Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за хапки от наденица с барбекю сос

Ключови думи: рецепта, хапки, наденица, барбекю сос

Продукти:

500 г готова наденица по ваш избор

Около 250 г барбекю сос по ваш избор

Приготвяне:

Нарежете надениците на хапки, сложете ги в подходяща купа и прибавете соса. Разбъркайте добре. По желание може да оставите надениците да се мариноват за 20-30 минути в соса. Загрейте грил тигана и леко го намазнете. Сложете хапките наденица и ги запечете за няколко минути. За тази рецепта може да ползвате сурова наденица, но първо я изпечете във фурната или на тиган, след което залейте със соса и запечете за още няколко минути.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Мерцедес се превърна в катафалка Предстои аутопсията да изясни дали смъртта е настъпила вследствие на сблъсъка или на водача му е прилошало Почина известен българин Издъхна художник 
Той иска само да прави секс с теб Твърди дама за звездата Роналдо Защо плаче като магаре Новата песен на певеца носи послание, свързано с носталгията от детството и силата на родителската любов
Този ход може да реши проблемите с косопада Рициновото масло помага Като близначки: Беба от Биг Брадър е двойничка на... Дамите много си приличат
Продадоха потник на Майкъл Джордън за над 4 млн. долара Звездата е носил униформата с номер 23 в поне 17 мача 3-годишно дете блъснато на околовръстното в Кюстендил Шофьорът е избягал без да спре да окаже първа помощ и все още се издирва
10 неща, които мъжете наистина искат от жените си Но не смеят да им кажат 6 признака, че мъжът се чувства удобно с вас, но не е влюбен За жалост, съществуват връзки, в които единият е истински влюбен, а на другия просто му е комфортно така
9 знака, че с партньора ви сте твърде различни Противоположните личности трудно могат да устоят заедно във времето Една съставка, която имате вече в кухнята, прави дори евтината кайма сочна и вкусна Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата