Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Mайсторът на японската кухня шеф Михалчев изкушава бургазлии с източни специалитети

Кулинарният гуру, нашумял с журирането си в телевизионния формат "MasterChef," ще приготви за бургазлии специално 6-степенно меню с главен герой морските изкушения
Ключови думи: мастър, шеф, готвач, известен, бургас, празник, никулден, петър, михалчев, гуру, кулинарен, меню
Тази година вкусът на празника на Бургас ще е различен. Ръкави ще запретне и ще се впусне в кулинарни виртуозни изпълнения, не кой да е, а най-големият майстор на японска кухня у нас - шеф Петър Михалчев.

Кулинарният гуру, нашумял с журирането си в телевизионния формат "MasterChef," ще приготви за бургазлии специално 6-степенно меню с главен герой морските изкушения. Пригответе се за цяла палитра екзотични вкусове - миди Сен Жак, японски омлет, нудли и крем от зелен чай, трюфел, лотос... Истински кулинарен парад от страната на изгряващото слънце, ще предложи шеф Михалчев на гостите на Гранд Хотел и СПА "Приморец".


1990 е годината, в която Петър Михалчев открива своето поприще - кулинарията. 9 години по-късно, вече е начело на изискан френски ресторант. 2005 година заминава на обучение за суши майстор в Япония, където се влюбва безвъзвратно в местната кухня. Носи я със себе си в Българияпрез 2011 година открива един от най-добрите японски ресторанти у нас - Miyabi. Любител на бързите скорости и пистови мотори и любител градинар, отглеждащ сам бонсай и собствена реколта уасаби корен. Най-прецизният член на журито в "MasterChef" е глътка свеж, екзотичен въздух за бургаската кулинарна сцена.

Отворете сетивата си за духа на Япония и нейната автентична кухня. Независимо, дали сте почитател на източната култура и ястия или пък просто искате различен Никулден, Гранд Хотел и СПА "Приморец" е изборът, с който, както винаги, няма да сбъркате - 6 декември, Средиземноморски ресторант "Салини" от 19:30 часа. Цена на куверт: 69.00 лева на човек.

За информация и резервации: +359 568 12345; Email: [email protected]
Предизвикан е на бой Любовната драма за Беба може да влезе в клетката за ММА, ако зависи от Велин... "Взриви" телевизията Димо Алексиев произнесе присъда в Игрите, деликатна подробност е, че в момента той е зад решетките
Вярно ли е, че хората във връзки всъщност са по-щастливи от необвързаните? Ето какво казват експертите „За“ и „против“ прошката след изневяра Да останеш във връзка с някого, който е изневерил, понякога може да бъде нараняващо
4-те зодии, които ще намерят нова любов Вижте кои са те  За бургазлии това е перфектното предястие - калмари с чуден чеснов сос Това е тайната рецепта на хората от морето 
Президентският вот в Румъния: На първи тур води критик на НАТО, социолозите му даваха едва 5% Калин Джорджеску получи 22 на сто подкрепа  7 нездравословни храни, които да избягвате Инстантни спагети са едни от тях
Българските гори са едно от местата с най-голямо биоразнообразие в Европа „Жени като Дебора Михайлова“: Урсула фон дер Лайен спомена българката на Деня срещу насилието над жени (ВИДЕО) Една на всеки три жени става жертва на насилие в някакъв момент от живота си
Близо 5% от българите са пристрастени към спиртните напитки За 2024 г. страната ни се нарежда на осмо място по консумация  Китайци луднаха по това място у нас Πлaнинcĸият peгиoн ce пpoмoтиpa нa ĸитaйcĸия пaзap, блaгoдapeниe нa пoпyляpнocттa нa село, свързано с кулинарно изкушение