×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман: На унищожена снимка на Раид във Фейсбук имало тайнствено шише, изчезнало след смъртта му (ВИДЕО)


Само във Флагман: На унищожена снимка на Раид във Фейсбук имало тайнствено шише, изчезнало след смъртта му (ВИДЕО)
Всяка вечер си задавам въпроса "Защо Раид е мъртъв?". Възпитавах го във висок морал, искам да знам истината за смъртта му дори да ликвидират и мен, каза бащата Ала Ел Шемери пред Флагман.бг
Тема в развитие
Ексклузивно за Флагман.бг! Бащата на мъртвия каратист Раид: синът ми е отровен, не е починал от инфаркт Съдебен лекар от Благоевград: Бургаският каратист Раид се е задушил от повръщано Погребват издъхналия бургаски каратист Раид Шемери в понеделник, правят му реаутопсия Издъхналият Раид пил вино с анаболи, родителите му искат повторна аутопсия Шок след аутопсията на бургаския каратист: Умрял е от инфаркт, преяждане и препиване! Първо във Флагман.бг: Мъртвият каратист от Бургас е син на виден арабски общественик Вижте как Тони Стораро се изнизва от хотела, в който намериха трупа на бургазлията Раид Шемери(СНИМКА) Първо във Флагман.бг: Ето го загиналия бургаски спортист в Благоевград Извадиха тялото на бургаския спортист от хотел „Луксор“, намериха анаболи до леглото му 22-годишен спортист от Бургас издъхна мистериозно в хотел в Благоевград (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
21 Ноември 2014, Петък, 19:31 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка и видео Евгения ДЖАМБАЗОВА

То не било открито нито в багажа на мъртвия спортист, нито е описано в следствените материали, собствениците на хотел "Луксор" в Благоевград твърдяли, че в него имало капки за нос


Четири снимки от купона в Благоевград е качил на профила си във Фейсбук  бургаският спортист Раид Ел Шемери във фаталната нощ срещу 14 ноември, след която беше намерен мъртъв в стаята си в хотел „Луксор“.  Последният кадър е бил в 1,28 часа, само няколко часа преди смъртта му, която според официалните документи е настъпила в 4 часа сутринта. Мистериозно обаче профилът на 22-годишния мъж изчезна от социалната мрежа след погребението.

На един от фотосите се вижда, че пред Раид има чаша червено вино и шишенце. Той не пиеше,  много малко опитваше - само по конкретни поводи. Питах собствениците на хотела какво е имало в това шише, а те ми казаха, че били капки за нос.  Защо в това време шишето е там? След смъртта на Раид го нямаше нито във вещите му, нито пък е споменато като следствен материал“, каза пред Флагман.бг бащата на младежа – Ала Ел Шемери. Той си задава въпроса дали именно в това шише е нямало вещество, което да е било сипано в храната на младежа, докато той е излязъл с момиче да пуши навън. Съмненията му се засилват още повече от факта, че неизвестно как снимките са изтрити от социалната мрежа. Родителят попитал всички приятели на сина си дали някой знае паролата на профила на Раид и възможно ли е някой от тях да го е заличил. Никой от тях обаче нямал обяснение на случая. Това е един от серията озадачаващи факти, на които се натъкват близките на младежа. Бащата Ала Ел Шемери ни потърси за съдействие и заяви, че настоява МВР, ДАНС и Главния прокурор да издирят виновника за смъртта на Раид, за което Флагман.бг съобщи.

Не, не съм убеден, че синът ми е починал по причините, които са написани в смъртния акт. В него е посочено, че това са повръщане и задушаване, а вследствие на това – инфаркт“, категоричен е почерненият родител.  Той твърди, че познава добре сина си, че изцяло знае навиците му, начина на живот и мечтите му. Преди години Раид започнал висшето си образование в Плевен, а по-късно, отдаден на спорта, се прехвърлил в НСА в София.

Цял живот съм го възпитавал да бъде искрен с мен, говорили сме до каква степен може да си позволи нещо, като спортист е бил винаги против алкохола и против наркотични вещества, каквито и да са те. Той спортуваше активно от 6-ти клас. Раид е с висок морал, израсна пред очите ми. Фаталният му край е по неестествен начин и би трябвало да се намери причината. Той беше мускулест, здрав, весел, не се оплакваше от никакво заболяване, единствено от хрема. От сериозно заболяване никога не е страдал. Синът ми е здрав“, смята Ел Шемери.

Аз, като баща нямам никакви конфликти с никой, нямам незаконен бизнес. Синът ми също. Той е просто студент“, каза бащата. Имал е ясни планове за бъдещето на сина си, както и на дъщеря си, която е студентка в Медицинския факултет във Варна. „Преди две седмици съм платил капаро за купуване на парцел на индустриална улица в Бургас, за да построим медицински център за него - като завърши да работи там със сестра си. Радваха се, казваха, че ще продължат бизнеса ни. Аз им предоставях базата“, едва сдържащ сълзите си каза Ел Шемери.

Той е убеден, че причината за смъртта на Раид трябва да се търси точно в тази вечер, когато е бил на гости при Любомир в Благоевград. „Той е тръгнал жив, здрав и весел. Двамата не са близки приятели, но в последно време имаха идея да работят общ бизнес, свързан със заведение в Дървеница“, каза Ел Шемери.

Бащата няма да спре да търси истината за смъртта на Раид. Убеден е, че е извършено престъпление и настоява всички български институции да открият истината.

Не може да се подиграват с живота на хората. Нелепо е! Даже да ми се случи нещо на мен, защото може да реагират и да ме ликвидират, има материал, въз основа на който други хора ще продължат да търсят истината. След като се подиграха с живота на сина ми, защо да не се случи същото и с мен?“, пита Ел Шемери.



В категории: Лична драма


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
до 11
23.11.2014 14:18:36
0
3
проблемът на хората не е в изчезналата снимка, те я имат, а в това кой е изтрил профила, кой има интерес от това
11.
Фейсбук не се изтрива!!!
23.11.2014 11:52:08
1
4
Чудя се на акъла на пишещите, коментиращите, а включително и на акъла на журналистите, които раздухват историята. Профил във фейсбук не може да изчезне. Може да бъде изтрит, но това не става веднага, а като минат няколко седмици. Тоест в момента профила е просто неактивен. Просто трябва да се пише на администраторите във фейсбук и да се обясни случая, за да се активира от тях и да се види какво има като снимки и други материали. Моля ви се, нека някой го обясни на родителите това нещо, за да се вземат мерки навреме!
10.
to all my dead hoomies
22.11.2014 11:44:13
1
6
stiga vlizaite v drami pikoto ne proshtava iztoriqta pomni i drugi sluchai

cqlata istoriq e dosta tajna kup mechti sa se razpadnali

spored men medicite sa pokrili istinskata prichina zaradi nechii interresi i vse si mislq che pikoto e vinovno v toq sluchai

saboleznovaniq kam blizkite mu
9.
мда
22.11.2014 10:30:38
2
4
Kraino vreme e da neka tova bude za primer na vsichki koito drusat laina I baterii
8.
aprt
22.11.2014 10:09:16
3
7
kvo ima e raid ne sprq da se drusa s hapcheta bqlo piko i da pie alkohol i hapove koito go poznava znae ako ne sum prav gospod gleda kvi sa teq raui nali ste mu priqteli shto ne kajee istinata
7.
Георги
22.11.2014 08:52:43
3
11
Има нещо гнило в цялата работа!
Както и със убийството на Валя!
Прикриват се убийците,а те спокойно си живеят!Но има Господ който вижда всичко и от него не могат да се скрият!!!!!!!!!
6.
!!!
22.11.2014 08:23:27
1
6
В първите статии наистина ми се струваше ,че родителят е обезумял от мъка!Сега обаче с изтриването на профила всичко ми се вижда много странно!Не трябва ли родителят да поиска заличаването на профила и защо толкова бързо е изтрит,както се казва момчето още не си е отишло?
5.
gdgdgd
21.11.2014 23:51:23
1
8
Трябвало е повторна аутопсия от независим лекар... Всичко около тези резултати ми се струва доста субективно от страна на лекаря от Благоевград.
4.
FA
21.11.2014 23:42:52
3
7
Ставате абсурдни вече ! Какви шишенца, какви фейсбуци ?! Абе хора вие не знаете ли, че след смъртта на даден човек приятел на починалия се свързва с администраторите на ФБ, да изтрият профила на този човек защото е починал !!! Ако бяхте прочели малко за Права и Задължения секцията освен да си чатите с курви и да лайквате снимки можеше и да го разберете.
3.
ани
21.11.2014 23:22:54
0
6
страшно е, когато наистина не виждаш смислен отговор в нашата тъпа държава. Съгласна съм с човека, че трябва да търси кой е убил сина му, макар и не умишлено вероятно. Успех в търсенето. Тук полиция и следствие е крайно време да дават разумни отговори
2.
Angry Bird-poznat
21.11.2014 23:02:38
1
9
Kato cheta statiqta i se zamislq puk dali Raid ne e izvikan na tozi kypon s taq cel da bude lekvidiran zaradi stari vrajdi primerno.Ili da e popadnal na greshnoto mqsto s greshnite hora.Na tova mqsto da e imalo i hora s koito ne se ponasq i imenno te da sa napravilo mizeriqta.I po-skoro tam da se e razrazil nqkakuv spor s techenie na vecherta..
1.
dada
21.11.2014 22:05:34
0
11
До колкото знам дори изтритите профили на Фейсбук се пазят. Пишете там за съдействие като прекрепите някакви документи и подробно обясните за какво става дума. Ако те съдействат, може нещата да се поразплетат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори