Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Култов бургаски ресторант покани кулинарен гуру, вместо едрогърда певица

Пицария „Зорница”, която е една от най-старите в града, поставя ново начало
Ключови думи: Пицария „Зорница”, Бургас, Тодор Димитров, визит шеф, готвач, ново меню, вкусни пици

Пицария „Зорница” в партера на блок 57 до УМБАЛ-Бургас е напълно преобразена. С нов мениджър, персонал и меню една от най-старите  пицарии на Бургас поема нов курс.

Новият колектив започва борбата за клиенти в един от най-трудните  за браншовия сектор момент. За никого не е тайна, че в момента сме свидетели на повече залези, а не изгреви на заведения. Под ръководството на старите си съдържатели към своя заник бе поела и пицария „Зорница”.

Възкресението на някогашното хитово заведение коства на новия екип немалко труд и средства. Най-голямо старание и внимание към детайла е вложено в новото меню. Класическите рецепти за любимите на всички пици Маргарита, Куатро Формаджи, Неаполитана, Капричоза и т.н. се спазват стриктно. Пиците се приготвят на пещ с продукти само от най-висок клас. Майсторът е вербуван от Италия и спазва стандарта за тънко тесто с хрупкава коричка.


Нискокачествените продукти като доматеното пюре, нишестето и полуфабрикатите са изхвърлени в коша още при пристигането на новия екип.


Професионалистите от пицария „Зорница” са амбицирани да преборят конкуренцията с вкусна храна и отлично обслужване. За целта на 24 ноември четвъртък  всички клиенти ще имат възможността да експериментират с нови вкусове, защото ,в пицарията ще бъде Тодор Димитров.


Като визит шеф на вечерта кулинарният гуру  се е подготвил с отделен лист специалитети, който ще се предлага на преференциални цени и със сигурност ще удовлетвори и най-изтънчените гастрономи.

Ще имате възможност да си похапнете:
* Провансалска салата с червени чушки, лук, краставици, сирене Фета и маслини Каламата, поръсена с печени тиквени семена,
*Кростини с патладжан, домати и моцарела
*Пълнени калмари с мус от сирена и сос „Песто”
*Калкан на плоча, гарниран с пюре от целина и свежа салата


Тези и още вкусотии очакват всички гости на заведението на 24 ноември четвъртък. Резервации можете да направите на тел: 0879 99 12 35.
Готви се да влиза в политиката Един ден и това ще стане, обяви Краля на фолка Това е новата звездна двойка Днес завесата беше изцяло открехната, след като двойката качи снимка, на която ясно можем да забележим годежния пръстен на ръката на Болтър
Арест след тик-ток заплаха Задържаха мъж, заплашил, че ще извърши атентат на коледен базар Няма да се оправим без внос на работна ръка, смята министърът на туризма Министерство на туризма застава зад сектора и бранша по отношение на по-ниска диференцирана ставка на ДДС.
Поморие ще посрещне 2025 с концерт на Стефан Илчев и оркестър Славяни Община Поморие осигурява безплатен транспорт за желаещите да се включат в новогодишното тържеството Дъщерята на президента получи нервна криза Това призна Дарина 
Гълъбин Боевски: От олимпийски шампион до защитен свидетел на DEA Измъква се от наркосделка за 50 млн. долара  Потвърдиха интереса на унгарската МОЛ към Лукойл Нефтохим Бургас Не се бъркаме в преговори и сделка, към каквато върви частния мажоритарен собственик на рафинерията, каза служебният министър на енергетиката
Откриха морска мина в Черно море Местните жители са видели подозрителен обект Раду от "Игри на волята" хвърли страшна бомба за жените в неговия живот  Със Силвия и Вики в Изолатора щеше да стане като с Чернобил, каза шеговито фенът на Челси пред „МачКаст“
Албания забранява "ТикТок" за една година заради убийството на тийнейджър Забраната, която е част от по-широк план за безопасност в училище, ще влезе в сила в началото на следващата година, каза албанският министър-председател Еди Рама Почина звезда от Умирай трудно Арт Евънс издъхна на 82 години