×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето го Динко, който лови бежанци с АТВ


18 Февруари 2016, Четвъртък, 11:39 ч.

Ямболията вече е задържал 25 имигранти, иска държавата да дава награда по 50 лева на „глава“
Ямболията Динко Вълев съчетава екстремното шофиране на АТВ със залавяне на мигранти. Само за три дни Динко е хванал 25 души и то с голи ръце. Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ, съобщи Би Ти Ви.

„Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика – аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба“, спомня си Динко.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

„Всички мъже, които излязоха от драките от храстите се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята и да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах че ако не легнат на земята, ще убия един (…) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?“, разказва той.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже:

„Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко”.

Според Динко, не сме в опасност, а направо „ние си заминаваме”.

Полицията дошла час и половина след като Динко подал сигнал на телефон 112.

„Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части, ами идете по селата, в тоя Диарбекир“.

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: „По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци”.

Преди дни граничен полицай каза пред Би Ти Ви, че колегите му на българо-турската граница не достигат. За сметка на това притока от нелегални се увеличава.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
poznat
19.02.2016 08:34:40
0
0
Naglostta nyama granitci, stom cujdentcite ne se otcetat, dirjavata tryabva da kompensira zagubite im. Razsijdeniya po BG i balkanski mantalitet. Pone po 50 leva na bejanetc tryabva da poluci za pokrivane pone na napravenite razhodi..., a inace ugovorkata s arabite e za dalece visoki tceni v evro ili dolari.
12.
Clen na grupa za trafik na hora prez BG2
19.02.2016 08:25:39
1
0
Kakva e bila rabotata na mutrata do samata gr. brazda....? Izdal gi e zastoto pristignali bedni, okisani i nay vajnoto siglasno predvaritelnata ugovorka nyamalo s kakvo da mu platyat. Mutrata ne e geroy, a e prodiljenie na kanala za trafik na imigranti ot tursko v BG teritoriya. Mutrata v slucaya e v polojenie na izligan za parite po nelegalniya trafik na cujdencite,togava deystvat drugite pravila na nelegalniya biznes za predavane na vlastite s koeto se slaga kray na pitya im vodest kim zapadna strana. Ili si plastat, ili nyama da stignat do sribsakata granitca...
11.
ТЪПАНИ-НАИВНИЦИ
18.02.2016 19:25:26
2
2
ТОЯ ЯМБОЛСКИ КУКЕР Е РЕКЕТЬОР НА ТАЛИБАНИ ЗНАЕ ПЪТЕКАТА И ГИ ПРЕДЖОБВА ТОВА СИ Е БИЗНЕС-ЧАСТНА МИТНИЦА
10.
то хубаво
18.02.2016 18:53:47
1
0
държавата да плаща за заловена тарамбука , ама пак ще изкочат едни посредници между парите и ще стане АЛО,АЛО МАМАТА СИ Е ЕБАЛО . в тая държава всеки иска да прибира не мъчени пари
9.
До 7
18.02.2016 17:12:24
6
6
Пожелавам ти някое такова умряло куче както наричаш тия арабски изроди да разчекне било жена ти, било дъщеря ти или майка ти или каквато там женска роднина имаш и на всички толерастки утрепки дето ги защитавате тия уроди.
8.
ТОПдо 6
18.02.2016 15:36:29
0
2
да Сивов груп ти си измамник това е всеизвестно,
7.
тоя бил патриот?!?!?!?!?!
18.02.2016 15:20:55
6
4
Голямото геройство - на умряло куче нож извадил!... Тоя е поредния ненормален! Питай го за какво го прави! И той не знае...
6.
И.Сивов
18.02.2016 14:58:22
2
1
Аз със сладки приказки ловя наивници да се застраховат при мен !
5.
аар
18.02.2016 13:41:54
4
4
Тъпанар си ти.тия бежанци само мизерия разнасят.
4.
яа
18.02.2016 12:39:32
10
12
Поредния селски комплексар намерил повод за гордост в това да гони уплашени хора като животни в гората.
Да попитам разните псевдо-националисти, като задържате имигранти в България а не ги пускате да си ходят при Меркел, услуга ли правите на държавата или точно обратното? След задържането никой не връща тези хора в Турция или Гърция, те се регистрират тук, стоят отново тук на издръжка в България докато в един удобен момент си заминават пак по пътя за по-нормални държави.
3.
Evala
18.02.2016 12:29:03
2
4
Браво е бозав
2.
:-)
18.02.2016 12:19:49
4
12
Браво за смелата постъпка, но да не си навлече човекът гнева, на някои от тези боклуци!
1.
БГ
18.02.2016 12:02:59
1
12
Браво на момчето Гениална идея да се доста ще е ефективно да плаща на заловен бежанец.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори