×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Четирима заподозрени за палежа в Созопол


18 Ноември 2012, Неделя, 08:00 ч.

Оцелелият няма пари да погребе близките си
Четирима души са заподозрени за бруталния палеж в Созопол, твърди "Стандарт". Според неофициална информация от разследващите евентуалните извършители са хора от кримиконтингента край морето. До момента обаче няма задържани.

Втори ден в курортния град текат разпити на свидетели. На този етап всички улики сочат, че палежът е бил умишлено предизвикан. Предполага се пироманите не са искали да нанесат такива щети и да изгорят живи хората в къщата, а само да ги сплашат. Старата постройка обаче се разпалила бързо, тъй като основната й конструкция е дървена. Една от хипотезите е, че 39-годишният бизнесмен Георги Георгиев трябвало да бъде притиснат, за да продаде механа "Аполон". В града се коментира, че има преразпределение на територии между бизнесмените преди следващия туристически сезон. Преди десетина дни изгоря и емблематичната кръчма "Мелницата", чийто стопанин е досегашният концесионер на плажа Цоньо Христов.

Твърди се, че той също е сплашен по този начин, но без жертви. При последния акт обаче изгоряха живи трима човека. Телата на 51-годишната Диана Великова, 81-годишната й майка Златка и баща й Трифон Монев са буквално обезобразени от огъня. Труповете им бяха откарани в бургаската морга, където ще останат, докато не излязат резултатите от ДНК анализа.

След това те ще бъдат погребани в родния им град Балчик. От североизточната община са предложили да помогнат с транспорт, който да пренесе тримата загинали. Бизнесменът Георги пък обяви, че няма пари за погребението. Всички ценни вещи в къщата са изгорели. Още в петък хората в Созопол започнаха да събират дарения, за да му помогнат.

В категории: Созопол


3
Коментара по темата
3.
666
18.11.2012 17:38:50
0
6
Заведението на потърпевшите е под наем и е в трета глуха,едва ли някой ще иска да го вземе.Жалко за хората! Едва ли и някой кореняк созополчанин ще тръгне да пали паметници на културата.....С това ,че живеем в такъв старинен и световноизвестен град и ни дава хляб-а не само на местните,едва ли ще си плюем на бизнеса.....Крайно време е да се сложат камери по целия град!!! А що се отнася до полицията ,в цялата държава е така!!!
2.
Аз
18.11.2012 16:01:24
1
4
Това престъпление ще мине в графа -нейзвестен извършител-по простата причина че в Созопол никога не е имало компетентни полицай.Цялата пасмина може единствено да ракетира и да се напива по банкети.Попитайте бургаският шеф Милен защо умишлено назначава некадърници като Дойчин.Този град ще има още да пати от управниците си.Жалко за града но не и за хората му.
1.
AZ
18.11.2012 09:29:12
1
4
РАДОСВЕТ РАДЕВ Е СПОРЕД МЕН ПОРЪЧИТЕЛ НА ВСИЧКИ ПАЛЕЖИ В СОЗОПОЛ.ТОВА Е И НЕГОВОТО ОПРАВДАНИЕ.В СОЗОПОЛ СЕ ПАЛЯТ КЪЩИ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ НЕГОВАТА ТЕОРИЯ.СЕГА ЩЕ ДАДЕ НА ПОТЪРПЕВШИЯ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА ,ЗА ПОГРЕБЕНИЯ И ПЪРВИ НУЖДИ ,НО ДАНО ЦЯЛ ЖИВОТ ДА НЕ ЗАБРАВЯ ,ЧЕ В ТАЗИ КЪЩА СА ЗАГИНАЛИ НЕЛЕПО ХОРА.ТАКА ЧЕ ,НЕ Е ЗЛЕ ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ЗАБРАВИ ДА ПОГЛЕДНЕ И В ТАЗИ ПОСОКА.
МЕЖДУ ДРУГОТО ГОРЕ ЦИТИРАНИЯ ГОСПОДИН РАДЕВ ДА НЕ ЗАБРАВЯ НИКОГА ЧЕ ДУХОВЕТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ В КЪЩАТА ОСТАВАТ ТАМ ЗАВИНАГИ.
НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО С МОЯТА ТЕОРИЯ ,НО КАТО БЛИЗЪК НАБЛЮДАТЕЛ ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ ИМАШЕ ДВА НЕУСПЕШНИ ОПИТА ЗА ПАЛЕЖА НА ТАЗИ КЪЩА ,ТАЗИ ТЕОРИЯ МИ СЕ СТРУВА МНОГО ПРАВДОПОДОБНА.
ЕТО ОЩЕ ЕДИН ФАКТ КОЙТО НЕ Е ЗА ПОДМИНАВАНЕ-НИКОЙ ОСВЕН НАЕМАТЕЛИТЕ НЕ Е ЗНАЕЛ ,ЧЕ В КЪЩАТА ИМА НЕПОДВИЖНИ СТАРЦИ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СА СЕ НАДЯВАЛИ ,ЧЕ МЛАДИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ СПАСЯТ.НО УВИИИИИИИИИИИ...........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори