×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ издига Димитър Николов за депутат, иска всичките 13 места от Бургас


ГЕРБ издига Димитър Николов за депутат, иска всичките 13 места от Бургас
Кадърът е от 2008 г., но още тогава се знаеше, че човекът с ножа разчита изключително много на Димитър Николов и че с желание би го направил министър
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Август 2012, Четвъртък, 15:03 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Няма смисъл БСП, НФСБ и ДПС да се пънат догодина, най-много да вземат по един мандат

Безценният експонат от морската витрина на ГЕРБ, наречена „Бургас“, ще поеме през септември догодина за Министерския съвет, където ще бъде превъплътена от длъжността кмет във вицепремиер. Но това не е всичко, което може да се каже за бургаския градоначалник Димитър Николов с днешна дата. Опозицията в Бургаския многомандатен избирателен район може още отсега да пие една голяма чаша студена вода и изобщо да не пилее усилия – шансовете някоя партия, освен ГЕРБ, да вкара оттук дори и един депутат, колкото и еретично да звучи, ще са много близко до нулата.

Димитър Николов ще напусне кметския стол точно две години след втория си мандат и ще бъде вписан като мажоритарен кандидат на ГЕРБ в листата за следващия парламент.

Бесове.бг е първата медия, която се добра до сценария на управляващите, с който в този район те ще се явят на изборите през юли 2013 г. Още със завръщането си в кабинета след разгромителната победа от 72% през октомври 2011 г. Николов каза на своите ,че желанието му е да приключи с два мандата политическата си биография в частта й „Кмет“ и че няма да посяга към трети, за да не последва злочестата съдба на предшественика си Йоан Костадинов, още по-малко да не се превърне в жалката картинка, наречена настоящ кмет на Варна - Кирил Йорданов.

Изборният кодекс позволява на Николов да напусне поста и да бъде вписан едновременно, както за водач на листата, така и за мажоритарен кандидат. Идеята е да осигури с продължаващо растящия си рейтинг поне 7-8 депутатски места, а при преразпределението да стигнат до 9-10. На пръв прочит подобна прогноза звучи несъстоятелно, но резултатът е реално постижим – както по време на самото гласуване, така и при броенето. Справка – 23 октомври 2011 г.

„Идеята е добра и като конфигурация ще бъде повече от успешна“, довери ни един от бургаските депутати от ГЕРБ. Управляващите нямали никакви опасения за бъдещето на партията им в Бургас след септември 2013 г. Причината е в това, че дотогава Николов ще е пуснал в действие двата си най-големи проекта, с които да увенчае с успех втория мандат и те ще бъдат реализирани, особено ако той е вицепремиерът по икономика или строителство . Единият проект е за интегрирания градски транспорт, а другият е за превръщането на о.Света Анастасия и Мостика на града в главна туристическа дестинация в региона.

Ще е без особено значение кой след Николов ще е кмет, тъй като няма съмнение, че човекът отново ще е от ГЕРБ. В интерес на истината, Бесове.бг дори се добра и до името на новия градоначалник, който ще бъде избран от бургазлии при частичните избори през септември или октомври догодина. Това ще е настоящият изпълнителен директор на Пристанище Бургас Диян Димов – добър администратор, организатор, със съвременна визия и доближаващ се до натюрела на настоящия кмет. Имало и други варианти, като единият от тях е депутатката Диана Йорданова. Тя замина за НС през ноември м.г., след като Иван Алексиев спечели кметския пост в Поморие. Йорданова бе водачка на групата на ГЕРБ в ОбС предния мандат и щеше да остане такава и през този мандат. Липсата й по време на сесии е крещяща, тъй като водачът Димитър Людиев по никакъв начин не може да постигне ефекта от нейните изказвания и отпора, който тя даваше на тежката опозиция в лицето на НФСБ.

В момента Бургаският многомандатен избирателен район има 12 депутати, един от които – Божидар Димитров от ГЕРБ, бе избран мажоритарно. Петима влязоха от ГЕРБ, по двама вкараха КБ, ДПС и Атака. Догодина броят ще е 13, като тринадесетият ще е мажоритарен. Реалните шансове на останалите три партии, като се има предвид, че мястото на Атака ще е заето от НФСБ, са за не повече от 1 депутат. За НФСБ това ще е валидно, ако успее да мине 4-процентовата бариера в цялата държава.


 


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
88
Коментара по темата
88.
НН
23.09.2012 21:53:11
0
1
ЛУДА РАБОТА--ГОЛЯМА ГРЕШКА ---- ДИМИТЪР НИКОЛОВ ДЕПУТАТ -ГЕРБАДЖИИ БЪРКАТЕ
87.
Актуал
14.09.2012 21:46:05
0
3
Най успешния кмет за Бургас е Димитър Николов .Градът е с модерна инфраструктура , европейски облик и проспериращи хора .За кмета поздрави !!!
86.
burgas
11.09.2012 14:16:44
0
2
Все още Митко има шанс освен себе си да вкара и някой друг в парламента.Но да се дистанцира от ГЕРБ! Те много добре го използават за собствен пиар.Но те не му носят на него нищо!
85.
burgas
11.09.2012 14:16:44
0
1
Все още Митко има шанс освен себе си да вкара и някой друг в парламента.Но да се дистанцира от ГЕРБ! Те много добре го използават за собствен пиар.Но те не му носят на него нищо!
84.
GERB ili GROB za BG
03.09.2012 13:46:58
2
10
ИЗБИРАШ БОЙКО, ПОЛУЧАВАШ ДАЛАВЕРИТЕ на КОСТОВ, В НОВ ОСЪВРЕМЕНЕН ВАРИЯНТ.

ЕТО, ЗА ТОВА СЪМ СЪГЛАСЕН С ПРЕДНИЯТ ПОСТ. НО БОЙКО ОГНЕБОЙКО ХВЪРЛИ В ОРКЕСТЪРА и ТАТО,и КОСТОВ, ТА ДОРИ ЦАРЯТ с ДОГАНЕСКУ и СЕРЖ.
83.
Alo - pomneshtia
03.09.2012 13:33:23
1
10
Най-успешно-открадналия премиер, другаря Иван Костов спретна Безумната и криминална приватизация.
Най голямото престъпление срещу България в новата история,която беше продукт на пазърлък между червените и сините комунисти.
На сините власта, а на червените собственноста.
После на софрата се наредиха и Жълтите и Турските комунисти.
Резултатите са ясни. Българтия е съсипана, за столетия напред.
Малкото работещи предприятия и Алчните и крадливи банки са в чужди ръце, а печалбите и данъците изтичат в чужбина, затова и хазната е празна.
Липса на стратегия за развитие. Какво им пука на чужденците, пък и толкова им е потенциала. Гърците например.Те изпокрадоха и съсипаха собственната си държава, но това е друга бира.
А Измамниците, дето спретнаха приватизацията, вместо да са в затвора, осъдени за национално предателство, дават акъли в парламента. и продължават сладко да папкат откраднатото
Всичко до което се е докопал най-успешно-открадналия премиер, лицето Иван Костов, буквално е пропито с подкупи, комисионни и всевъзможни далавери. И най-важното с колосални и невъзвращаеми загуби за България.
82.
Edin tsiganin
03.09.2012 13:12:41
0
7
Вие българите сте много по-глупави и по-гадни от нас. Да вярно е че живеем до известна степен на ваш гръб, но цялата власт, капитал и олигархия не само че живеят и то богато на ваш гръб, но и добре богатеят от него. Сумите които взимаме от вас са ни жизнено важни и в сравнение с тези, които влизат в техните джобове са си направо смешни. При това положение защо сте се озлобили така към нас, а на тях ръкопляскате? Вече повече от 20 години открито ви лъжат, а вие като последните абдали търчите към урните и продължавате тъпо и упорито да гласувате за тях. Да вярно е, че и ние гласуваме за тях, но при нас нещата стоят много по-различно. Циганина гласува едва тогава, когато му обещаят помощите, платят му вота и го почерпят с кебапчета и бира та и с нещо отгоре. Мога да ви уверя, че нито едно правителство до сега не ни е излъгало. Получаваме си помощите та понякога и повече. А вас ви лъжат постоянно. Не мога да разбера, тъпи ли сте, страхливи ли сте, психически роби ли сте, въобще що за хора сте? Как е възможно да ви лъжат повече от 20 години и вие да продължавате да вярвате? Да вярно е и че сте по-образовани от нас, но не мога да разбера за какво ви служи това образование щом една съмнително образована властническа мафия ви разиграва като последните глупаци. Ние циганите може и да живеем бедно, но поне имаме достойнство и не работим за мафия, за разлика от вас. Та какво ли достойнство може да има един роб? И накрая запомнете от мен: Пари се смъкват от наведения гръб, не от излегналия се.
81.
КВО`ВАДИС МИМЕ
03.09.2012 12:01:05
0
6
ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧНО, ЧЕ МИ СЕ СТРУВА КОМЕРСИАЛНО ТЪПО, КОЛКОТО РЕАЛНО СА МОМАТА и ТИКВАТА ВОЖД.

МОМАТА ИМА ДА РЕАЛИЗИРА ПРОЕКТА до ОСТРОВ СВ.АНАСТАСИЯ(бивш БОЛШЕВИК) И ТО НЕМЕДЛЕННО, ЗАЩОТО ШЕСТ ТУРИСТИЧЕСКИ КОРАБЧЕТА (от ИТАЛИЯ) на ТИКВАТА БОКО от ТРИ ГОДИНИ СЪБИРАТ ПРАХОЛЯК в ПОРТ БУРГАС в ОЧАКВАНЕ ДА ЗАРАБОТЯТ И ОБЛАЖЯТ ВОЖДА ТИКВА.
А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДЪ БЪДЕЩЕТО на МОМАТА, ТО ЩЕ Е СЪЩОТО КАТО ТОВА на ДАНЧО МЕНТАТА, КОЙТО 1998г. ГО ВНЕДРИ в СДС-БУРГАС и ТАКА ОСИГУРИ КОМФОРТА на ЙОАН КОСТАДИНОВ ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДВА МАНДАТА, А СЛЕД 2007г. И СВОИТЕ БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ в БУРГАС КОГАТО СЕ ЗАМЕТОХА ВСИЧКИТЕ ДАЛАВЕРИ и КРАЖБИ ЙОАНО-МЕНТОВИ, ЧРЕЗ КМЕТУВАНЕТО на МИМЕТО НИКОЛОВ.

ТОВА Е. КРАДЛИВОТО ПЛЕМЕ на БКП/БСП-ДС, КАЛЕНО в МОСКОВСКИТЕ ВУЗОВЕ и ВЪРНАТО ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧНА УМСТВЕНА ПОТЕНТНОСТ в БУРГАС, В ДЕЙСТВИЕ. НЕ ДЕПУТАТСКИ МЕСТА ЗА ТЕЗИ, А ДЪЛГОСРОЧНА ЗАТВОРНИЧЕСКА ДИСТИНАЦИЯ ГИ ОЧАКВА, АКО НЕКОЙ НЕ ИМ ВИДИ СМЕТКАТА и ГИ ПРАТИ ПРИ ДЯДО БОЖИ, КАТО ЕДНИ НЕСЕБЪРСКО-ЕЛИН ПЕЛИНСКИ МИШОЦИ.
80.
до гладен и помнещ
03.09.2012 10:25:47
1
6
И ние драги помним всичко през управлението на Костов - как намали пенсиите наполовина, как промени правилото при изчисляването на пенсиите и създаде точковата система със Нейков, как приватизира най-печелившите кампании, банки, как натрупа пари от ембаргото с бензин, колко пари окраде и какви имоти си купи във Италия и другаде. Така, че драги седесарино, замълчи.
79.
ШМЕНТИ БЕЗ КАПЕЛИ
03.09.2012 09:53:36
0
1
ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА АВТОРКАТА , ЧЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ПОЗНАВА НОВИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС !!! НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ МАНДАТИТЕ ЗА ОБЛАСТ БУРГАС ЩЕ БЪДАТ 15 / ПЕТНАДЕСЕТ /
78.
нема безработица
03.09.2012 08:49:08
0
1
Луд народ! Отлична ПР акция.
77.
отчаян
02.09.2012 13:33:38
1
11
Бургазлии,като знаете всичко за всички,защо не гласувате по съвест?Мислете за нашия град.Може ли човек,който претендира,че работи за града,изведнъж да дезертира?Ами да си доведе проектите до завършек и да докаже,че доверието,което е получил,е заслужено.Но всички разбират,че това са игри-за постове,власт и пари.Не гласувайте за мощеници,скъпи съграждани!
76.
До 75
02.09.2012 11:35:42
1
10
що се кОсиш бе колега? мостика ще го застроим с дюкяни - ет ти работни места. острова ще го засадим с картофи - ет ти храна. общината ще раздава безплатно по 2 картофа на поданик годишно и Боко ще се обяви по тв за най-социален премиер а мимето за светец приживе с право на поставяне в "Св.Св.Кирил и Методий" на икона "Димитър Бургаски и Боко Банкянски нахранват българите с 2 картофа"...
75.
Semper idem
02.09.2012 11:26:39
1
9
"дотогава Николов ще е пуснал в действие двата си най-големи проекта, с които да увенчае с успех втория мандат" - Божееее, божеее! Ако това са "най-големите проекти" на Бургас - жална им майка на бургазлии за години напред! Не работа, не догоди, не здраве, не образование, а... МОСТИК и 2 лодки до острова! Нима все още останаха слепи и глухи, които да не разбират, за какво иде реч? А и колкото да се пъне Мимито, Мостика и Острова НЯМА ДА ПРЕВЪРНАТ ГРАДА "в главна туристическа дестинация в региона" при наличието на Несебър и Созопол на половин час път. Господи, прибери си вересиите!!!
74.
Semper idem
02.09.2012 11:17:12
0
8
Нима ПЛЪШОЦИТЕ търсят варианти за напускане на кораба след големия крах на всички "обещания" догодина? Може би това си е търговия: Аз обещах на Бойко да му осигуря Бургас със всички средства, той ми обеща да ми запази гърба/подари депутатска неприкосновеност поне за още 4 години, за да не ме линчуват за всичко наобещано, но неизпълнено, но затова пък ОКРАДЕНО...
73.
просветен
02.09.2012 04:39:26
1
5
ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ЕДИН НАЧАЛНИК ЩЕ СТАНЕ ПОРТИЕР ПО СВОЯ ВОЛЯ, И ДАЛИ СЛЕД КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ , ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ В ПОЛЗА НА ТОЗИ СЛЕД НЕГО, И ДАЛИ ВСИЧКИ БАЛАМИ И ЛАПНИШАРАНИ ЩЕ КЛЪВНАТ НА ВЪДИЦАТА, ДАЛИ ТОВА Е ПУНТ И ТО ВЕЛИК КЪМ ВСИЧКИ ШМАТКИ ЩЕ СЕ ВИДИ , ИЛИ ПЪК СЕ СОНДИРА МНЕНИЕ, ЗА ДА СЕ ВИДИ КАК СЕ МИСЛИ СИТУАЦИЯТА , ЩЕ ВИДИМ........
72.
просветен
02.09.2012 04:39:22
0
1
ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ЕДИН НАЧАЛНИК ЩЕ СТАНЕ ПОРТИЕР ПО СВОЯ ВОЛЯ, И ДАЛИ СЛЕД КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ , ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ В ПОЛЗА НА ТОЗИ СЛЕД НЕГО, И ДАЛИ ВСИЧКИ БАЛАМИ И ЛАПНИШАРАНИ ЩЕ КЛЪВНАТ НА ВЪДИЦАТА, ДАЛИ ТОВА Е ПУНТ И ТО ВЕЛИК КЪМ ВСИЧКИ ШМАТКИ ЩЕ СЕ ВИДИ , ИЛИ ПЪК СЕ СОНДИРА МНЕНИЕ, ЗА ДА СЕ ВИДИ КАК СЕ МИСЛИ СИТУАЦИЯТА , ЩЕ ВИДИМ........
71.
НЕ СИ ДАВАМЕ .. МОМАТА
01.09.2012 21:56:16
1
4
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, ДА НИ ВЗИМАТ МОМАТА-МИТЕВА в ШОПИЯТА ....
ЗА КЪДЕ Е БУРГАС, БЕЗ МЕКИТЕ КИТКИ на МОМАТА Р ЗА КЪДЕ СМЕ БЕЗ МИМЕТО НИКОЛОВ !!!
70.
LA
01.09.2012 21:52:54
0
2
Мажоритарни депутати вече няма да има. Те отпаднаха с новия изборен кодекс. Иначе другото може пък и да е истина, човек знае ли.
69.
Вальо Каса...нтиев
01.09.2012 18:35:14
0
13
Борисов убива България целенасочено за да може да я продаде евтино само това може да обясни нелогичните му действия, които могат да бъдат обяснени с геноцид.

Опитва се да ни раздели на русофили и русофоби и ние просто забравяме, че имаме страна, на която трябва да бъдем – България. Не в Русия, която в момента е в епицентъра на скандал за свободите на гражданите, а в страната членка на ЕС България се подслушват телефони, сплашват се хора.
68.
трапера
01.09.2012 18:29:19
0
10
У нас няма гражданско общество, поради причината, че тук гражданите не са равни пред закона, а за всеки се прилагат различни правила.
67.
Абе ... един Българин
01.09.2012 18:26:33
0
7
Имитирайки правителството българските „олигарси” клякат пред злите хора, вместо да се изправят срещу тях, разправят се с добрите, компенсирайки подлостта си и знаейки, че те нямат възможност да се съпротивляват, а не им се отплащат с добрина, какъвто е моралният кодекс.
66.
трапера
01.09.2012 18:02:41
0
15
Основният коз на премиера е в провала на българската демократична бутафория и в девалвацията на “елитарната” политика. Оттам тръгна всичко. Властта на Борисов е комшийска власт. Власт на себеподобен. Тази илюзия е основният му коз. Разхожда се в телевизора като в заден двор. Не му е нужна линия на поведение, движи го инстинкт на демагог.
Никакви аргументи от типа на тези, които справедливо изброявате, не могат да анулират ефектите на това благоприятно популистко облъчване. На разположение са и възможности за камуфлаж на действителното положение. Пропагандата е ефективна на къси отсечки.
Конкуренцията е слаба. БСП се ужаси от метафората “СПИН”, сякаш Кутев е изрекъл най-съкровената тайна.
Десницата приключи курса… Доган е изчерпан и скучен. Партията на Меглена Кунева се учреди и утихна. Имам чувството, че са във властта на идентификационни колебания между десницата като намерение и центъра като естествено разположение. Между това, което са, и това, което искат да бъдат.
Управлението на Борисов е несъмнен демократичен регрес, връщане към стари навици. Страхът е на мода. Приносът на вътрешния министър за това състояние на нещата трудно може да се надцени. С Уорлик бяха добър екип за неадекватно реагиране, състезаваха се по нелепост. Тъжбата му със съда ще се запомни като грубо институционално недоразумение, като вдъхновен сблъсък на простото със сложното. Вината се доказва по медиен път, всичко останало обслужва мафията. Отчайващ примитивизъм.
Аурата на това управление е лоша, малокултурна и безцеремонна. На власт са “случайни” хора. Липсват им базисна демократична компетентност, културно и образователно равнище, понятие за право и граждански ред.
65.
Бат Цвъко
01.09.2012 17:58:46
0
10
Премиерът натежа, за да тича бързо, останалите нямат сили. Властта е предвидима, ще съблазнява избирателите. Ще увеличат пенсиите на фона на “повсеместното” им намаление. Дянков ще рапортува уникална финансова кондиция. Ще продължи правоохранителната логорея на вътрешния министър. Рашидов “ще докара” Лувъра на “Шипка” 6. Ще изкопаят и фаланга от безименен пръст на тринадесети апостол за мобилизация на народното суеверие.…
И, разбира се, генералният шантаж на премиера: “Аз или Станишев”.
64.
Уго-то Чавес-то
01.09.2012 17:47:39
0
7
Измамите в изборите не стават с купуване на гласове – купуването се компенсира с високата избирателна активност. Затова купувачите на гласове разчитат активността да е ниска. Обществото трябва да поработи и върху това да се спре фалшифицирането на изборите.

Във Венецуела, дори при Уго Чавес, се гласува с машинки. Да направим една акция да бъдат закупени такива за всека избирателна секция. На калкулатора написваш номера на партията, за която пускаш вот и излиза фиш. С него гласуваш, но той е запечатан и в паметта на машината така, че работата на комисията е да свери съдържанието на паметта с броя и съдържанието на фишовете. Така управляващите няма да могат да направят подмени.
63.
Мамала
01.09.2012 17:44:21
0
7
Нищо не очаквам от хора, които лежат и очакват луканката да падне от дървото. Няма исторически факт, че това някога се е случило. А пораженията на сегашното правителство ще се компенсират години наред.
62.
машиниста
01.09.2012 17:42:27
1
10
Висшата номенклатура, която реди игрите в БСП, реди игрите и в ГЕРБ. И на тия хора дължат местата си и Бойко Борисов и Цветанов, и други… Ще видете, че зад всеки един от това правителство седи някой от отряда „Чавдар”, професор от АОНСУ / някогашната ковачница на партийни кадри/ – Академията за обществени науки и социално управление, или е просто „ удобен”.
61.
трапера
01.09.2012 17:08:08
0
9
Обединение трябва на Българския народ , не разделение на партии и цветове ! Не забравяйте надписа над Народното събрание , завещан от дедите ни , а не от кръволоците след 1944 година та до сега ! Нужна ни е Българската ,,Пролет" ! Нито избори ( които се фалшифицират постоянно ) , нито партии ( които са едни и същи ) ще ни помогнат ! Да се надигнем и да си решим проблемите един път - за винаги ! Няма как по друго му да стане ! Иде зима - тежка и люта ! Нека да я почувствуват и крадците - народни !!!
60.
Наблюдател
01.09.2012 00:12:43
7
10
Другарки и другари! Изчетох с небивал ентусиазъм коментарите ви. И от цялото ви творчество, изскочи един единствен въпрос - Защо не го бихте Димитър Николов на местните избори??? Покажете стил, анализирайте и отговорете. Аз продължавам да ви чета. Благодаря, че ви има, че е скука напоследък...
59.
помнещ
31.08.2012 21:53:28
5
6
Народът нямаше какво да яде през Лукановата зима, когато имаше купони за абсолютно всичко от първа необходимост-1991-1993 год.! Народът огладня и обедня, обраха му парите при комунистите на Жан Виденов през 1997 година! Костов стабилизира държавата и я подготви за НАТО и ЕС, а Симеон, НДСВ и после Тройната коалиция разграбиха всичко! Не бъдете късопаметни честни българи! Не се оставяйте на червените кхмери да ви манипулират- те са тъпи и крадливи, лъжливи и прости.
58.
комунистически отрепки
31.08.2012 21:52:11
7
3
Комунистически отрепки - марш на боклука на историята, макар и с пълни джобове и гуши! Да ви приседне дано! От баба ви Гица!
57.
Валя до № 45
31.08.2012 21:49:26
16
3
45 години стигат! Писна ни и от 24 години след тях. САМО ГЕРБ! Никога повече БСП и техните слуги от СЕК, Атака, НФСБ и др. подобия - на власт! Никога!
56.
Володя до № 45
31.08.2012 21:47:12
4
1
Другарю комунист по права линия, много ти е крив коментара! Какви обещания изпълниха Луканов, Беров и Жан Виденов? Какви обещания изпълни НДСВ и Симеон -Мадридския лъжец? Какви обещания изпълни Тройнокрадливата коалиция? Кажи бе охлюв червен?
55.
гладен и помнещ
31.08.2012 21:44:08
6
4
Народът нямаше какво да яде през Лукановата зима, когато имаше купони за абсолютно всичко от първа необходимост-1991-1993 год.! Народът огладня и обедня, обраха му парите при комунистите на Жан Виденов през 1997 година! Костов стабилизира държавата и я подготви за НАТО и ЕС, а Симеон, НДСВ и после Тройната коалиция разграбиха всичко! Не бъдете късопаметни честни българи! Не се оставяйте на червените кхмери да ви манипулират- те са тъпи и крадливи, лъжливи и прости.
54.
До всички комуняги
31.08.2012 21:39:12
11
3
Тройната коалиция, Атака и братската НФСБ, няма да минат, Но пасаран! Само ГЕРБ! Костов никога не е бил кандидат член на БКП и е най-успешния премиер на прехода, най-уважаваният български държавник в Европа и света!
53.
БМ
31.08.2012 20:10:55
3
7
Е какъв е извода? Няма партия, която да не е свързана с ДС или БКП. Това е положението, това можеше да се избегне ако навремето, бяха приели закон,като в Германия и други страни от бившия соцлагер, т.е. закон който да забрани на агенти на ДС и БКП - функционери до девето коляно, да заемат висши държавни постове! Но, късно е вече, нямаме друг избор освен да търпим!!!
52.
до 50
31.08.2012 16:59:15
0
13
Прав си, наистина да не забравяме култовата първа реплика на другарката Цецка Цачева, при избирането и за Председател на Народното събрание!
"Аз съм горда, че съм била член на БКП!".
Да не забравяме комсомолския секретар Роската Плевнелиев, които с едно малко рамо от ДС през 1990 успява да си извоюва изключително право да набира работници за Германия и т.н. Където и да ръчнеш в ГЕРБ все скелет на комунист или агент на ДС излиза.
51.
znaesht
31.08.2012 16:52:33
1
5
Y nas ima samo komynisti, koito obikalqt ot partiq v partiq, ta vse da sa na vlast- poslednite 23 godini go dokazvat.Nikoi ne misli za tezi s minimalnite zaplati, a za sobstvenite si bankovi smetki gledat- da ne se izpraznqt.
50.
до 49
31.08.2012 16:01:07
1
11
Много хубаво им го каза. Ами Костов - кандидат за член на БСП, жена му партийна секретарка. Цецка Цацева - член на БКП, да изреждам ли още. Всички тези са нагаждачи, толкова са били членове на БКП, колкото после на СДС, а сега на ГЕРБ. Въртят се - само и само да са на власт и да лапат. Тези са по-страшни от истинските комунисти, които останаха в БСП и не измениха на партията си.
49.
Герберски отрепки
31.08.2012 15:55:37
0
20
Като пишете и лепвате етикети "червени боклуци" на всички които критикуват политиката на ГЕРБ, първо помислете, че най-червените защитници ръководят вашата измислена партия.
Бойко М. Борисов - работи в ДС, член на БКП, напуска МВР в несъгласие, че системата е деполитизирана и му е заповядано да си хвърли партийния билет, но той отказва и остава член до 1995 година на партията!
Димитър Николов - комсомолски секретар, син на ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП, изпратен да следва в Москва по линия на БКП, но не завършва и е върнат в БГ. Където му е създадена легенда и набутан в СДС с още няколко комунистически отрочета, за да превземат отвътре партията. Спомнете си колко гладко вървяха преговорите между БСП и СДС за земите на къмпинг Корал, от които Митенцето стана милионер! Вижте как Митко Николов и Марков съсипаха СДС! Отнесоха се към партията по зле, от истинските червени комунисти.
Колко ДС агенти има в редиците на ГЕРБ? Почти колкото и в БСП.
А какво да кажем за заместниците на Николов?
Красимир Стойчев - член на БКП, после на БСП и сега при Митята.
Костадин Марков - комсомолски секретар, син на партиен секретар, братовчед на Кирил Добрев /същия член на ВС на БСП, чиито баща беше вътрешен министър при Виденов и готвен от комунистите за премиер/ вкаран по същата схема в СДС през 2001 година, да превземат и разбият партията след няколко години.
и т.н.
Колко може да се опише , че червените боклуци са в ГЕРБ.
48.
до Katya
31.08.2012 14:21:29
1
11
Абе герберски боклук, защо си казваш името. От ужас ще се озъбите вие след изборите като процентите на ГЕРБ паднат наполовина, защото сега социологическите агенции ги надуват. Народът загива, няма какво да яде, тя тръгнала да пише червени боклуци. Целият беден народ ли е червен боклук, като патрона си само знаете много да обиждате.
47.
до 45
31.08.2012 14:17:53
0
11
Прав сте за всичко това. Само метрото строят в София и там хвърлят парите на данъкоплатците, а за другите по-малки градове няма нищо. Като че ли София е България. Струпват парите само в София, Бургас, Пловдив, а другите - да газят в калта. Оставиха малките градове без болници и докато дойде линейката българинът умира. Голяма безработица, високи цени, не се раждат българчета. Голяма част от младите отиват на работа в чужбина, тук ще останат само старците. Това ли е хубавата политика на ГЕРБ, че някои пак се гласят да гласуват за тях. Цените на всичко хвръкнаха нагоре, само не заплати и пенсии. Този мизерник Дянков е време да си ходи в САЩ и повече да не се връща тук, смотаняка му със смотаняк.
46.
Katya
31.08.2012 14:15:26
8
3
Като чета коментарите става ясно, че червените боклуци направо са се озъбили от ужас като са прочели статията :-)
45.
до Володя - 41
31.08.2012 14:11:20
1
13
Николов направи за 3 години това, защото Бойко му даде парите и доста от тях окрадоха. Тези ГЕРБ окрадаха цялата ни държава. Строят магистрали защото Б.Б. има кариери и трябва да се използват камъните, има машини, има работници и охрана и всичко това отива в неговия джоб,в банката на Цветелина Бориславова, а ние българите лапаме мухите. Направиха магистралата до морето, за да могат по-бързо софиянци и мутрите да пристигат на морето. Най-лъжливото и корумпирано правителство е това на ГЕРБ. Колко обещания дадоха преди 3 години, а нищо няма изпълнено. Пак за тях ли ще гласувате, българи? Опомнете се! Иначе така ще си стоим със заплати от 300-400 лв, пенсии от 145 лв., с високи цени на горивата, храните и ще мрем с това здравеопазване. Досега е нямало такъв геноцид към собствените граждани.
44.
реалист
31.08.2012 12:55:44
3
6
"...мястото на Атака ще е заето от НФСБ"???? това пък как стана ясно и от кого? вие сте луди, бе, скатаджии, мястото на Винкела е в панделата, не в НС...ама има време, ще лъсне посраната ви партия
43.
До 38
31.08.2012 12:17:19
3
12
Бояна не си права, че няма кадри!
В самите редици на ГЕРБ има достатъчно способнио и кадърни специалисти.
Митко Николов е със маска от всички вестници и сайтове, с изграден образ и митове около него.
В действителност е една незнаеща и нерешителна мижитурка, готов на всичко само да се венцислави името му.
Долен мошенник и крадец, като онова леке Марков.
42.
кириту
31.08.2012 10:46:10
1
9
Мититуууууу,фантазия нямаш колко съм СИН!!!Само не знам ти какъв беше преди да дойдат ГРАБАДЖИИТЕ на власт!Ако се обърнеш да не ти се види ЧЕРВЕНОТО дупе!!!
41.
володя
31.08.2012 10:41:00
11
5
Никога повече БСП на власт! Никакви червени! Пред очите ви са промените в Бургас, като трите мандата на червения Йоан Костадинов не могат да се сравнят с направеното от Николов само са два-три месеца! Бургазлии, прогонете червените изедници!
40.
мититу
31.08.2012 10:37:45
10
3
На кириту ще му се пукне жлъчката или апендиска, ще се спомине от злоба тази червена мухоморка! Само ГЕРБ! Долу доказаните крадци и мошеници от Тройната коалиция и БСП! Никога повече червени, каквито са и от НФСБ и Атака!
39.
кириту
31.08.2012 10:29:30
5
11
Бургазлии събудете се!!!Не допускайте отново ГЕРБЕРСКИ МАНДАТ следващата година!Мислете с главите си а не с душите си!!!Отдавна трябва да сте разбрали че ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ БОРИСОВ деребейства из цялата държава,а нашата Бургаска МУШИТРЪНКА е неговата неизменна подлога.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!
38.
Бояна Карабелова
31.08.2012 10:26:25
10
5
Наистина ако не харесвате,защото аз харесвам Димитър Николов дорбе е да посочите кой на негово място ще се справи по-добре и ще краде по-малко.Но понеже не можете да посочите по-умен,по-добър ипо-работлив за кмет,предпочитате да плюете по Николов.Засрамете се и като плюете поне си пишете имената.
37.
!!!!!!!!!
31.08.2012 10:07:45
4
3
Българинът е специалист по всичко и особено много разбира от политика.Всички коментатори по- долъ да ни посочат имената на точните хора от Бургас, та да ги изберем. Едва ли обаче съществува и един некорумпиран, та дори и между псевдопатриотите, които ежедневно се роят . Всеки се е прицелил в депутатския стол, за да краде, ако ощте не сте го разбрали - това е бърз, лесен и ненаказуем начин за забогатяване в България. Каквото и да ни говорят от всички партии и сдружения, за това иде реч.
36.
бивш ГЕРБ
31.08.2012 08:50:45
2
25
Димитър Николов е един от най-ловките манипулатори и лъжци от новото поколение.
Като започнем с тъмно червеното му минало осигурило му Безоблачно приемане в Московски университет с посредствен успех от Автото, където едвам успя да докрета до 3 курс!
Кмет без висше образование все пак е позволено, но подправянето на диплома и фалшифициране, не е!
Разследването му за далаверата със сухото мляко, някак си се замаза от медиите, но истината е, че има становище за извършено престъпление.
Незаконната сделка с къмпинг Корал, където с помоща на СДС и БСП и Владимир Каролев от НДСВ , Димитър Николов прибра 45 МИЛИОНА ЕВРО.
Да не говорим за тези 5 години в които е Кмет, похарчи над 1 МИЛИАРД суха пара в града за да направи тази пудра по улиците, която само след няколко години ще се разруши. Рушветите с Костадин Марков които прибират вече са ясни на всички, освен на разследващите органи, които единствени не знаят нищо!
Вижте как съсипаха СДС с подкрепата точно на Димитър Николов и налагане на брата на Марков за председател, така че да имат евентуална подкрепа в следващото събрание.
Николов е позор за съдебната система и е живо доказателство за това как не трябва да се управляват народните пари.
35.
Валерия
31.08.2012 08:43:27
4
16
Димитър николов е кмет крадлива ХИЕНА,а и листата на ГЕРБ ще бъде състевана от такива хишници !! Пазете се приятели бълългари от такива мошеници при гласуването ви догодина,и помнете никога ГЕРБ не трябва да управлява самостоятелно !!!!!
34.
До кмета
31.08.2012 08:28:01
5
19
Хахаха, ей сега Митето ще оправи и държавата, както оправи Бургас. Сега ще започне истинското крадене. Бил образован, защо някой не му поиска дипломата от Москва и да се види какво е "завършил" или пък като се разкрие някоя негова далавера и всичко се покрива. Тоя кадето и да отиде все ще краде, да каже с колко завлече предишните се работодатели или пък сегашните си - гражданите на Бургас, да каже колко апартамента са му подарили и колко пари има по сметки извън България. Ама те всички от ГЕРБ са такива, кога ли хората ще го видят това
33.
хи хи
31.08.2012 08:25:03
3
15
Тези свещи дето са ги сложили на тортата за погребението на ГЕРБ ли са? Ха ха ха ха
32.
до 24
31.08.2012 08:23:56
3
17
Това е така. Както Божидар Димитров като мажоритарен кандидат си отстъпи мястото и влезе некадърната Вяра Петрова от Карнобат. Вижте им само после листата какви некадърници ще има. Щели да сложат Николов да привличал хората. Не се лъжете. Повече не залагайте на тези лъжци и крадци. Напълниха се с пари, а за хората не мислят как едва свързват двата края. Бургазлии, тови път мислете с главите си. Не гласувайте сляпо за ГЕРБ.
31.
член
31.08.2012 08:06:02
4
19
Абе ГЕРБ много лоши сметки си правите - демек вие ще вземете пак 8 места. Това няма да стане повече. Миналия път излъгахте гражданите, че ще вдигнете заплатите, пенсиите, детските, вдовишките, ще намалите безработицата, а какво изпълнихте - нищо, само дето хвърчат цените на горивата, храните и всичко друго. Затова народе, не им вярвайте на приказките. Изкрадоха държавата ни, за народа никой не мисли. На ГЕРБ и 4 места вече им са много за депутати. Да им покажем червен картон след 10 месеца.
30.
българин
31.08.2012 08:01:03
5
20
Бил най-добър кмет. Ха ха ха Много неща построил - защото Бойко наливаше парите само в Бургас, затова построи, но при следващо правителство няма да е така. И другите градове имат нужда от пари, за да се оправят. В тази държава само София и Бургас ли съществуват? Хората казват - на прехвалена круша - с дълъг прът. Така, че по-добре е да се махне от Бургас този близач.
29.
член на ГЕРБ
31.08.2012 07:40:25
3
21
ЗНАЕТЕ ЛИ , САМО ЗА ГРОЗНИТЕ САКСИИКИ, КОИТО ВИСЯТ / А ВЕЧЕ ИЗСЪХНАХА/ НА НОВАТА ДЕТЕЛИНА - СОЗОПОЛ-М.РУДНИК, СА ПЛАТЕНИ НА ПРИБЛИЖЕНА ФИРМА НА КМЕТА И МАРКОВ 300 000 ЛВ.!!! СМЕТНЕТЕ САМО СА ЕДИН МИГ КОЛКО СА СИ РАЗДЕЛИЛИ КМЕТА, МАРКОВ И ФИРМАТА! И ПАК ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА КМЕТА-СЛЪНЦЕ!
28.
възмутен
31.08.2012 07:28:53
1
21
Не живея в Бургас от 15 г. Последните ми впечатления от гостуването ми са, че градът има лустро, но не и качество. Олющени и занемарени фасади на сградите по центъра. Вечната дупка до пл. Тройката и дупката на мястото на стария часовник с 30 г. давност вече. Това е СРАМ и ПОЗОР за всеки европейски град! Прочетох за убийствата в Бургас, за мръсотията по улиците, която се вижда от всички. Жалко е, когато родният ти град се руши. Кмета не го познавам, изглежда интелигентен, но ако чете какво мислят хората за неговото управление, искам да му кажа, че Бургас е много под нивото за добър за живеене град и никак не се управлява добре. Изглежда занемарен, мръсен и неугледен. Лустрото, пак ще повторя е друга работа, но и то не може да прикрие лошото стопанисване на града като цяло. Хубаво нещо е моста за Созопол, обаче друго май няма.
27.
член на ГЕРБ
31.08.2012 07:28:25
5
25
МИЛИ ХОРА, КМЕТА-СЛЪНЦЕ САМО ВИ ЗАМАЗВА ОЧИТЕ С ТОВА И ОНОВА, НАВСЯКЪДЕ СА УРЕДЕНИ САМО НЕГОВИ ХОРА, ВСИЧКО Е ОКУПИРАНО ОТ НЕГО, К.МАРКОВ И СИЕ . ВЕЧЕ Е СТАНАЛ МИЛИОНЕР, А ТОВА С ЕДНА КМЕТСКА ЗАПЛАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ! БЕЗРАБОТИЦАТА В БУРГАС Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, НО ВИЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО, А ВСЪЩНОСТ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ /В БУРГАС/ БЯХА МНОГО, МНОГО УЖАСНО МАНИПУЛИРАНИ- ОТ ГЕРБ! АКО ЗНАЕТЕ САМО КАКВИ МИРИЗЛИВЦИ ИМА В ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ, СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ! ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ВСИЧКО Е ИГРА, ОТ КОЯТО СТРАДАМЕ НИЕ! АЗ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ И ГЕРБ СА КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ДАЖЕ ОЩЕ ПО- НАХАЛНИ И АЛЧНИ !
26.
мат'рял трева пасе
31.08.2012 07:17:07
1
18
Шуменска група, която в момента шета по нарко- дестинацията “Мароко – Испания” стои зад завесата на българското участие в аферата с трите тона кокаин, натоварени на българския кораб „Свети Николай”, научи АФЕРА от брилянтни външни източници. Според източниците ни от партньорски спецслужби, групата е имала близки отношения с Бойко Борисов преди време.

Спецченгетата са наясно и с факта, че собственикът на кораба Дойчин Дойчев, който стана ясно, че впоследствие го бил преотдал на регистрарана навън фирма, е бил на няколко пъти спасяван преди време и с протекцията на бургаския кмет Димитър Николов от ГЕРБ.

Ситуацията около ИСТИНАТА за контрабандата на трите кокаин, заловени на българския кораб „Свети Николай” навлиза във все по-дълбоки води. Чуждите спецове коментират, че зад аферата стоят ВИСОКОПОСТАВЕНИ български лица.

Afera.bg
25.
гражданин на Бургас
31.08.2012 06:56:15
6
26
Пълна илюзия е, че Николов е успешен кмет. Точно обратното. Ако тръгнем из града и ще се натъкнете на мръсни и разорани улици в центъра. Из кварталите е същото. Дори улицата-визитка на Николов "Цар Симеон" е вече с разбити тротоарни плочки и изсъхнала растителност по градинките. Язък за парите дето се хвърлиха там. Да не говорим за Морската градина, с която се гордее толкова много. Цяло лято не е поливано нищо там и градината е в окаяно състояние от сушата. Предишни години се поливаше, а по времето на Николов - тъц - и няма зелени площи, а изгорели бурени! Да не говорим изобщо за централната улица - разбити плочки и фонтани - пред х-л България, горе до пресечката с "Цар Симеон" - разбита работа и никой не си мърда пръста да оправи тази грозотия - може би защото са правени предишния мандат, но какво значение има това за гражданите!? Последната дивотия е събарянето на парапета пред Казиното от общинска фирма, но това се крие нарочно! А за църквата "Св.св. Кирил и Методий" да говорим ли изобщо, че именно Николов я разруши и лиши града от представителен храм!
24.
Тинка
30.08.2012 23:25:01
1
16
Това с Николов е залагалка,накрая ще отстъпи мястото си на следващия и ще остане кмет.Тако го направиха и на местните избори с кметицата на Мед.рудник,шефа на паркингите.И двамата и още няколко бяха вписани като остриета и накрая останаха на старите си позиции.Стари изпитани схеми:-)
23.
Стоянов
30.08.2012 21:30:04
4
12
На Керанка Касабова от много време и се иска да да стане депутатша ама не става
22.
Бургазлийка
30.08.2012 19:51:08
16
4
Браво бургазлия, но кажи това на номер 1 "бургазлийчето" от Комлука, дето се перчи за десет лева и порция кебапчета, дар от червените!
21.
Перко до изперкал
30.08.2012 19:48:59
7
10
Изперкал, да те отпера един въпрос, ако го проумееш- тези миризми да не са от вчера, както и самолетите бе, шушляк червен?
20.
бургазлия
30.08.2012 19:48:53
36
8
злобейте, злобейте, ама ГЕРБ са най-добрите и единствените които правят нещо добро за тая държава. колкото и да хулят разни недоносчета, ГЕРБ затова печелят изборите, защото хората виждат кой какво прави за тях.
19.
вуйчо крум
30.08.2012 19:48:04
5
13
а, дано като стане депутат махне тез ЛАМАРИНЕНИ ГАРАЖИ НА МЕДЕН РУДНИК ЧЕ МЕ Е СРАМ ДА ХОДЯ ТАМ ВЕЧЕ ,ДА НЕ Я СВЪРШВА КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА
18.
буля Иванца
30.08.2012 19:47:08
14
10
На Лукойл мирише отпреди 35 и кусур години, невръстен лумпен атакаджйски! Ти кога доде в Бургас от село, бе активист на НФСБ?
17.
джиджи-биджи
30.08.2012 19:45:13
15
3
По-големи крадци от комунистите няма. Охо-бохо е смъркнал или се е боцнал по-дълбоко.
16.
изперкал до леля ми
30.08.2012 19:43:03
5
14
не ти трябва да разбираш, просто излез на улицата и помириши на какво ти мирише-на лукойл и кроношпан, е сега дововолна ли си лелю! Докато се чудиш ще ти прелети самолет над главата и ти ще си радваш, че не ти е паднал на главата, ама ще оглушееш -спиш ли лелю вече от тези самолети и сега ми кажи лелю добър ли ни е кмета , а лелиното?
15.
йтозлийче до бургазлийче
30.08.2012 19:42:55
9
12
Ти бургазлийче си се родило преди четири лета и не помниш колко беля сториха червените кметове, но затова пък си от Детската организация на БеПасе в Бургас, нали?
14.
oho boho
30.08.2012 19:41:58
4
23
NIKOLOV OTKRADNA 40 MILIONA EVRO OT KORAL I BOKO TIKVATA GO PRAVI DEPUTAT.G E R B-DOLNI KRADCI.
13.
oho boho
30.08.2012 19:41:58
3
17
NIKOLOV OTKRADNA 40 MILIONA EVRO OT KORAL I BOKO TIKVATA GO PRAVI DEPUTAT.G E R B-DOLNI KRADCI.
12.
пак леля
30.08.2012 19:40:04
17
15
А че по-интелигентен и добър кмет от Димитър Николов не сме имали, това е ясно дори за мен, старата жена, сестра на ятак и активен борец. Браво Николов! И не обръщй внимание, че някои мои съпартийци, като чичо, се правят на интересни.
11.
Леля
30.08.2012 19:37:39
9
4
Не мога да разбера мисълта на чичо и чичовата му лелина, освен че е връстник и съратник на Лелин. А може и заедно със стринка и свако, да е сръбнал повечко и да са пели до зори партизански песни.
10.
пак чичо
30.08.2012 19:23:57
3
16
В някои сайтове се разнася новината, че НИКОЛОВ Е ПРОТЕКЦИОНИРАЛ ДОЙЧИНОВ, а това поставя въпроса за отношението му към кокаиновата афера с кораба.
9.
чичо
30.08.2012 18:33:43
5
22
Ако тане депутат, това ще е с цел д аполучи имунитет, защото след като ГЕРБ ЗАГУБЯТ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН, А ТОЙ ИМА ОТ КАКВО ДА СЕПЛАШИ
8.
4456
30.08.2012 17:55:23
1
8
izborite ne sa septemvri
7.
11111
30.08.2012 17:13:35
2
20
прочетете внимателно изборния кодекс и намерете текста за мажоритарните народни представители- това бе отменено през 2009г.- автора на статията да чете преди да пише
6.
лобист
30.08.2012 16:51:10
3
19
Почна се с предизборните спекулации.
Бесове, вашата работа ще стане, говорих с човека, той каза, ще видим!
5.
до реален
30.08.2012 16:23:05
6
23
защото за лошите неща наказват и не прощават, а добрите -то това му е работата, апропо да не би да си доволен от чистотата в града, кофите преливат с боклуци и текат разни отпадни води от тях
4.
Реален
30.08.2012 16:16:31
15
22
Добре де, защо винаги изтъквате само негативи? Сложете си ръката на сърцето и отречете, че от както Николов е кмет нищо хубаво не се случило в града. Ама то разбира се, че винаги може още и още. Човешката ненаситност е безгранична, който и да е кмет и Господ да слезе пак ще сте недоволни, че нещо още не е свършено.
3.
пепо
30.08.2012 16:15:33
7
15
ми не е лошо да стане вицепремиер, ама тая диана йорданова що ходи да ги разправя тия работи
много смешна става
2.
охлюв
30.08.2012 16:08:43
12
42
Ало герберския комсомол и пиарите къде дремете, я вижте долния коментар почвайте да пишете, да слагате минусчета, да не сте на разходка по Богориди и на някоя нова инициативка? Да не забравите, да напишете че сме най добрия град за живеене...и други разни лозунги от тоя сорт
1.
бургазличйче
30.08.2012 15:45:38
25
51
И така николов ще остави и доста проблеми на града-най високата такса за битови отпадъци, разбит дребен бизнес, все по растяща синя зона, заобикаляща неговата уличка, безработица над средната за страната, около 25 милиона заеми, и накрая неясно колко непризнати разходи по оперативните програми...изобщо нещата не са толкова розови и бургас може да е любим на бат Бойко, но Герб не е много любим на бургазлии...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори