×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Дамбея от бандата на Пойзъна е арестуван за опит за убийство


Само във Флагман.бг: Дамбея от бандата на Пойзъна е арестуван за опит за убийство
Дамян Кършовски(вдясно) се счита за един от най-близките на Николай Пенев-Пойзъна
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Януари 2016, Вторник, 10:00 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Той е един от двамата задържани, чиито имена прокуратурата отказа да съобщи
Дамян Кършовски, известен в ъндърграунда като Дамбея, е сред арестуваните за опита за убийство в сливенското село Младово (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ), научи Флагман.бг от източник, запознат с разследването.

31-годишният Кършовски е с богато криминално досие. През целия си съзнателен живот той е имал проблеми с правосъдието. Дълго време е гравитирал около бандата на Рижите, а в последните години е сред най-доверените на задържания за разпространение на дрога Николай Пенев-Пойзъна.

Според прокуратурата в Сливен Дамян Кършовски и Георги Петров се опитали да оберат къща в сливенското село Младово. Имали малшанса обаче да попаднат на вила, собственост на селската кметица Димка Славова. Бандитите били спипани в крачка от съпруга й - Тодор М., който бил нападнат.

Сливенският кореспондент на вестник "Монитор" описва цветно случая. Според него,  45-годишният Тодор запазил самообладание и за отрицателно време събрал приятелите си - членове на местната ловна дружинка, които подгонили обирджиите по улиците на селото.

В хода на преследването прозвучали няколко изстрела от незаконно притежаван боен пистолет на бургаските престъпници, един от куршумите ранил в рамото 43-годишният Тодор М. Мъжът е откаран в сливенската МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, където е опериран по спешност.

Въпреки че инцидентът е регистриран на 31 декември за него стана ясно едва днес след съобщение от Апелативна прокуратура-Бургас. От държавното обвинение оповестиха само инициалите на задържаните, което е безкрайно необичайна практика. Според наши източници това се е случило след изричното настояване на прокурор от Сливен.

По делото имало достатъчно доказателства, че в обирът са участвали и други лица освен Кършовски и Петров. Те се издирват по описание на свидетели.

Мярката за неотклонение на двамата задържани ще бъде гледана след седмица в Апелативния съд в Бургас, ако те разбира се обжалват постановлението на Окръжния съд в Сливен, оставило ги зад решетките.

В категории: Темида


241
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 0
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
241
Коментара по темата
241.
*********
08.04.2021 23:15:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
240.
*********
07.04.2021 17:56:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
239.
*********
05.11.2020 01:49:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
238.
*********
02.11.2020 10:35:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
237.
*********
30.10.2020 18:55:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
236.
....
20.06.2017 15:30:36
0
0
Тодор Андонов малката пера Калоян Стоянчов дългия Атанас Парушев карнобатския Петър Низамов перата Мануел Стоев кикбоксьора са останали от снимката
235.
ДО 17
30.05.2016 15:04:36
0
0
Пратени са от ГЕОРГЕ ПОПЕСКУ!
И ИМ Е ПЛАТИЛ ДОБРЕ. Грабежът е за отмъщение!
234.
do komentar 72 i 73
11.02.2016 12:40:26
0
0
kolko bi4ove ste q qli i kolko kavali ste praili putkii az ne obi4am da pisha samo gi gledam no vie iskaravate taka 4e me4kov i negovite 6matki sa golemi babaiti xaxax yshni midi nikoga ne sme raboteli s policiq za razlika ot vas dudiii i pak vi kazvam ako iskate kajete koi ste i kade da se vidim i da se mqtame nasrani palqciii strah li nqmate mi6kii xaaxa kak 6te kajete koi ste kato znaite 4e nqma da moje da spite posle xaxaxax putencaaa
233.
do komentar 72 i 73
11.02.2016 12:35:45
0
0
xaxaxax mnogo ste sme6ni palqci ai kazvaite koi ste i da se saberem 5 aver4eta i da vi gramnat gazovete dudiii nali znaite koi e ai kajete koga kade bez nojki i tem bodobni i da vidite chat boicite xaxaxax kvi gi mogat ot zadnite djobove meki kitki 6te vi 4ukame i na san da ni butnete hahahah dudiiii kazvaite kade ste i koi steee aiiiiiiiiiiiiiiii 4e poludqvam ve4eeeeeeeeeeeee tva ne perata da ne si pomislite 4e e samo toi
232.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
17.01.2016 13:35:17
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
231.
Dalakmana
10.01.2016 20:56:11
3
4
Perata e nai golemiq kompleksar prodadoha mqsto nqkolko dekara i si kupi e klasa ama nai barzata 220 v6 hahahaa e nqma takav tashak veche ot oligarsite no garderoba oshte e sashtiq , karame mercedes ama sme s parcalite ot 2.50 s pricheska gramnal
Boilqr na selo hahhaha
230.
???????????
08.01.2016 18:03:11
0
2
Абе само да ви кажа, че много бой е вземал Дамбея главата му е шиник, не можеш го позна.Явно са попаднали на хора.
229.
Щъркела 45кг нокаутира Мечков 100 кг хапче...
08.01.2016 01:34:53
1
10
Знаете ли онзи наркоман Щъркела от Комлука.
Наркоман 45 кг напикан. Никага не е тренирал .
От другата страна Николай Мечков - шеф на бандата на Кирките и ВТА за Бургас, вдига на лежанка 200 кг хапче ..
И Щъркела като му сложил един шамар и Мечков го поливали с кани със студена вода да го буъдят . Толкова тежко заспала шматката утрепана. Бат Митьо и той вика че с един шамар го приспал и попсле го ебал с опаковката от слънчоглед дето чоплил тогава ...
228.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 01:09:34
1
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
227.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 01:09:34
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
226.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 01:09:34
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
225.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 01:09:03
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
224.
ВТА
08.01.2016 01:05:24
1
2
Хайде заспивай маймуно проста. Желпязко знаете ли го.

дето изкарал нож на Кольо от Славейков с Кирцата дет е. И Кольо му извил ръката и го наръгал с с неговия нож и неговата ръка. хахахахаха

хахах
хахах
Шматка измислен герой.
223.
Гошо наглия циганин
08.01.2016 01:01:07
2
2
Господарю Меци , имате ли косъмче на гъза и може ли да ви го изчитя от семки.
Ако придворния шут- джиджето Пьотрич- Стоя тенекеджиев ти прави пробпеми , кажи да набирам ли БОП-а веднага и по-добре Турското посолство?
222.
ot perata za nikolinka mechkova
08.01.2016 00:58:06
0
0
Ne moga da zaspa bez pone edin pat da sam ti razporil gaza i posle da sam gledal kam si go shiesh sam .
Ave perata shi va gazi ve mishici
221.
jelqzko e
08.01.2016 00:55:12
1
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
220.
jelqzko e
08.01.2016 00:54:02
1
1
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
219.
ВТА
08.01.2016 00:52:32
1
3
Кой пак неспи в този късен 4ас кой ли си перка пикото сладко,сладко Пера ай лягай е няма да има допълнителен надник от Бопа стига ал4ня достатъ4но заработи и утре е ден
218.
IP verification and testimony
08.01.2016 00:40:16
0
4
proverihme IP na tozi derto pishe komentarite po psevdonim "VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите"
и това е ....
неговото име е ...

Стооооояяяяннн Тенекеджиевввввв

Гейче мръсно, ще хапих ръката от която ядеш. Сега ще те върна от там от където те взех. От казаните.
педал шибаннннн
217.
Sashko Lihvarq Rusnaka
08.01.2016 00:33:33
0
3
Тянка , братчето ми , Върни се при мен. остави го Мечков . Той е до време .Ела и аз ще те чукам всяка вечер.
Знам, бях занемарил връзката ни, но обещавам да ти пускам анално всяка вечер да ми го топваш с малката си чурка .
216.
Love
08.01.2016 00:29:42
0
3
Tenekedjiika spirai da pishesh za svoqta lubov. qvno tazi vecher ne ste se pasnali oshte i si reshil da nacepvash bosa . Meci dai mu na Tqnkata otzad che neshto ti e iznerven.
215.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 00:26:44
0
0
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
214.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 00:26:44
0
0
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
213.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 00:26:44
0
0
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
212.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
08.01.2016 00:25:24
0
1
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
211.
ВТА
08.01.2016 00:16:56
0
1
Пера легна ли си брато
210.
Travestitite jelqzka i sashka rashkata/lihvarkata
07.01.2016 22:58:23
0
2
Gultat sperma dolu do kucata meduza i si burkat v gazove. Vednush gu chuhb da raxpravq che si qli lainata i posle se vrichali vuv vechna lubov
209.
Предателите се наказват само по един начин
07.01.2016 21:42:11
0
2
Мечков опомни се . Спри да прекарваш мигранти терористи и изнасилвачи. Спри да помагаш на Турците !!!
Спри ти турска подлого. Родотстъпнико. Гнусен червей такъв.
Спри допкато не е станало късно...
208.
Мечков с фес - протеже на османците
07.01.2016 21:41:06
0
0
Ще ебем на тебе у гъзо , да знаеш.
Тука сме националистическа организация - Чиста България и търсим долни турски подлоги да ги бесим на дърветата като стане войната. Чу ли ко ти казахме ве мечков - предател. Опомни се . Спри да помагаш на османците , защото ще срещнеш най-тежкото !!!
Чу ли предателю !!!
207.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 21:40:24
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
206.
Щъркела
07.01.2016 21:39:24
0
0
Някой тук долу глеам дава съвети като сте видили Мечков да сте го запукали.
НЕДЕЙТЕ !!! STOP !! DO NOT !!! BE AWARE !!!

Аз направих тази грешка и Мечков пусна жалба в прокуратурата . Аз исках да се разберем като мъже и го набих , а той се оплака в полицията и подписвах протокол да не го доближавам. сега имамн дело на 30 март . Елате в съда да видите Мечков как плаче и се явява като пострадал а подсъдим съм аз- 45 кг. и напикани гащи , а той мафиот-хапче...

Мишка...
ай ела да са бием ве Мишо. Върни си го и си изтегли жалбата ве. Бъди мъж бе путкооо...
205.
gosho
07.01.2016 21:38:18
0
0
Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах

А каза , че Теодор-старшината от ареста гледал и правил чекии отстрани..

Между другото легенди се носят за вашия Киро Големия Киряз как плакал в ареста искал навънка хахахахах. Големия мъж.
Стегни се бе.
Квото такова , щом можеш да правиш зулуми, значи трябва да можеш да лежиш, а той ревал като жена . Молил се да го пуснат, изпадал в нервни кризи.
За 1 седмица арест ахаххаха
Иначе големия мъж.
204.
pornoto s mechkov
07.01.2016 21:37:14
0
1
ехееееее то голямо мазало е , сигурно и Мечков е бил с дълга руса къдрава коса ??????
дайте да го видим тоя клип бе , то така на приказки ...........
203.
Goran
07.01.2016 21:36:40
1
1
Също съм и шпионин на БОП-а затова не съм задържан никога за наркотици а зареждам цял Бургас от 2008
202.
mechkov
07.01.2016 21:36:09
0
0
Аз лапах ама ми хареса повече от хляба. Сега крада на оная курва жена ми чорапите и ходя на пристанището да духам на моряците
201.
ot perata za nikolinka mechkova
07.01.2016 21:35:08
0
0
Ама без жалби , Щот се знаем .
Веднага ще изплачеш на мъжа ти Златко Канев от БОП-а , че съм те изнасилил.
Обещавам ще бъда внимателен. Няма да ти го слагам с найлонова опаковка от слънчоглед като Митьо.
200.
до Мечков : Цезареее.... Доко, Доко...
07.01.2016 21:33:01
0
0
Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
199.
ot perata za nikolinka mechkova
07.01.2016 21:30:37
0
0
Местиш си офиса да не гледа към БОП-а и идвам да та мина и аз. Ама ща шибам с капут , че не знам в затвора освен Митьо кой друг мангал та е плющял.
198.
vta klient
07.01.2016 21:23:59
0
0
aaaa щом е така работата отказвам се от услугите на ВТА
197.
svatben agent
07.01.2016 21:23:01
0
1
dami i gospoda dnes sme se sabrali tyk da svarjem v sve6ten saiys dvama vliybeni mitko okoto i nikolina me4kova molia prevetstvaite mladojencite neka sega da vi pretstavia i 6aferkite ot stranata na bylkata sa kir4o kalin nikoleta dalakmanova etoia i bylkata vi6tea samo oble4ena v rozova roklia kato pri ciganska svadba e molia da izvikame tripati iys za mlado jenjite iys iys iys a sega neka gi pozdravim s pesenta na Azis napipaigo eto go i mladojeneja molimti se bah mitko posni si nadolo pantalona 4e 4yrapkite ti se sramyvat ataka bravo na mom4eto a sega da pretstavim 6aferkite koito predryjavat bat mitko te sa tri na broi ednata e iordanka laifova mrasnata drygata e martina belega a tretata e strahilka kypenova te sa predryjavani ot svoia strana ot ian4o golemia kralia na pomorie toi si gi darji iskaso da ne po4nat da kra6kat s gostite besplatno i trite sa malko na4ymereni normalno tolkova vreme sa smykali na bat mitko kyra atoi nakraia izbra meca biasnata kakvo da pravi6 liobov po4etni gosti i sponsori na sabitieto sa iadki PENELOPE.
196.
e89
07.01.2016 21:22:18
1
0
meckov nosi fyraschka i praschka analen voscht vodac na spermogaltacni decica obschto kazano anabolna analno razkrepostena mecka
195.
pornoto s mechkov
07.01.2016 21:21:14
0
0
Какво порно като го заблъскаха мечков в гъза едни травестити, голямо иебане му дръпнаха. Накрая му съдраха пърдялника и единия траверс взе игла и конец и го заши! После юу удариха едно букаке и така, голямо празнене, гошямо нещо...
194.
do perata
07.01.2016 21:20:55
0
0
pera shto ne stanesh lice na lepten pupchasal chat boec depesar mrusen krater
193.
4ekiq na pornoto s mechkov
07.01.2016 21:20:39
0
0
Sled malko si puskam pornoto s me4kov kudeto lpa na mitio i shtebsinudarq edna maznaaaa 4ekia i shtebse izpraznq na monitora mazno mazno, oh me4kov,oh kef, samo da mi padnesh za nqkoi lev...
192.
vta bivsh slujitel
07.01.2016 21:20:04
0
1
Ot kakto ne e pri mechkov ne prodavs droga. Ako se varne pri nego znaite che pak e zapochnal da prodava narkotici.
kozata e dobro mom4e ama kato zapo4na pri mechkov oniq go karashe da bade dilar
mechkov kara sotadjiite vav vat da prodavat do edin
191.
свидетел
07.01.2016 21:19:11
0
0
Znachi naistina mitio e ebal.mechkov ili pone mechkov e duhal :) super

Tozi reketior smeshen deto mi chupedhe vetrinite na zavefenieto vseki den.

Hibavo li ti e sega da te mrazi cql.burgas

Mishka idva vidov den za teb .
chuh che nai nakraq shte te vkarat v zatvora kadeto ti e mqstoto
190.
Читател
07.01.2016 21:18:38
1
3
От всичко разбрах че Мечков е жената на ъндърграунда
189.
jelqzko e
07.01.2016 21:18:04
0
0
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
188.
jelqzko e
07.01.2016 21:18:04
0
1
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
187.
jelqzko e
07.01.2016 21:18:04
0
1
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
186.
jelqzko e
07.01.2016 21:18:03
0
0
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
185.
jelqzko e
07.01.2016 21:17:28
0
1
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
184.
jelqzko e
07.01.2016 21:17:28
0
0
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
183.
до Мечков : Цезареее.... Доко, Доко...
07.01.2016 21:16:43
0
0
За Мечков опт ВТА ли става въпрос. Навремето ме рекетираше всеки ден ми пращаше Далакмана да ми чупи прозорците за 200 лв.
Пълен клошар е тоя Мечков.
Сега може да се е опаричил.
Чух че работел за полицията и прекарвал мигранти през границата до Сърбия. И имал протекции от полиция и прокуратура.
182.
Българин
07.01.2016 21:16:10
0
0
А този национален предател Николай Мечков , който ни вкарва афганистанци-изнасилвачи единственото наказание е въжето на първия клон !!!!
Смърт на националния изменник...
Мечков - от редиците на ДПС ...и човек на Ахмед Доган . Предател ... Въжетоо...
181.
Българин
07.01.2016 21:16:10
0
0
А този национален предател Николай Мечков , който ни вкарва афганистанци-изнасилвачи единственото наказание е въжето на първия клон !!!!
Смърт на националния изменник...
Мечков - от редиците на ДПС ...и човек на Ахмед Доган . Предател ... Въжетоо...
180.
Българин
07.01.2016 21:16:10
0
0
А този национален предател Николай Мечков , който ни вкарва афганистанци-изнасилвачи единственото наказание е въжето на първия клон !!!!
Смърт на националния изменник...
Мечков - от редиците на ДПС ...и човек на Ахмед Доган . Предател ... Въжетоо...
179.
jelqzko e
07.01.2016 21:15:01
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
178.
jelqzko e
07.01.2016 21:15:00
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
177.
jelqzko e
07.01.2016 21:15:00
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
176.
jelqzko e
07.01.2016 21:14:23
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
175.
jelqzko e
07.01.2016 21:14:23
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
174.
jelqzko e
07.01.2016 21:14:23
0
0
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
173.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 21:13:22
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
172.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 21:12:44
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
171.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 21:11:58
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
170.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
07.01.2016 21:11:22
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
169.
Kirqk
07.01.2016 21:10:11
0
0
Pera ti si 4ovek na liutvi mestan ot de pari za kola struvashta 80 000 i apartament ti li si sledvashtiq po rang sled golqmata rija
168.
Kirqk
07.01.2016 21:06:18
0
1
Perata zatrupva s prazni komentari za kirki shtot mu sipvat istini i se mu4i da gi skrie kato se nadqva da ne 4etat horata vsi4ko
167.
Kirqk
07.01.2016 21:02:53
0
1
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
166.
Kirqk
07.01.2016 21:02:52
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
165.
Kirqk
07.01.2016 21:02:52
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
164.
Kirqk
07.01.2016 21:02:52
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
163.
Kirqk
07.01.2016 21:02:51
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
162.
Kirqk
07.01.2016 21:02:51
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
161.
Kirqk
07.01.2016 21:02:50
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
160.
Kirqk
07.01.2016 21:02:50
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
159.
Kirqk
07.01.2016 21:02:50
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
158.
Kirqk
07.01.2016 21:02:49
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
157.
Kirqk
07.01.2016 21:02:49
0
0
Kirqka e perata!!!! I 90procenta ot komentarite sa negovi
156.
oscar
07.01.2016 21:00:58
0
1
i tazi godina oscara za glavna jenska rolq otiva pri petar nizamov perata ..... s osobenni zaslugi v jurnalistikata i hronikata.... Dps prase
155.
do perata
07.01.2016 20:56:55
0
0
pera stiga pazitel na foruma depesarska mursho chat boec
154.
hahah
07.01.2016 20:45:13
0
0
KRATER SPIRAI PIKOTO NALI SI PRIMERNA SUPRUGA VE4E
153.
турчина мафиот- Mечков ВТА и трафика на мигранти
07.01.2016 20:38:18
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
152.
клиент
07.01.2016 20:36:18
0
0
aaaa щом е така работата отказвам се от услугите на ВТА
151.
svatben agent
07.01.2016 20:35:08
0
1
dami i gospoda dnes sme se sabrali tyk da svarjem v sve6ten saiys dvama vliybeni mitko okoto i nikolina me4kova molia prevetstvaite mladojencite neka sega da vi pretstavia i 6aferkite ot stranata na bylkata sa kir4o kalin nikoleta dalakmanova etoia i bylkata vi6tea samo oble4ena v rozova roklia kato pri ciganska svadba e molia da izvikame tripati iys za mlado jenjite iys iys iys a sega neka gi pozdravim s pesenta na Azis napipaigo eto go i mladojeneja molimti se bah mitko posni si nadolo pantalona 4e 4yrapkite ti se sramyvat ataka bravo na mom4eto a sega da pretstavim 6aferkite koito predryjavat bat mitko te sa tri na broi ednata e iordanka laifova mrasnata drygata e martina belega a tretata e strahilka kypenova te sa predryjavani ot svoia strana ot ian4o golemia kralia na pomorie toi si gi darji iskaso da ne po4nat da kra6kat s gostite besplatno i trite sa malko na4ymereni normalno tolkova vreme sa smykali na bat mitko kyra atoi nakraia izbra meca biasnata kakvo da pravi6 liobov po4etni gosti i sponsori na sabitieto sa iadki PENELOPE.
150.
do 149 bandata na kirkite
07.01.2016 20:34:33
0
2
jeliazko stiga pisa be nastapana jabo zabrai li kato ti kopuvah kebap4eta da ne umre6 ot glad , animacionen geroi takav s vmirisana usta na laina
149.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
07.01.2016 20:32:33
0
0
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
148.
kirqka
07.01.2016 20:31:12
1
3
Koito e pisal tezi komentari qvno vaobshte ne poznava choveka .
perata e super nacionalist. Ima sigurno sto dela za poboi na mangali i turci na rasova osnova.
147.
kirqka
07.01.2016 20:28:13
0
2
pera mini i ot gore na taia kyrva meckov da si leji v povarniata
146.
kirqka
07.01.2016 20:27:14
0
2
meckov nosi fyraschka i praschka analen voscht vodac na spermogaltacni decica obschto kazano anabolna analno razkrepostena mecka
145.
do Stoqn
07.01.2016 20:26:03
0
1
:) :) :) Много ще му ходят лайната на финзиономията му на настъпана скубибуба . Меци, пази се от лайняната фабрика и бягай като видиш да спира фекалка до теб. ахахах
144.
коза
07.01.2016 20:25:00
0
3
koza kompleksirana cqla sedmica ne si izlqzal ot vas s onaq prostitytka nedko ribata kadeto si lapate po kolite
143.
стоян
07.01.2016 20:24:06
0
2
Да намажем мечков с лайна, както митьо намаза рангел лайното и да го снимаме
142.
страшна чекия
07.01.2016 20:23:19
0
1
Какво порно като го заблъскаха мечков в гъза едни травестити, голямо иебане му дръпнаха. Накрая му съдраха пърдялника и единия траверс взе игла и конец и го заши! После юу удариха едно букаке и така, голямо празнене, гошямо нещо...
141.
4ekiq na pornoto s mechkov
07.01.2016 20:22:13
0
1
Sled malko si puskam pornoto s me4kov kudeto lpa na mitio i shtebsinudarq edna maznaaaa 4ekia i shtebse izpraznq na monitora mazno mazno, oh me4kov,oh kef, samo da mi padnesh za nqkoi lev...
140.
plateni podlogi
07.01.2016 20:20:03
0
0
Platenite trolcheta zapochnaha da zastìtavat narkobosa si.
ei embrioni skoro shte ostanete bezrabotni

Mnogo sme i shte vi pobedim.
Да живее България! !!

Смърт за наркобосовете и техните платени тролчета.
139.
lele
07.01.2016 20:18:26
0
2
haha tuka neshto kozeshko mi namirisva kozata mai se vkliuchi v chata , kozata e dobro momche kozata ne prodava haha a sega s oniq dilar nedko ko pravqt be moi riba na krasnodar li prodavat lelelee
138.
vta bivsh slujitel
07.01.2016 20:17:03
1
0
Ot kakto ne e pri mechkov ne prodavs droga. Ako se varne pri nego znaite che pak e zapochnal da prodava narkotici.
kozata e dobro mom4e ama kato zapo4na pri mechkov oniq go karashe da bade dilar
mechkov kara sotadjiite vav vat da prodavat do edin
137.
izselvane
07.01.2016 20:14:08
0
0
Az sam za da go izpratqt v uranovite mini toi i celiq VTa celiq grad pishti ot otkritoto mu homoseksualno povedenie
136.
svidetel
07.01.2016 20:13:23
0
0
Znachi naistina mitio e ebal.mechkov ili pone mechkov e duhal :) super

Tozi reketior smeshen deto mi chupedhe vetrinite na zavefenieto vseki den.

Hibavo li ti e sega da te mrazi cql.burgas

Mishka idva vidov den za teb .
chuh che nai nakraq shte te vkarat v zatvora kadeto ti e mqstoto
135.
Читател
07.01.2016 20:12:15
0
0
От всичко разбрах че Мечков е жената на ъндърграунда
134.
Желязко Ге Бона шпионин
07.01.2016 20:08:56
0
0
Желязко Ге Бона тази жена мръсна се пише Бандата на Кирките.
Ще ти отворим ануса чу ли , жено.
Разбрахме те вече . Стягай си памперса...
133.
до Мечков : Цезареее.... Доко, Доко...
07.01.2016 20:05:18
0
0
За Мечков опт ВТА ли става въпрос. Навремето ме рекетираше всеки ден ми пращаше Далакмана да ми чупи прозорците за 200 лв.
Пълен клошар е тоя Мечков.
Сега може да се е опаричил.
Чух че работел за полицията и прекарвал мигранти през границата до Сърбия. И имал протекции от полиция и прокуратура.
132.
Българин
07.01.2016 20:04:12
0
0
А този национален предател Николай Мечков , който ни вкарва афганистанци-изнасилвачи единственото наказание е въжето на първия клон !!!!
Смърт на националния изменник...
Мечков - от редиците на ДПС ...и човек на Ахмед Доган . Предател ... Въжетоо...
131.
Reporter from flagman.bg Stepan Daduran eats shit
07.01.2016 20:02:17
0
0
A reporter from flagman.bg Stepan Daduran eats shit in Burgas city center caffee.

​http://vbox7.com/play:5513b78782


http://vbox7.com/play:5513b78782



​​http://vbox7.com/play:5513b78782
130.
турчина мафиот- Mечков ВТА и трафика на мигранти
07.01.2016 20:01:21
0
0
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
129.
Ivan
07.01.2016 20:00:26
0
0
Za oniq zaspaliq ohranitel li stava vapros. Do kolkoto znaem za Zapren sa mu vadili ezika s prachka Stiga ste manipulirali be nali bqh tam
128.
до 126
07.01.2016 19:58:46
0
1
Като са го пребили за ко се е събудил в болницата...
И за ко пусна жалба под давлениетоп на Мечков - ухото на Златко Канев от БОП-а
127.
пера ушо шпионин
07.01.2016 19:16:48
1
5
Перата и той е народен предател и повечето му приятели са роми
126.
Симеон дългия
07.01.2016 19:04:48
2
6
Пера не бяхте ли подлоги на Мечков преди запрян да ти разбие скафандъра в джубокс. А наркоманчето дет ти счупи ботилка в къдриците на Алиби? А руснака като те преспа барабар с пойзана в България? Хаха чувал съм че жените са най къдрави между краката. Мечков ли те вкара в ДПС и бизнеса с дърва щот тва е бизнес на ДПС? Пък е и обществена тайна че в софия ходиш по депесарски задачи хахаха рязан гей такъв. И с тез коментари дет беше слагал за Ердуган че бил велик и трябвало да дойде да управлява България много се изложи. Разбрахме че много искаш да се докажеш като турски ебрик но чак пък толкоз. А и с тез писанки кой с кво се занимава евала ухо доказа се и на куките шпионка си мазна хахахаха я разкажи ти кво праиш че твойте авери през ден са в статиите хахаха Ти ли си боса?
125.
Обрязания Мечков
07.01.2016 17:22:01
1
4
Мечков е народен предател и враг на българите . Ще виси на някой клон....
Турска подлога.
Обрязания Мечков с ебания от Митко и найлоновата опаковка от слънчоглед гъз...
124.
kazana
07.01.2016 16:26:13
3
1
mechov e chovek s protekcii ne palqr kato vas mishoci.
123.
ioiooo
07.01.2016 15:18:01
1
4
dambeq pederas!!!
122.
Sashko rusnaka/lihvarq
07.01.2016 10:43:40
2
7
Tqna vurni se pri men, iskam da mi se praznish v ustata i guza, iskam da zabremeneq ot teb i me4kovednovremenoooo,molq ti se ela mi porni anusaaaa
121.
турчина мафиот- Mечков ВТА и трафика на мигранти
07.01.2016 02:52:50
2
8
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
120.
До 118 Анонимната битка
07.01.2016 02:49:05
3
4
Добре нали ти си ги изсипвал.
За ко та е страх да си кажеш името. Те са ясни кои са. Ето ги горе на снимката . Ми ти кой беше.
Кажи коя проститутка си.
Тяна ти ли си бе ....Тенекеджийка
Мечков ли ти плаща да пишеш във форумите или го правиш от любов към хуя...???
ко стана за ко скъсахте със Сашко Лихвата- Руснака.. Тази настъпана хлебарка...
Или си правите тройка ти , Мечков и тенекеджиев...
Ей ще ви сложа скрита камера да ва запиша и ще ви кача в redtube gay...
Мечков помниш ли навремето клипа дат пя "доко доко " на оная работа на Митко на Викински Ареста в София...
Помниш помниш кака да забравиш за опаковката от слънчогледа как ти дра на аспуха 4 часа минимум...
Кажи де... акжи кой си??? Няя та дерем ... нито ще дойдем 20 човека ...
Кажи само де. кажи си поне първата буква на името бе...
Нпяма страшно бе ...
119.
dsa
07.01.2016 01:14:12
2
2
Mashini mnogo sa zaspivali
118.
до 28
06.01.2016 22:21:15
3
1
пише се кой си ти
117.
​A reporter from flagman.bg Stepan Daduran eats sh
06.01.2016 19:11:15
1
3
​A reporter from flagman.bg Stepan Daduran eats shit in Burgas city center caffee.

​http://vbox7.com/play:5513b78782


http://vbox7.com/play:5513b78782



​​http://vbox7.com/play:5513b78782
116.
mosho
06.01.2016 15:58:49
1
4
koi sq shi mu kara djipa na damqn
115.
ловец
06.01.2016 15:54:56
1
6
samo lovna druzinka shava opravi vas vii sa ibeti edni drugi be.
114.
*********
06.01.2016 12:52:20
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
113.
*********
06.01.2016 12:42:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
112.
*********
06.01.2016 10:41:00
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
111.
*********
06.01.2016 10:36:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
110.
*********
06.01.2016 09:32:47
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
109.
*********
06.01.2016 08:59:18
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
108.
*********
06.01.2016 08:23:36
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
107.
*********
06.01.2016 08:21:51
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
106.
Iva
06.01.2016 08:20:33
0
5
Сладури :)
105.
*********
06.01.2016 08:19:50
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
104.
*********
06.01.2016 08:05:32
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
103.
Мечков с фес - протеже на османците
06.01.2016 00:32:01
1
10
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
102.
do 101 в кой свят живееш ти
06.01.2016 00:31:14
8
5
Я разкажи каво си сънувал..
Каква горница бе.. Това да не ти е Симеон - малката Рижа - Тези си имат лев .
Стига си чел Кръстника и лягай...
101.
ужас
06.01.2016 00:25:18
4
15
пълно с утрепки в тоя Бургас ,а някой даже им се възхищават и ги хвалят,че били мажкари,битки и какви ли не ,това ли е мъжеството да си престъпник и да обираш къщи и на тия само да ви кажа дето ги мислите за мафиоти трепериха преди няколко месеца в един офис всичките на куп заради една пограшно открадната горница ама се отърваха само с глоба по 100 лв молби на колене,иначе са битки пред обикновеннните хора големи.
100.
Предателите се наказват само по един начин
06.01.2016 00:07:52
1
16
Мечков опомни се . Спри да прекарваш мигранти терористи и изнасилвачи. Спри да помагаш на Турците !!!
Спри ти турска подлого. Родотстъпнико. Гнусен червей такъв.
Спри допкато не е станало късно...
99.
България над всичко
06.01.2016 00:05:18
0
12
Всички , които помагате на турците , ще видите по дърветата. VTA и всички търски подлоги. Скоро ще стане напечено. Иде война, братко...
98.
Мечков с фес - протеже на османците
06.01.2016 00:03:28
0
9
каква ти пера бе тапак.
Ще ебем на тебе у гъзо , да знаеш.
Тука сме националистическа организация - Чиста България и търсим долни турски подлоги да ги бесим на дърветата като стане войната. Чу ли ко ти казахме ве мечков - предател. Опомни се . Спри да помагаш на османците , защото ще срещнеш най-тежкото !!!
Чу ли предателю !!!
97.
do perata
05.01.2016 23:58:08
2
3
xaxaxaxaxa zasegnah li te kudravo depesarche chat boec peraaaaaa..... neka napravim edno dobro delo da sprem na depesarcheto interneta... bandata na kirkite sledva xaxaxaxa lqgai da spish stiga pazi foruma
96.
potresen
05.01.2016 23:53:12
1
3
Kato cheta si predstavih za mig kak mi e drala na aspuha opakovkata ot slanchogled. Ei Bat Mutko e maistorche :D napravo mu e napalil tochkata
95.
Щъркела
05.01.2016 23:50:39
1
12
Някой тук долу глеам дава съвети като сте видили Мечков да сте го запукали.
НЕДЕЙТЕ !!! STOP !! DO NOT !!! BE AWARE !!!

Аз направих тази грешка и Мечков пусна жалба в прокуратурата . Аз исках да се разберем като мъже и го набих , а той се оплака в полицията и подписвах протокол да не го доближавам. сега имамн дело на 30 март . Елате в съда да видите Мечков как плаче и се явява като пострадал а подсъдим съм аз- 45 кг. и напикани гащи , а той мафиот-хапче...

Мишка...
ай ела да са бием ве Мишо. Върни си го и си изтегли жалбата ве. Бъди мъж бе путкооо...
94.
Мечков с фес - протеже на османците
05.01.2016 23:35:34
1
3
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
93.
Мечков е клошар
05.01.2016 23:31:36
0
11
За Мечков опт ВТА ли става въпрос. Навремето ме рекетираше всеки ден ми пращаше Далакмана да ми чупи прозорците за 200 лв.
Пълен клошар е тоя Мечков.
Сега може да се е опаричил.
Чух че работел за полицията и прекарвал мигранти през границата до Сърбия. И имал протекции от полиция и прокуратура.
92.
gosho
05.01.2016 23:29:07
0
9
Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах

А каза , че Теодор-старшината от ареста гледал и правил чекии отстрани..

Между другото легенди се носят за вашия Киро Големия Киряз как плакал в ареста искал навънка хахахахах. Големия мъж.
Стегни се бе.
Квото такова , щом можеш да правиш зулуми, значи трябва да можеш да лежиш, а той ревал като жена . Молил се да го пуснат, изпадал в нервни кризи.
За 1 седмица арест ахаххаха
Иначе големия мъж.
91.
istina
05.01.2016 23:26:48
0
2
Незнам Мечков

Ти ще кажеш. Мите този извратеняк може да ти е сложил и руса перука да му държи хуя станал.
90.
mechkov
05.01.2016 23:25:59
1
4
аз платих на админите в хамстер и го изтриха иначе имам нови аматьорски в redtube gay
89.
do 87
05.01.2016 23:25:25
0
3
ехееееее то голямо мазало е , сигурно и Мечков е бил с дълга руса къдрава коса ??????
дайте да го видим тоя клип бе , то така на приказки ...........
88.
Goran
05.01.2016 23:24:27
1
5
Също съм и шпионин на БОП-а затова не съм задържан никога за наркотици а зареждам цял Бургас от 2008
87.
Burgaska mafiq
05.01.2016 23:23:52
1
3
Ehooo vie normalni li ste be kak taq ushata jena mechkov shte si pomisli dori da sanuva da napravi takova neshto kakto i mitio i stambata ne ss lejali zaedno ama karai

V Burgas se govoreshe ptedi vreme za nqkav klip v x hamster deto mechkov dsrji huq na mitio i pee doko doko ma kondio .

Ako ne go znaete tova zna4i ne ste ot bs
86.
potresen
05.01.2016 23:22:27
0
3
Kato cheta si predstavih za mig kak mi e drala na aspuha opakovkata ot slanchogled. Ei Bat Mutko e maistorche :D napravo mu e napalil tochkata
85.
mechkov
05.01.2016 23:21:51
1
3
Аз лапах ама ми хареса повече от хляба. Сега крада на оная курва жена ми чорапите и ходя на пристанището да духам на моряците
84.
до Мечков : Цезареее.... Доко, Доко...
05.01.2016 23:14:15
0
2
Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
83.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:13:23
0
2
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
82.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:13:23
0
1
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
81.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:12:52
0
2
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
80.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:12:51
0
2
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
79.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:12:07
0
3
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
78.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:12:07
0
2
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
77.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:11:24
0
1
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
76.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:11:23
0
1
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
75.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 23:10:52
0
1
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
74.
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee
05.01.2016 23:09:32
1
2
The reporter from flagman.bg Stepan Daurian eats shit in Burgas city center caffee

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633
73.
do perata taq depesarska podloga
05.01.2016 22:43:46
1
4
ei mafiot nali vsichki znaem che mechkov e dal pari i ti znae ip-to ot koeto pishesh chat bathle ai sega zatrupai s komentari za bandata na kirkite znaem che sun ne spish da ne te nadchat nqkoi v foruma enichar mrusen!!! advokate kudrav gei chat boec
72.
do perata
05.01.2016 22:39:43
3
2
Pera obvinqvash drugite che sa chat boici i mishki ama kato gledam ti si nai-aktiven po forumite.... ne si li i ti chat boec ? vikash mechkov uho ti ne si li pishesh koi kakuv..... shpioninnnn... zashto rabotish s DPS i sechesh durveta ? zashto prekarvash imigranti? nali si golqm bitkadjiq q razkaji kak rusnaka ti prusna zubite v hotel bulgariq navremeto kudrav pedal .... shto pishesh na drugite pedalcheta ot geiskata vi bandichka jalbite do nai-vishite institucii v stranata ti li si nai-golemiq mujkar... shto kato go vidish mechkov ne go zapukash shtoto si mishok kato vsichki deto narejdat i si nai-golemiq chat boec v grada axaxaxaxaxax forum shpionin mrusen manaffffff vsichki va znaim che ot vashta gei kompaniika ste manafi
71.
rogonosci
05.01.2016 21:40:50
4
2
ei rogonosci,pishtete,pishete,pishete...samo tova mojete.
70.
paliaci
05.01.2016 21:38:10
5
4
Vie ste nai dolnite bokluci na Burgas.Pishte,slagaite klipa na koito nishto ne se vijda ,kolko si iskate.vie ste jalki.na vseki mu idva vremeto
69.
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee
05.01.2016 21:26:33
2
2
The reporter from flagman.bg Stepan Daurian eats shit in Burgas city center caffee

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633
68.
видео с намазване с лайна журналист флагман
05.01.2016 21:24:20
5
4
видео с намазване с лайна на центъра на Бургас на журналист на флагман

ЗАРАДИ ДЪЛГИЯ и ДИМЧО ЛЕКА ИМ ПРЪСТ

пишете шматки , всички ще вземете сладки сънища след целувки с фекал

ПОЧИВАЙТЕ В МИР БРАТЛЕТА
КОЙТО ЯДЕ ЛАЙНА , ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧИ В ТАРЕЛКА РАНО ИЛИ КЪСНО .


http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633


http://vbox7.com/play:30b8b28633
67.
Flagman zanimavaite se s trafika na Migranti i tra
05.01.2016 20:08:05
0
8
Flagman stioga si ni zanimaval s drebni prestapleniq.
kakvo stana s migrantite. Koi gi prekarva s hilqdi vseki den prez turskata granica.
Policiqta da hvane trafikantite. Ako Mechkov i VTA sa zad trafika neka badat vkarani v zandana dojivot za nacionalno predatelstvo. Skoro ste stanem Turska guberniq a vie na zanimavata dambata kav garaj obral...
Predatelite na vajeto .
koito vkarva migranti da bade besen kato terorist.
ako VTA ima neshto obsjhto neka vzemata licenza na tazi mafiotska grupa .
66.
Мръсно отмъщение
05.01.2016 20:03:19
11
9
За какво да го убиват него
сега ще убият и жена му и другото му дете и ще го оставят да си умира бавно всеки ден.
мръсници са . определено
Рижиците са най-бруталните . въпреки , че цялото общество знаеше , че ще отмъщават , те го направиха и то доста хитро.
това , че дамбата е тъпак , не значи , че и другите са безмозъчни като него
65.
Do 64
05.01.2016 19:58:36
9
7
И сина му липсва ... Нали се бил "самоубил" с два истрела в главата ... и се наръгал в гърба два пъти ...и никога няма да се върне ... а той дали е следващия... незнам...
64.
xaxo
05.01.2016 19:53:18
3
7
На този купон липсва Лисичков с един автомат.
63.
ЩЯъркела 45кг нокаутира Мечков 100 кг хапче...
05.01.2016 19:51:32
2
11
Знаете ли онзи наркоман Щъркела от Комлука.
Наркоман 45 кг напикан. Никага не е тренирал .
От другата страна Николай Мечков - шеф на бандата на Кирките и ВТА за Бургас, вдига на лежанка 200 кг хапче ..
И Щъркела като му сложил един шамар и Мечков го поливали с кани със студена вода да го буъдят . Толкова тежко заспала шматката утрепана. Бат Митьо и той вика че с един шамар го приспал и попсле го ебал с опаковката от слънчоглед дето чоплил тогава ...
62.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 19:46:39
1
3
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО.
под закруилата на корумпирани Гранични полицай и БОП-а , на които си плаща да не го закачат.

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
61.
Българин
05.01.2016 19:45:02
0
14
А този национален предател Николай Мечков , който ни вкарва афганистанци-изнасилвачи единственото наказание е въжето на първия клон !!!!
Смърт на националния изменник...
Мечков - от редиците на ДПС ...и човек на Ахмед Доган . Предател ... Въжетоо...
60.
zlatko
05.01.2016 19:42:08
1
9
Мечков си премести офиса срещу нашия да имаме корсподнентна връзка.
След като нареди Митщо, Перата и всичко възмопжно много го е страх да не му се повтори аналното преживяване от ареста.
дет бат Мит5ко го ебал с опаковка от слънчоглед "Пенелопа'
59.
do zlatko Kanev
05.01.2016 19:39:56
2
7
Вече Мечков не се ли изчерпа. нареди ви Перата , ама той ви разказа играта и сега ще му плащате от заплатеите .Нареди ви Далакмана , Киряза, Горан - абе всичките си приятели.
Няма ли вече да го прибирате или го чакате първо да ви прекара мигрантите...
58.
hahah q davaite narejdaite se
05.01.2016 19:37:17
0
2
Ne poznahte ... ama razkajete i za nego neshto...
57.
zlatko
05.01.2016 19:06:47
3
8
Pera ti si po golqmo uho i ot mechkata.narejdash po saitove pri nas v bopa v prokoraturata navsqkude.uho-trol
56.
ххахах
05.01.2016 19:02:41
3
5
aqks maqks na ylicata nqma ring moeto momche
55.
nokdaun
05.01.2016 18:58:14
5
8
Ruskiq i bojilov izsipvali perata s cherni drobove v ajaxa
54.
Българин
05.01.2016 18:53:40
1
14
Грабеж с опит за убийство, по конституция се води ТЕЖКО КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, и такива изруди не трябва да излизат от затвора! Ловната дружинка е трябвало да им пръсне мозъците, както правят в USA. Тия наркоманчета ако бяха в някой американски щат, вече щяха да са в местната морга, защото там по закон гражданите имат право да ти теглят куршума в главата ако опиташ да влезеш с взлом, още повече въоръжен. Ако дойдат такива на моята врата, изобщо няма да викам полиция, ще ги застрелям от упор! Такива боклуци няма смисъл да живеят, вредни са общество!
53.
БАНДАТА НА КИРКИТЕ мечков и емигратнтите
05.01.2016 18:31:22
3
14
БАНДАТА НА КИРКИТЕ :
БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
ШЕФ:
Николай Мечков

ПОНАСТОЯЩЕМ ПРЕКАРВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ГИ ТАФИКИРА ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРКОВ - КЮФТЕТО

- няма facebook , нито телефон , казват , че никой не знаел дори в коя кола ще се качи нито къде и кога е срещата . Истински уенгстъъъъ.

ЧЛЕНОВЕ :
Гошо - Черния или Наглия - ж.к Братя Миладинови.

Горан Горанов https://www.facebook.com/goran.goranov.549?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4
http://www.youtube.com/watch?v=h8kZFt0lGTU
http://www.youtube.com/watch?v=wuF8bTtKG70
http://www.youtube.com/watch?v=xKQDBUbuoNs
http://www.youtube.com/watch?v=3LLxaJBBihQ
http://www.youtube.com/watch?v=bT9vIJ91oRs
http://www.youtube.com/watch?v=Fzi5BS0_vBg
http://www.youtube.com/watch?v=uyWYGodnf8M
http://www.youtube.com/watch?v=t9o_BY315sI
http://www.youtube.com/watch?v=2E-rfAOuHqI
http://www.youtube.com/watch?v=_fxeQ5zBq6I
http://www.youtube.com/watch?v=zLZ53CibIk4&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
http://www.youtube.com/watch?v=hb_TsfoeC-k&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=2dj-YjhnRBM&index=11&list=PLsPaO27el_OISW1rVnvJuTHhZUp5z_2Tm
ЗАРЕЖДАЧИ :
1. КОЛЬО ГЛАВАТА БЛ.39 Ж.К. ИЗГРЕВ,
2. ТОТИО АЛКОХОЛИКА – Ж.К. ИЗГРЕВ
3. СОФЯНКАТА - - ИВАН СОФИАНКСКИ https://www.facebook.com/isofianski1?fref=ts
4. ГОШО НАГЛИЯ –Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
5. СТОЯН КОЗАТА - Ж.К БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
6. МИНЧКО ОТ ВТА – Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ
7. РУСИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

УДЪРНА БРИГАДА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ШАНАДЖИИ С ПАЛЕЖИ , ОТВЛИЧАНИЯ И РЯЗАНЕ НА УШИ И НОСОВЕ :
1. СТОЯН РОЖДАТА- Ж.К ВЪЗРАЖДАНЕ- ИЗВЕСТЕН КАТО НА МАМА- ПРОКУРОРКАТА МОМЧЕТО
2. ГОШО – ДЪЛГИЯ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
3. ДИМИТЪР ГЕРЕНСКИ – Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ
4. ТРАЯН ПРИПАДАЩИЯ- Ж.К. ВЪЗРАЖДАНЕ

ДИЛЪРИ:
1. ВСИЧКИ ОХРАНИТЕЛИ В ДИСКОТЕКИ НА ВТА , НИКОЙ НЕ Е ДОПУСНАТ НА РАБОТА В ДИСКОТЕКА КЪМ ВТА АКО НЕ ПРОДАВА ДРОГАТА НА МЕЧКОВ
2. ОЧАКВАЙТЕ СПИСЪКА ЩЕ БЪДЕ ДОПЪЛНЕН !!!!

МРЕЖАТА НА МЕЧКОВ И ГОРАН – ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА , ИМАТ ДЕЛО ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ , РЕКЕТ , ЗАПЛАХИ И ЗАБИВАНЕ НА КИРКИ ПО КОЛИ, ИЗНУДВАНЕ, ПРИНУДА И ..... целия наказателен кодекс !!!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН МЕЧКОВ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ВИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ ЗАЕДНО С ПЕТЪР БИБЕРОВ КЮФТЕТО- ОСЪДЕН ЗА ШЕФ НА ДРУГА ГРУПА ЗА НАРКОТИЦИ В БУРГАС.

КЛИПОВЕ :



БАНДАТА С КИРКИТЕ ( ТЕМАТА ПО НОВА)
http://www.vbox7.com/play:fbfd685d
http://www.zonaburgas.bg/2010/01/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83/
ЗАПОЧВА ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ „БАНДАТА С КИРКИТЕ“
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81_l.102_i.1343522.html#.VNp4j_mUdd4


http://www.vbox7.com/play:bf791af7



http://vbox7.com/play:a67391ff?p=f

Гледаите кипа.


http://www.vbox7.com/play:fbfd685d


ВИЖТЕ СТАТИИТЕ :
http://www.flagman.bg/article/69518 Извънредно във Флагман.бг! Задържаха шефа на VTA Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето за купуване на гласове в Бургас (ОБНОВЕНА)
http://burgas.topnovini.bg/node/544611 Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/544611#sthash.t8UyoqDa.dpuf
http://www.vsekiden.com/146273 5 банди воюват за дрогата в Бургас
Безспорен авторитет в наркобизнеса в Бургас е Николай Мечков, прочул се преди години като тартор на Бандата на кирките. През 2008-а, докато Митьо Очите търкаше наровете на затвора, Мечков опита да завладее търговията с наркотици. Хората на гангстера наказваха длъжници и конкуренти, забивайки кирки в луксозните им автомобили. В крайна сметка Мечков и хората му бяха задържани, но БЯХА ОСВОБОДЕНИ САМО ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗТЪРВАЛА СРОКА
http://burgasnews.bg/burgas/intzidenti/57495--hvanaha-nikolaj-mechkov-sas-zaglushiteli-za-telefoni
Хванаха Николай Мечков със заглушители за телефони
Арестуваха Мечков и Кюфтето за търговия с гласове в Бургас
Полицаите открили списъци с избиратели http://www.blitz.bg/news/article/294424
http://www.desant.net/show-news/19608/ Мутрата Мечков - протеже на Доган?
http://radar.bg/bg/2014-10-05/article/14393710_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2___%D0%9A%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2.html
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-news233454.html
Бандитите Николай Мечков и Кюфтето са задържани за купуване на гласове
http://www.burgas.utre.bg/2014/10/04/264656-v_burgas_sa_zadurzhani_nikolay_mechkov_i_petur_biberov_za_kupuvane_na_glasove
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава
Войната за територии между охранители в Бургаско продължава. Преди няколко години той бе задържан от полицията при разследване срещу „ бандата с кирките ”. Двамата главорези от Айтос са арестувани при акция на 25 март. http://www.mtalk.eu/person/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2/23263771-23265211/206601.html
http://bulphoto.com/events/26292/ "Мерцедес" осъмна с две забити кирки в Бургас

http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html
Отмъщение по бургаски: Три кирки за млада магазинерка (СНИМКИ) - See more at: http://shoknovini.com/%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0.html#sthash.cQUeS3Gd.dpuf
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4567128 Забиха три кирки в плод-зеленчук
Сбъркали обвинението на групата с кирките http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342711

Мечков , ухо мръсно ,
Бат Митко каза , че те е шибал с няква найлонова опаковка от слънчоглед "Пенелопа" .
Незнам, ти потвърждаваш ли?
Каза , че си пял "Доко Доко" на члена му за микрофон.
Кза че си обещавал на долната глава и си и викал "Генералисимо Малък Митко"
Казвай , Митко лъже ли.
хахахах
52.
Flagman Stepan reporter eats shit in Burgas caffee
05.01.2016 18:24:32
2
3
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633
51.
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee
05.01.2016 18:23:49
2
1
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633
50.
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee
05.01.2016 18:23:12
1
1
Flagman reporter eats shit in Burgas caffee

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633

http://vbox7.com/play:30b8b28633
49.
мишо
05.01.2016 17:38:27
4
9
Паляци и дребни мишоци.Къщи ще обират.Като ги подгонили и се насрали келешите безделници
48.
police
05.01.2016 17:31:13
1
15
tiq sa takiva ohliuvi bili mutriiii maikite im o6te gi biqt i kapqt ka6ti 6teli da obirat za taq rabota se iska akal pa te go nqmattttt hahhahaha 6u6lqciii
47.
teneketo i nagliq
05.01.2016 17:20:40
3
5
koito iska da gi vidi ,neka da otide na parkinga na hotel bulgaria po cql den stoqt na barerata i kusat bilet4ta
46.
gorskiq
05.01.2016 17:10:26
3
13
ciganite durvari na petur nizamov prekarvat nelegalni imigranti ot avganistan prez strandja planina i mu otchitat ogromni pechalbi s koito zarejda grupata si s droga
45.
do 28
05.01.2016 17:04:32
0
1
a apperkot dolu kak bilo ? skolko raz pak uj mnogo tvurd
44.
*********
05.01.2016 16:44:45
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
*********
05.01.2016 16:32:15
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
do 45
05.01.2016 16:31:12
5
1
ne gi vqrvam tezi raboti,nqmat tolkova akul vsi4kite vzeti zaedno... Spored men jusnalqta razduha mnogo mnogo istoriqta i moje da n[ma nishto vqrno v tova koeto pisaha.
41.
Не знам ама на Лисика му отиде сина
05.01.2016 16:27:25
21
5
Не знам какви са тия , обаче на ония баретата дето гръмна Рижата , тази година си отиде сина му. Самоубил се бил.... Мафията не забравя...Е тъпи изпълнения има навсякъде , но все пак са си сила и останаха задружни...
както никой . На Киряза се разпаднаха и сега се мразят.
На троянеца същяо. Само тези са единни
40.
sashko rusnaka / lihvarq
05.01.2016 16:26:35
2
7
na tqnata 6te mu napravq more ot lubov, poneje izbqga pri me4kov i sega nqma s koi da si pravq 69 69 69 69 69
39.
do 40 ЗНАЧИ ВСЕ ПАК СЕ НАСИРАТЕ ОТ ТЯХ , ТАКА ЛИ ?
05.01.2016 16:21:49
11
3
ЗНАЧИ ВСЕ ПАК СЕ НАСИРАТЕ КАТО ГИ ВИДИТЕ . ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ИМ КАЗАЛИ , НО ВСЕКИ ПЪТ КАТО СЕ СЪБЕРЕТЕ 20 ШМАТКИ СА НАДЪХВАТЕ , ЧЕ ЩЕ ИМ ГО КАЖЕТЕ И ВСЕ КАТО ГИ ВИДИТЕ И ВСЕ НЕЩО НЕ ВИ ДОСТИГА .
ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ. КОЙ СИ КАЖИ СИ ИМЕТО... САЛАТНО РАКИЕН ПОБОЙНИКО. ОНЛАЙН БИЯЧ
38.
*********
05.01.2016 16:19:19
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
do 33
05.01.2016 16:18:45
7
1
Ako nqkoi otide da im go kaje tova shte e poslednoto koeto tezi utaiki shte chuqt
36.
do 35
05.01.2016 16:16:39
3
4
kakvo e vinoven jusnaliugata?
35.
sasho rosnaka / sasho lihvarq
05.01.2016 16:15:16
5
6
koito iska da idva ekek v ajax
34.
какви мутри
05.01.2016 16:05:02
1
21
..да се докараш до там да обираш селски дворове,когато хората празнуват с близките си,на връх нова година?!!и най-долен наркоман и клошар не би сторил това,иначе страшилища и тарикати?!а нямат пари и за кафе
33.
Кажете им го де...
05.01.2016 16:03:57
15
2
Още в Бургас няма кой какво да им кажа , а вие си пишете коментарчета....
32.
*********
05.01.2016 16:02:42
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
31.
До Старото.
05.01.2016 16:02:37
1
3
Май доста си старо...
30.
VTA
05.01.2016 16:01:52
0
18
kato raboti za VTA , znachi i Mechkov e zamesen.
Ako naistina prekarva migranti zashto policiqta ne gi vkara tam kadeto im e mqstoto - v zatvora i Kufteto -Petar biberkov i Nikolaj Mechkov.
zahto???
Vkaraite gi v zatvora tezi nacionalni predateli.
29.
СТАРОТО
05.01.2016 16:00:26
2
9
всички по 20 човека са золумаджии, когато са самички и не можеш да ги видиЖ
28.
Do 25 там като отидат се убиват да им духат
05.01.2016 15:59:21
9
5
Ай стига ве Аякс.
аххах
нали съм ги виждал в залата. Всички Руснаци, Геренскита всчки са счупват да им стискат ръка и да им са мазнят
Кой си то кажи се кой си , че не те знам а ходя и аз.
27.
Мечков - Вта- трафик на мигранти - изнасилвачи
05.01.2016 15:57:17
0
27
Мечков прекарва бежанци . Всеки ден прекрва над 300 човека през малко Търново .
Мечков и Кюфтето трафикантите на мигранти от Северна Африка.
Мечков - ВТА = трафик на мигранти - изнислвачи
26.
.....
05.01.2016 15:57:12
2
11
Tezi na vremeto shto beli i zolumi napraviha
25.
koi sa nasira weeeeeeeee
05.01.2016 15:56:26
8
7
neka da zapovqdat tezi bi4i v zalata na aiaksa i da se kachim na ringa da vzemat tezi mavashitaa
24.
alco
05.01.2016 15:56:03
2
4
parite svarshiha .nqma advokat,5 godinki
23.
*********
05.01.2016 15:55:10
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Damabata ot VTA
05.01.2016 15:54:39
3
9
Damabata bachka za Mechkova a ne za Poizana.
21.
*********
05.01.2016 15:53:53
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Burgaska mafiq
05.01.2016 15:52:21
14
5
Ето ги лицата дето като ги видите и се сещате за Бургас и бичовете ...
19.
Postadaliq e gotvach na piko
05.01.2016 15:51:25
3
3
Vaobshte ne vqrna informaciqta vi. Orgabvali sa nqkav gotvach na piko.
18.
Izgrev
05.01.2016 15:50:19
15
3
Ko narexadate be . kato gi vidite i se nasirate v ga6tite . Mi6oci
17.
Мечков ги е пратил 100%
05.01.2016 15:49:05
0
19
Мечков стои зад това нападение . Мечков от ВТА. Шефа на наркотиците за Бургас.
16.
Do Чичо Найден
05.01.2016 15:47:43
14
3
ОПутки , путки- коло да са путки. Като ги видите и ги забикаляте. Шматки утрепани. Интернет битки хахах . Отидете им го кажете бе...
15.
*********
05.01.2016 15:42:11
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Мафия
05.01.2016 15:30:39
1
14
Долни и гладни , наркомани!!!
На кому са нужни;
13.
Млякуту и Роснака от Горну Езеруву
05.01.2016 15:28:04
4
6
Идно времи тарашихми всички къшти от Кумлука до гарата в Забернову. Млякуту Роснака и Данчу Черния от Кумлука най-голямата мафия. Нямаше трактор на коиту да не сме му източили нафтатаааааааааааа.
из дневника на трим Бс ганстера
Млякуту Роснака и Данчо Белия от Комлока
12.
До Gts
05.01.2016 15:21:47
2
17
КАКВИ ГОЛЕМИ МУТРИ СА ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ!
11.
Bs
05.01.2016 15:13:03
2
18
Ебати чукундурите
10.
Gts
05.01.2016 15:10:21
2
39
До там ли паднаха "големите мутри" на Бургас. Да обират селски къщи. Да ви ева в клошарите малоумни
9.
хае
05.01.2016 15:09:46
2
33
Добре де, аз виждам,че "държавата" има интерес да съществуват такива недоразумения. за една вечер ще ги изхващат....баси тъпото БГ!!
8.
ниския
05.01.2016 15:08:46
1
29
е.ати скъсаните клошари...
7.
bobo
05.01.2016 14:56:29
3
38
Nai golemite pomiari na Burgas
6.
a
05.01.2016 14:56:13
2
28
много страшни злудеи...палячовци
5.
и сливен
05.01.2016 14:47:50
1
35
ба си олигофрените , тез мърши в Бургас ли живеят ,уе
4.
Бай хуй
05.01.2016 14:45:04
1
42
Пълни чопъри...тия ако знаят изобщо в кой век живеят.
3.
Левски
05.01.2016 14:43:41
1
65
Не ви ли срам ве помяри долни на връх нова година да ходите да обирате хората.по долни сте и от мангалите.само трепане ви оправя.вие родители нямате ли? Ценностна система? Или вие сте толкова ограничени че незнаете какво е това.
2.
...
05.01.2016 14:41:22
2
27
basi urodlivite tez
1.
живко
05.01.2016 14:36:33
4
17
Браво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори