Любо Нейков гони стреса с готвене, колегите обожават рибената му чорба
Готвенето е най-добрата ми антистрес терапия, споделя Любомир Нейков. Това е нещото от домакинската работа, което ми доставя истинско удоволствие, добавя той.
Звездата на „Комиците” върти манджи в обедната почивка, съобщава в. „Марица“. Той разпуска в напълно оборудваната кухня в офиса на „Дрийм тийм”.
С някои колеги често си разменяме рецепти, споделя актьорът. Колегата му Ненчо Илчев, който е известен и като илюзионист, го научил как се правят пилешки крилца в кока-кола и соев сос, а Любо от своя страна разкрил рецептата на рибената си чорба.
Гастрономът, който от край време се бори с вредното наднормено тегло, признава, че любимите му гозби са постни сарми със зелев лист и гювеч, които, естествено, си приготвя сам. Любимите му подправки са магданоз и къри (а впрочем пикантната храна ускорява метаболизма). Предпочита мексиканската, средиземноморската, италианската, но най-вече българската кухня и обича да импровизира в готвенето така, както и на сцената. Добави Коментар