×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Утре е Денят Х за нашата прокуратура! Заради измама банка изхвърля 4 руски семейства от домовете им в Приморско


18 Април 2016, Понеделник, 13:34 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Търгът за жилищата им в луксозния затворен комплекс „Сан Сенд Сити“ е утре в Царевския съд
Измама с четири недвижими имота в Приморско утре ще взриви България и неминуемо ще има международен отзвук, при това в началото на туристическия сезон, поставяйки отново пред изпитание отношенията ни с Русия. Но този случай намеса ще има не само от посолството на Русия, но и от Германия. Затова предупреждаваме компетентните органи ден преди Денят Х.

Четири руски семейства утре ще бъдат изведени от жилищата им в затворения комплекс „Сан Сенд Сити“ в Приморско, тъй като те отказват доброволно да ги напуснат. Оказва се, че чужденците са закупили, без да подозират, ипотекирани имоти, които частният съдебен изпълнител Ивелина Божилова е обявила на публична продан.

През 2009 година Светлана Белинская, Надежда Колесникова, Марина Абелян и Грегорий Козлов, който има и немско гражданство и живее в Германия, заплащат между 40 и 80 хил.евро, за да се сдобият с луксозни апартаменти на брега на морето в Приморско.

Те подписват договор със строителната компания „Еврохолидейс“ АД, собственост на бившия областен лидер на СДС в Бургас и ексобластен управител Васил Камберов и двама столични бизнесмени – Николай Калчев и Асен Михов. Камберов е изпълнителен директор на АД-то.

Руснаците плащат общо 240 хил. евро на компанията, смятайки, че всичко по документите е изрядно. Те не допускат, че някой би им пробутал предварителни договори за покупко-продажба на ипотекиран имот, тъй като в Русия това е забранено със закон – имот със тежести не може да бъде продаден.

Руснаците твърдят, че инвеститорът е премълчал много важна подробност –  апартаментите са ипотекирани в „СиБанк“. Към края на 2009 г. те молят продавача да им предаде нотариалните актове и тогава установяват, че са измамени. За да не се стига до скандал, от „Еврохолидейс“АД обещали в кратък срок да освободят имотите от ипотеките върху продадените жилища.

Нищо подобно не се случва. През 2010 г. „Еврохолидейс“ АД подписва няколко анекса с банката, но те нямат нищо общо с тези имоти. Фирмата изпада в несъстоятелност. За начало на процедурата по несъстоятелността Бургаският окръжен съд приема април 2009 година – т.е. месец и половина, след като са продадени апартаментите за 240 хил.евро на четирите руски семейства.

Сега те дори да заведат иск срещу фирмата, няма да могат да си възстановят парите, защото ще се наредят на дългата опашка от кредитори.

„Руските граждани, единият от които е в Германия, считат, че са измамени. Подадохме жалба в прокуратурата в петък и се надявам органите на досъдебното производство да се намесят - незабавно“, каза пред Флагман.бг адвокатът на чужденците  Олег Атанасов, който е ангажиран с наказателната част от казуса.

Адвокат Атанасов е внесъл в Окръжната прокуратура в Бургас над 160 страници, описващи цялата технология на измамата. На този етап единственият орган, който може да спре публичната продан, насрочена за утре, вторник, от 11 часа в Царевския Районен съд, е именно българската прокуратура, от която се очаква реакция, за да се предотврати скандала.

„Действията на Васил Камберов, Асен Михов и Николай Калчев показват, че те са искали да ни измамят, че ще получим чисти от ипотеки и тежести апартаменти. Всички доказателства сочат, че те не са имали намерението да изпълняват задълженията си по тях - да погасят ипотеките на нашите апартаменти“, пишат в жалбата си до прокуратурата измамените руски семейства. Жалбата е внесена в петък. До края на деня днес магистратите трябва да се произнесат.

„За да се спре продажбата на тези четири апартамента, трябва да се докаже, че са платени на инвеститора, а той е внесъл същата тази сума по кредита си. Ние не разполагаме с това като материали по делото. Имаме само банкови бордера и платежни нареждания от клиентите. От тях е видно, че те са платили на „Еврохолидейс“, но „Еврохолидейс“ накъде са насочили парите – няма как да знаем“, казват от Сибанк. 

Руснаците са в патова ситуация. Утре те може да останат на улицата, ако се явят кандидати да купят имотите им. Могат да ги спасят само, ако се явят на търга и ги заплатят отново. Т.е., ако платят двойно.

Има и такива, които са се преместили да живеят постоянно у нас и са продали своите домове в Русия.
Единствената им надежда е в Прокуратурата.

В категории: Темида , Приморско


58
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
58
Коментара по темата
58.
Атанас Атанасов
07.05.2016 18:22:05
0
11
ДО
МОН - СОФИЯ
РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Изпращам ви приложен файл с едно писмо от учителка в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско писано и разпространявано през 2001 г. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището - Георги Людиев Георгиев, който тогава отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект - вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с някакви публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. За повече информация можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Ще очаквам Вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов!
Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
57.
do54
21.04.2016 21:58:52
1
1
Победата на Приморско: Общината си взе пристанището, за да го направи новата перла на юг
Победата на Приморско: Общината си взе пристанището, за да го направи новата перла на юг По време на предизборната кампания миналия октомври кметът на Бургас Димитър Николов връчи на кмета на Приморско Димитър Германов решение за откриване на процедурата по прехвърляне на пристанището, днес тя вече е завършена и Общината става собственик на порта

2016-04-19 11:08:10 Политика 1539 0

Споделете с

Държавата прехвърли правото на собственост върху Пристанището на Община Приморско с решение на Министерски съвет. Това е резултат от дълга битка, която водеше кметът Димитър Германов и която се увенча с успех.

„Прехвърля безвъзмездно на община Приморско правото на собственост върху имота – частна държавна собственост, намиращ се в област Бургас, община Приморско, град Приморско, ул. „Морска", представляваща поземлен имот площ 2228 кв.м., с трайно предназначение на територията: урбанизирана и начин на трайно ползване: за пристанище, заедно с изградените в него хидротехнически пристанищни съоръжения, представляващи защитен вълнолом, естакада и кей за рибарски лодки, подробно описан в Акт за частна държавна собственост, при спазване на Закона за културното наследство, ако се засягат недвижими културни ценности или техните охранителни зони“, се казва в решението на Министерски съвет.

Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков трябва да сключи с кмета Димитър Германов договор за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост и да организира предаването и приемането на имота, както и да го отпише от актовите книги за държавна собственост.

Идеята Община Приморско да стане собственик на Пристанището беше един от приоритетите на кмета Германов и по време на неговата предизборна кампания за втори мандат. Тогава пред жителите на Приморско кметът на Бургас му връчи решение на МС, с което се даваше старт на процедурата. Целта е пристанището да се превърне в красива марина, която да се превърне в новата перла на Южното Черноморие.
56.
Змии в Приморско
20.04.2016 13:27:21
1
12
Змиите са почувствали, че в Приморско живеят сродни души и затова са им дошли на гости.
40.
Приморско се напълни със змии!

Плажът на Приморско се напълни с опасни влечуги. Змиите буквално изпълзявали от пясъка след потопа, който застигна преди дни черноморския град. Те плъзнали след голямата приливна вълна, която отнесе части от плажната ивица и напълни града с кал и боклуци. Змиите всяха див ужас у летовниците, които не искат и да припарят до плажа. След поразията двадесет от хотелите са се напълнили с вода в приземните си етажи. Над четиридесет търговски обекти в Приморско също са се оказали под водата...
55.
протест срещу задържането на ловеца на мигранти
19.04.2016 23:45:40
9
3
ЕЛАТЕ НА ПРОТЕСТА В ЗАЩИТА НА ловеца на незаконни мигранти и истински Родолюбец и Патриот - Петър Низамов НА 21.04 ОТ 13:00 ЧАСА ЧЕТВЪРТЪК ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В БУРГАС -, защото ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПАК ДА ГО ВЪРНЕ В АРЕСТА и сега Перата и семейството му ще трябва сами да изтърпят репресията за това , от които всички спечелихме. https://www.facebook.com/events/468906443304753/

На 21.04 от 13:00ч пред Съдебна Палата в Бургас ,елате за да подкрепим Joseph Louis Barrow - Петър Низамов ,в борбата му с корупцията ! Той може да бъде осъден да лежи в затвора ,защото е прецакал паричките на някои каналджии ... Време е за обединение ! Време е да покажем ,че България е жива !
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !
ВСИЧКИ ТАМ !
54.
свъртян
19.04.2016 23:06:14
1
9
Тоя коментар на 53 означава само едно: ние в Приморско сме много прости! Ебат ни отвсякъде и все по хубаво ни става...
53.
oha
19.04.2016 22:01:33
9
2
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

Решение № 275
От 15 април 2016 година

ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ ПРАВОТО НА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ИМОТА – ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО, ОБЛАСТ БУРГАС

На основание чл. 54 от Закона за държавната собственост във връзка с Решение № 35 от Протокол № 004 на Общинския съвет на община Приморско от 12 януари 2016 г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
РЕШИ:

1. Прехвърля безвъзмездно на община Приморско правото на собственост върху имота – частна държавна собственост, намиращ се в област Бургас, община Приморско, град Приморско, ул. „Морска", представляваща поземлен имот с идентификатор 58356.506.320 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Приморско с площ 2228 кв.м., с трайно предназначение на територията: урбанизирана и начин на трайно ползване: за пристанище, заедно с изградените в него хидротехнически пристанищни съоръжения, представляващи защитен вълнолом, естакада и кей за рибарски лодки, подробно описан в Акт за частна държавна собственост № 7602 от 29 декември 2015 г., при спазване на Закона за културното наследство, ако се засягат недвижими културни ценности или техните охранителни зони.


2. Областният управител на област Бургас:
а) да сключи с кмета на община Приморско договор за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имота по т. 1;
б) да организира предаването и приемането на имота по т. 1 и да го отпише от актовите книги за държавна собственост.

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Бойко Борисов
Банер
Приморско ONLINE

campreview
Последни обяви

Съобщения
Обяви
52.
учителска афера
19.04.2016 19:22:11
1
16
Тоз който е писал на 50 не е Налбантов. Сигурно е съпруг на някоя от ебаните учителки. Ами пазете си жените бе, хора! Някой насила ли ги е вкарал в бърлогата на звяра? Сами са влезли там, кой ви е виновен тогава?
51.
didi
19.04.2016 19:12:56
1
2
да има кои да изхвърли прокуратурата начало с голямото прасе Жанет Красимирова
50.
Ямболчанска афера
19.04.2016 18:42:18
14
4
Атанасе..Атанасе..какъв ямболия си ти бе тъпак миризлив? Ти си жив ЯМБОЛЧАНИН!!!ще те сменим пола съвсем скоро! Ще те забременим инвитро ямболчанино!
49.
Димитър Германов:
19.04.2016 16:23:05
3
14
ТАКИВА ЛИ ИЗРОДИ СТЕ ВСИЧКИТЕ В ПРИМОРСКО? И АЗ СЪМ ТРЪГНАЛ КМЕТ ДА ВИ СТАВАМ!!

Васко МИНЕТА:
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Милю Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Милю пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко МИНЕТА:
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Димитър Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Милю Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно - ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Милю действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ:
На времето имаше един министър Валентин Василев от СДС. Та той ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскаше бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

СТОЯН НАЛБАНТОВ:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"
48.
Случва се
19.04.2016 15:00:45
3
15
В Приморско има много ямболии които се занимават с измами и този 46 сигурно е някой местен бизнесмен, когото са прекарали с много пари, затова е намразил всички хора от Ямбол.
47.
???
19.04.2016 13:41:05
3
16
46 и 45 е някой луд, който има зъб на хората от Ямбол. Или го е ограбил или измамил или... Какъв е проблема? Обяснете по-подробно какво имате против този човек от Ямбол.
46.
Ахтопол до 33 село царево
19.04.2016 12:59:00
13
4
село царево е затихваща община от която всички искат да се отделят...казваме ти го от Ахтопол и Лозенец... ,и не се изказвай от името на Царево,че като гледам си ямболчанин от село ямбол...и си толкова тъп и злобен,че само спешна психиатрична помощ ще те спаси ямболчанино!
Do you understand me?
45.
До ямболчанина
19.04.2016 12:50:12
14
4
Гочо,...Атанасе..много си кух като всички ямболчани!Ще дойдем да ти направим инвитро на товарния влак в село Ямбол! Разбра ли ме ямболчанино тъп? По тъп си и от най тъпия ямболчанин - пишман монтьора -Мишо..тоест твоята гей половинка!
44.
Добро сте доjдени во Македониjа
19.04.2016 10:34:18
3
4
TVреклам:
Млади и прекрасни азијаткињи се изебани од искусни мажи, кои знаат како се ебе неискусна девојка. Генг бенг сцена: четворица црнци растураат нежна азијатка, двајца во сендвич а другите двајца куриштата и ги бутаат во уста. Друга секвенца кога разработеното пиче на женската прима два кура истовремено. Лудница. Следи два кура во пичка а третиот во анус и тоа може се разбира. Има и четврт во уста! Две азијатки му ги нудат услугите на ебачот, ширејќи ги пичињата за да го примат дебелиот кур. Оргии,пушење, анални сцени, свршување по лице, свршување надвор од пичката за да потоа и го начука внатре.
43.
гихора е кмета!!! другите са шматки
19.04.2016 10:21:07
2
6
гихора смачка ургарската мафия и превърна царево в затихваща община. той ще докара и районния съд в приморско . затова трябва да го изберем
42.
Кюприята
19.04.2016 09:53:55
3
7
Камберов и Гихора заедно в затвора! Скоро.. много скоро..
41.
до 40
19.04.2016 09:17:43
3
16
Змиите са почувствали, че в Приморско живеят сродни души и затова са им дошли на гости.
40.
Приморско се напълни със змии!
19.04.2016 09:13:25
4
15
Плажът на Приморско се напълни с опасни влечуги. Змиите буквално изпълзявали от пясъка след потопа, който застигна преди дни черноморския град. Те плъзнали след голямата приливна вълна, която отнесе части от плажната ивица и напълни града с кал и боклуци. Змиите всяха див ужас у летовниците, които не искат и да припарят до плажа. След поразията двадесет от хотелите са се напълнили с вода в приземните си етажи. Над четиридесет търговски обекти в Приморско също са се оказали под водата...
39.
до 9
19.04.2016 08:55:59
3
14
Сашо, съчувствам ти, ама спомни си колко пари даде за да покриеш зет си да не влиза в затвора! А туй дето си давал пари на Камберов е бял кахър. Пари се печелят, пари се губят. Жалко само за премазаното дете, то никога няма да се върне!
38.
до Кибарова 34
19.04.2016 08:36:39
1
17
В Приморско измираха деца и млади хора, не защото гъркинята ги прокле, а защото кръстът на църквата беше наклонен на една страна. Оправиха го за кратко време, но после той се наклони на другата страна и пак започнаха да умират!
37.
mmm
19.04.2016 07:03:13
0
3
До номер 16 , таксите на ЧСИ са 2 000 000 лв от хотела и около 67 апартамента делят се комисионните между нея и 2 ма банкери .Иначе банката два пъти продава едно и също нещо . Схемата е прилага и пощенска банка . Отдавна трябваше да има законодателна промяна .
36.
11 до 31
19.04.2016 01:47:26
3
12
Той Гихора щеше и ж.п.линия да прокара, мирно, тихо и кротко, въпрос на време беше, ама дойде Германов и му изяде хляба... Какъв съд бълнуваш бе момче?! Кой тоз нормален съдия, който ще дойде да живее в Приморско?
35.
до д-р Москов 29
19.04.2016 01:36:03
3
15
Нямаш пари да дойдеш до Ямбол ли? Качи се на товарния влак, той е безплатен!
34.
Ирина Кибарова
19.04.2016 01:27:00
2
16
Имаше едва гъркиня, на която детето й като умря в Приморско и крещеше и викаше: "Проклета да е България! Проклето да е Приморско!" Оттогава на Приморско не му върви и започнаха да измират млади хора. Това е причината хората да бягат оттук и да не милеят за града си.
33.
Царево
19.04.2016 01:17:08
4
21
Наистина Приморско е прокълнато място! Вижте си коментарите - пълни с отрова, завист и омраза... Не, няма другаде толкова проклети и злобни хора, сякаш е събрана цялата измет на България!
32.
Ямболчанска афера
19.04.2016 00:10:36
15
2
Ямболчанина Атанас Атанасов имал гей афера с кривогледия ямболчанин Мишо пишман монтьора! Отдавали се на гей удоволствия в наводнения гараж на ямболчанския зет!
31.
До 30
18.04.2016 23:48:12
14
2
Така е..Димитров беше осигурил съда да бъде в Приморско и да закрият съда в село царево... Беше въпрос на време всичко да мине тихо мирно и кротко..
царево е затихваща община от която искат да се отделят Лозенец и Ахтопол... Въпрос на време е ургарската мафия да бъде заличена!
30.
11
18.04.2016 23:40:36
0
7
Последен коментар от мен 11

Хора не знам какво правите но така туризъм не се прави. Трябва да сте обединени, искайте Общината да прави инфрастуктура, искайте прозрачност. Тези туристи са Ваши. Задръжте ги с Отношение и сървиз. Сега Ви е шанса. Който не се вписва да пътува. И търсете решение, не може от Царево да Ви изповядват, да Ви съдят и разследват. Нали сте град и то Туристически.Изисквайте и пак и пак и отново.Имате Управници, Вие ли ги избрахте????
Дейставайте и ще сте силни!
Това е от мен 11.
29.
Доктор Москов
18.04.2016 23:22:39
14
2
Със специални лекарства ще те лекуваме Атанасе...специална клинична пътека сме отворили за теб! Инвитро ще ти направим Атанасе...!!!! Безплатно! За ямболчани безплатно!!! Ти само ела в Приморско.
28.
Димитър Гихоров Димитров
18.04.2016 23:18:14
16
4
Предлагам община Приморско да въведе визов режим за ямболчани!
Черни са и много миришат,освен това са злобни и неблагоприятни,че даже и кълнат :) абе ямболчанина си остава най големия тъпунгер,та за това визи за тях!
27.
до 23
18.04.2016 23:17:53
4
15
Извикай ме да ти дам хапчета като спускат ковчега на детето ти там някъде на северния плаж. Утре ще запаля свещ в църквата този ден да дойде по-скоро!
26.
до 24
18.04.2016 23:14:24
2
15
Хайде да се обзаложим! Като си погребеш детето спомни си за мен и ме споменавай с добро! Аз като кажа нещо се сбъдва!
25.
тъпо по-тъпо най-тъпо=>приморчанин
18.04.2016 23:12:48
3
21
Имали плажове, а ги стопанисват софиянци. Повечето ви хотели и заведенията се управляват отвън. Камберов дошъл от Благоевград от майната си и си разиграва коня както си иска, щото вижда, че в Приморско не живеят хора, а овце и няма кой да му се противопостави. Чак кметът ви е дошъл от майната си, защото сте некадърни и няма кой да управлява селото.
И какъв град сте, щом на всеки трябва да се обяснявате, че Приморско не било село, а град?
Вие сте грешка на природата!
24.
До 22 ямболчанина
18.04.2016 23:08:52
16
2
Когато кълнеш,клетвите ще върнат към теб ямболчанино и към ямболчанските ти деца!
23.
До 21 Стамат Денев
18.04.2016 23:04:51
14
3
Атанасе пий си редовно хапчетата! по тъп ямболчанин от тебе е единствено пишман кривогледия монтьор - ямболчанина Мишо! Смешни сте!..тъпи селяни сте и двамата!!!!
22.
до 20 - тъп приморски селянин
18.04.2016 22:59:56
4
16
Който и да си, ще си видиш един ден детето в ковчег! Ще ти трябват после и хапчета и психиатри...
21.
Стамат Денев
18.04.2016 22:54:34
3
15
Какви приморци сте бе селяндури?Не си ли харесвате ПРИМОРЧАНИН? Е как завършва на ИН КАТО СЕЛЯНИН!
20.
До 12 Гочо
18.04.2016 22:46:42
16
2
Гочо май май е ямболчанина Атанас Атанасов :)
Атанасе...пи ли си хапчетата бе каун? Или в село Ямбол аптеките затвориха?
Атанасе (Гочо)...ти си за психиатър бе малоумнико..ямболчанин тъп!!!!
19.
До 12 Гочо
18.04.2016 22:41:06
17
5
Гочо имаш много хубаво странджанско име :) от Ургари ли си бе каун? Много ли те е яд на Приморско? Главния лъжец е Камберов който е бургазлия вероятно с корени я от Бродилово,я от Ургари като тебе...все измамници от класа!
Приморско си е Приморско и нито някога ще имаш моите плажове,нито някога ще имаш баните, стаите и къщата ми! Стой си в панелката в Меден рудник и се ограмотявай,че явно ти липсва образованието!
p.s. Пише се WiFi :)
18.
До 15 Стамат
18.04.2016 22:33:40
16
3
Не обиждай Приморско и приморци!
Селските бекове както ги наричаш са селяни от Бургас - Камберов и компания :) нужник и клозет вероятно имаш в панелката си в Меден рудник...
:)
17.
12
18.04.2016 22:07:42
2
2
скандала е голям,големи туроператорски фирми спешно анулират договори за този хотелски комплекс и пренасочват туристите на други места но не и в Приморскоc
16.
11
18.04.2016 21:33:08
0
3
Основният проблем е Банката.
Я да изкара данни колко лихви е прибрала и това че кара всички да работят за нея. Влезте там служби, власти, журналисти и публикувайте данни. Не че Еврохол.са цвете, защото освен че продадените имоти са с ипотеки год.такса поддръжка 8.5 евро на кв.м. От 2009г. Стотици хиляди само от таксите.
Къде са парите и защо не е плащано на банката да освободи имотите?
Да отговори някой по компетентност.Напр. Георгиев компл. Управител?
И да е берзо и ясно.
15.
Стамат
18.04.2016 20:44:56
4
20
Те хората,не са виновни.Имат пари(Плюйте Путин ама ги Оправи),искат море ама тия "селски бекове" са ги "намазали"."За бога братя не купувайте"!Плаж в това село,вече нема.Само и бетон и фекалии се изливат от "прехвалените хотели"!Селски къщи[доскоро с нужници на двора).После с "клозет" на етажа и най-накрая с WC,климатик и WIFE!?
14.
11
18.04.2016 20:30:07
0
7
30.
11
18.04.2016 17:26:56

Рейтинг:
0
Проблема е че имаше адвокати които си получиха хонорарите.И от страна на фирмата продавач и от наша страна. Платихме и хонорара на Г.Н.адвокат на Еврохолидейс. /400лв./ За ипотеката разбрахме тази година от писмо на ЧСИ.Мисля че всички са замесени. В нот.акт пише че имота е проверен, собств.са англ.сем. което не знае какво става.Ще предам докум.на адвоката им А.Д.
Мисля че нот.М.В. е наясно със всичко. Там е истината и там трябва да се порови. Да се плати на ущетените от застраховката на нот. Да всичко е законно, законни шестцифрени нот.такси. Морала го няма, ясно е но дори и планината пари няма да спре вълната от бъдещи искове към ВСИЧКИ.
Излезте на светло скъпи Моралисти!
13.
ew
18.04.2016 20:11:38
3
5
Кьорав карти не играй!
12.
Гочо
18.04.2016 19:00:06
3
23
Къде бе мили братушки,сте намерили място да се "устроите"!? В това "забравено от Бога село".Приморчанина е "алчно жиотно".При него е в сила правилото "Ден година храни".Ще ви обере до шушка и окото му нема да мигне. Ой Завалиите....Бегайте надалече от това прокълнато място.Големият град е наблизо и ще ви приюти с отворени обятия.Дано успеете да си вземете парите и "беж да Ви няма"Успех БРАТУШКИ
11.
11
18.04.2016 18:24:21
1
3
27.
11
18.04.2016 14:43:06

Рейтинг:
1
Простете за правописната грешка.
Простете и за въпросите.
Не използвам думи като "плюене" или подобни.
Единствено поясних че едни и същи имоти първо са ипотекирани и после продадени, като нотариалните производства са от един нотариус. Не съм казвал кое е законно и кое не. Това ще покаже съответната проверка.
И понеже сме потърпевши питаме?
Апартаментите са с печати, обявени са за продан и единствено Ние сме Виновни, а Нотариуса е прибирал по няколко такси законно и морално.
Но някой се припознава, утре са четири имота за продан, след месец ще са 56.
Някакакъв съвет за тези хора?
Простете за въпроса и за евентуални грешки.
10.
Бургас
18.04.2016 18:17:55
0
14
Нотариата в Приморско, който е изповядвал сделката сега трябва да плати апартаментите- елементарно е, прокоратурата какво се правят на разсеяни-имот без документ за тежести по закон не може да бъде предлаган, продаван, изповядване на сделка. Нотариуса вероятно е получил пачка и си е затворил очите.
9.
С. Вълчанов
18.04.2016 17:48:12
2
20
На времето като махнаха Стаматов от ММЦ всички си отдъхнахме, защото оня беше голям кожодер. Постоянно искаше рушвети, комисионни, да не говорим че той и гостите му ядяха и пиеха без да плащат. Само като го видех да влиза в заведението и ми прилошаваше. Да не говорим за разните му полицаи - идват, ядат, пият и накрая ми викат: "Ние сме от мутрите, тъй че спокойно, не се притеснявай! Ако имаш проблеми, обади се..." и пак никой не плаща... майка ви дай ба долна!!!...
1997 г. дойде в ММЦ Камберов и обяви, че ще играе честно и по правилата. Зарадвах се, най-после един честен директор да дойде в това ММЦ, който няма да иска рушвети и няма да пие без да плаща... Живях с тая надежда, докато веднъж Камберов дойде при мен и ме помоли да съм му дадял нещо като спонсорство за предизборната кампания на СДС (...уж). Щял да ме похвали на Иван Костов и въобще да не се притеснявам за нищо. Докато той бил директор и с Костов на власт нямало да имам проблеми. И аз му повярвах, но се чудих колко да му дам, защото той цифра не ми каза. Сложих в един плик 5000 марки и му ги дадох. Мислех че ще е доволен от толкова много пари... После цял месец не го видях. Като ме видеше и ме отбягваше.
Един ден идва при мен един друг наемател - приятел на Камберов - и ми се кара: "Абе какво си направил ти? Защо си дал толкова малко пари на Камберов" "Как ще са малко, викам му аз, 5000 марки малко ли са?"... Оня ми се смее: "Ти знаеш ли колко му дадох аз? 45 хиляди марки. От тях 5 хиляди да е пратил на Костов, останалите е прибрал за себе си. Аз ли да ти обяснявам как стават работите? То се иска малко акъл да се сетиш..." Стоя и тъпея и не мога да повярвам! Стига бе, стига бе! Няма ли оттърване от тия кръвопийци!!!
Нищо ново под слънцето. И сега е същото, но други хора прибират парите...
8.
МВР Бургас
18.04.2016 17:38:58
3
3
Това ако може да се каже измама съществува от години и само наивник може на сляпо да дава големи суми. Важи не само за имотите , а автомобили , бизнеси и други. Сега да пият студената вода и другия път да мислят малко повече.
7.
Потърпевш
18.04.2016 17:38:25
1
4
Тази сага е от декември месец,писахме до всички телевизии и предавания но никой не ни обърна внимание.Апартаментите са 60 ,а не само 4.ако имате нужда от по подробна информация по случая свържете се с мен [email protected]
6.
Did
18.04.2016 17:36:27
1
8
Нали затова има публичен регистър, за да може всеки да си провери дали имота е ипотекиран/възбранен/заложен и т.н. Ако Камберов ги е излъгал да си го съдят, но те не са положили и елементарни усилия да проверят къде си изсипват парите.
5.
до адвоката
18.04.2016 17:34:41
2
14
Защо не са си наели адвокат за да ги представлява и защитава при сделката? Защото блядовете са искали да спестят някой друго евро, а сега прокуратурата да им решава гражданските спорове
4.
до нотариата
18.04.2016 16:53:22
0
26
а бе г-н, г-жо нотариус ( в Царево сте двама ) как изповядахте зделка с тежести , с комисионна ли и каква ??????????????? крайно време е да лъснат и вашите алчни гъзове
3.
КУРТИ
18.04.2016 16:46:27
1
21
ПРИЛОЖЕТЕ ЗАКОНИТЕ НА КИТАЙ ЗА ВСИЧКИ СРЕБРОЛЮБЦИ ПО ВЕРИГАТА........
2.
фенка0df5f
18.04.2016 16:43:03
1
20
Камберов,разровиш ли го,ще замирише......
1.
miko
18.04.2016 16:42:29
9
10
Да, утре е дня Х за прокуратурата, да покаже че и българи и руснаци са равни и както българите биват изхвърляни от жилищата си, така да бъдат изхвърлени и руснаците.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори