×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Залетият с киселина Кезим: Болките са страшни! Ако имах пистолет, щях да се гръмна!


Залетият с киселина Кезим: Болките са страшни! Ако имах пистолет, щях да се гръмна!
Кезим Сюлейман е щастлив, че лекарите са успели да спасят от ампутация мъжкото му достойнство
19 Август 2012, Неделя, 12:10 ч.
Източник: Блиц

Съселяните на скандалния бачкатор мислели, че зад вендетата стоят сводници
Неописуем ад изживява залетият с киселина Кезим Сюлейман. 40-годишният бачкатор се съгласи да разголи изгорялата си и разядена плът и да покаже резултатите от стореното в поморийското село Бата.

„Болките, които изпитвам, са страшни! Едва издържам на моменти! Ако имах пистолет, досега щях да се гръмна!”, проплака Кезим, който бе наказан по безмерно брутален начин за това, че задявал кметската булка. Похотливите щения на бащата на две деца бяха попарени с киселина на 20 юли при поредното му посещение в кръчмата на комшийското село.

Сюлейман изповяда истинската причина за честите си посещения там, а именно мераците по първата дама на Бата – Мара. Той директно посочи нея и приятелката й като виновниците за изгорелите му мъжки атрибути и описа цветисто предисторията около недодяланата селска свалка.

Злочестият любовчия живее в бургаското село Подгорец заедно с жена си Везетие.

 


Кезим ни посреща усмихнат на вратата, като обяснява приповдигнатия си вид с думите: „Важното е, че

докторката ми спаси оная работа, иначе можеше да я отрежат

Много ме боли, ама ше са оправя.”

Картинката от нараняванията му обаче е, меко казано, плашеща. Цялата кожа около слабините му е свалена от киселината, а половите му атрибути буквално са кърпени и сглобявани наново чрез пластики. Единственото, което може да прави Кезим, е да припъшква на леглото и да чака по-добри времена. „Дъщеря ми, която е на 12 години, най се грижи за мен, `щото жената е на работа. Ама и тя като се върне, помага за всичко, щото аз сам не мога нищо да правя сега...”, нарежда наказаният чрез страшна и безпрецедентна вендета селски ухажор.

36-годишната му булка Везитие признава, че

вече му е простила задявката с Мара

и не му държи карез. „Станалото - станало. Сега само да се оправи”, казва тя. „Всеки сгрешава понякога. Ама повече няма никога”, приглася й общакът, потърсил разнообразие изпод чуждите поли, но намерил най-големия кошмар в живота си.

След шокиращата случка всички в затънтеното село с едва около 400 жители също подмятат, че „след туй нещо вече няма да си помисли да ходи по к....и”. Местните разкриха пред „ШОУ”, че Кезим не се ползва с добро име в селото, като причината за това е именно страстта му към женски ласки и най-вече – тази към чашката.

Преди няколко лета той се преместил в Подгорец от бащиното си село Топчийско и заживял в дома на родителите на жена си. „Вуйчо й се смили и им даде да се настанят в неговата къща. Хубаво, че е той човекът – да ги гледа. Има десетина крави и от тях каквото изкара -помага на семейството на Кезим. Ама той изколи ли май някои животни, продаде ли ги - не знам...”, разказва жител на Подгорец. Той обяснява, че залетият с киселина мъж постоянно бил в борчове. „Продаде пералнята от тях даже, щото не можеше да връща взетите назаем пари. Имаше някакъв кредит от 5000 лева и даже идваха тука в село писма от банките, че си искат парите. Щяха да им вземат къщата. Социалните даже искаха децата да прибират”, разяснява пред „ШОУ” добре запознат със сиромашията на семейство Сюлейман.

Действително Кезим и жена му не са никак добре финансово, разкриха самите те пред наш репортер. „Само аз работя сега – като камериерка на Слънчев бряг. Ама още месец-два и оставаме без пари. Кезим няма да може още много време да работи”, жалва се Везитие.

Като станала драмата в Бата, от Военноморската болница във Варна се обадили на кмета Адем да му кажат, че съселянинът му няма платени здравни осигуровки. „Пробвах аз в общината в Руен да се опитам да измоля да му ги платят, ама не стана, защото казаха, че така всеки ще иска да му се платят. Хубаво, че бяха братята му на Кезим да дадат около 600 лева, колкото бяха неплатените осигуровки”, обяснява Мехмедов.

Ситуацията в семейството на скандално прочулия се строителен работник е доста тежка предвид факта, че той има син на 9 и дъщеря на 12, за които трябва да се грижи. Кезим и жена му се надяват на помощ от социалните служби, поне докато залетият с киселина мъж се възстанови и започне да припечелва отново по строителните обекти. Хората от селото обаче не съжаляват особено много скандалния заврян зет. Сред тях се говори съвсем открито, че Кезим излизал от дома си уж на работа със строителната бригада, а си биел камшика към кръчмата на кака Мара.

Семейните драми на залетия с киселина Дон Жуан не са тайна за никого в малкото селце с почти 100% население от етнически турци. Хората в спокойния Подгорец обясняват, че откак е дошъл в селото, скандалите са станали ежедневие. Те се възмущават от Кезим, че хойкал и пиел алкохол, но разкриват, че

и жена му не падала по-долу

„Той постоянно пиян ходи. Клатушка се по улицата... Жена му два пъти бяга от него... Хората тука разправят, че с някакви сводници май била...”, разкрива пред наш репортер видна фигура в селото. Именно в тази насока били и първите подозрения на жителите на Подгорец, когато разбрали, че Кезим е бил наказан жестоко, при това по начин, по който си разчистват сметките сводниците.

Първият път, когато жена му избягала, било преди малко повече от година. „Нямаше я няколко месеца – в Айтос ли, в Бургас ли била. Вторият път беше съвсем наскоро – малко преди да стане това нещо с Кезим и киселината. Тогава се носеше слух, че жена му е при сводници и са му искали пари, за да му я върнат”, разкрива селските интриги довереният източник на „ШОУ” в селото. Самият Кезим обаче разсея подозренията около заливането с киселина в тази насока: „Не! Не е вярно! Аз видях, че Мара и другата ме заляха!”, категоричен е той. Злополучният любовчия обаче няма представа дали срещу него има някаква поръчка за разчистване на стари сметки или просто става дума за брутална женска вендета.

А хората в Подгорец се сещат и за друг, меко казано, смущаващ факт в биографията на заврения зет. Преди време срещу почерпения Кезим било подадено оплакване от съселянка, която обяснила, че той задърпал щерка й. Както се оказва, това не би било прецедент около фигурата на бачкатора, но тук драмата е такава, че


 

момичето било на 12-13 години

Жената се жалвала на кмета Адем, който от своя страна говорил със Сюлейман, но той категорично отрекъл да има нещо такова. Разследващите случая в село Бата довериха пред репортера на “ШОУ”, че „кучето е заровено” точно там, където казва Кезим. А именно, че жената на кмета и приятелката й са искали да му погодят номер и са ливнали течността. „Имаме ясни насоки за това, което се е случило. Имаме опорни точки в разследването и е въпрос на време да бъдат повдигнати обвинения на виновните”, коментира ченге, което е един от двигателите в разследването на гнусната вендета.

В категории: Лична драма


6
Коментара по темата
6.
*********
06.01.2016 16:21:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
KATQ OT SLIVEN
06.01.2016 16:14:34
0
0
TOQ PUK GOLQM IBACH SE IZVUDI KAKTO KAZVASHE PEVICATA NA KRESTAL= NO SUDBATA E RESHILA DA GI RAZDELI=KOI ZNAE KAK E TORMOZEL JENASI TOQ KRETEN,E SEGA SHTEE TIH POLYCHIL SI GOE.TOQ PUT GO NAIBAHA DRYGITE.NA TUKIVA TUKOVA.KUDE OTIVA TOI S 12 GODISHNI.SEGA E MUJ SAMO NA JENASI.DOBRE,DOBRE E MIR I OBICH SHTE IMA V KUSHTATA MY. SEGA SILATA I V RACETE DA GO KOMANDVA JENA MY.SAMO TUKA.
4.
brn
19.08.2012 22:08:52
4
3
Плашещо-неплашещо...това е самата реалност.
3.
емилия
19.08.2012 13:37:58
2
16
Всичко ми е ясно, ама защо трябваше да пуснете снимка на половите му органи, без 18+ или каквото и да било закриване? Вие сте най-отвратителната медия в България. В нито един друг сайт я няма поместена тази снимка. Не забравяйте, че няма пари на този свят, които да купят достойството Ви.
2.
боклуци
19.08.2012 13:12:30
3
16
Да ви еба путката майчина селска на всички от това жалко, селско, клюкарско списанийце !
1.
идиоти
19.08.2012 13:07:38
4
14
гнусляри такива, повече няма да чета жалкия ви сайт, нито пък блиц... вие не сте хора, а изроди ненормални.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори