×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стотици казаха на EVN: Вън австрийски мекерета от бургаските павета


Стотици казаха на EVN: Вън австрийски мекерета от бургаските павета
На фона на мощната вълна на недоволство, заляла страната, Бургас се представя скромно, въпреки това стотици бургазлии отново излязоха на улицата, протестите ще са всеки ден от 17 часа
18 Февруари 2013, Понеделник, 19:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Геноцид, Мафия и Оставка, скандираха протестиращите бургазлии

Скандирания "Мафия", "Оставка" „Геноцид” и "Вън австрийски мекерета от бургаските павета" разбунтуваха центъра на Бургас и днес, когато недоволството срещу монополите в страната буквално залива страната. На фона на бурните протести в други точки на България, протестът в Бургас изглеждаше направо мирен и кротък. Въпреки, че за разлика от пламналата страна, Бургас се представя немощно за момента, млади и възрастни бургазлии  не се спряха пред студеното време и излязоха отново на улицата с искане да бъдат чути от политиците. Шествието им започна от сградата на енергоразпределителното дружество. Протестиращите поискаха промяна в конституцията на страната и национализиране на ЕРП-тата. Недоволните бургазлии се обявиха освен срещу високите цени на тока, но и за увеличаване на доходите. Полиция и служители от  дирекция  УКОРС към Община Бургас  охраняваха протеста без да се влиза в разправии.

 


Протестиращите в Бургас казаха, че всеки ден ще са на улицата от 17 часа

Пътят на протестиращите продължи към площад „Тройката” като за кратко се засече факелното шествие , организирано от НФСБ  в памет на Васил Левски. Участниците от двете групи обаче не се сляха.

Утре отново ще сме на улицата, казаха отново участниците в социалния протест на бургазлии.

Още в неделя, когато в редица градове хората се надигнаха на бунт, участници в митинга в Бургас излязоха с констатации, че Бургас спи и е време жителите му да се събудят, защото и те плащат непосилните сметки. "Градът ни е малко по-консервативен", отчетоха организаторите.


В категории: Политика


7
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
7
Коментара по темата
7.
лекия
19.02.2013 11:23:51
0
1
ДО SMITH, ти да не си от златната прослойка бе нещастник, и ти като нас си в същия кенеф, точно заради такива гъзарчета като теб не можем да се оправим, дето като имат някой лев и сигурна работа то нищо друго не ги интересува, обаче заради такава политика днеска може да имаш работа и утре да нямаш и да си един от нас....нещастник, присъедини се към нас и подкрепи народа защото си част от него
6.
до Free citizen
19.02.2013 11:09:25
0
1
И защо чак сега се предприеха тези мерки? Под натиска на улицата? Не беше ли по-цивилизовано и политически отговорно да се направят овреме?
5.
Free citizen
19.02.2013 10:12:53
0
1
Проблемът не може да бъде решен, както предлагат от БСП да си сложим розовите очила и да национализираме дружествата. Правителството вече предложиха спешни мерки за контролиране на ценообразуването на тока. Вече са внесени предложения за промени в Закона за енергетиката, според които целият състав и председателят на ДКЕВР да се избират от 2/3 квалифицирано мнозинство от Народното събрание. Освен това високите сметки и ценообразуването вече са проверяват от всички възможни органи – Прокуратурата, Агенцията за държавна финансова инспекция, ДКЕВР, Сметната палата.
4.
ат
19.02.2013 08:44:13
1
5
Събудете се бе мърши, само на масата ви бива да протестирате. Цяла България се вдига, а тука селяните си стоят в панелките и си обсъждат мизерния живот. Нещастници, бедни и гладни ще си умрете. И на студено И даже и тока и водата няма да може даси платите.
3.
Smith
19.02.2013 07:47:20
4
3
Бунтува се най-ниската прослойка, без да може да осъзнае, че който и да дойде и каквото и да стане - пак ще е зле. Ама то ако имаха повече акъл щяха да взимат по-добри заплати и нямаше да се чудят как да си платят сметката... По-важни са въпросите, дали трябва да изпитваме съжаление, че някой е прост и дали държавата трябва да се ръководи под диктата именно на тези интелекти?
2.
МАЛЕ МАЛЕ
18.02.2013 22:50:05
1
3
СТРАХ МЕ Е ВЕЧЕ ДА ПАЛЯ ЛАМПАТА ЦЪКАМ Я СВЪРШВАМ СИ РАБОТАТА И ГАСА,,
1.
За"пален"
18.02.2013 22:12:21
3
9
Мдддааам,както обикновено,Варна води страна,Бургас и рине ла..ната.Винаги е било така-ние сме си селяни по душа,както и да се обличаме.Онези,от Варна са си буржоазия.За това каквото и да правим,няма да я минем тая Варна,а само ще си поддържаме комплексите.Абе,в Бургас ток не ползваме ли или всички смена дървенматериал??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори