×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС бойкотира вицето на Ердоган в руенското село Люляково, бизнесменът Куш изчезна мистериозно(СНИМКИ)


ДПС бойкотира вицето на Ердоган в руенското село Люляково, бизнесменът Куш изчезна мистериозно(СНИМКИ)
Неколцина местни танцьорки в турски носии с танци посрещнаха вицепремиера на Турция Бекир Боздаа в руенското село Люляково, посрещачите бяха далеч по-малко от гостите
06 Август 2013, Вторник, 20:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Боряна ТЕНЧЕВА

Камерите на турските медии бяха повече от присъстващите жители на площада, огласян мощно

„Снимайте, снимайте“, подканя ни със злорадство непознат мъж от Люляково и посочва с ръка празния площад на селото, където след минути трябва да пристигне не кой да е, а турският вицепремиер Бекир Боздаа. Той обаче идва заедно с кръвния враг на ДПС – Касим Дал, затова хората на Доган и Местан са решили твърдо да бойкотират височайшата визита. Структурите са спуснали ясна директива и резултатът се вижда с просто око – площадът е празен. Дори любезният  Неждет Куш, чийто цех трябваше да бъде посетен, внезапно е решил да замине за чужбина. Как хората на Касим Дал  са обяснили на вицепремиера Боздаа този политически лупинг, те си знаят. В близките кафенета мъжете са се отдали на ориенталска леност и гледат сеир. Пред кметството самотен певец  дере гърлото си до такава степен, че може да предизвика сърцебиене и главоболие едновременно, но никой не се трогва от изкуството му.


ДПС тотално бойкотира високопоставената визита на турския вицепремиер Бекир Боздаа в многолюдното село Люляково в община Руен, сочена за крепост на Доган в Бургаска област. Посещението на високия държавник от южната ни съседка изнендаващо тотално се размина с всички предварителни очаквания. Нямаше ги официалните лица от българска страна, като областен управител, кмет на община, депутати. Имаше около 50-тина души на площада в центъра на селото, които буквално се губеха по численост сред многбройните камери и фотоапарати на журналисти от турски медии, пред които Бекир Боздаа даде пространно интервю. 

Консулът на Турция в Бургас Джем Улусой (вляво) си взе довиждане с местната власт преди седмица, но днес домакинстваше на Бекир Боздаа(до него вдясно)

Дори известният местен бизнесмен Неждет Куш, който се сочеше като един от домакините на събитието и в чиято фабрика за кабели за автомобили „Рено” трябваше да започне посещениетто на Боздаа, изчезна в неизвестност в последния момент. По телефона пред Флагман.бг Куш заяви, че сутринта е заминал в чужбина, защото бил в отпуска. Предната вечер той беше щедър домакин на Дал, с който поръчваха плата с телешко в бургаски ресторант, но сутринта внезапно решил да тръгне на почивка в чужбина, очевидно посъветван, че при управление на коалиция с участието на ДПС мястото му не е сред хората, организиращи посещението. Отцепникът от ДПС Касим Дал, който създаде Народна партия „Свобода и достойнство”, присъставше неглижиран на мероприятието, макар че той се води за основния домакин, което именно е и обидата, нанесена на ДПС.

 


Тази покъртителна гледка със забрадени жени и малки деца на фона на дипломатическия джип е от българското село Люляково днес, 18 часа, пред джамията, където вицепремиерът на Турция разгледа медресето - религиозно училище, проповядващо ислям

По предварителна програма, сбъркана с целия официален протокол и разгласяна неофициално, Бекир Буздаа трябваше да пристигне в Люляково като първа спирка от тридневно посещение в нашата страна. Официален домакин на събитието е Турското консулство, от което е пристигнало и известието за него в кметство Люляково. Съпътстващ обаче от българска страна е именно Касим Дал, което очевидно вбеси ДПС.  От местната структура на партията на Дал заявиха, че покана за мероприятието е пратена на кмета на Руен Исмаил Осман, на чиято територия се намира Люляково, както и до депутата от ДПС в Бургаски регион Дурхан Мустафа. Исмаил Осман обаче твърдеше, че няма официална депеша и вместо трепетно да чака Боздаа, беше в Бургас и изобщо не се ангажираше с програмата.


Празният площад в 16 часа не само, че не умори вдъхновеното момче със зелена тениска мощно да пее турски песни, но и буквално проглуши ушите на хората до 17,30, когато все пак кортежът на високия гост пристигна

Полиция пазеше центъра на Люляково още от 15,30 часа за събитието, обявено за 16 часа, но то така и не се случваше. Площадът в селото продължаваше да бъде празен, въпреки че на него всичките си гласови данни показа всеотдаен младеж със зелена тениска, който с мощни децибели огласяше селото с турски песни.


Касим Дал (вляво) се води неофициално домакин на визитата на Бекир Буздаа, днес обаче не беше в челните редици, а сред малкото публика, където беше и довереникът му Корман Исмаилов, който на моменти снимаше като любител събитието с мобилния си телефон
Главите на хората гръмнаха, но малцина мръднаха от околните кафета, за да са в трепетно очакване. Когато се появи черният дипломатически джип с турското знаме отпред, се събраха не повече от 50-60 души, за да поздравят гостите. В замяна на това пък се изсипаха десетки депутати от Турция, репортери и фоторепортери на турски медии.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ И СНИМКИ


В категории: Руен , Политика


9
Коментара по темата
9.
КАСИМ
08.08.2013 08:08:59
1
1
АЛО,ПЕВЕЦА СЪС ГРИЙН ТЕНИСКА,СТИГА ХВЪРЛЯ ГЮБЕЦИ!КАТО СИ ТАКЪВ ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ СИ ГЛЕДАЙ ПЕЕНЕТО,В ПИСАНЕТО НЕ СИ ДОБЪР,НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАК ДА ПИШАТ И ЗА КАКВА ДА ПИШАТ.АНАДЪНМУ!!!
8.
Певеца със зелената тениска
08.08.2013 01:10:16
1
4
г-жо Тенчева вие коментирайте политиците а не музикантите които си изкарват хляба благодарение на талантите си, ние сме професионалисти не ни интересуват нито Даловци, нито Депесари нито Гербери и др. вършим си работата, взимаме си парите и си отиваме, а ако сме ви заглушили ушите извиняваме се но не сме и ви канили не сме и ви карали зорлен да ни слушате... познавам ви от 10 години карах стаж във в. Черноморски фар не само съм музикант а и журналист не сте се променили много само ше трябва да си слижите едно чене ако нямата пари за чене мога да ви помогна ОТ ДРАНЕ НА ГАРЛО СЕ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ДА ГОНИШ ЦЯЛ ДЕН ДЕПУТАТИ... Целувки от оркестъра
7.
Тинка
07.08.2013 12:25:56
0
3
Хубав материла и по СКАТ гледах.Що само тези две наши медии са били там?
6.
DPS
07.08.2013 09:59:14
4
1
Nie ne bqhme tam zashtoto Buzdagi kaza : Problemite na vsi4ki turci sa i nashi problemi. Za nas ot DPS problemite na turcite ne sa nashi problemi , problema na daveshtiq si e na samiq davasht se , samo glasoveteim sa nashi glasove. Ideologiqta ni s viceto ni razminava i za tova ne u4astvahme.
5.
покъртителна картина
07.08.2013 01:21:12
5
2
Покъртителна е картината по улиците ,които са пълни с порно героини .
4.
dps
07.08.2013 01:11:01
3
5
Abe vie ne mojahte da razberete,che turcite v bg ne se valnuvat ot islamizam tolkova,kolkoto ot otnoshenieto na balgarite kam tiah.Religiata vseki e neshto lichno i e izbiraemo.Balgarite sa tezi koito poddarjat ogania na DPS.Niakoi izpolzvat straha na balgarite ot turcite za glasove,a drugi straha na turcite ot balgarite sas sashtata cel.
3.
руен
07.08.2013 00:27:07
3
5
Браво на Флагманите!!!навсякьде са и всичко знаят.Поздравления за г-жа Боряна Тенчева.
2.
някоя си
06.08.2013 21:38:38
2
7
джонатайка ,кво рече?Прозападна ли???Я погледни снимката ???В Турция не ходят така облечени!
1.
джонатайка
06.08.2013 21:05:21
10
10
Опаа сега стана ясно,че партията на касил дал е подкрепяна от турската държава и от ислямиста Ердоган заедно от мутрата бойко а ДПС е прозападна партия членуваща в европейския либерален алианс.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори