Пиленцата от Монако искат 150 лв. за поздрав
150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата от Монако, за да си направи видео с тях. Ако клипът е само с единия от звездната двойка, цената ще спадне на 100 лв. Това обясни самата Нина Димитрова по повод предстоящата фен среща, която със съпруга й Боби Манекена организират за първи път в Пловдив.
Лукс
„Нашите почитатели от 4 години постоянно ни питат кога ще направим фен среща. Най-накрая тя е факт и ще бъде организирана в родния ни град Пловдив. Разбира се, сме избрали много луксозен ресторант, за да съответства на нивото ни“, каза още Нина. Пиленцето обясни, че за своите почитатели са подготвили много изненади. „Разбира се, че който иска, ще може да се снима с нас там на място, но само снимка, ние сме инфлуенсъри, видеа и поздрави се плащат, време е хората да разберат, че не се надуваме, но това е нашата работа“, уточни тя.
Най ВИП наградата за феновете ще бъде луксозен трансфер до Монако, което ще направи самият Боби. Еднократно, защото това е луксозна услуга“, каза още Нина.
Игра
Надпреварата за ВИП услугата ще бъде пусната под формата на игра в профила на звездната двойка, а печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Нина разкри, че към момента интересът е голям и има доста запитвания, и призова, които иска да се види с тях, да побърза, защото местата са ограничени. В зависимост от това какъв е успехът на първата инициатива, ще преценят дали да не направят и други такива. По време на вечерта Нина е планирала да смени три тоалета, единият от които е суперскъп за нея, тъй като е купен за червения килим в Кан. Разбира се, и съпругът няма да изневери на любимата си марка, с която стана популярен
Смеси маслото с половината от солта и черния пипер.
Подсуши пилето с кухненска хартия и втрий половината от маслото под кожата на гърдите и бутчетата, а с останалото масло натрий цялото пиле отвън и поръси с допълнително сол и пипер.
Щедро подправи кухината на пилето със сол и пипер и напълни с четвъртинка лимон, половината глава чесън, четвъртинка лук и стръкчета свежа мащерка.
Подпъхни крилата под пилето и завържи краката с кухненски конец.
Подреди останалите зеленчуци на дъното на по-дълбока тава за печене (аз обикновено я покривам с кухненска хартия, за да си спестя усилията по почистването) и постави пилето с гърдите нагоре върху зеленчуците.
Добави 1/2 чаша бяло вино и 1/2 чаша вода или бульон и печи около 30 минути, докато кожата на гърдите започне да се запича и оцветява на петна.
Обърни пилето с гърдите надолу, за да се пропие и бялото месо от соковете при печенето и да се запази сочно и крехко, полей със соса и печи още 20 минути, докато кожата на гърба стане леко кафява.
Обърни пилето отново с гърдите нагоре и пак полей със соса от печенето.
Добави останалата 1/2 чаша вода или бульон и печи още около 20 минути, докато при пробождане с нож в бутчето потече бистър сок.
Прехвърли пилето върху дъска за рязане и покрий леко с алуминиево фолио.
Отстрани зеленчуците от тавата и ако не си използвал хартия за печене, постави тавата върху силно загрят котлон - ако е необходимо добави още малко вода и готви, като изстъргваш позагорелите частици, изцеди и част от лимона.