×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Революцията в градския транспорт започва от юни. Ето колко ще струва билетчето


Революцията в градския транспорт започва от юни. Ето колко ще струва билетчето
Цената на билетчето ще започва от 0,95 лева и достига до 2 лева, ако се возим през нощта, съобщи днес зам.-кметът на Бургас Красимир Стойчев
11 Април 2016, Понеделник, 12:36 ч.
Автор: Тони БЕЛОВ, Снимки: Авторът

Във всеки автобус качването ще става през първата врата




Новата електронна билетна система и новата транспортна схема, които ще бъдат въведени в градския транспорт в Бургас, ще заработят от юни месец тази година. Зам.-кметът Красимир Стойчев и управителят на ОП „Бургасбус” инж. Петко Драгнев представиха днес новата система и поясниха, че тя първоначално ще работи заедно със старата, докато бургазлии свикнат с промените в градския транспорт.

Електронните карти, чиято продажба започва още от месец май, ще се издават еднократно и след презареждане ще могат да се използва през цялата година.

"Проблемният момент, ако изобщо можем да кажем, че има такъв, е самото издаване на картата, което трябва да стане в Транспортната къща или от билетен център в Бургас. Самото зареждане може да се извърши от вендинг машите, които ще бъдат разположени на 7 точки в Бургас, а след това и по интернет", каза инж. Драгнев.

Машините ще работят на български и английски, за да могат и чужденците да се оправят с електронна система. Такива ще има на автогара Юг, терминал "Меден рудник", автобусни станции "Изгрев" и "Славейков", Централна автобусна спирка и две на спирката на МБАЛ. Вендинг машините ще предлагат зареждане на пластик картата, проверка на сумата в нея и купуване на билет, който също ще бъде във вид на карта.  Една карта може да се използва и от 10 души, стига да се валидира 10 пъти в автобуса. Хартиени билети ще могат да се купуват само от шофьора. Идеята е всеки да заплати броят на пътуванията, каквито наистина е ползвал.

Във всеки автобус качването ще става през първата врата. Хората ще влизат, ще валидират картата си, след което ще се предвиждат назад в превозното средство. На излизане те отново ще трябва да валидират картата си на друг апарат, за да се извърши зониране. Втората врата в автобусите ще бъде за инвалиди или майки с колички, където също ще има валидатор.

"Бургазлии са достатъчно интелигенти да се справят с новата система. Взели сме пример от много градове в Западна Европа и съм сигурен, че хората ще свикнат бързо", изрази увереност Стойчев.

Еднократният билет, за пътуване без прикачване с електронна карта ще струва 0.95 лв. Ако обаче билетът бъде закупен от шофьора - цената е 1,50 лв. Ако закупите билет от 0.00 до 4.30 часа стойността е 2 лв.

Времевият билет (стойност за едно пътуване за определено време с ползване на повече от едно превозно средство) с електронна карта ще струва 1 лв., а закупен от водача - 2 лв. Картата за един месец за всички автобусни линии ще струва 70 лева. Глобата за нередовен пътник ще е 20 лв.

При загуба електронната карта се блокира, като е предвидено да се издава нова със сумата, с която е била заредена старата. При изтичане на месеца средствата в картата се прехвърлят в следващия и има възможности за ползване на максимален брой транспортни линии без оскъпяване.

Община Бургас започва и разяснителна кампания за новата система. Планира са обществени обсъждания, на които темата ще бъде дискутирана. а за възрастните хора ще има специални сбирки в пенсионерските клубове, където ще системата ще им бъде обяснена подробно



Автор
100
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
100
Коментара по темата
100.
1.50 Bileta
09.10.2018 10:06:31
1
2
AVE MN SUM SKUP VE xD shvana li shtoto sum 1.50 i sum bilet kat v gratskiq xDDD
99.
100000000000 madaafakaaaa
09.10.2018 10:05:33
2
2
pi6a da stanat 100,ms flagman xD
98.
Hitler
09.10.2018 10:03:45
1
2
Daje az ne sum tolko zle we, 1.50 bileta
97.
Vasil
09.10.2018 10:02:56
0
2
Съгласен съм с номер 94
96.
KONDUO
09.10.2018 10:02:03
0
1
Samo s boi shte se opraVQT EI
95.
KONDUO
09.10.2018 10:01:01
0
1
Карам си колата и да го духат бързи и бавни линии.
94.
KONDUO
09.10.2018 09:54:17
0
1
MAAAAAAAAAAAAAAAAJKA MU .50 BILETA
93.
kexuf ,etfo88890
13.04.2016 22:52:10
0
3
Това ще ни накара да избягваме обществения транспорт.
- Бургас е град с огромна безработица;
- Бургазлии сме с много по-ниски доходи, ако се сравняваме с другите големи градове в страната - София, Пловдив, Варна.
- При нас са и най-високите цени - всяка година ги вдигат, заради туристическия сезон, но след края му никой не ги сваля.
Общинската администрация не отчита тези неща и си живее в някаква своя реалност, напудрена от нереалното мнение, че това е най-добрият град за живеене.
Аз, например, като общински служител би трябвало или да давам половината си заплата за карта за градския транспорт, или да се надявам Чичо Кмет да ми вдигне заплатата с 50 процента. Но най-вероятното е да свикна да ходя пеш. Както хиляди други бургазлии.
92.
Още нещо
13.04.2016 11:25:03
0
2
Тези карти само в работен ден ли могат да се закупят, или и уикенда? Щото не всички работим от 9 до 16, и не в центъра ....
91.
Бургазлия в по-малко...
13.04.2016 00:03:44
0
2
Всичко е много цветно и европейско,обаче... Както винаги правим всичко помпозно и грандиозно и до там...
Едно нещо се създава с усилие ,труд и много средства.Как мислите ,че се експлоатира и поддържа създаденото? Ами отново с усилие,труд и още повече средства.Сега се намират парици от тук от там...Ами като свършат? Ами утре като се сменят управляващите на държавно и на местно ниво и новите кажат :„Ние това не можем да го поддържаме ,а и никога не сме го искали!“Навсякъде по света градския транспорт е на издръжка на общината ,а само преди няколко години нашата община беше вдигнала ръце и беше готова да се отърве разпродавайки на парче тази губеща за нея дейност.Само въвеждането на кондукторното таксуване спаси БургасБус от затриване.И сега ще е същото...
Има една много вярна българска поговорка:ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!
Като се намечтаят и наиграят транспортните ни експерти ,всичко ще си тръгне постарому .
Вервайте ми!
90.
Гласът на Истината
12.04.2016 21:30:01
1
2
Жената на скатаджията Касабов излъгала съда в Страсбург
Журналистката Катя Касабова, съпруга на съпредседателя на НФСБ, е излъгала европейския съд в Страсбург. През 2000 година Касабова публикува две статии в бургаския всекидневник „Компас“, с които според нея разкрива потресаващи факти за трайно установена корупционна практика при приема на ученици в елитните гимназии. Оказва се, че т.нар. разкрития на Касабова са абсолютни измислици. По-късно тя е осъдена на общо 7500 лева обезщетение за четиримата експерти, които е оклеветила. Това са Тотка Казакова, Антония Месерджиева, Генчо Далев и Румен Евстатиев, като жената на скатаджията получава и глоба от държавата. Напористата съпруга на Валентин Касабов отива да търси обезщетение в европейския съд за правата на човека. Съдът в Страсбург също потвърждава, че Касабова е трябвало да направи по-сериозна проверка за тежките обвинения за корупция, които отправя, и ЕСПЧ признава, че има клевета. Интересното е, че съдът в Страсбург решава да компенсира журналистката, тъй като смята, че българският съд се е произнесъл твърде строго към нея. Обезщетението от 7500 лева, което трябва да изплати на оклеветените експерти, е твърде високо, защото Касабова получавала само 200 лева заплата от вестника, в който работи. Касабова подвежда съда, че единствените й доходи са заплатите й от вестник „Компас“ . Екип на телевизия АЛФА се срещна с бившият й работодател във в. „Компас“ Красимир Кръстьовски. От него разбираме, че Касабова не е имала договор с него, а е получавала хонорари, и освен това Касабова е работила по същото време във в „Новинар“ .
„Тя е измамила европейския съд. Катя Касабова не е имала трудов договор с в. „Компас“, за да твърди, че е била само на тази заплата. Ако тя е представила в Страсбург като единствен доход само хонорарите в моя вестник, това означава, че тя е укрила доходите си от „Новинар“, заяви Кръстьовски.
Чрез лъжата си Катя Касабова е спечелила 11 800 лева на гърба на българските данъкоплатци, а освен това оклеветява страната ни в Европа. Същата Касабова множество пъти е публикувала в сайта си „Флагман“ лъжи по адрес на партия АТАКА.
89.
Иво
12.04.2016 21:07:05
1
3
Ей мръсни селяни - дойдохте от селата и УНИЩОЖИХТЕ БУРГАС - ИЗРОДИ долни ВСИЧКИ избиратели на селския ви "Кмет" от секията да ви се ебе мамата ..... Каквито сте вие такъв ви и кмета и управниците ви СЕЛЯНДУРИ ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ
88.
Иво
12.04.2016 21:03:14
1
4
Всичко на този свят се плаща ! Идва времето бургазлий да си платят с лихвите за милионите кредите прахосани от техния любим кмет Митето ! Всички гласували години наред за този идиот ще си платите и ще плащате години наред задето разсипахте Стария Бургас .Мръсни селяни сте долни и подли ЩЕ ПЛАЩАТЕ - всеки от джоба си ...................................................... МРЪСНИ СЕЛЯНДУРИ
87.
да видим
12.04.2016 19:14:04
0
2
Принципното положение е следното: Ако сработи успешно, ще съдерем тъпана от хвалби, ако не стане голям праз ще помрънкат ще помрънкат и ще свикнат. Тук аз предлагам да ги изненадаме неприятно като не свикваме а да гепиме тоя дето "изразява увереност" за киселите макари и уверено да ги извиваме докато всичко си каже
86.
Mumiqta
12.04.2016 11:32:04
0
5
Dreme mu na o4ilatiq pedal,posleden mandat,grabi kato za posledno,trqbva vazmojno nai skoro da si ponese posledstviqta za terora nad istinskite burgazlii
85.
2222
12.04.2016 10:49:43
0
3
няма оправия
84.
пътник
12.04.2016 10:47:39
0
8
Колко ще струва електронната карта?Каква сума ще всимат за поддържането и-прехвърляне на суми от месец за месец?На първото обсъждане зам.кмета Стойчев каза,че с прехвърлянето цената на билета ще е по-евтин от сегашния.Лъжа!!!По сегашния маршрет ако искаш от Кауфланд 0Славейков да стигнеш до Трета поликлиника трябва да се прикачих поне 2 пъти,като слизаш от автобуса вървиш пеша 15-тина минути за да се прикачиш.Това е абсолютна глупост.Затова бургазлии днес 12 април е първото обсъждане-елате всички.Не пишете само по форумите.Задайте въпроси на тези тъпи чиновници ,които сътвориха този абсолютен хаос.
83.
педро
12.04.2016 03:11:55
0
12
Схемата е чудесна но не за град от 300 000 души от които 299 000 си имат автомобили.
82.
KML
11.04.2016 23:34:17
0
9
Нещо пак се побългари или побургазли системата. Не разбирам защо трябва да се чекираш и на слизане и да плащаш повече ако сменяш линията. Там откъдето идва тая система е за време а не за брой превозни средства, нали всички са на една фирма. Значи би трябвало да е така - качваш се в автобуса и чекираш картата си примерно за 1 час,през това време ако успееш и 10 автобуса да смениш оставаш с тая сума. Ако искаш примерно да чекираш 6 часа да можеш половин ден да ползваш градския транспорт (примерно защото Бургас не е Париж и всичко в него може да се види и без градски транспорт ).
81.
Хитреца
11.04.2016 22:41:44
3
2
Значи си правя карта за 70лв. и по 6-7 човека ще си ги чекирам на курсче :)) Яка е схемата
80.
Бургазли
11.04.2016 22:38:04
3
5
Това за врата е ебахти простотията! Цената на билета отдамна не е коментирам - мен вече ме изгубиха
79.
Реалист
11.04.2016 22:08:47
0
1
Съгласен съм с №76.Трудно е да вадиш пари докато всички са стиснати дори за пакетче семки.Така де,минималната заплата или пенсия няма 500лв.Сумати неща има за закопуване и заплащане,докато ''политиците'' ни щракат с пръсти със ''скромната'' заплата от петдесет милиарда кила на месец.Пари,пари,пари,ами то се иска и акъл,щото никой не ги пикае тия пари...
78.
Бай хуй
11.04.2016 22:03:04
6
3
До76, а е много си тъп и ограничен. Естествено, че знам как се вадят кинти....а ти не знаеш в кой век живееш....смотаняк.
77.
Екскурзиянта
11.04.2016 22:00:24
2
4
Не ходете много далеч Отидете в Истанбул да видите как е транспортната им схема там Лесно и удобно дори за хора които не знаят езика им
76.
да те еба
11.04.2016 21:53:52
3
13
На коментар №74 да му тегля една майна. Шибаняк долен. Ти знаеш ли как се вадят пари в куче долно? Тъпанари колкото щеш.
75.
инвалид пътник
11.04.2016 21:22:38
0
13
нямамнищо промените иновациите но това е подигравка
Бързаа линия а ще се прикачваме като говеда . хората ще си купуват пластики ще ги зареждат:
????? "Една карта може да се използва и от 10 души, стига да се валидира 10 пъти в автобуса" ???????????? ???????? "Във всеки автобус качването ще става през първата врата. Хората ще влизат, ще валидират картата си На излизане те отново ще трябва да валидират картата си на друг апарат, за да се извърши зониране "??????

на влизане валидиране ,на илизане пак чекиране/зониране . тва да не е фабрика кой влязъл на смяна , кой излязъл от смяна . ПОДИГРАВКА !
74.
Бай хуй
11.04.2016 21:22:36
26
8
Ай стига сте мрънкали. На всякъде в Европа е така. Ще се научите да си купувате електронни билети и карти и готово.
73.
революция кло z
11.04.2016 21:14:57
1
16
обаче задръстванията почнаха още от април - Новото кръгово така отпуши трафика че задръстванията са до Шела а лятото ??????
72.
инвалид пътник
11.04.2016 21:14:25
1
18
ясно е че билета за хората няма да е 70лв толкова му е стойноста за месец иначе пак като ламинираните хартиени карти ще е с намаление. Проблема идва от тук
1 Българина не умее да се качва от първата врата ище има яко ръчкане
2 КАК ЩЕ СИ ЗАРЕЖДАТ ИНВАЛИДИТЕ И ПЕНСИОНЕРИ КАРТИТЕ КАТО ОСОБЕНО ВТОРИТЕ ЕДИН ТЕЛЕФОН НЕМОГАТ ДА ЗАРЕДЯТ
3 КАК БОЛНИ НЕДЪГАВИ ХОРА ЩЕ СЛИЗАТ И ПРИКАЧВАТ ОТ ЕДИН АВТОБУС НА ДРУГ И ЩЕ СЕ СПАЗИ ГРАФИКА НА ЛИНИИТЕ

Тука Митко яко си призна че е затънал в някоя голяма далавера .пластики с импулси заменят хартиените носители за да се обслужат некоя китайска офшорка дет пройзвежда пластики
71.
Kрадци долни
11.04.2016 20:57:39
2
20
Абе тези хора нормални ли са? Гъзовете им само пари искат. Алчни и дони червеи. Не се ли наядоха на пари? Не стига че хората едва изкарват триста лева че и билетите ще са по два лева. Ама това е България все пак. Долни и алчни педераси. Заслужават да ги разстрелят някъде. Дано ги избият. Какво е това нещо бе? Не им ли стигат винетките от 100 лева ми че и картите по 70 лева. Ами възрастните хора? Те имат по 120 лева пенсия. Как се очаква да си плащат сметките и да си взимат храна и лекарства ами че и карта за автобуса? Това е супер нечестно. Ама то държава няма на среща какво да очакваме. Те всички хора ще избягат от България то е ясно.
70.
да попитам
11.04.2016 20:42:05
0
11
до коментар №69, в Мадрид каква е средната заплата и как и съотносима към цената на билетчето за градския транспорт?
Не сравнявайте нещата от различна гледна точка на Българската държава.
Като копирате нещо го направете и със заплатите.
69.
....
11.04.2016 20:35:17
13
9
Живял съм в Мадрид и там е така. Няма такова нещо като "кондкуктор". ВсичкИ се качват само от първата врата! Почти всички са с електронни билети или абонаменти. Одеята за по скъп билет е да не се бави шофьора и като цяло разписанието на автобусите. Всички слизат само от задните врати. Естествено всички си плащат и никой не скътава за един лев! Когато заработи тазисхема и мине време ,защото ще има голямо реване кое как ще става,ще видите колко по добре ще е всичко. След това ще започнат промени и в други градове!
68.
На еба... Ни Бургаки...
11.04.2016 20:35:08
1
12
Много го работи ви направи с евро пари от бойко. Разделиха ги. А идиоти заспали с общинските пари какво направи ремонт на хотел белица в приморско. Или вила в велика. Сами си отговорете. Айде от чичови всичко най готино
67.
Тарикат
11.04.2016 20:27:41
3
27
Аз пък ще застана до шофьора и на тези дето искат билет ще ги чекирам с моята карта за 1.30 лв(щом може до десет човека наведнъж с една карта).Хем те ще са доволни,хем и аз ще съм на далавера.Шегата настрани-помня времето,когато шофьорите продаваха билети и киснехме на една спирка по 5 минути.Така че,бързата автобусна линия автоматично ще стане по-бавна и от сега съществуващите.Браво на гениите в общината.
66.
Хубава работа, ама бургаска
11.04.2016 20:26:49
5
20
Как така само от първа врата ще се качват хората? Никъде на запад не е така, а още по- тъпото е , че и при слизане трябва чекиране. Това е малоумно и неприложимо. Представете си 10-20 пенсионера как чакат на опашка...Със сигурност схемата няма да проработи!!!
65.
Da vi svetna za kakvo e vsi4ko
11.04.2016 20:22:02
0
17
Ako ne ste naqsno za6to e vsi4ko tova 6te vi kaja.
Na kmeta ne mu dreme za uvolnenite konduktorki ili za neudobstvoto na grajdanite.
V osnovata e cenata na novata elektronna sistema-17 miliona leva.
Samo moje da predpolagame kolko struva realno i kolko 6te otkradnat.
Gerb= kradene na evro i na6i pari.4estito raq.
64.
Александра
11.04.2016 19:57:07
0
35
Много ми е интересно на мангалите как ще бъде обяснена новата схема...Може би на цигански.Амуджите имената си не могат да напишат..камо ли електронен билет да ползват.А глобата от 20 лв. как точно ще я плати мангала?Пак ли по електронен път?Хахах
63.
Българин
11.04.2016 19:45:47
0
27
По-алчен и малоумен кмет не сме имали. Като дойдат чужденците през лятото откъде ще си купуват карти?
Тая Мома хептен се самозабрави.
62.
Весо
11.04.2016 19:19:52
0
17
само не разбрах какво се случва с автобусите №15,30,61 които също се водят градски? хората от кварталите откъде ще си купуват билетче?ако е от шофьора са прецакани.
61.
балък
11.04.2016 19:10:35
2
17
Всичко разбирам, но защо трябва да се чекира картата и на слизане не ми е ясно. Това е някакво безумие. Освен това при подобни системи в чужбина местата от които може а си купиш електронен билет са буквално на всяка крачка, а не само на пет места в града.
60.
аз да питам?
11.04.2016 19:05:40
0
8
Защо никой не коментира репортажа на БТВ сутринта за треволяците в БУргас? И защо местните репортери "не виждат" този проблем?
59.
LSFC
11.04.2016 18:55:24
1
25
От 25 години не съм се качвал на градски транспорт,нямам и намерение да ползвам тази т.н придобивка на Момата.Карам си колата и да го духат бързи и бавни линии.Всичко ми е на пешеходно разтояние,ако има нещо спешно някой смръдльо бакшиш за 2 кинта ще ме закара.
58.
asu
11.04.2016 18:52:46
0
22
Вие решихте ли къде ще отидат 300-те коли паркирани на Разделителна и които ще трябва да освободят бус лентите ви, че разсъждавате вече за некви електроники
57.
Шишу Бакшишу
11.04.2016 18:41:05
1
7
Ползвайте таксита .
56.
да ви е честит Митко от гроб (герб)......
11.04.2016 18:32:38
0
12
да ви е честит Митко от гроб (герб)......
55.
Дани
11.04.2016 18:27:14
28
10
Недоволните явно не са излизали извън Бургас, а за чужбина не говорим. Навсякъде хората ползват първа врата за качване и ел.чекиране. Там да не се качва по един човек на спирка? В метрото през 10 входа влизат стотици за минути. Нормално е хартиеното билетче от шифьора да е скъпо. По света тази екстра я няма. Не ми е било проблем да си купя ел.карта навсякъде, където съм била, така че не виждам проблем. Ще видите и хубавите страни, ако се настроите положителни и спрете да мрънкате...
54.
Ей общински крадци,
11.04.2016 18:24:08
0
4
...засрамете се - Парадокс в Търговище: 4 стотинки ще струва билетчето за междуселищна линия
http://www.blitz.bg/news/article/404817
53.
еко ВУС
11.04.2016 18:11:51
0
12
как да не се вози човек на такси? ми като извадиш 20% отстъпка за повикване, няма по евтино, Революцията е започнала много отдавна, няма стоянки ама не са и нужни
52.
царят е гол
11.04.2016 18:08:36
0
17
ми те такситата по евтини
51.
преибан
11.04.2016 18:02:22
2
20
На бургазлии "АЙ ЧИСТИТО".НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е НОВ КМЕТ НОВ КЪСМЕТ
50.
?????
11.04.2016 17:47:38
17
3
Brei mnoo nedovolni. 49 komentara 0.0004 ot naselenieto na Burgas smeshki.i ot tezi smeshki 5 sa bili na izbori
49.
трагедия
11.04.2016 17:37:27
2
25
Др път със 140% го изберете чичо кмет и кликата около него.Всеки с дребни монети да си купува билети от шофьора ненаядени боклуци такива
48.
Бургас
11.04.2016 17:30:54
36
12
Вместо да дрънкате глупости във форума, идете на обществените обсъждания и там изложете съображенията си. Някой са разумни и логични, и могат да бъдат взети под внимание. Тук сте няколко трола, пишещи под различни имена, имащи за цел да плюят кмета под всяка статия.
47.
-
11.04.2016 17:18:12
1
15
Naistina kmeta ve4e trqbva sus 6utove da uzhvur4i,nqma kak da stimulira6 horata da polVat avtovusite s tazi idiot6tina,6te si karam kolata s o6te po golqmo udovolstvie.....
46.
do 42
11.04.2016 17:04:56
1
16
Не се знае дали ще изкара тоя сега е много удобен за враговете си навлече си гнева на бургазлий
45.
Al bundi
11.04.2016 17:04:52
0
16
A ne tuka ve4e daje ne moga i da se smeq,purvo po skup bilet,vtoro ka4vane ot purva vrata,treto avtobusa spira i zaema za dulgo vreme ednoto ot dvete platna za dvijenie i sledovatelno zadrastvaniqta 6te sa ybiistveni i 4etvarto kato izvod kmeta i kurvite mu v ob6tinata sa oligofreni.....
44.
Годжоман
11.04.2016 17:00:29
2
23
АБЕ ВИЕ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИ КМЕТ,КАКВО ОЧАКВАТЕ ?
САМО ПРИ СПОМЕНАВАНЕ НА СЪКРАЩЕНИЕТО ГЕРБ,ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ГО СВЪРЗВАТЕ С КРАЖБИ,ДАЛАВЕРИ,ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,МУТРИ,ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,НЕКАДЪРНИ УПТАВЛЯВАЩИ
43.
Годжоман
11.04.2016 16:55:45
3
27
ДО ГЕРБ....ДА ГО ДУХАТЕ ДЪЛБОКО МАМИЦАТА ВИ АЛЧНА И ПРОДАЖНА.РАЗСИПАХТЕ ГРАДА С ИДИОТСКИТЕ СИ СХЕМИ,СЕГА ВМЕСТО ЗА 1ЛВ,ЩЕ ПЪТУВАМЕ ДО СЛАВЕЙКОВ ЗА 2 И ДО М.РУДНИК ЗА 3,АМИ ТО ПО ДОБРЕ ТРИМА ЧОВЕКА С ЕДНО ТАКСИ -10 ЛВ ДО М.РУДНИК.НИТО ЩЕ ЧАКАМЕ,НИТО ЩЕ СЕ ПРИКАЧВАМЕ
42.
111
11.04.2016 16:49:16
3
34
Kмете, с тези тъпотии, които сътвори с транспорта на Бургас, трябва да ти е ясно, че си разписа отпускното - друг мандат няма повече да видиш. По-добре бат Боико да те направи президент, та да не правиш повече злини на БУРГАС.
41.
Победа АД
11.04.2016 16:36:38
4
33
Ех Сава, Саваааа що изгони тоя некадърник от Победа, вас не успя да съсипе но на Бургас няма да му се размине
40.
До Хм
11.04.2016 16:34:11
2
29
Ами как каво - по 1,50 от шофера и след час тръгваме ;)

Иначе баааааахти малоумщината....... Ще плащам аз за карти, че и ще зареждам и ала бала... и ако трябва 2 автобуса да сменям до работа, че и да вървя, по хуу да дам 5лв на таксито - от врата до врата поне!
Идиотиииииии!!!!
39.
созополски селянин
11.04.2016 16:31:15
2
38
Браво на чичко кмет и компания.Хем усвоиха едни пари за таз "супер,мега революционна " билетна система,хем кондукторките ще попълнят бройките в армията на безработните.Да ви е честито,аз съм сигурен,че голяма част от тях са гласували за него!
38.
Пази Боже
11.04.2016 16:30:55
2
16
Мите, митееееееее...............
37.
ГЕРБ
11.04.2016 16:30:14
49
9
БРАВО НА КМЕТА, ТАКА Е В ЦЕЛИЯ БЯЛ И НЕ БЯЛ СВЯТ, КОЙТО НЕ СХВАЩА ИЛИ ГО МЪРЗИ ИМА ВЕЛОСИПЕД , И ВЕЛОАЛЕИ, НАПРАВИХА ВИ ГО КАТО В ЛОНДОН И НЮ ЙОРК , ВИЙ ПИТАТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СТЕ ОТ ЮЖЕН БРОНКС , ТОВА СА НИ ГО ПОКАЗВАЛИ САМО В ФИЛМИ ЗА ХОНКОНГ И ТОКИО, ВИЙ ПАК НЕДОВОЛНИ, КМЕТА НА РЪЦЕ ОТ МЕДЕН РУДНИК ДО МОСТА ТРЯБВА ДА ГО НОСИТЕ, И ДА ВИКАТЕ , ХИП, ХИП, УРА, ВИЙ ПАК НЕДОВОЛНИ.
36.
до Злобара
11.04.2016 16:27:29
0
20
Това е идея, почвам да събирам жълти стинки
35.
111
11.04.2016 16:23:56
3
31
След като публикуваха цените на билетите на новата интегрирана транспортна схема, стана пределно ясно какво са целели кметът на Бургас и приближените му с тези глупави промени в градския транспорт - да бъркат още по-дълбоко в джоба ни= Аман, бе чичко кмет, превърна ни в бездънна касичка!
34.
1232
11.04.2016 16:23:48
7
8
А и хората бързо ще се научат с картите. 50 ст. разлика в цената не е малка и след първия месец почти няма да има местен без карта.
33.
човка
11.04.2016 16:22:49
3
17
„и какво ще стане ако блокира четеца? “

Как какво - броиш 1.50 на шофьора.
32.
До селянина
11.04.2016 16:22:43
6
7
Ще чака, като кара по бус лентата.
31.
Злобар
11.04.2016 16:22:26
3
44
Аз пък ще давам на шофьора 1.50 по 1 стотинка и тъкмо като ги преброи ще му ударя ръката че да ги събира по пода :)))))
30.
антикомунист
11.04.2016 16:21:50
2
38
За две неща ти Благодаря,Чичо Кмет. За поскъпване на билетчето с 50 % и за т.н. "бърза линия" . Няколко човека като си купят билет от шофьора и линиите ще станат супер бавни. От там изнервени водачи,че не спазват графика,полудели пътници и кавги....
29.
1232
11.04.2016 16:21:49
25
17
На приказки изглежда добре. Нормално е от шофьора да е по-скъпо билетчето. Целта е всичко да минава през картите. Шофьора не е продавач на билети и не му е работа по принцип да прави това, а да вози. Който е заспал и си е забравил картата ще плаща повече. Отделно няма и разход за издаване на самото билетче, тези 5 стотинки отстъпка предполагам е цената на отпечатване на билета. Не казват билета с времетраене колко време е? 1 час може би? А цената на карта за една линия? Това: "Ако закупите билет от 0.00 до 4.30 часа стойността е 2 лв." дали не означава, че автобусите ще са денонощни? Остава сега да се подходи твърдо с нарушителите на бус лентите да може автобуса да се движи максимално бързо и нещата ще си дойдат на мястото.
28.
Много глупава схема.....
11.04.2016 16:21:45
1
42
Е защо трябва да е толкова сложно бе хора ?!? - Шофьорът кое по напред да прави-да вози хората, да продава билети....а сутрин когато има навалица кога ще стига от спирка до спирка - изобщо работа без акъл пак и кой ще " сърба попарата" на това безумие....- те от общината на рейс май не се возят....
27.
пак Хм
11.04.2016 16:18:45
1
7
...всъщност не ако, а когато
26.
KML
11.04.2016 16:18:16
2
3
Написаното с маймуница не се прочита и естествено не му се отговаря.
25.
Хм,
11.04.2016 16:17:48
0
14
и какво ще стане ако блокира четеца?
24.
Селянина
11.04.2016 16:16:11
1
47
И докато шофьора продава билети, останалия трафик ще чака, защото тъпите спирки са на средата на улиците! Малоумници!
23.
Георги
11.04.2016 16:16:04
3
36
Качване само през първа врата... Ха-ха-ха! Че той рейса трябва да стои по половин час на всяка спирка бе, умници-хубавици. Вие скоро на рейс качвали ли сте се? Не, тия просто нямат акъл.
Иначе това за билет, който ще важи за няколко автобуса с прекачване, е добре.
22.
jkb
11.04.2016 16:15:12
1
28
Пълна тъпотия, която отново оставя хора без работа - кондукторите. Сложно, необмислено, антисоциално. Провал
21.
човка
11.04.2016 16:12:26
1
37
Да ползвам електронна карта ще го преживея, обаче да се влиза само от първата врата - това ще създаде такива блъсканици, че не ми се мисли (особено при дългите автобуси). Като се качат 10 човека без карти ще падне голямо чакане, докато се оправят със шофьора. По-добре да бяха оставили кондукторките.
20.
съгласен съм с 12
11.04.2016 16:11:13
2
28
Трябва революция тоя вече не се трае
19.
До 13
11.04.2016 16:10:25
0
33
Още по-интересно ще стане, ако всичките 30 му дават банкнота от 5 лв.
18.
до 13
11.04.2016 16:09:25
0
30
Другата седмица познай сутрин кво ще става с учениците
17.
ползвател на услугата
11.04.2016 16:09:00
1
42
Доста сложна система и ненужна. Всички се тъпчем на първата врата, на слизане пак се чекваме , купуване на билети от шофьора ...Няма логика, при положение, че в момента имаме 100% събираемост от билети, всеки ги купува на място. Не добре измислено според мен и излишно сложно.
16.
Я пак
11.04.2016 16:08:48
2
26
Значи първо ще те карат да им купиш картите, а после да си ги зареждаш.....мошеници, картите на вас ви трябмат а не на мене, трябва да са безплатни
15.
123
11.04.2016 16:08:15
0
29
Флагман, проверете колко от Общината ползват автобуси сега и после през юни. Питайте ги дали им харева така. Сега и после. Ще направите сполучлив репортаж!
14.
до 4
11.04.2016 16:07:54
2
35
Защото кмета излезе подлец и се подигра с народа
Ей това са новите транспортни схеми
13.
Пантелей пътник
11.04.2016 16:06:50
1
58
Интересно ако трябва едновременно да се качат 30 човека от една врата и на всички шофьорът трябва да продаде билет, кога аджеба ще тръгне "скоростния" бус?
12.
революционера
11.04.2016 16:06:00
0
33
Революцията ние ще я направим като излезем и обърнем рейсовете с колелата нагоре....
11.
ДОКАТО ГО ТРАЕМ
11.04.2016 16:05:42
0
22
ЩЕ Е ТАКА
10.
НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ
11.04.2016 16:04:56
0
33
Бе кмете с тези автобуси предимно пътуват деца и пенсионери
9.
шумахер
11.04.2016 16:03:49
1
25
ХАХА КОЛКОТО ИМ КУПИХА ВИНЕТКИТЕ НА ГЕРБ ТОЛКОВА ЩЕ ИМ КУПЯТ И КАРТИТЕ И БИЛЕТИТЕ
8.
до 5
11.04.2016 16:02:18
0
25
Ами така де, то и без това от тези обществени обсъждания файда няма, некадърника си прави каквото си науми
7.
do 1
11.04.2016 16:01:43
0
27
Естествено че ще се ускъпи! После мимето вика че тролове му подливали вода в соц.мрежи ами вижте колко струва билета във Варна "най-добрия град за живеене" и дали някой си прави майтап с хората както чичо кмет
6.
123
11.04.2016 16:00:06
2
40
да вие честито бугазлий билетчето от шофьора 1.50 маи всичко си дойде на мястото Пак ще дерем
5.
бургазлия
11.04.2016 16:00:00
3
33
Деееба тъпанарите ви деееба, първо въвеждат измишльотини, после щяло да има обществено обсъждане
4.
Вай
11.04.2016 15:59:46
1
48
Защо цената за пътуване се увеличава, след като цената на бензина пада?
3.
Стоян
11.04.2016 15:58:50
3
44
По-добре да ходя с такси на училище
Благодаря ти чичо кмет за създадените неудобства и затова че сутрин ще сменям по два автобуса докато отида на училище
2.
честито на бургазлий
11.04.2016 15:56:51
6
39
Кмета ни довърши
Но нека да видим къде ще отидат колите в ж.к.Славейков който в момента поради липса на паркинги паркират на пътя
Честито и на бургасбус който ще фалират с тези цени но явно това е целта на кмета
1.
Konduktora
11.04.2016 15:56:25
8
16
Ami neznam na men mi se struva dosta slojno i bezmisleno tova ... Kak taka ako plashtam na shofera shte davam 1.50 ako e s el. karta 95 cT ... Neshto ne moga da my hvana cakata :? Plius tova imam chuvstvoto che uslugata shte se uskapi vmesto da se namali ili da ostane sashtata ili moje bi gresha vremeto shte pokaje . I drugoto koeto me valnuva e naprimer ako se kacha ot tochka A i iskam da stigna do tochka B obache trqbva da se "prekacha" shte mi se oskapi li uslugata i ako e da s kolko ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори