×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Созопол погва нарушители в залива Вромос


Община Созопол погва нарушители в залива Вромос
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени започват от утре – 12 април, стана ясно на работна среща при кмета Тихомир Янакиев
11 Април 2024, Четвъртък, 14:02 ч.
Автор: Флагман.бг

Проверките се обявяват предварително, за да се даде възможност на нарушителите да се изтеглят от проверяваните територии и да не се стига до санкции

Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени започват от утре – 12 април. Това беше потвърдено днес на работна среща в кабинета на кмета на община Созопол Тихомир Янакиев, на която присъстваха зам.кметът на община Созопол Андрей Николов, областният управител Пламен Янев, заместникът му Владимир Крумов и началникът на РУ-Созопол Николай Ангелов.

Проверките, които ще започнат от 14.00 ч. на 12.04.2024г., ще продължат и в събота – 13.04.2024 г. 

Имотите, които ще се проверяват, обхващат земеделски, горски и защитени територии в залива Вромос. 

Проверките се обявяват предварително, за да се даде възможност на нарушителите да се изтеглят от проверяваните територии и да не се стига до санкции.
 


В категории: Созопол


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До 10
12.04.2024 13:45:58
1
2
Това местните от Созопол сте пример за хем ме сърби, хем ме боли. Ако кмета търпи караваните лошо, ако е намерил път да ги разкара - защо го прави. Ми дори да е пиар си е работа бе "местен"! Кажи една добра дума , няма да се изприщиш.
11.
Заинтересован
11.04.2024 22:57:10
1
5
А караваните по плажа от Златна рибка до къмпинг Градина...???
10.
Местен
11.04.2024 21:38:36
3
8
А досега къде бяха? Колко години там е пълно с каравани и палатки! Някои вече ще имат претенции за собственост! Докарали са си химически тоалетни, насадили са домати и краставици, изсякоха дърветата, там са целогодишно! Оправданията бяха, че няма наредба по която да ги изгонят и пръстта не си мръднаха.... Нито законите, нито наредбите са променени! Сега как може? Дано да прекратят това безобразие и това не се окаже поредния пиар на кмета!
9.
Красимир
11.04.2024 19:13:44
2
9
Не може заради шепа главочи оставили караваните си цяла година,заградили по половин декар да страдат обикновените почиващи и да се забранява отдиха им там..Прави се проверка ако има хора било в палатка или каравана значи почиват,ако няма и е видно че не е обитавана да се маха на пътя.Това е решението.5(
8.
Фатмака
11.04.2024 17:09:21
1
10
Взимам МТЛБто от Атия и да изринем тая безотгиворна сган от този залив!
7.
оффф...
11.04.2024 17:01:08
23
5
Вчера полицаи ограбват свободни българи на улицата.
Днес в Созопол решават да тормозят българи, които си почиват.

ФАШИЗМЪТ превзема България всеки ден и основна причина за това е че БЪЛГАРИНЪТ обича да прави МРЪСНО на ДРУГИЯ БЪЛГАРИН
6.
Георги Георгиев
11.04.2024 16:40:01
3
7
Нека да проверят и на Златна Рибка.Вече са почти на плажа...Само, че ги слагат малко преди сезона....
5.
Tsatsata
11.04.2024 16:09:13
3
21
Никакви предупреждения!
Всички, които са си разположили каравани, повечето целогодишно, много добре знаят, че незаконно са заели държавна или общинска територия!
Прави се внезапна проверка и ако собственика не е там,за да бъде глобен и изритан на място, караваната се закарва на предварително определено общинско или държавно място, където се изчаква известно време и ако собственика не се яви да си плати глобата , се обявява за продажба !
Иначе хленчим, че циганите се самонастанявали и вдигали незаконни постройки на общински или държавни терени!
Те от кого се учат , циганите каравани нямат ! И докато при циганите все пак е редно да има предупреждение, защото тайнетата иначе остават на улицата, то с караваните изобщо не е така ! Те не са постоянни жилища , а сезонни вилички за удоволствие!
4.
Жител 2
11.04.2024 15:47:44
4
24
Общината да не предурпеждава, а да прави изненадващи проверки няколко пъти в седмицата.
3.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.04.2024 15:12:40
2
31
те дори лятото отдават под наем караваните и си правят пачка !!!!!!!!!!!!!
2.
Гражданин
11.04.2024 14:53:06
5
36
Тия наглеци завзеха горичката,плажа и се настаниха трайно. Не може да се отиде до плажа,оградиха с ленти и си направиха дворове. Беззаконие..
1.
Гражданин
11.04.2024 14:53:01
3
39
Тия наглеци завзеха горичката,плажа и се настаниха трайно. Не може да се отиде до плажа,оградиха с ленти и си направиха дворове. Беззаконие..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори