×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиянството по зодии! Ето какво е типично за всеки знак


08 Май 2016, Неделя, 14:41 ч.

Овенът твърди, че нищо му няма, а телецът иска още бира


Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при различните представители на зодиите. От кого да се пазите и какво да очаквате от пияния Овен или Водолей, напр., ще ви подскаже следващата статия.

Овен
Егати! Нищо ми няма


След първата чашка: Става буен и весел. Изпада в откровения. На другия ден всички приятели са му сърдити. Всъщност повечето му се сърдят и затова, че се е опитал да сваля гаджетата им.
След N-тата: Кипи от ентусиазъм да върши глупости. „Аре, бе! Аре да скочим от прозореца и да уплашим бабичката от първия етаж!” За щастие по пътя към балкона се просва се по очи и заспива.
Типична реплика: „Пич, ти мен май не ме уважаваш! Зззщо не искаш да се надпиваме?”
На сутринта: „Егати! Нищо ми няма. И часовника ми няма, и портфейла ми няма...”

Телец
Дайте им бира, не ги мъчете


След първата чашка: Светът става едно прекрасно място, хората са по-красиви, а музиката вече не ги дразни.
След N-тата: Танцуват самоотвержено и с риск да се пребият, тъй като непрекъснато залитат и падат. После ги избива на ядене и заспиват на масата. Но не и преди да са разлели поне чаша червено вино на белия килим.
Типична реплика: Разказват вицове за нацисти на германците, за педали - на гейовете и т.н. За щастие, завалят думите и нищо не им се разбира.
На сутринта: Ако са още живи, са жалка гледка. Дайте им една бира, не ги мъчете!

Близнаци
Флиртуват безобразно


След първата чашка: Стават дори по-бъбриви от обикновено. Ще познаете, че са подпийнали само по това, че непрекъснато сменят темите и събеседниците. Флиртуват безобразно, но някак успяват да запазят приличие.
След N-тата: Ако намерят подходящ събеседник, може да завържат задълбочен спор по важни за човечеството теми. Не изглеждат пияни, докато не повърнат в скута ви.
Типична реплика: “Ш'ти кажа едно нещо, ама е тайна. Шшшт! На никого няма да казваш...”
На сутринта: Малко им е лошичко, но се забавляват с разбор на глупостите от предната нощ.

Рак
След първото нямат стоп


След първата чашка: Изпият ли едно, след това нямат спиране. Носят много.
След N-тата: Настояват всички присъстващи да се преместят на друго място, където се предполага, че ще е по-весело. Те са инициатори на всякакви щуротии, които според тях ще повдигнат настроението на компанията. От пиенето ги избива на секс. Но колкото и да се забавляват, накрая ще завършат облени в сълзи на самосъжаление.
Типична реплика: „Нищо не разбираш, ти не си бил в моето положение.”
На сутринта: Пъшкат, сгушени под одеялото, и с леген до кревата.

Лъв
Налитат на секс и бой


След първата чашка: Дори да ги е хванало, няма да си признаят. Стават големи любовчии, но на по-късен етап понякога налитат на бой.
След N-тата: Настава луд купон - те пеят, пият, танцуват страхотно, падат, стават, повръщат, изповядват сърцето си. Ако ги видите в това състояние, не ставайте глупави - заведете ги на караоке. Ще стане страхотно шоу!
Типична реплика: „Кой, аз ли съм пиян? Къф си ти, бе?! Ей!”
На сутринта: Отричат, че имат махмурлук - това е детска болест на алкохолизма. Но до вечерта са криви и покрай тях не се стои.

Дева
Рядко имат махмурлук


След първата чашка: Обикновено тя е и последната. Девите рядко се напиват. Те държат прекалено много на здравето си, за да злоупотребяват със спиртните напитки.
След N-тата: От алкохола се разприказват, стават свръхобщителни и държат да ви запознаят с всичките си приятели. По няколко пъти. После им се отваря апетит.
Типична реплика: „Сега ще се отрежа, докато IQ-то ми стане двуцифрено.”
На сутринта: Нямат махмурлук, защото са изпили чаша зехтин, преди да почнат запоя, пили са по 2 чаши вода на всеки 50 грама и аспирин в края на нощта.

Везни
Очи темнеят, глава се люшка


След първата чашка: Им светват очите и се оглеждат дали има нещо за забиване.
След N-тата: Дружелюбни са, приказват и прегръщат всички наред. Или пък потъват в дълбоки и смислени разговори, които, ако бъдат записани, може да се окажe, че не са били чак толкова смислени.
Типична реплика: В зависимост от етапа тя е в два варианта: “Аз пия заради компанията.” Или: “Слуш' кво, аз пия с-само щот' съм общителен, затва.”
На сутринта: Очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат цяла вселена! С други думи - Везната с махмурлук е зъл човек.

Скорпион
Внимание! Помнят всичко


След първата чашка: Си поръчват втора.
След N-тата: Стават невероятно забавни или се впускат в дълбоки разговори. Натаралянканите Скорпиони флиртуват неудържимо и са поразително секси. В последния етап от пиянството плачат заради разбитото си сърце. Но това става минути преди да припаднат на дивана или под масата.
Типична реплика: „Какъв е смисълът на живота?” „Къде сбърках?” „Как се разкопчава това?”
На сутринта: Помнят всичко, особено това, което вие сте казали или направили. Никога не пийте със Скорпион, който не ви обича.

Стрелец
На сутринта се срамуват


След първата чашка: Са мегаспонтанни и склонни да вършат глупости.
След N-тата: Не са им нужни N на брой - още на третото питие стават отвратително откровени, неудържими шегобийци (в смисъл на “Какво ще кажете да ощипя това ченге за носа?”), прегръщат приятелите си, крещят им в ушите и дори налитат на бой. Може да туширате хиперактивността им като ги нахраните - от алкохола им се изостря апетитът.
Типична реплика: “Абе, ти знаеш ли, че в носа приличаш на отварачка?”
На сутринта: Не помнят нищо. Когато им разкажат какво са правили, се срамуват.

Козирог
Повръщат и пак, и пак


След първата чашка: Си наливат втора, естествено. Без една могат, с една - не. Затова и продължават. Обикновено алкохолът ги разприказва.
След N-тата: Само пробвайте да им намекнете, че са пили достатъчно. Тогава ще видите как изглежда кьор-кютук пияният Козирог. Между другото, не им личи много, че са се наквасили, докато не тръгнат да си ходят. Щом станат, се забелязва значителна колебливост в походката.
Типична реплика: “Изшакай малко... Пием, пушим и тръгваме.”
На сутринта: Повръщат. После пак повръщат, докато си чистят повръщаното.

Водолей
Рисковани другари по чашка


След първата чашка: Се оглеждат и откриват, че стаята е пълна с привлекателни хора. По-нататък нещата рязко излизат извън контрол.
След N-тата: Водолеите стават непредсказуеми и непредвидими. Това ги прави рисковани другари по чашка. Влезе ли им муха в главата, се запъват жестоко и могат да развалят целия купон.
Типична реплика: „Не си прав...“
На сутринта: Лошо им е, но си имат някакво извратено средство, за което си въобразяват, че им помага - например да натъркат резенче лимон под мишницата на ръката, с която са държали чашата.

Риби
Стават весели пияндета


След първата чашка: Някои пият от мъка, други - от сутринта, трети - понеже им се услажда. Рибите пият, за да се напият. Те харесват усещането, че мозъкът им е замъглен. Обикновено една чашка не стига за отнемане на съзнанието.

След N-тата: Стават толкова весели, забавни и интересни, че започваш да се се чудиш какво толкова са пили!
Типична реплика: Ние, хората, не сме сами във вселената.
На сутринта: Нищо не помнят. Има голям шанс да се събудят ослепели и впоследствие да установят, че очите им са залепнали от засъхнало повръщано.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
..
08.05.2016 12:12:10
0
7
Възможно най-тъпата и невярна статия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори