×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Малко Търново Илиян Янчев пръв в Бургаска област положи клетва за втори мандат (СНИМКИ и ВИДЕО)


Кметът на Малко Търново Илиян Янчев пръв в Бургаска област положи клетва за втори мандат (СНИМКИ и ВИДЕО)
Кметът благодари на жителите на Малко Търново за гласуваното доверие
30 Октомври 2015, Петък, 12:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

През следващите години каузата ни отново трябва да бъде развитието на общината, каза градоначалникът

Пожелавам ви успешен мандат. През следващите 4 години нашата кауза отново трябва да бъде Малко Търново. Всяка докладна записка, всяко решение да бъде за развитието и доброто на общината. Това каза кметът на Малко Търново Илиян Янчев, след като положи клетва за втори мандат по време на първата, тържествена сесия на местния парламент, която се проведе днес.

Общинските съветници, заедно с кметовете на селата Граматиково и Звездец, също се заклеха и така Малко Търново е първата община в Бургаска област, който от днес има работещ местен парламент. На тържественото заседание присъства и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков.

„Пожелавам ви да бъдете диалогични, да изпълните предизборните си обещания, които сте дали на гражданите на Малко Търново“, каза губернаторът при откриването на сесията.



В местния парламент на Малко Търново влизат три партии. Седем от 11-те общински съветници са от ГЕРБ, двама от БСП и двама от Средна европейска класа.

Още на първата сесия общинските съветницици избраха и председател. Това е Веселина Градева от групата на ГЕРБ, която събра 10 гласа „За“ и един „Въздържал се“.



„Благодаря за гласуваното доверие. Поздравявам кмета на Малко Търново Илиян Янчев и тези на Звездец и Граматиково, както и общинските. Убедена съм, че ще работите за развитието на общината и няма да разочаровате гражданите, които са ви гласували доверие. Изборите вече приключиха, сега е време за много работа! Нека бъдем единни и да работим за благото на хората“, каза новият председател на Общинския съвет Веселина Градева.

„За мен е удоволствие, че от днес имаме работещ Общински съвет. Сигурен съм, че с вашите умения и знания ще работите за доброто на Малко Търново. Аз няма да се бъркам на вашите решения. Да се случват само хубави неща в града ни! Искам да благодаря и на хората, които на 25-ти октомври отидоха до урните и гласуваха. Така избирателната активност в нашата община беше една от най-високите“ - така кметът се обърна към съветниците и гражданите на Малко Търново и закри първото заседание на местния парламент.


Кметът на Малко Търново Илиян Янчев получи цветя от жителка на града в знак на благодарност за свършената работа през първия му мандат





След заседанието кметовете и новоизбраните общински съветници си направиха обща снимка



В категории: Малко Търново


Автор
17
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
17
Коментара по темата
17.
Nikola Nikolov
04.11.2015 16:58:08
0
1
Чета коментарите и се радвам...
Ей това му харесвам аз на българския народ - да бъде единен при раздаването на акъл. Не, даване, а раздаване. За всичко, на всички и при всеки повод на "нещо", несъвпадащо с идиотSката му представа за света, обществата, обществените процеси, политиката и т.н...
Иначе, всички се "облизват" - без изключение - на постиженията на тези общества и живеят от техните пари, без дори и през ум да им мине, че за да живееш като германец, например, трябва да мислиш като германец...
Абе, ако някой се сети - може ли да ми каже един, ама само един белег на държавност, у нас, който ни разграничава от понятието хабитат?...Въпросът е - няма ли да е твърде късно???!!!
16.
so what
04.11.2015 15:19:19
0
0
О, Шанз Елизе, кон пред ЛувЪра пасе....Тъй тя.
15.
Бобоцka Ивета
04.11.2015 12:18:18
0
1
Чудо голямо......И какво ще правим сега ? Защото това е действителността , затова......А ако искаш да четеm за новопостроени пътища , градинки , модерни сгради и просперитет , влизаме тyk .....Организирани представления по сценарий !
14.
сичкуту димукрат
04.11.2015 09:33:04
0
1
Тююююююююююю.........Къде сте, "млади, красиви и интелигентни"? Тоя път "представени" ли сте.Нихилизмът!!!
За малкo да се втурна да отговарям на ?????????, но като се позачетох по в дълбочина, разбрах, че - "аре нема нужда".
А да не ставаме ... смешни, другари
13.
НИК
03.11.2015 14:17:06
0
3
АБСОЛЮТНО СА КУПЕНИ И ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИТЕ НА МАЛКОТЪРНОВЦИ!!!!!!........КЪДЕ ГИ СЪБРАХТЕ ТЕЗИ 1600 ГЛАСА И ТО ПРИ ОБРАБОТЕНИ НА 90 % БЮЛЕТИНИ БЕ ИЗМАМНИЦИИ??????????.........И ТО ПРИ ТАЗИ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!!!!!!??????
ТО В МАЛКО ТЪРНОВО НЯМА 1500 ЧОВЕКА ЖИТЕЛИ И ПОВЕЧЕТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА КМЕТЧЕТО СА ЦИГАНИ ПРИШЪЛЦИ........А С ТЕЗИ СМЕТКИ И ТАЗИ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ИЗЛИЗА,ЧЕ РЕАЛНО В М.Т. ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ 6000 ДУШИ.............А, "ДЕ Е КИРО НА КИРИЯ" ИЛИЯНЧО??????????????????????
ФАЛШИФИКАЦИЯ ТОТАЛНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
Nikodimka
02.11.2015 11:04:10
0
2
Местен общински офис в погранична община. местни политици
Nikodim обсъждат поредния евро проектообир и водят преговори. Вратата се отваря и надниква една брадата глава:
- Може ли да ви прекъсна?
- Не! Много сме заети!
- Съвсем за кратко. Аз съм с калашников.
__________________
11.
хайдук kryshkyff
02.11.2015 10:35:22
0
5
Да живей партията наша любима... Герб.Срам! Българските политици спечелиха първото място в традиционната класация на списание „Forbes“ за най-некадърни политически представители в света.

В жестоката надпревара за те са успели да се преборят с конкурентите си от Сомалия, КНДР, Нигерия и Конго. Първото място е спечелено благодарение заслугите и усилията на цялата плеяда политици управлявали и управляващи все още България от началото на преход.
10.
Кои са победителите ? !
02.11.2015 10:30:32
1
3
Радвайте се на успеха на досегашните и бъдещите управляващи, но полека надувайте и спасителните пояси защото държавата се дави в бъдеща мизерия!и какво стана, уж тикви, гробари и какво ли не
а им разказаха играта на всички останали за кой ли си път
младите са за Герб, “другари“, това си е истината.
9.
Харалам
02.11.2015 10:00:32
0
4
Докато българите се избиват и воюват помежду си.Циганите си гласуват под строй-повтарянето на една и съща грешка не е проблем
но поТретването Й вече е проблем!
8.
Чукулув
02.11.2015 09:52:29
0
7
Нормалните хора отдавна напуснаха Малко Търново и БГ, а други те първа ще я напускат!
Ботев няма да се върне и Левски също.Русия не и пука за БГ, а на Запада хептем.
Затова пригответе се да бъдете тъпкани, унижавани, презирани и бити по кръстовищата не затова щото сте българи, а затова щото сте прости и малоумни!
Да са ви честити 50те лева които прибрахте, да са ви честити управниците които помазахте. Който има да му се дава дваж пъти повече, а който няма да му се вземе и това което има.
Бъдете живи и здрави и Господ здраве да ви дава!и ти ли си там Бруте…Мамка му…А аз те подкрепях!Нейсе …Баста !
7.
инж Нерезов от заберново
02.11.2015 09:46:39
0
4
Изобщо не ги посещавайте тия сайтове , само му вижте домейна ,всеки може да си направи напълно безплатно такъв сайт и да пише каквото си иска и да пише всякакви простотии.Смяна на системата към пряка демокрация и самоуправление:
„Пряката демокрация е форма на политическа организация на обществото, при която основните решения се приемат и прилагат непосредствено от гражданите, за разлика от представителната демокрация, при която хората гласуват за представители, които след това гласуват и изпълняват от тяхно име политическите решения.
Пряката демокрация е непосредственият начин да се взимат решения в едно общество. Това значи от нас за нас, без лидери, представители, инструктори и други такива. Пряката демокрация се формира от обикновените хора/граждани без почести и титли. Както К. Касториадис твърди „ако една демокрация не е пряка, то тя не е демокрация“. Тя не е теоретически текст от идеи, а практическа реалност. Тя означава да си върнем свободните публични пространства в кварталите и да създадем отворени публични асамблеи, където всички решават, всички участват, всички контролират. Пряката демокрация се появява винаги и навсякъде, където хората, обществото поемат живота си в своите ръце. Когато говорим за равенство, ние имаме предвид политически значително равенство, а именно, равни възможности за истинско участие в процесите на създаване на институции и в упражняването на каквато власт съществува в обществото-признайте си !! извинете се !! защо мълчите ??.“
6.
СВИНИТО
01.11.2015 18:25:14
0
7
ГЛИГАН ДО ГЛИГАН, ЗУРЛА ДО ЗУРЛА,А ИЛИЯН НАЙ ГОЛЯМ ГЛИГАН ОТ КОЯ ПАРТИЯ НА КОВАЧКИ ИЛИ ГЕРБ
5.
Поздравления!
01.11.2015 17:40:48
0
7
Да им е честито на Малкотърновци новата управа! Те си я избраха, те търпяха да ги лъжат, вече никой не им е виновен.
Каквото сами са си надробили, сами ще си го сърбат. Отново на изходна позиция до след 4 години...Ако са оживяли и ако са маалко помъдряли, ама надали с тия чугунени тикви.....
4.
tikveikata Ameli
01.11.2015 09:58:00
0
7
Вонящото блато, в което е превърната прекрасната ни България, от време на време успешно конкурира световноизвестния цирк "Ринглинг", с изпълненията именно на тия, които я превърнаха в блато!!За тях добре. А за нас.Kаква ирония!Господи, нямат ли край!Експериментите на елфите над бедното и заблудено пушено месо.
3.
Пенчо
31.10.2015 18:22:09
1
8
Браво! Убавци!
Те са хората.
След 4 години М.Търново ще е процъфтяващ град. С население около 800 човека, без банки, без съд, без прокуратура, без поща.
Ама с изпълнени 40-50 проекта.
2.
Apsss
30.10.2015 23:29:16
0
3
I kvo
1.
zelnik
30.10.2015 21:52:17
1
8
Saberete nqkoi lev za kmeta da si kupi pantalon che e sramota da polaga kletva s jinsi
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори