×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец


Топ полицай от Бургас оглави Районното в Средец
Главен инспектор Иван Новаков /вляво/ сменя пенсиониралия се Георги Иванов /до него/ На снимката са и кметът на Средец Иван Жабов и директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров
08 Април 2014, Вторник, 14:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Главен инспектор Иван Новаков сменя пенсиониралия се Георги Иванов
Новият началник на Районно управление „Полиция” – Средец – главен инспектор Иван Новаков бе представен пред личния състав на управлението от директора на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров. Досегашният – главен инспектор Георги Иванов се пенсионира.

На представянето присъства и кмета на Община Средец – Иван Жабов, който пожела на новия ръководител на полицейската структура търпение и професионализъм при постигане на резултатите, като гарантира съпричастност от страна на Община Средец към проблемите от полицейско естество, касаещи местното население.

Директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров запозна служителите от  Районно управление „Полиция” – Средец с досегашната работа на новият им началник – Иван Новаков, като подчерта че дейността му, като началник на „Охранителна полиция” в ключовото градско управление за Община Бургас – Първо Районно управление, е била повече от отлична. Комисар Димитров изрази надежда този резултат да се пренесе и на новото поприще на главен инспектор Иван Новаков, като му пожела здраве, късмет и единен колектив, с който да се реализират все по-успешни полицейски задачи.

Главен инспектор Иван Новаков е започнал работата си в системата на МВР през 1983 година, като поетапно е преминал през различни нива в полицейската структура, сред които : „водач на служебно куче”, „старши полицай в „Охранителна полиция”, „Районен инспектор в Първо РУП – Бургас”, „Началник група „Териториална полиция” и „Началник сектор „Охранителна полиция” отново в Първо РУП – Бургас.

В категории: Средец


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
4
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
7.
кочо
20.04.2014 09:24:21
1
1
топ полицаи смешно което се пише.по кротко с писанията защото повечето в полицията са приети с връзки
6.
Братя римляни,
09.04.2014 09:31:26
4
3
Ей с'а вечи ши ви съ и.. м..... !
Честито! Нов началник и то топ-полицай!
Ще боли! И то много!
5.
do №4
08.04.2014 19:13:41
1
11
prav si v Sozopol ,Pomorie i Primorsko e sa4oto .Samo vraskari ,barzo nazna4eni ot 2009-2010 bez opit ,no se xaresvat ot............................ I posle MVR iska yspexi, te xorata ne im varvat.Napravete anketa i popitaite xorata kadeto giveat
4.
царево
08.04.2014 18:55:21
4
9
Андрей Димитров върни се при нас .Няма вече такива хора с опит в МВР ,навсякъде/100 процента / от 4-5 години е с връзки на партиите ,а не по професионален опит.Има наши и ваши за съжаление и затова стават издънки, а хората по Черноморието вече не познават полицаите които уж работят за тях.
3.
Шаш
08.04.2014 18:23:20
1
8
Уж го познавам Георги, но го няма на снимката.
Да не окьоравам нещо, ей хора! Бъдете повече внимателни, като ги пишете!
2.
топ полицай
08.04.2014 17:56:09
1
9
Сменя самозабравилия се преждевременно пенсиониран Г.Иванов "до него"- А. Димитров.
1.
топ корумпирани
08.04.2014 16:44:05
5
20
„До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори