори са причина част от преподавателите да напускат,а тези,който остават да са с ниска квалификация,т.е да работят не по специалноста си с мин. работна заплата!4.Икономията на икономическия директор е за сметка на учениците!
6.
от Пловдив съм
09.10.2016 17:50:47
3
13
До г-на, който е ходил в Несебър.
Г-не, нима за Вас елементарните искания за по-добри условия и за ползване на училищна база по предназначението и, е претенция?!?
Чудесно е, че има будни родители и искат да променят нещо!!! Нека са повече и в повече населени места! Стига сме спали и търпяли като стадо. Явно Вас това Ви устройва?
Не виждам и какво Ви влиза в работата кой кога работи и кога почива, и какво общо има това с исканията?!
Просташко и пълно с комплекси е Вашето изказване.
5.
несебър
09.10.2016 17:46:55
4
11
До 4коментар написан от учител:Научете се да пишете на български първо и второ докато директорката ви е човек от тоталитарния режим на БКП промени не очаквайте.Необходима е смяна на всички учители и директорката вкл.с нови млади и амбициозни хора гледаки към Европа,а не към СССР.Хората там са предвидили всякакви удобства за децата.Няма бележници до8клас,учат само първа смяня от 8ч+занималня.Никой не събира пари за помагала,учебниците се съхраняват в у-ще,имат столове тип ресторанти ,училищен автобус и мн.др.Жалко,че сме най -богатата община
4.
ucitel
09.10.2016 16:34:07
1
4
izkaniyta sa realni no i to e mnogo golyma.kogato prez izminalata godina edin covek se pomci da go napravi nykoi hora mu odryzaha krilata.pitam az za6to apak vie sami si otgovorete.sabirahani nas ucitelite i kakvo liceyo go nyma i godinata si zavr6i po staromu.
3.
не съм от Несебър,
09.10.2016 14:40:34
1
11
но исканията са реални и осъществими при добра организация на работа от страна на Директора.Провеждат се конкурси за директори,но Кмета на общината вече е казал коя"калинка" да сложат.Конкурсът е проформа, за замазване очите на хората.
2.
морски
09.10.2016 14:12:56
5
19
Докато Желязкова е директорка ще е така!Тази толерира ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА в училището и беззаконието. Жалко и за басеина в който навремето ни научиха да плуваме, а сега е затворен. ПОЖЕЛАВАМ успех на несебърлии дано се преборят, защото аз не успях и се принудих да си преместя детето да учи в съседен град!
1.
Ходил в Несебър
09.10.2016 12:24:30
36
32
Големи претенции, големи чудесии! Лятото работят по сергиите, зимата се чудят къде да идат на почивка и с какви глупости да се занимават. Децата им - прости като родителите. Лош несебърски материал. де да учеха толкова колкото се перчеха. Като отидат по регионални състезания винаги са последни. Типично просташко еснафско несебърско поведение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори