Вашият сигнал Връзка с Флагман

Рецепта за мързеливи готвачи: Пригответе лежерно и много вкусно хачапури от лаваш

Рецепта за мързеливи готвачи: Пригответе лежерно и много вкусно хачапури от лаваш
Ключови думи: хачапури, рецепта, лаваш

Как да направите бързо хачапури от лаваш?

Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко.

След като отбележат Нова година, много хора губят всякакво желание да готвят. Но ако запасите от салата са изчерпани, домакините просто нямат избор. Тъй като цялото семейство седи вкъщи, трябва да отидем в кухнята. Въпреки това, за да зарадвате любимите си хора, изобщо не е необходимо да готвите сложни ястия. „Мързеливите“ хачапури в лаваш определено ще зарадват вашето семейство.

Ще имате нужда от:
масло – 50 г,
лаваш – 2 листа,
сирене – 150 г,
кашкавал – 100 г,
яйце – 1 бр.,
зеленолистни по избор
сол на вкус.
Първата стъпка е да подготвите пълнежа: настържете цялото сирене на едро ренде и го смесете с билки и сол. След това добавете яйцето и маслото към него.

Поставете получената смес върху питка, сгънете хубаво и запържете в тиган от двете страни. Готовото ястие може да се сервира заедно със сос от кисело мляко и билки.


 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Губят му се 10 минути Губят му се 10 минути Димитров с шокиращо признание Протест в Пловдив Граждани настояват за справедливост за убийството на Митко
Скъпотия: Ремонт на баня стигна цена от... 10 бона Мъж спечели 250 милиона евро от лотария, щастливецът е... Австриец с билет за 10 евро стана огромен богаташ
Непълнолетни с тежко провинение, вилняха в... Разград Шокиращо нападение до България Екшънът се случи в Сърбия
Зрелищен инцидент в София Кола падна в дере Холивуд потъна в скръб От този свят си отиде Ричард Чембърлейн
Извънредно: Много силно земетресение удари... Островите Тонга Бързакович съкруши Нафтата Бургаският отбор отпадна в плейофната фаза на първенството
Кола се запали на АМ "Тракия" По първоначални данни няма пострадали хора, съобщиха за БТА от МВР Рецептатата на баба Пена: От 1 кг брашно излизат три големи козунака! С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е