×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тарикати от страната почиват на морето срещу...секс и лъжи


Тарикати от страната почиват на морето срещу...секс и лъжи
А в началото беше толкова мил, толкова ме обичаше...
10 Юли 2014, Четвъртък, 17:27 ч.
Автор: Нина Николова

Самотни дами попадат в капана на мъжки проститутки и не могат да се отърват от тях

Момчета и мъже от цялата страна атакуват с писма и любовни обяснения самотни бургазлийки, за да си прекарат безплатно лятото на море. За странното нашествие от сухоземни гларуси предупреди жена, която работи в офис на спедиторска фирма.
Моля, предупредете другите дами да не им се случи същото, пише Кети /името е сменено по желание на дамата/. Аз съм на 40 години, разведена съм, нямам деца и търся любовта в сайт за запознанства, като хиляди българки.
Иво започна да ми пише още през май. Влюби се от пръв поглед в снимката ми, разговорихме се, разменихме си скайповете. Беше мил, нежен, всеки ден ми изпращаше виртуални целувки и цветя. В началото не можех да повярвам, че 25-годишно момче е харесало точно мен. Но той толкова искрено ми говореше за любов, че се предадох. Всеки ден звънеше и по телефона, пращаше ми мили СМС-и.
Неудобно ми е, като пиша това, но и аз хлътнах по него и приех поканата му да се видим, като нещо номрално.
Той пристигна на 1 юни и всичко беше страхотно. Денем ходех на работа, вечер се любехме, или ходехме на заведения. Не ми направи впечатление, че повечето пъти сметката плащам аз. За да не скучае момчето, което е от Велико Търново, денем ходеше на плаж. Нямах нищо против, направи страхотен тен.
Веднъж ме помоли да приема приятеля му с гаджето си за два дни да видели морето. Бил му много скъп, от деца другарували. Можех ли да му откажа?
Само че те дойдоха и забравиха да си тръгнат. Иво все по-рядко идваше в спалнята ми, не искал да разкрива любовта ни пред тях. Молех го да отидем някъде само двамата - Созопол, Приморско, но той идваше с мен, а вечер се измъкваше. Приятелят му звънеше и трябваше спешно да се прибираме в Бургас, бил възникнал проблем. Какъв проблем така и не ми казваха.

Един ден се върнах по-рано от работа, имах страшно главоболие и заварих Иво и уж гаджето на другия на собствената ми спалня, отдадени на бурен секс. Тогава разбрах, че тя е била негово гадже всъщност, че са се любили докато ме няма и са искали да си изкарат три месеца на морето безплатно на мой гръб и мои разноски, защото всички ядяха, а само аз зареждах хладилника, всички се къпеха, само аз плащах тока и водата.  На ден се изпиваше и цяла каса бира. А аз пържех картофи...

Развиках се и ги изгоних, а моят любим, който беше толкова влюбен в мен се обърна и насмешливо ми каза: "Какво си мислиш ма, кранто, има много като теб, пиша си с още три, ще отида при другата".
Бях като попарена, сутринта колежката ме попита какво е станало, че изглеждам така и аз се разплаках и й разказах. Тя почервеня като рак и ми призна, че у тях има 24-годшен от Монтана и също й се кълне в любов.
Направихме разпечатка на писмата си в сайта  и установихме, че едни и същи момчета от цялата страна са писали на нея и на мен едно и също с копи пейст, пък която се хване. 

Със срам си признавам, че и аз не си пишех само с Иво и ако не беше той, щях да се поддам на чара на друг.  Бяха толкова мили и толкова убедителни...
Искам да предупредя самотните жени по морето да не се хващат на любовните писма на младежи през лятото. Те идват тук и ни използват, разбиват ни сърцата и си отиват с тен, а някои даже и с подаръци от доволните дами на средна възраст. След което си сменят номера на телефона и изчезват. Още повече ме е срам, но аз давах и пари на ръка на Иво, понеже ми каза, че банката му е блокирала картата и като оправи проблема ще ми ги върне.

Жени, внимавайте, не бъдете глупави като мен, призовава Кети. Но няма да се отпише от сайта за запознанства, защото вярва, че ще срещне истинската любов.     

В категории: Лична драма


18
Коментара по темата
18.
жоро
11.07.2014 13:52:46
2
4
Кога се изчервяват сериозните жени ? Когато им е за първи път! Когато изневерят за първи път? Първият път, когато трябва да си платят за да има секс ?!
17.
Дани
11.07.2014 11:35:39
2
3
Ами да....продължавай да се вреш в сайтовете за запознанства и да търсиш Любовта там.Явно още трябва да те очука живота за да схванеш, че това е грешен път и нямаш работа в сайтовете.
16.
tince
11.07.2014 11:01:24
5
0
Наистина хем е смешно, но и тъжно. Добре, че съм омъжена и нямам такива нужди и терзания!
15.
aade
11.07.2014 10:58:39
1
5
Е какво толкова е станало бе Кети? Платила си за секса и сега ти е кофти. С мъжете се случва много често, но не пишат по нета, че са ги измамили, а събират пари за следващата "любов"...
14.
До12
11.07.2014 09:27:18
0
3
Еми това е ... Зилен Бургас :)
13.
Vladimir
11.07.2014 01:45:24
11
4
Ako ima samotna jena ot burgas da zvanne 0896828709 na 28 sam ot grada
12.
:)
10.07.2014 23:41:25
2
15
Само педерасти в нашия град, никакъв секс, никаква любов, от чекиджии да ти дойде до гуша! :)))
11.
Дипаяров
10.07.2014 23:40:29
3
16
Ай....то и тука ставали Заварки. Време е май за раздел Запознаства!!!!
10.
Fuckinggood
10.07.2014 23:10:39
12
3
Dama az moga da te povartq malko ... Nali znaesh ako ne si pravila sex s borec se edno si detstvena
9.
Дама
10.07.2014 22:39:09
4
10
Ами, Бари, ти не си женен, аз съм малко разведена, какво ще кажеш да побръмчим заедно, ако не си от ония 95 процента, разбира се:))))))))
8.
spinderman
10.07.2014 22:36:34
9
9
КОфти лелче,селяните от цяла България умиргат за МОРЕТУ и чудеса правят за да са тука,
7.
Бари /до Дама/
10.07.2014 22:15:06
0
16
Стана ми смешно, макар че хич не е до смях положението...
Честно, не знам какво да те посъветвам, но със сигурност тези сайтове не са мястото да търсиш мъж! Освен чекиджии в тези сайтове друго няма...
6.
Дама /до Бари/
10.07.2014 21:58:03
4
7
Предлагате ми да мина на жени ли при това положение?
5.
Бари/до Дама/
10.07.2014 21:53:23
3
28
И ти си права, че вече няма нормални мъже - 95% от мъжете са педерсти /гейове/, наркомани/надрусани/, наблъскани с анаболи тъпанари с мозък колкото на кокошка, алкохолици и т.н. Другите 5% са или със серозни гаджета или са женени...
Но въпреки това, не мисля, че точно тези сайтове са мястото да си търсите сериозни мъже!
4.
smqtai
10.07.2014 21:45:35
12
6
az sam na 25 ot burgas moreto sam go gledal tolkova godini che mi ee pisnalo veche zashto ne mi kaca na men takova lelche na 40 :( s udovolstvie shte hodq navsqkade s neq

P.S NE QM PURJENI KARTOFI
3.
Дама
10.07.2014 21:33:56
3
26
А къде да си търсим половинки? На стадиона, или в кръчмата? Кой да ни каже, че ни обича, имаме нужда от любов!
2.
Бари
10.07.2014 21:22:30
15
17
За пореден път се убеждавам, че жените са уникално прости... Две мили думи и са готови за "подвизи"! Дабре, че не съм женен и бръмча само на такива "умни" жени...
1.
Кочо
10.07.2014 20:55:06
7
34
Ами не виждам тук жертва, тази е търсила нещо и го е намерила, колко трябва да си проста, за да си помислиш, че 25 годишен ще се влюби в 40 годишна, наистина, освен ако не се казва Едип. А и как се влюбваш в някой, с който не си се виждала, не си спала с него, реално не го познаваш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори