×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим


Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим
Аз съм борбен човек, който може да поведе общината в друга посока – чиста, подредена, сигурна. Едно добро място за живеене, каза Николай Киров във Ф Студио
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Октомври 2023, Сряда, 08:00 ч.
Автор: Флагман

Ще поведа общината в друга посока – да е чиста, подредена, с добри улици и сигурна, категоричен е кандидатът за кмет на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в община Сунгурларе Николай Киров гостува в подкаста на Флагман.бг.

Той е сред най-интересните играчи на политическата сцена на тези местни избори.

Киров е човек от реалния бизнес – един от крупните земеделци в региона. Обработва над 60 хил. дка земи, управлява милионен бизнес. Но оставя всичко това на заден план, защото, както сам споделя вижда упадъка на Сунгурларе и го боли за родното му място. 

Влиза в битка не е за съживяването, а за спасението на общината, в която от 20 години почти нищо не се е направило.  

Николай Киров е категоричен, че Сунгурларе е неразорана нива и каквото и да се захване ще е полезно за местното население. Иска само да вдъхне увереност на хората, че има шанс за друг тип управление. 

Още по време на кампанията си той се отличи като кандидат-кмет, който не само обещава, а решава реални проблеми – малки, но важни за местната общност.

„Аз съм борбен човек, който може да поведе общината в друга посока – чиста, подредена, сигурна. Едно добро място за живеене. Знам как това може да се случи и да започнем още от първия ден. Сформирал съм силен екип, с който ще работим денонощно“, каза Киров във Ф Студио.

Според него една от сериозните слабости на Георги Кенов е, че не работил по европейски проекти. И това не е случайно, защото там контролът е много сериозен, нещо, което явно не се е харесало на досегашния кмет.

Николай Киров работи от години с европейски програми – от предсъединителните фондове като САПАРД до най-актуалните инструменти – Плана за възстановяване и развитие. Определено знае как да печели евросредства и вижда ефектът, който те имат върху стопанството му.

С екипа му още от сега са набелязали конкретни проекти и програми, по чието изпълнение ще работят от ден първи в администрацията.

Николай Киров гарантира, че ще направи финансова ревизия на досегашния кмет – във всички сфери, защото има сериозни съмнения за управлението на общинската собственост, възлагането на търговете, разходването на публични средства.

Той е заложил в програмата си изграждане на система за видеонаблюдение във всички населени места, спортни и детски площадки, фитнеси на открито, пречиствателна станция, ремонт на улици.

„Има много програми, които дават възможност за привличане на инвестиции в общината. Получавам подкрепата на депутатите от ГЕРБ, които също ги боли за Сунгурларе. Ще ви кажа и нещо, което малцина знаят – преди 4 години Димитър Николов и ГЕРБ ме помолиха да се кандидатирам, но тогава отказах, защото смятах, че Георги Кенов ще се справи. Уви, подведе ме и не съм единствен. Този човек подведе всички около себе си. Днес съжалявам за тази подкрепа и искам да оправя грешката си. Сега е моментът да вдъхнем нов живот на общината, защото Сунгурларе е застинала в миналото. Всички около нас се развиват. Вижте Айтос, Карнобат, Руен, Ямбол и после погледнете Сунгурларе. Знам как да съживим общината, да я превърнем в едно по-сигурно място за живеене, с добра инфраструктура, възможности за младите и с грижа за възрастните“, категоричен е кандидатът за кмет.

"Ще бъде достъпният кмет, винаги ще вдига телефона си, няма да използвам служебен автомобил, а заплатата си ще дарявам за благотворителност", обеща Николай Киров.

 




Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори