Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Прагът на бедността става 251 лева

От 2014 година бедни ще са хората, чиито доходи са под 251 лева
Ключови думи:
От 2014 година бедни ще са хората, чийто доходи са под 251 лева. Прагът на бедност се повишава с 10 лева. Това решение се очаква да бъде гласувано от правителството на днешното заседание, съобщава ТВ7.
За изчисляване на прага ежегодно се използват данните от изследването на бюджетите на домакинствата, провеждано от Националния статистически институт. Размерът е определен с оглед на гарантираното задоволяване на минималните жизнени потребности от храна и нехранителни стоки и услуги.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
И в четвъртък остава слънчево, но от петък идва студ На много места през уикенда ще има превалявания от дъжд и сняг Изтекоха брутални кадри от боя в мола /видео/ Този случай съвсем не е единичен, твърди бивш охранител в търговския център
"Голямата Въпа" сякаш стига до ядрото на Земята "ЗАЛА АЙТОС" е новата придобивка на митичната пещера "Съпруга-трофей" обяви цената си за седмица и... Намери своя мъж-мечта
Ралица Паскалева сподели какво мисли за Димо Алексиев Чувства го като брат Получи тежък удар Силвия май беше предадена в Игрите, тя твърди, че...
Тази супа гони вирусите Вкусна и полезна Поиска руско гражданство Аз вече съм руснак, каза Емир Кустурица
Първан Симеонов обяви, че напуска Галъп Ще продължавам да помагам - както и досега - с каквото мога, написа той Почина светило в медицината – роденият в Карнобат проф. Тройчо Троев Той има около 300 научни публикации, голяма част от тях са публикувани и в чужбина
МИРГ Бургас-Камено подготвя стратегия за местно развитие за периода 2025-2029 г. В новия уелнес комплекс в кв. Ветрен отвори врати ресторант „La Bottarga“ (СНИМКИ) Класическите ястия, които всички познават и ценят, се приготвят с авторски почерк и първокласни продукти