×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Риад прави Русия супердържава, ако Москва се откаже от Асад


Риад прави Русия супердържава, ако Москва се откаже от Асад
Снимка: Ройтерс
22 Юли 2016, Петък, 21:54 ч.

Саудитска Арабия ще отвори портите на богатия Близък Изток за руснаците

Русия ще получи нечувани и невиждани преференции, ако се откаже от подкрепата за президента на Сирия Башар Асад.Това ще ѝ позволи да придобие такова влияние, което не е имал дори и Съветският съюз, заяви министърът на външните работи на Саудитска Арабия Адел ал Джубейр.
В интервю за изданието Politico министърът предложи сирийският въпрос да бъде решен колкото се може по-скоро. Той отбеляза, че е осведомен за желанието на руското ръководство да укрепи влиянието си в Близкия Изток. При това политикът изрази убеждение, че „дните на Асад са преброени”.

„Готови сме да дадем на Русия част от Близкия Изток, която ще я направи значително по-силна от Съветския съюз”, каза ал Джубейр.

В частност, кралството иска да отвори за Русия достъпа до пазарите на страните-членки на Съвета за сътрудничество на арабските страни от Персийския залив и пазара за инвестиции, надминаващ по обем китайския.

Съвета за сътрудничество е регионална закрита организация, в която влизат богатите на петрол страни от Близкия изток: Бахрейн, Катар, Кувейт, ОАЕ, Оман и Саудитска Арабия.

По-рано президентът на Сирия Башар Асад заяви, че войната в страната против терористите може да бъде спечелена през идните няколко месеца. Той отбеляза, че ситуацията е била променена към по-добро благодарение на помощта на Русия./БЛИЦ/

В категории: Политика


13
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
13
Коментара по темата
13.
до 12
24.07.2016 19:17:42
0
2
нито на мюсюманите нито на азиатците вярваме
12.
Не вярвай на мюсулманите!
23.07.2016 14:12:54
1
4
Саудитците не владеят близкият изток за да обещават територии на този и онзи!Руснаците ако искаха да завладяват нещо,до сега да са го направили!Имат подкрепата на Иран която в момента е най стабилната и силна държава в близкият изток и контрапункт на подмолната политика на Израел!Турция вече дестабилизирана и води гражданска война с кюрдите,а е на път и с кемалистите да се изпотрепят!Та руснаците ако искаха щяха да завладеят разбитите държави Сирия и Ирак,но просто няма никакъв смисъл,това са мокри сънища на ционисти и ислямисти!Руснаците сега имат нужда от стабилен и светски близък изток!
11.
xaxaxxaxax
23.07.2016 08:44:42
2
3
MANGALITE SHTELI DA NAPRAVIAT RUSIA SUPER SILA!MI TIA NE E SPIRALA DA E V TOP 2 NA SUPER SILITE NA SVETA ZA POSLEDNITE POVE4E OT 200 GODINI.A I OSOBENNO I SEGA KOGATO POLOVINATA IKONOMIKI V SVETA NACHELO S AMERIKA SA I NALOJILI I PRODALJAVAT DA I NALAGAT SANKCII OT VSIKAKVO ESTESTVO.TURCIA GOLIAMATA IKONOMIKA GOLIAMATA VOENNA SILA I PARVI PRIATELI NA AMERIKA IZDARJAXA PO MALKO OT GODINA SLED KATO RUSNACITE IM NALOJIHA STOP NA RUSKITE TURISTI I NA STOKOOBMENA .I ERDOGAN V4ERA SE IZVINIAVA OFICIALNO NA RUSIA.TAKA 4E KVO MI PI6ETE GLUPOSTI
10.
хорошо
23.07.2016 07:47:34
3
4
арабите така ще избъзикат путин че накрая ще го накарат да се хване за палците
9.
хихихи
23.07.2016 00:59:20
1
2
бас фащам за 5 кинтс че та статия не е писана от флягмана... няма праеописну и пунктоац грешки :) личи си
8.
хан Крум
22.07.2016 23:25:31
2
12
За големите разбирачи(сигурно платени от някой).Не съм привърженик нито на Русия, нито на САЩ. Винаги гледам да избера по малкото зло.Но трябва да има 2полюсие. Ако има само една силна държава, тогава горко ни на всички. Какво говорят фактите ? Повечето войни които се водеха по света и хаосът настъпил след тях ги създаде САЩ. В страни подържащи по тесни връзки с Русия.Кадафи, бил диктатор за своят народ. Американците го ликвидираха. Какво е сега Либия? Гнездо на радикалните ислямисти и межд, тероризъм.Как живее сега либийският народ. Всеки го трепе и обира.Ако Садам Хюсеин беше жив, щеше ли да я има сега Ислямска държава? КУРЕЦ. Никой нямаше да я беше чувал.Така че сами си направете сметката кой повече пречи на обикновенните хорица, които биват избивани за нечии интереси.
7.
Бай Хуй
22.07.2016 22:26:19
4
13
Чаршаф, ако Русия искаше Близкия Изток, просто щеше да си го вземе.

Да се откажели от Асад..хахаха..чаршаф, руснаците не се отказват от приятелите си, за предателство се обърни към американците, то е техен патент
6.
Истината
22.07.2016 20:23:18
15
4
Хибридна лъжа.
Всяка статия в Флагман е със някаква надежда за умиращата Русия. Като че ли не беше тя която ни отряза 30% от територията и се противопостави на Съединението.
5.
друга тема
22.07.2016 20:21:25
8
6
Най вероятно супер жаба, не супер държава като се има предвид, например колко велика е Лада.
4.
История
22.07.2016 19:32:34
10
5
Много по вероятно е ние да станем супердържава с Румъния Македония и Хърватия.
3.
ебал съм ти руснаците кухи
22.07.2016 19:31:36
17
5
Във момента в който двамата диктатора Путин и Асад слезат от диктаторските позиции ще ги арестуват и осъдят. Затова причиняват войни за да се защитават от народа си.
2.
Истината
22.07.2016 19:16:59
7
3
Нечувани преференции ако бати Ердоган каже не тогава свършено е с тях. Саудитския диктатор скоро ще му набият шута така че той няма нищо. Просто арабите подкупват Русия да си предаде приятеля хаха това е пълен майтап.
1.
Статията лъже и арабина също
22.07.2016 19:14:58
18
5
Мисля ме всички знаем че Русия не може да бъде никаква супердържава. Досега ТВ имаха много повече дадености от тези и пак са последна дупка на кавала и произвеждат по малко от Италия и всеки бяга от там. Смешна ми е статията. Хибридна война. Защото не могат със истински постижения трябва все с лъжи. Русия няма дори свободите които малка България има. Там няма свободна преса. Това е една искуствена империя от всякакви народи които ще си искат независимостта веднага. Няма смисъл за тея народи да ги краде Мослка. Статията лъже.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори