×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски невролог ще спасява каталясалата поликлиника в Приморско, съветниците бесни на стария шеф


Бургаски невролог ще спасява каталясалата поликлиника в Приморско, съветниците бесни на стария шеф
Ако ще сте на ваканция в Приморско, внимавайте да не се разболеете, защото в поликлиниката няма надеждна помощ - две джипита и един софийски лекар на частно
24 Юли 2013, Сряда, 12:05 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Изборът пред болните в Приморско е между две джипита и преглед при софийски лекар срещу 30 лева

Бургаският невролог д-р Веселин Вълчанов, напълно неизвестен за хората в Приморско, е новият временен шеф на местната поликлиника, която е в плачевно състояние от години и е причина за сериозни проблеми и конфликти. На сесия на местния парламент договорът на досегашния управител д-р Михаил Баев е бил прекратен, а в едномесечен срок трябва да бъде задействана процедура за провеждане на конкурс за него приемник, за какъвто се говореше още преди година и половина. На д-р Баев съветниците приписаха много грехове за окаяното финансово състояние на дружеството, липсата на качествени лекари, да не говорим за специалисти. В местния парламент най-обсъждана обаче е била темата за договор, сключен от д-р Баев за този летен сериозен, според който в Приморско идват да работят лекари от София. Те са на разположение в Поликлиниката, но не работят със Здравната каса и ако пациент иска да бъде на преглед при тях, ще трябва да си заплати 30 лева.

„Никой от нас не е бил запознат предварително с подписването на този договор, той е даден на прокуратурата. Общината просто си влезе в ролята на стопанин и взе решение да прекрати отношенията с д-р Баев, ще бъде направен одит и проведен нов конкурс”, каза председателят на местния парламент Миглена Барцулева. Шефката на комисията по здравеопазване към Общинския съвет Захарина Неделчева добави, че д-р Баев е освободен от длъжност, но не и от отговорнст.

Д-р Михаил Баев днес все още не знаеше официално за решението на съветниците.

„Договорът, който имаме с лекарите от София, е за съвместна дейност. Помолиха ме от Туристическата камара да бъде осигурена медицинска помощ. Няма как по друг начин да изпълня това, защото сметките ни са блокирани от 1,5 години и не мога да платя по друг начин на лекар. Кой ще дойде без пари? Ние, които работим там, не вземаме заплати отдавна. Нямам нищо против да ме освободят, аз мога и сам да си отида. Никой не ме е извикал на сесия”, каза д-р Баев.

Състоянието на поликлиниката е трагично, в нея в момента работят 2 джипита. „Избягаха лекарите. Едната невроложка отиде чак в Пирдоп”, каза д-р Баев, за да обясни, че без пари няма как да осигури качествена медицинска помощ. Той добави,че многократно е търсил помощ от Общинския съвет, но засега не я е получил.

Припомняме, че в драмата на Медицинския център в Приморско съществена роля има и едно абсурдно дело, което води 80-годишен лекар, заради който са блокирани и сметките. Лекарят д-р Тодор Господинов, който е работил там през 2008 година, е завел дело, че си загубил зрението по време на работа, тъй като работил на необезопасен апарат. На две съдебни инстанции общинското здравно заведение печели процеса, но във Върховния административен съд делото претърпява пълен обрат. „Върховните магистратите се произнесоха изненадващо, че трябва да заплатим обезщетение на д-р Господинов в размер на 30 098 лева. Заради това ни блокираха и сметките”, каза управителят на Медицинския център д-р Михаил Баев.

Д-р Вангелов е представил документ за чисто съдебно минало в Общинския съвет и е канен на среща утре в Приморско.


В категории: Приморско


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
34
Коментара по темата
34.
SOU Primorsko
16.08.2013 13:42:58
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
33.
ДО БМ
30.07.2013 15:36:23
0
2
ЕДНО ВРЕМЕ И САЛАМА БЕШЕ 1 ЛВ. АМА СЕГА НЕ Е .
32.
БМ
29.07.2013 11:57:03
1
6
С риск да стана досаден, ама нещо ме човърка да споделя спомени от времето на НРБ и тоталитарния режим. Правя това, не от носталгия, а да разкажа на младите, че в това отношение (здравеопазване) тези времена далеч превъзхождаха сегашните.
По това време, на всеки плаж имаше дежурна линейка и дежурен лекар с нужното оборудване за оказване на първа до-лекарска помощ на удавника след като бъде изваден от спасителите.
Отделно имаше линейки към здравната служба и ММЦ. Или чисто математически - Приморско има два плажа = на две линейки + две към здравната служба и ММЦ = на 4 бр. Ако прибавим още две с место-стоянка Китен стават общо 6 бр. линейки. Е, уважаеми съграждани, при това положение, трябва ли да коментираме?
31.
До БМ
27.07.2013 18:50:46
1
4
Радвам се, че все пак има здравомислещи хора като вас. Ако има поне още сто човека като вас Приморско наистина ще се развие. Поздравления !
30.
БМ
27.07.2013 09:16:00
0
10
Уважаеми г-н Кмете и общински съветници, не знам дали е нужно, но може би трябва да Ви се напомни, че Приморско е курорт от национално значение още от 60-те години на миналия век и преди не много време този статут бе потвърден от предишното правителство. През активния туристически сезон, Приморско, ММЦ и Китен се посещават от над милион туристи. Ето защо, буди недоумение факта, че не използвате това като аргумент пред компетентните държавни органи, да настоявате за още един екип и нови линейки с модерно медицинско оборудване и също така, да помогнат на поликлиниката да се измъкне от фалит.
Искам, чрез форума на Флагман, да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на екипа от спешната помощ Приморско и докторите на интензивното отделение към кардиологията на МБАЛ -Бургас за оказаната ми бърза и компетентна животоспасяваща помощ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ - СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!
29.
777--МЕСТЕН КОРЕН--ТРОСКОТ
26.07.2013 23:34:10
0
4
ХАКАМ ТИ ГО ТИРЕТО В УСТАТА ДА Я ЗАПУША
28.
до 777-местен идиот
26.07.2013 20:21:10
2
3
Явно че си някой местен идиот -патриот.Такива като тебе под път и над път.Върни се в първи клас,за да се научиш кога и къде се слага средно тире.Точно като среден пръст.Ха ха ха-простак.
27.
777--МЕСТЕН КОРЕН--ТРОСКОТ
26.07.2013 13:06:40
1
4
АМИ ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ КАТО ИМА ИЗБОРИ ,БЕ,ЕМОЦИЯТА Е ХУБАВО НЕЩО ,НО МНОГО КРАТКО,--КОЙ СПОРЕД ВАС Е НАЙ -ДОБРИЯ КМЕТ ОТ КАКТО Е СЪЗДАДЕНА ОБЩИНАТА --И Е НАПРАВИЛ НАЙ-МНОГО ЗА ВАС ---ТЪПАЦИ-----НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ КМЕТ ОТ СОЗОПОЛ ИЛИ ОТ ЦАРЕВО ДА ВИ ДОЙДЕ ЪКЪЛА ,УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ МЕСНИ КОРЕНЯЦИ --ТЪПАЦИ
26.
до 25 от БМ
26.07.2013 10:08:39
1
11
Срам ме е, че нашите управници допуснаха поликлиниката да каталяса!
Срам ме е, че на практика в общината няма здравеопазване!
Срам ме е, че сега в Приморско, ММЦ и Китен пребивават около 100 - 150 000 човека и има само един екип и една линейка бракувана от спешна помощ Поморие!
Срам ме е, че здравеопазването е важна предпоставка за добър курорт, а ние нямаме такова!
Та такива ми ти работи 25-ти, още от много неща ме е срам, но за сега ще спра до тук, струва ми се, че това е достатъчно.
25.
до БМ-23
25.07.2013 18:49:19
6
0
Не разбрах от какво те е срам.От това че някой се пъни да оправи КАТАЛЯСАЛАТА поликлиника която е фалирала или от това че ей така трябва да си плюеш защото си свикнал.
24.
до 22-ри
25.07.2013 14:19:49
1
6
Нали обещаха две линейки.Не са купили и една.Все пари няма.Имат пари за командировки,а за линейка нямат.Да им имам управлението.Ще ни управлява нас Барцулка и другите... ай да не казвак какви са.
23.
БМ
25.07.2013 09:11:43
1
13
Срам ме е, срам ме е да се нарека Приморчанин! Срам ме е, че Приморско го управляват хора, за които основните дейности на една община, като здравеопазване, образование и ред други социални дейности, нищо не значат.
Срам ме е, че Приморско, една от водещите общини в България до преди 5-6год., попадна на управници които съсипаха почти всичко хубаво на което се радвахме и гордеехме! Няма как да се обясни на туристите, че въпреки десетките хиляди пребиваващи през месеците юли и август разполагат само с един екип и една раздрънкана линейка (бракувана от спешната помощ в Поморие)! Няма как местните да не изпитваме срам!
22.
до Батман
25.07.2013 00:25:17
1
4
Тези лекари не са само за мен те не са и за почиващите,защото са служители на Бърза помощ.Могат да те прегледат и транспортират до Бургас със собствена линейка срещу скромната сума от 500 лв.Почиващите ще са толкова удовлетворени че догодина като чуят за Приморско и ще повръщат.Пък кой на кого ще фрасне един не се знае.Като си толкова запознат тогава кажи на кмета да купи линейка , ренген и да плати заплатите на работниците от МЦ.Тогава всичко ще е наред.Като има и свестен управител.Мисли и тогава говори Батмане.
21.
До 19-ти
24.07.2013 23:51:00
0
4
Вместо да се съмняваш.погледни отчета за командировките на Баарцулева,от януари до март,който гласуваха на последната сесия на общинския съвет в края на юни и тогава пиши
20.
батман
24.07.2013 23:34:28
0
4
Ей ,съветник смотан,ти от марс ли падаш,защо не дойдеш в центара само за един час да видиш за какво става дума.нНа тебе ясно ли ти е,че без пари нищо не става.Приморско няма население,достатъчно да може мед.центар да се самоиздържа,така като ти чета писанието ми идва да ти фрасна един в междувеждието.А да знаеш ,че рентгена няма лиценз за работа и защото трябват едни мижави 5000 лева,които общината отказва да даде.Е затова ще ходиш в царево или Бургас.Пък и Барцулева казва,че пали колата и отива където си иска да се лекува,кой мисли за бедния човек?Атия доктори от София не са за теб ,а за почиващите,щощо нащи джипита така са оядени,че гонят почиващите като империалисти,е кой да ги прегледа завалиите?спирам,щото нерви нямам за върховни простаци.
19.
до 18
24.07.2013 23:32:18
3
0
Дълбоко се съмнявам в думите ти.Ти си този господин който постоянно се опитва да я омъскари.Бърцулева не взема повече командировки защото никъде не ходи.Но виждам си много запознат с работата и та ти май, май си общинар, а ?
18.
Г.Р
24.07.2013 23:21:30
1
4
В един от форумите една госпожа или един господин,непрекъснато питаха дали Барцулева ходи на работа и какво работи и за какво получава пари?Е сега убедихте ли се че е по добре да не ходи на работа и е по-добре да не работи.Добре е да обясни и в какви командировки ходи че похарчи повече пари от кмета.И защо зимните си командировки ги отчита в юни месец,когато хората са заети,та ще питат по-малко.
17.
СЪВЕТНИК
24.07.2013 23:20:16
1
2
Д-Р БАЕВ Е ЕДИН ПОТЕНЦИАЛЕН ЛЪЖЕЦ.НИКОГА НЕ Е ТЪРСИЛ ПОМОЩ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ.НЕКАДЪРЕН И БЕЗХАБЕРЕН.ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ.А КОЛКОТО ДО ЛЕКАРИТЕ , ТЕ СА ТУК САМО ЗА ЛЯТОТО.НЕ РАБОТЯТ СЪС ЗДРАВНА КАСА.ИСКАТ ПАРИТЕ В КЕШ.ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ КАТО ВЗЕМЕШ НАПРАВЛЕНИЕ ОТИВАШ ИЛИ В ЦАРЕВО ИЛИ В БУРГАС НА ПРЕГЛЕД.ЗА КАКВО СА НИ ТОГАВА , И НА ТЯХ ЛИ ДА ПЪЛНИМ ГУШИТЕ.
16.
до долните
24.07.2013 23:06:28
1
1
чета ви коментарите и се смея.толкова сте жалки ама това е от простотия.оставете общинските съветници да работят.те си знаят работата.а вие гледайте в собственото си канче че ще побеснеете от злоба.тикви прости.
15.
кокетка
24.07.2013 20:50:35
1
1
алоооооооооо,гоподина с честитките,това вярно ли е?Защо не го пратиш на сайта на общината?
14.
честит новм управител на поликлиника
24.07.2013 19:54:13
0
2
АРХИВ

Учителка и доктор отърваха затвора

Д-р Веселин Вангелов и учителката Диана Станчева получиха условни присъди.
Румяна Любенова
17.06.2013
Учителка и лекар, които изнудвали затворник, за да го изкарат болен и да излезе предсрочно, се разминаха с пандиза. Бургаският апелативен съд потвърди вчера условните присъди на бившия лекар на Окръжен затвор-Бургас 54-годишния д-р Веселин Вангелов и 45-годишната даскалка Диана Станчева за вземане на подкуп от затворник.

Двамата бяха обвинени след използване на СРС-та и осъдени още през февруари от Бургаския окръжен съд на три години условно за това, че са рекетирали затворниците, за да им издават фалшиви болнични.

Веселин и Диана ще трябва да платят и глоба от 3000 лв., като на лекаря се забранява да упражнява професията си за срок от три години. Разнищването на рекетьорската дейност започнало след оплакване на бивш затворник. В процеса на разследването обаче се оказало, че далаверата в пандиза е действала в продължение на поне две години. Рекетьорите разработили схема, чрез която искали пари от затворниците, а в замяна са им осигурявали фалшива диагноза и временно прекратяване на излежаваната присъда.

За целта лишеният от свобода трябвало да се обади по телефона на някоя си д-р Димчева, за да разберат подробности по предаване на сумата. Обичайната миза била 500 лева, но в случая с оплакалия се Данчо Симеонов – осъден за трафик на жени и склоняване към проституция, корумпираните служители на затвора се полакомили. Д-р Вангелов вдигнал мизата и поискал за „почерпка” 1200 лева.

Това вероятно вбесило Симеонов, който се оплакал на един от офицерите.

Данчо разказал за изнудването на Методий Владимиров, оперативен работник в сектор “Криминална полиция” – София. Полицаят предложил на затворника да поиска разсрочване на сумата - два транша по 600 лв. За куриер е трябвало да бъде използвана съпругата му Красимира, която според предварителната уговорка е трябвало да даде „почерпката" на учителката Диана Станчева. Даскалката продиктувала своя банкова сметка, а след превода изтеглила от сумата и се отправила към казино до хотел "Бургас", където била арестувана.
13.
ненормалник
24.07.2013 19:52:18
0
1
http://www.monitor.bg/article?id=388663

дали това не нашия нов шеф на поликлиниката и "случайно" да му е объркано името в статията!!!???!!!!
12.
кокетка
24.07.2013 18:37:08
0
1
Драги ми общинари,че кога е било лятото да не се плаща за прегледи,вие топлата вода ли откривате?Кой доктор,специалист ще работи за без пари,че то лятото е жътвата.Или сега решихте да си пишете активи на чужд гръб.
11.
666
24.07.2013 17:13:48
0
1
Дамммм така е Барцулева е приятелка с джипито, което споменавате по долу ама и от сладолед разбира, че защо да не разбира от здравеопазване то от сладоледа може се разболее човек, жалка картинка сте общински съветници опа, мога да ви нарека с лека ръка общински некадърници, не ви е виновен д-р Баев, погледнете че всичко е за едни частни интерси свързани с човека до който е Барцулева (някой си Бодура), ама пак ви казвам че сега с пълна сила е приложението на ЗЛЗ, прочетете си за какво става въпрос, малоумници такива
10.
до номер 7
24.07.2013 16:55:20
0
2
За коя от двете джи пита става въпрос,защото и двете са първи приятелки на Барцулева.На едната даже е счетоводителка.
9.
до кокетка
24.07.2013 15:22:14
0
3
що да не стои без заплата като кара на рушвети, и а сергии със сладолед .може и заплатата да дари ...........ама не я дарява, а доктора им дари волвото си ама те пак му ядат краката, ама то има и видов ден !!!!
8.
КОКЕТКА
24.07.2013 14:27:37
0
5
браво на коментара на 666,всичко това е истина и може да се направи от хора,които хал-хабер си нямат от зравеопазване.Мед.работници не са вземали заплати от декември месец,аджиба една общинарка ще стои ли толкова време без заплата?
7.
prokuror
24.07.2013 13:50:42
0
7
Всичко това е зороди накърнения интерес на приятелката на г-жа Барцулева , която е джи пи . Поликлиниката е във фалит втора година д-р Баев ли Беев ли им бил виновен. Питайте колко пари отчита лично на сезон за шефката /приятелка/ лекарката. Няма да е далече времето когато всичките далавери в общинския съвет ще лъснат . Каква администрация сте и какъв общински орга сте , че една пиклива джи пи ликарка да ви прави на маймуни. Вярно вие сте безсилни , нали е пълва приятелка на Барцулева. Ега ти държавата в която живеем.
6.
др ХАУС
24.07.2013 13:47:20
1
7
В ТАЯ ОБЩИНА ВСЕКИ СИ ПАЗИ СТОЛА И НЕ СИ УСЛОЖНЯВА ЖИВОТА СЪС СЕРИОЗНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ПРИМОРСКО. НЕ Е САМО ПОЛИКЛИНИКАТА, АМИ ИНФРАСТРУКТУРАТА В НОВИЯ КВАРТАЛ, ЦИГАНСКИТЕ БАРАКИ НА ВХОДА НА ПРИМОРСКО, И ДРУГИ...
5.
bon4o
24.07.2013 13:39:07
1
1
карнобатски тарикат Димитър Ганчев от бсп каде го забрави и тои е там
4.
prokuror
24.07.2013 13:31:54
0
2
не ми блокирайте написаното защото ще го пусна в целия нет.
3.
МЕД.ЦЕН.
24.07.2013 13:13:26
2
4
Д-Р БАЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ЛИЛЯНА ДИМОВА ЗАЩОТО Е ЧЛЕН НА БСП КАКТО И ДРУГИЯ НЕКАДЪРНИК ИВАН БАЕВ КОЙТО БЕШЕ ДИРЕКТОР НА ОП ЧИСТОТА И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ.И ДВАМАТА БРАТЯ СА АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ И ДОВЕДОХА МЕД.ЦЕНТЪР И ЧИСТОТАТА ДО ФАЛИТ.ДОБРЕ ЧЕ СЕ ОТЪРВАВАТ ОТ ТЯХ.
НЕ НИ ТРЯБВАТ ТАКИВА СВЪРТЯНИ БОКЛУЦИ В ПРИМОРСКО.ЧЕ И КОМУНЯГИ.
2.
666
24.07.2013 12:58:12
1
6
Това, което са гласували тия малоумници е пълен смях, а да ви кажа че д-р Баев нееднократно е искал от тях помощ за да се погасят вземанията към кредиторите, ама нали са взезнайковци не му даваха а сега той им бил виновен, в тая държава има закони, а тези закони важат за всички ама в Приморско май един закон като противоречи на някоя общинска наредба значи не трябва да се спазва ли, голям смях защото май трябва да е обратното, а тая свиня Барцулева просто предложи и гласува едно безумно решение и в такъв филм вкара всички че не е истина
1.
jajaj
24.07.2013 12:29:29
1
4
uffff tiq v Primorsko pak se razvilnqha, palni tapaci sa v taq obshtina
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори