×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щерката на Очите – по-лоша и от татко си


23 Юли 2016, Събота, 11:36 ч.

Станислава Желязкова – Съни рязала коси и заливала с фекалии съучениците си
Дъщерята на Димитър Желязков – Митьо Очите, не само външно прилича на татко си. Съни, както я наричат приятелите, е човекът, който движи бизнеса на Очите, твърдят нейни близки, цитирани от „24 часа“.

Преди дни Станислава Желязкова бе извикана в полицейското управление в Несебър, за да даде обяснения за дейността на таксиметровите фирми, с които е свързана. Заедно с приятеля ѝ Велислав Попов бяха задържани за срок до 24 часа.

Именно тя е човекът, който движи бизнеса, разказват хора от обкръжението на Съни, както я наричат всички нейни приятели. Макар да е все още ненавършила 23 години, тя имала нрава на своя баща от малка. Не един и двама са ставали жертва на насилствени прояви от нейна страна, докато е била ученичка.

Още 13-14-годишна Станислава Желязкова е била придружавана постоянно от охрана до училище и обратно. С помощта на гардовете на своя баща се е опитвала да налага страхопочитание у своите съученици.

“Тя отряза косите на две момичета, защото разбра, че са си комуникирали с нейно старо гадже”, разказва бивша съученичка на Желязкова. Друга пък е била залята с тарелка с фекалии, докато била държана от охранителите на Очите.

Рязането на косите се извършвало по особено жесток начин

Станислава причаквала момичетата вечер, след като слизали от рейса, с който се връщали от училище, или ги примамвала в тъмен парк. Карала ги сами да вържат цялата си коса на опашка и обяснявала, че е за тяхно добро да го направят, ако не искат да им се случи нещо още по-лошо.

“След това им режеше цялата опашка до дъно с ножица и момичетата с дни не излизаха от домовете си от срам. Родителите им също не смееха да се оплачат на никого от страх”, обясняват съученици. Девойките с месеци ходели с шапки и се принуждавали да обръснат косите си от единия край или да се подстрижат на много късо каре”. Обяснението ѝ било, че никой няма право да се докосва до момчетата, с които тя е била. Агресията на Желязкова си проличава и в репортажите от болницата веднага след прострелването на баща ѝ. Тя нападна репортерите с викове и заплахи за саморазправа. Хората, които я познават, не са никак изненадани от тази реакция.

До 12-и клас тя учи в местното училище, където дори учителите имали страх от нея. “Макар да виждаха как се държи с останалите и ги тормози, никой не ѝ правеше забележки. Преподавателите ги беше страх от охраните ѝ, които винаги я чакаха след края на часовете и стояха или пред училището, или на партерния етаж. Този страх се отразяваше и в оценките и винаги ѝ пишеха по-високи бележки, макар че тя никога не учеше”, допълва момичето. Поведение на малка мутра - така си спомнят почти всички за дъщерята на Димитър Желязков.

Момичето от дете е свикнало да демонстрира висок стандарт на живот. Още 15-годишна се хвали в социалните мрежи с мобилен телефон за над 15 000 лева - модел на “Верту” с розова кожа на гърба. Към днешна дата кара най-нов модел “Мерцедес G-класа”, който е по-познат като джипа на мутрите. Той е със затъмнени стъкла, управлява се само от нея и често може да бъде засечен по улиците на Слънчев бряг. Моделът е сред най-скъпите от марката и е много рядко срещан в България в този си вариант. Същият автомобил стоеше в продължение на няколко дни на забранено за паркиране място пред болницата в Бургас и никой не го отстрани принудително.

Самата Станислава е направила през последните години подобрения по себе си, като е поставила хиалуронова киселина в устните си и е удължила изкуствено косата си.

От най-крехка възраст Желязкова допускала в обкръжението си само отбрани хора. Събирали се най-често в къщата на Очите в Кошарица и по-точно на терасата, където има разположено джакузи и шатри за отдих. “Съни си имаше и друг любим начин за тормоз над околните”, обясняват запознати. “Когато ходеше на масови мероприятия, където се знаеше, че ще има нейни познати, пускаше слух няколко дни по-рано кой не е добре да присъства, защото в противен случай ще бъде публично унизен. Така правеше най-често с момичета, за които знаеше, че са си писали във фейсбук с момчета, които тя харесва. Ако случайно все пак някой дойдеше, бе гонен от охраната ѝ. Изобщо не го допускаха в заведението. Понякога ги заплашваше, че ще ги заведе на солниците в Бургас, където ще бъдат измъчвани и събличани чисто голи”, допълват запознати.

Стрелбата в заведение в Слънчев бряг на 8 юни освети семейството на Димитър Желязков - Митьо Очите, порасналите му деца и най-вече голямата му дъщеря Станислава.

Желязков става баща съвсем млад - няма навършени 22 г., когато на 6 април 1994 г. се ражда първото му дете.

Когато се запознава с жена си Таня от Ахелой, Митьо е обикновен охранител. Хората казват, че Таня е от малкото, които му въздействат.

Станислава е на 7 г., когато губи майки си - достатъчно голяма, за да разбере какво се е случило и да има спомени от нея, и много малка, за да го преодолее без последици.

Таня Желазкова е една от трите жертви в зверския атентат от 9 ноември 2001 г. Тя излиза от дома си на ул. “Отец Паисий” заедно с брат си Славчо и гарда Николай Бъчваров, когато е взривена бомба, заложена в стара жигула, оставена до входа им.

В първите години след нещастието грижата за децата поема майката на Димитър - Станка. Тя не е водила лек живот - заедно с мъжа си идват от с. Подвис в Несебър, години наред двамата работят по заведения, за да отгледат децата си. Димитър има по-голяма сестра.

Когато остава вдовица, Станка започва да работи като таксиметров шофьор. Това е моделът на поведение и начин на живот, който Станислава наблюдава, докато расте.

Станислава е на 13 г., когато бургаската полиция реализира прословутия удар срещу наркопирамидата на Димитър Желязков. Баща ѝ и още 15 души са задържани на 2 април 2007 г. Той и преди това е влизал зад решетките, но за по-кратки периоди. Сега обаче присъдата е 4 г. и 11 месеца, а след това е увеличена с още година. Желязков остава зад решетките до 2012 г. На практика цялото тийнейджърство на голямата дъщеря минава без баща и без майка.

Докато Митьо Очите е зад решетките, в къщата вече има друга жена - Антигона Янулис, от Ахелой. Тя влиза в дома на Желязкови като детегледачка на двете му дъщери. През 2005 г. ражда третото дете на Димитър - син, който носи неговото име. След дни момченцето ще стане на 11 г.

Станислава кара трудно тийнейджърство - освен че е одрала кожата на баща си, тя е взела и много черти от характера му. Хора, които я познават отблизо, твърдят, че често първо реагира, после мисли. Официални криминални регистрации обаче няма.

Момичето завършва средното си образование в Несебър и след това известно време учи в скъп колеж в Гърция, където Димитър пробва да започне нов живот. След кратък престой се връщат в България.

В момента 22-годишната Станислава Димитрова Желязкова е студентка по право в Бургаския свободен университет.

Преди няколко месеца жълти издания я свързаха с млад мъж от руска република, чието семейство има имоти в Поморие. Според запознати обаче повече от 3 г. дъщерята на Митьо има несебърско гадже - роденият през 1989 г. Велислав Попов. Още през 2013 г. връзката явно е била достатъчно сериозна, тъй като и двамата регистрират фирми - ЕООД със сходни имена - “Съншайн 0406” на Станислава и “Съншайн 2013”. В Несебър не се съмняват, че бизнес инициативата е на Димитър Желязков.

Пред приятели Митьо Очите споделял, че е щастлив и доволен от избора на дъщеря си. Двете компании са сред проверяваните фирми, които извършват таксиметрова дейност на територията на община Несебър. Както “24 часа” писа, за това е образувано досъдебно производство.

До 8 юни т.г. Станислава поддържаше страница във фейсбук и често пускаше актуални снимки в нея. Отскоро профилът е блокиран.

В категории: Крими


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
Рон Джеръми
25.07.2016 12:38:23
1
4
Боли ме уретера.
38.
НАРКОС
25.07.2016 00:02:28
0
8
Хубава девойка но със злоба и омраза, няма как да постигнеш нещо ползотворно и добро в тоя живот - хора, не бъдете злобни и търсете грешките първо във вас. Бъдете търпеливи с хората и се опитвайте да ги разбирате -


ИНАЧЕ НИ ОСТАВА ВСИЧКИ ДА ХВАНЕМ ПО ЕДНО ХЛАДНО ОРЪЖИЕ И ДА СЕ ИЗТРЕПЕМ КАТО ЖИВОТНИ!!! КОМУ Е НУЖНО?!
37.
НАБЛЮДЕНИЕ
24.07.2016 23:57:09
5
2
Всеки който е логнат с фейсбук и пише тук може да бъде проследен, въпреки че пише анонимно.

Тва е в случай че програмистите на флагман са си свършили работата - което не е сигурно.
36.
"рррррр
24.07.2016 21:55:28
0
14
Щерката сега набира сила но трябва първо да изтрови към 50-60 наркомана, да изнасили 10-20 шанаджии, да пребие всеки, който не и харесва, да взриви няколко семейства с деца, да застреля конКурентите си и т.н. и т. н. Да не забравим майките и милионите рапани, когато Станислава стигне 99-то ниво злодейка може да е по-лоша от татко си, но за сега предпочита да маже хората с фекалии. Съни Лайната вече и викали....
35.
hui za Mitio i semeistvo
24.07.2016 21:13:52
1
9
da umirat tinqcite. I mitiovcite I dashterqta mu. Ne ni trqbvat
34.
Якито до 32
24.07.2016 17:33:14
0
16
Същото щях да ти кажа, ама 33 ме е изпреварил. Как вуйчо и я водеше на училище, като го взривиха с майка и? М?

32 ти си мазен лъжец и митювска подлога.

Всичко е вярно в статията за този изрод Станислава. Всички от това семейство са луди по майчина линия. Тт майка му на Митю идва това и така върви. Жестоки, без емоции, нагли и без скрупули хора.
33.
do 32
24.07.2016 16:09:40
0
13
Сега хубаво бълваш отрова, но информацията нещо не се връзва....Нали вуйчото Славчо загина при взривът, не само майка и...Така, че лъжеш! Не може да я е водил на училище.
32.
Несебърлия
24.07.2016 07:26:22
20
6
Намерете си източника на информация и го залейте него с лайната които ви е сервирал!

Станислава ходеше на училище без охрана, водеше я и я прибираше вуйчо и.
Когато взривиха жигулата и майка и загина, тя бе на терасата и видя всичко...

За останалите свободни съчинения няма да говоря, объркали сте рубриката. По-скоро са за рубрика "свободна проза"!

Колко ли трябва да си злоблив да съчиниш всичко това...
31.
оф
24.07.2016 01:51:24
4
13
поредната дрисла с влиятелен баща която си мисли че всичко й е позволено.
30.
Стамбата
24.07.2016 01:37:28
2
9
Съни ся ше залезе
29.
choko cekov
23.07.2016 19:20:47
2
13
taz e ebasi zamalelia kachur sushtata kato bashta si , da i razporqt guza v slivenskia i pojelavam
28.
хайа
23.07.2016 17:59:56
2
16
Това за фекалиите е абсолютно вярно тя от малка омазваше всичките си съоченици с лайна до като татко и се гмуркаше за рапани аз лично съм я виждал как сере с тарелки и после замерва децата в училище
27.
Subzero
23.07.2016 16:03:30
1
5
Flagman, pishete che snimkata e iliustrativna. Podrejdate chitatelite
26.
Lili
23.07.2016 15:28:48
27
5
Флагман човек рано или късно трябва да си стои зад думите! А вие как ще застанете зад вашите?! Не познавате девойката а това написаното са пълни глупости! Дано бог ви накаже за това
25.
Съни
23.07.2016 15:28:39
19
8
Ми на вашите бащи ли да прилича ве.... Каква искате да бъде, не са виновни децата и не си избират те родителите... Не е хубаво ако наистина така е правила, както пише по- горе, но не виждам защо това е изобщо тема на разговор и каква очаквате да бъде, ако не такава. Стойте далече от нея и такива хора, то има кой да се грижи и да съди хората за делата им!
24.
То каквот
23.07.2016 15:22:13
4
12
сам човек може да си направи, никои друг не може. Като си като мутра ще поемеш и негативите. Но, да, проблем е че онези от централната власт държат такива бушони, че да не знаем много, много. Срам!
23.
Гърр
23.07.2016 15:10:20
2
22
Защо ли от малка е с охрана. Ми защото тате знае, че много й знае устата и ако няма охрана лошо ще си изпати някъде
22.
deep
23.07.2016 14:37:19
2
25
С майка или не, коя е тя да залива хора с лайна, с помоща на гардове с помощ от Тати. Индивидуално е повече от жалка, неспособна да говори правилно, как е завършила с висок успех. И на края изпозвайки средствата и гърба на баща си ще си вярва че е постигнала нещо, сама в тоя живот
21.
buldoga
23.07.2016 13:38:32
3
5
komentar 11 e mega jak
20.
po princip
23.07.2016 13:25:46
7
3
flagman si izmislq mnogo gluposti i laji v povecheto im istorii i pisanici q ima 1% vqrno neshto q i tolkova nqma :)
19.
господ
23.07.2016 13:25:43
1
25
Уверявам ви наблюдавам Станислава от малка и това с майка и не беше случайно.Баща и е грешен човек и много хора избиха по негова заръка.Сещам се за една майка и невръсното и детенце разкъсани от мощен взрив в центъра на Обзор посред бял ден.Поуката е : Не прави другимо това,което не искаш да ти се случи.Станислава е поредната жертва на баща си
18.
Chi
23.07.2016 13:07:09
3
13
Ne e Tq na snimkata flagman. Tq ne e tolkowA simpatichna i 5 kila hialoron da Si nalee v djukite. Kokata malko q e izpilil. Sled 10 godini shte e mumiq
17.
БГ резил
23.07.2016 13:06:58
2
16
Като гледа човек как е възпитала сина си, какво по-различно може да излезе от внучката.
16.
ahahah
23.07.2016 12:20:57
21
1
purvo tova na snimkata nee stanislava tova koeto pishete za momicheto nee vqrno hora sprete da gledate jivota na chujdite hora zashtoto sigurno vashite sa chvetq za mirisane pred tozi na deugite ne vsicho e chvetq i rozi
15.
AlexTodorov.5
23.07.2016 12:08:46
23
9
Към флагман.. /
кво вадите такива болезнени факти..
от миналото гледайте настоящето !
вие ако загубите така човека които вие дал живот !
говорим за майката на станислава
как ще сте ?
ФЛАГМАН МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИ ИЗГОРЯТ ОФИСИТЕ ЩЕ ЯМ ПУКАНКИ И ЩЕ ВИ ПИКАЯ НА РЕПУТАЦИЯТА
14.
ahhahah
23.07.2016 11:14:27
4
23
13-ти, бате много си прост ама много, и аз благодарение на това, че съм "клавиатурна нинджа" вадя по 5к заплата чисто на месец, а ти си роб за 800лв макс, ако въобще имаш работа де. Бат Бойко беше прав - матряла е лош, и 600лв са много за такива като теб, живееш при мама и тате на 30години нали? Троглодит
13.
Do komentar 11
23.07.2016 11:10:56
26
4
Toq pak q sa ebi v guza e kak da nee e samo mitio nali si izleja prisudata choveka kuv heroin i kvo za drugite nishto nali se mitio vi e chernata ovca a vie ne se vijdate kolko ste smeshni zadkompiutarni nindji
12.
..
23.07.2016 11:07:38
28
3
Male kycheta ymreli vie ste mnogo ogranicheni kak moje da si mislite che teq neshta sa istina nqma i 1 vqrno neshto mnogo mi e gadno samo che govorite taka za neq a tq e naistina edno dobro i mnogo umno i vyzpitano momiche a vie zlobeete zashtoto tq ima a vie nqmate ne se prismivaite shtoto koito se smee posleden se smee nai dobre i moje nqkoi den vashte maiki da pochinat i po vashiq bashta da strelqt togava shte vi pitam dali shte ste dobre tova e edno silno i iztradalo momiche
11.
niko
23.07.2016 10:37:56
6
45
znae6 li ba6a ti,kolko narod e otrovil s heroin,kolko maiki e razplakal. ne4ove6kite zlini,koito ste izvar6ili ot al4nost za pari,gordelivost,zloba i gnqv nqma da ostanat nenakazani.sled va6ata smart du6ite vi 6e se ma4at bezkraino.wsi4ko se wra6ta na toq swqt,a da ne govorim za oniq.adat vi o4akwa s 6iroko otvoreni wrati.zli zlodei- izpalneni samo s omraza sklu4ili ste sdelka s dqvola,koqto 6e vi izleze skapo.
10.
zagoreliqa
23.07.2016 10:37:28
1
25
Egati Grozdankata na mitiu 6terkata,Trqbva da sam na 5 liniiki koka 4e da q eba.Basi Mindil.
9.
ооои
23.07.2016 10:36:55
1
29
Аз лично съм виждал как се държи с оправителите и персонала в Жанет. Станислаа псува,заплашва,скубе ,раздава шамари и глоби пред погледите на смаяните туристи. Единственото и качество е това,е дъщеря на баща си
8.
asd
23.07.2016 10:33:09
2
9
Praznite vi raboti....
7.
Господ
23.07.2016 10:25:28
1
25
Горанката е станал 60 кила с напикани гащи . Говори си с листата и с вятъра .
6.
KO STANA S GORANKATA
23.07.2016 09:26:47
2
10
KAJETE NE6TO ZA GORANKATA E
5.
Неа
23.07.2016 09:24:46
3
11
Аха ... Перата е предпоследния пример ...
4.
Dd
23.07.2016 09:23:55
6
19
Дрисла, ама господ я е наказал преждевременно...
3.
Енчев
23.07.2016 09:21:15
6
70
Всяко неграмотно говедо може да завърши Право в БСУ,
2.
...
23.07.2016 09:07:35
1
33
Само един въпрос:
Къде бяхте толкова години? Много пари ли взимайте? Продажни свини!
1.
Неа
23.07.2016 08:58:41
5
36
..."студентка по право в Бургаския свободен университет..." Една криминална проява и край с практиката ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори