×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Магазинът с падналия таван в мола бил пълен с клиенти, високите стелажи спасили хората от гибел (ОБНОВЕНА)


Магазинът с падналия таван в мола бил пълен с клиенти, високите стелажи спасили хората от гибел (ОБНОВЕНА)
Част от окаченият таван на дрогерия "Лили" се изсипа неочаквано, стелажите успяха да го задържат за да не смаже главите на продавачките. Четири линейки и три полицейски дойдоха на мястото на инцидента
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Август 2013, Събота, 11:21 ч.
Автор: Флагман.БГ Снимка Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Полицията не е уведомила Инспекцията по труда, няма и официално становище от пиар агенцията на търговския център

Полицията не е уведомила Инспекцията по труда в Бургас за падналия таван в мол Галерия снощи. Инцидентът като по чудо не взе жертви. Гипсокартони, вентилационни системи се изсипаха над главите на продавачките в дрогерия "Лили", която се намира на първия етаж до входа на хипермаркета "Карфур". Магазинът бил пълен с клиенти по време на инцидента. Единствено стелажите със стоки са успели да задържат огромната маса да не се изравни със земята. Настанала паника за секунди, хората пищели от ужас, успели обаче бързо да излязат от помещението.

«Не съм запознат с инцидента, най-вероятно защото няма пострадали на работното място», коментира пред Флагман.бг директорът на Инспекцията по труда в Бургас Павлин Васков.

Според запознати повреда във ВиК тръби е причината за срутването. Именно затова са се наводнили и магазините до дрогерия «Лили». Други служители в мола обясниха пред Флагман.бг, че водата е от задействалата се от алармата противопожарна система. Повече от 12 часа от пиар агенцията на мол «Галерия Бургас» мълчат. До този момент няма официално съобщение за поредния срутен таван на магазин в търговския център.

Още след инцидента магазинът беше отцепен, охраната не позволяваше на медиите да се доближат до дрогерия "Лили". Днес обектът е затворен.

Преди малко повече от година - на 25 юни 2012 падна тавана на магазин Андрюс. Тогава пострадаха продавачка и техник, които бяха откарани в болницата с „разкъсно-контузни рани“ по ръцете




В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
Вили
12.08.2013 11:56:35
1
2
А, сега се зачетох по-задълбочено в информацията и виждам,че все пак се споменава някаква пиар агенция. Ами в такъв случай... блазе им на Галерия за хората, с които са се обградили
12.
Вили
12.08.2013 11:55:00
1
1
Неадекватна работа, кой ги е учил тия от Галерията как се реагира при кризисни ситуации? Нямат ли професионалисти, които да им помогнат да отиграят инцидента? Толкова ли им се свидят парите, че не си наемат професионални пиари, които да им пазят имиджа и да не допускат интерпретации в случай на инциденти?
11.
до банкера
10.08.2013 22:50:58
1
8
много си тъп. предполагам, че по твоята логика, Цветан Василев е платил на Бесовете да бутнат тавана за да оплюят Галерия Бургас. Евреите трябва да запалят една свещичка, че няма жертви - вчера в Андрюс, днес в Лили, не ми се мисли утре на кой магазин ще падне тавана.
10.
Банкер
10.08.2013 20:12:35
4
8
Еей това Бесове са най-продажната кочина. Септична работа. То е ясно, че ви плаща Цветан Василев да плюете по Галерия, но така едва ли ще успеете да вдигнете рейтинга на провалената му перачница за пари, наречена Странд. Колкото и да се пънете не можете да изгоните хората от Галерия и да ги натикате в обора на Странд!
9.
Потресен
10.08.2013 19:31:55
2
6
Така е :) от другия мол събориха тавана в ПР акция за да покажат, че при тях като няма таван - няма какво да падне ... епично глупаво заключение. Иначе Галерия пак са неадекватни като предния случай с Андрюс, няма ли да си наемат нормален ПР отдел?!
8.
бдителен
10.08.2013 19:13:36
2
3
Сигурно просто случайно наред с този вървят хвалебствени материали за другия мол. Прозрачничко
7.
бдителен
10.08.2013 19:13:36
2
3
Сигурно просто случайно наред с този вървят хвалебствени материали за другия мол. Прозрачничко
6.
то взе да става обичайно
10.08.2013 16:09:48
0
3
защо го пишете като новина?
5.
българин
10.08.2013 15:32:58
0
2
бесния: що не вземеш да пишеш на кирилица и тогава да си даваш мнението, че нещо много трудно ти се разчита.
4.
до 3
10.08.2013 15:15:58
0
6
имаш грешка.работника падна от скеле не му е падал таван
3.
Besnia
10.08.2013 14:51:25
3
6
Galleria Burgas mnoo vzeha dase izlagat veche o6te predi otkrivaneto na mola pak v edin ot magazinite se sruti tavan i togava zagina edin ot rabotnicite v mola izliza che ne6to mola nee stroen kachjestveno posle kak horrata da vlizat vnego da pazaruvat spokoino izliza che vseki edin ot tavanite na magazite moje dase sruti nad glavite na klientite kvo praim togava.
2.
репортерката
10.08.2013 14:34:47
1
7
Магазин Лили бе един от любимите на репортерката, както и "Зара" и "Скандал". След видяното вчера, авторката буквално изпитва ужас да влезе в мола, защото ако се беше случило в "Зара", там няма стелажи, които да поемат огромната тежест... Нужна е цялостна инспекция на този мол!
1.
бургазлия
10.08.2013 13:27:15
1
4
репортерката, нещо не ги харесваш май тия от галерията. я с карфур ще се дъвчеш, я направо с мола. да нямаш някое магазинче в района и да ти дръпнаха клиентите, че си толкова заядлива с тях. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори