×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж изгоря при пожар на тавана в Хатевата къща в Бургас (ВИДЕО)


Мъж изгоря при пожар на тавана в Хатевата къща в Бургас (ВИДЕО)
Пожарът е станал около 2:30 часа в таванско помещение на Хатевата къща. На малката снимка е мястото, където е бил мъжът във фаталния миг
03 Януари 2014, Петък, 10:20 ч.
Автор: Флагман.бг, видео:Иван КОЛЕВ

Една от най-красивите къщи на Бургас от години е убежище за клошари

Мъж изгоря при пожар в Хатевата къща в центъра на Бургас тази нощ. Огънят е възникнал в таванско помещение. Предполага се, че загиналият е клошар и се е топлил с подръчни средства в една от малките стаи на емблематичната за града сграда. Огънят е загасен от два пожарни автомобила и осем огнеборци.

"Извикахме около 2:30 часа пожарната, когато видяхме покривът да гори. Това не е първи подобен случай. Тук редовно се навъртат подобни хора, палят открит огън в къщата", казаха съседи. Те уточниха, че става въпрос за млад човек на видима възраст 30-35 години. Малко преди избухването на огъня около къщата са забелязани още две лица, предполага се, че това са други клошари, които са се уплашили от пожара и бързо побегнали.

Репортер на Флагман.бг откри на тавана дузина празни бирени бутилки, което не е изключено във фаталния миг мъжът да е бил пиян. На мястото все още са и част от изгорелите дрехи на загиналия - обувки, панталон и блуза.

Припомняме, че къщата е със спорен статут от дълги години. Домът е на известния актьор Милко Хатев, но от години е напълно необитаема и често се превръща в средище на клошари.







В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
DIMO
04.01.2014 01:33:43
0
0
Tam vlizaxa niakolko klo6ari edinia mu vikaxa bai Ivan toi e biv6 moriak ima6e tatusi
10.
mycha
03.01.2014 20:55:55
0
0
kchtata e pametnik na kyltyrata i dokymenta e pri sotirova ot hatevoto sdrygenie i edin eksimplyr imahe pri pokoiniy advokat benchev da ima sobstvenichi na kchtata i tova sa prvi bratovchedi na hatev ne e sdravko donev -kapona i te sa tesi ,koito trybva da se grigat sa tasi kachta
9.
BLACK
03.01.2014 16:04:02
2
4
WHITE- Бог да ти прости,че си толкова прост.
8.
WHITE
03.01.2014 15:47:26
3
3
Black, изкара ли си надника за днес с умопомрачителните си коментари? Обясни на другите как точно биха се оказали техните деца на покрива на изоставена къща обитавана от клошари! Ей тия комунета не намериха един що годе интелигентен коментатор, всичките с плоски чела!
7.
BLACK
03.01.2014 15:33:54
8
6
За тези с минусчетата-Подерзайте малко повече за град БУРГАС и за децата си.П ОЛУДЯХТЕ ,ЧЕ НЯКОЙ НАРЕЧЕ КМЕТА ВИ ПОДЛОГА НА ГЕРБ.Можеше вашето дете да е там.
6.
darkangel
03.01.2014 11:50:19
1
18
Мястото на Капона и пасмината му е 2 метра под земята. Нищо не е забравено, скоро ще дойде редът им...
5.
BLACK
03.01.2014 11:43:28
5
5
Понеже си много неосведомен и кух,провери откога къщичката вече не е паметник на културата.
4.
бургазлия
03.01.2014 11:03:56
4
22
Имота беше присвоена с имотни измами от известен бургаски "играч". Сградата е от последните красиви къщи от стария Бургас (или поне беше красива).
Призовавам общинската управа и общинския съвет да вземат мерки за опазването на спомена за стария Бургас!
На площад 3-ката се строят нови стъклени грозилища и се събарят старите сгради, имаме претнции да привличаме културен туризъм, а си унищожаваме старите красиви сгради.
3.
XXX
03.01.2014 10:53:08
5
19
Ей тъпак, ти много добре го знаеш но да го кажа и за хората, които се опитваш да манипулираш.
Къщата е частна собственост и кмета няма право да се меси.
Новият собственик има за цел къщата обявена за паметник на културата да бъде унищожена и от години се знае, че това с пожата рано или късно ще се случи.
2.
Why
03.01.2014 10:50:08
20
12
Кметеее,кмете?????
1.
BLACK
03.01.2014 10:45:19
31
13
След над 50 сигнала до полицията и до великия ни кмет,това се случи.Кмете-гербаджийска подлога,направи си пиар и обезопаси къщата за да не пострада и някое хлапе.И ТОВА В ЦЕНТЪРА НА НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ.Всъщност забравих за паркинга до църквата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори