Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Дете откри габърче в порцията си, докато се храни в ресторант в центъра

Ключови думи: дете, габърче, порция, храна, ресторант, новини от пловдив

Дете за малко не погълна габърче, докато се храни в ресторант в центъра на Пловдив. За неприятната ситуация разказва TrafficNews, позовавайки се на близките на детето, които са станали свидетели на случилото се. Сестрата на момичето разказа, че на шести септември е седнала на обяд заедно с детето и майка им на ресторант „Густо” на Главната.

Правят своята поръчка, която включва и порция пържени картофи със сирене. Докато се храни с тях, 10-годишното дете споделя на близките си, че във въпросната чиния с картофи е видяла габърче.

„Сестра ми се обърна към мен и майка ми и ни каза, че в чинията и има габърче. Ние се уплашихме, тъй като можеше да го погълне и да попадне в тялото й, което е опасно”, споделят те.

Веднага след като детето извадило нестандартната гарнитура от чинията, сестра й се обърнала към сервитьора, за да съобщи какво се е случило. Служителят се извинил и казал, че няма обяснение за ситуацията. Той е предложил нова порция пържени картофи и премахване на таксуването за двете порции.

„Управител на заведението въобще не се появи. Нямам представа кой носи отговорност, но все пак ние сме клиенти и заплащаме за храна, като се надяваме да получим качество, а не габърчета, пирони или видии, които не би трябвало попадат в храната, както в нашия случай”, добавя семейството.

По думите им премахването на пържените картофи от сметката и заменянето им с нова порция не е решение на проблема.

„Единствено искам да апелирам да се обръща по-голямо внимание на продуктите, които се предоставят на клиентите в заведенията. Този случай се размина без последствия, но има възможност някой друг изобщо да не обърне внимание какво поглъща”, споделя сестрата на детето.

Не е ясно дали семейството има намерения да си търси правата, но споделят, че целта им е да предотвратят подобни случаи и с други хора.
 

 

2
Коментара по темата
2.
паткан
09.09.2024 13:36:24
На ресторант единствено рискувам , ако съм някъде на път или в друг град.
Ако съм си у дома няма никакъв шанс да отида някъде и да ям боклуци.
Когато ресторантите спрат да наемат готвачи тип "може и без опит" и спазват хигиена може и да опитам.
1.
Smith
09.09.2024 13:33:58
Стар номер. Сядат орда цигани или татуирани български вгъзраждани, ядат и пият на корем, накрая слагат някакъв боклук в храната и искат собственикът да им нулира цялата сметка. Като не стане - пращат съчинената история в долнопробни сайтове за рекет и фалшиви новини.
  Добави Коментар
Много грозен побой в страната 42-годишен мъж посегна на баща си Посланикът на България в САЩ подаде оставка! Завръща се в Поморие? Георги Панайотов зае поста през 2022 г
Прави интересен ход Меси ще е парламентьор между Интер Маями и Модрич Министър Мирослав Боршош и кметът на Велико Търново обявиха кога ще се проведе важно изложение Събитието е без аналог на Балканите
Потвърдено: Марин Маринов е убит от израелски танков снаряд Израелските сили за отбрана признаха, че по погрешка са стреляли по обект на ООН Проф. Мария Нейкова: Работих с кметовете като със съюзници и нося област Бургас със себе си На прощаване бившият губернатор пожела успех на новия областен управител Владимир Крумов
Жена бе отнесена на пешеходна пътека Неприятен инцидент в Пловдив Голяма трагедия в училище във Франция Фатална атака в учебно заведение в Нант
Драмата с Дани Кики продължава Пуснаха го на свобода 80 хиляди литра евродизел се изляха в Дунава Прокуратурата е започнала разследване на степента на замърсяване
Най-голямата кражба на фирма в България бе обезсилена от съда Магистратите върнаха окончателно асансьорната фирма "Изамет 1991" на Явор Златанов Франция си върна рекорда за най-дълга ягодова торта в света За да бъде одобрен, сладкишът е трябвало да следва традиционната рецепта