Култов бургаски ресторант покани кулинарен гуру, вместо едрогърда певица
Пицария „Зорница” в партера на блок 57 до УМБАЛ-Бургас е напълно преобразена. С нов мениджър, персонал и меню една от най-старите пицарии на Бургас поема нов курс.
Новият колектив започва борбата за клиенти в един от най-трудните за браншовия сектор момент. За никого не е тайна, че в момента сме свидетели на повече залези, а не изгреви на заведения. Под ръководството на старите си съдържатели към своя заник бе поела и пицария „Зорница”.
Възкресението на някогашното хитово заведение коства на новия екип немалко труд и средства. Най-голямо старание и внимание към детайла е вложено в новото меню. Класическите рецепти за любимите на всички пици Маргарита, Куатро Формаджи, Неаполитана, Капричоза и т.н. се спазват стриктно. Пиците се приготвят на пещ с продукти само от най-висок клас. Майсторът е вербуван от Италия и спазва стандарта за тънко тесто с хрупкава коричка.
Нискокачествените продукти като доматеното пюре, нишестето и полуфабрикатите са изхвърлени в коша още при пристигането на новия екип.
Професионалистите от пицария „Зорница” са амбицирани да преборят конкуренцията с вкусна храна и отлично обслужване. За целта на 24 ноември четвъртък всички клиенти ще имат възможността да експериментират с нови вкусове, защото ,в пицарията ще бъде Тодор Димитров.
Като визит шеф на вечерта кулинарният гуру се е подготвил с отделен лист специалитети, който ще се предлага на преференциални цени и със сигурност ще удовлетвори и най-изтънчените гастрономи.
Ще имате възможност да си похапнете:
* Провансалска салата с червени чушки, лук, краставици, сирене Фета и маслини Каламата, поръсена с печени тиквени семена,
*Кростини с патладжан, домати и моцарела
*Пълнени калмари с мус от сирена и сос „Песто”
*Калкан на плоча, гарниран с пюре от целина и свежа салата
Тези и още вкусотии очакват всички гости на заведението на 24 ноември четвъртък. Резервации можете да направите на тел: 0879 99 12 35.