×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брюнетката Соня Енилова е новият зам.областен управител на Бургас


Брюнетката Соня Енилова е новият зам.областен управител на Бургас
Соня Енилова не е така атрактивна като предшествменичката си Златина Дукова, но е сред най-добрите консултанти по европроекти в областта на туризма у нас
25 Юли 2012, Сряда, 14:25 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА Снимка: архив Бесове

Тя ще поеме поста от атрактивната и напориста блондинка Златина Дукова, която замина за София

След като приключи с щателния оглед на всички дами на територията на Бургаска област с добро образование, приятен външен вид и поведение, губернаторът Константин Гребенаров се спря най-подходящата. Това е брюнетката Соня Енилова - консултант в областта на регионално развитие и управление на проекти. Енилова е и председател на управителния съвет на Бургаската регионална туристическа асоциация и член на Националния съвет по туризъм. Тя ще замени симпатичната и делова юристка Златина Дукова, чиито качества бяха високо оценени и тя замина на работа в столицата – като член на българския аналог на Съда по правата на човека. Дукова работеше с размах в Областна управа и бе вдигнала летвата високо за всеки, който би дръзнал до поеме поста й. Енилова е не по-малко амбициозна, умна и компетентна, но не толкова атрактивна като външен вид и отворена за светски контакти.
Засега самата Енилова не знае, че тя е изборът на Гребенаров, кандидати имало много от средите на ГЕРБ, но те все се оказвали неподходящи поради недостиг в комбинацията знания, опит и приятна външност.

Соня Енилова е изключително удачен избор, тъй като разбира от печеленето на европроекти, към което Областна управа се стреми. Въпреки честите промени в политическият кабинет на Гребенаров в Областна управа, за познавачите на политическата кухня, това е най-добре работещата държавна администрация в най-новата история на Бургас. Атанас Терзиев – другият зам.областен управител, който отговаря за териториите, които са изключителна държавна собственост, също много бързо навлезе в ресора си и според експертите работи повече от отлично.

Енилова не веднъж е спрягана за политически пост в правителството на ГЕРБ. Миналото лято, след конфузното отстраняване на шефката на борда на Слънчев бряг АД – Мария Михалева насред сезона - поради непрекъснатите скандали с хотелиери и концесионери, както и поради ниската й култура на поведение, Енилова бе поканена да седне в горещия стол. Тогава обаче Енилова отказа предвидливо, усещайки, че няма да се справи с тежката ситуация. Бойко Борисов тогава направо посочи кой да заеме директорското място - Златко Димитров, лидер на общинския ГЕРБ в Несебър и тогавашен зам.областен управител. Димитров пое отговорността и се върна в Слънчев бряг, където е и досега, спасявайки АД-то, комфорта на хотелиерите и наемателите, както и мира между конкурентните бизнеси. На негово място в Областна управа влезе другият несебърлия – Атанас Терзиев, който се справя отлично със задачите, а външният му вид напълно отговаря на високите критерии на Гребенаров. За служителите в Областна управа – Бургас се знае, че спазват стриктно протокола и понеже шефът им ходи в тъмен костюм и затворени обувки дори и в 40-градусова жега, там никой не си позволява курортни волности.

В категории: Власт , Политика


14
Коментара по темата
14.
maora
16.08.2012 13:58:09
0
3
забравих да спомена момченцето Терзиев- зам.областен !!!!!! Само за това че ДЕЛА се вляха в ГЕРБ напук на Диневи брадърс му дадоха поста. Това е позор !!!! Има ли нормален човек, който да вярва в ренесанса на БГ . Ако има такива те са за незабавна хоспитализация ..Ние никога няма да живеем нормално и спокойно . Запомнете го !
13.
maora
16.08.2012 13:54:44
0
3
аз не мога да разбера друго: какви са тия 30-33 годишни министри и зам.министрив ГЕРБ !!!! Абе ние съвсем сме идиотизирани като народ. Бе как на никой не му направи впечатление това , нито на журналисти нито а обикновени хора.....Те нямат първо житейски опит а камо ли професионален да управляват основни стълбове в държавната машина. Това е подигравка с нас и безтегловност на кадрите на ГЕРБ. Заслужаваме си съдбата : изчезване на БГ нацията след 20- 30 години.
12.
До 10
30.07.2012 09:47:42
0
10
А през колко партии мина Дукова? Те всички кадри на ГЕРБ са политически "неуравновесени", мятат се ту в една ту в друга крайност докато не намерят пост с който да си "почешат" егото.
11.
I
28.07.2012 20:59:35
0
2
http://www.factor-bs.com/news-23839.html
10.
Georgi
28.07.2012 15:37:01
5
4
а бе и това ли трябваше да се случи! По-неудачен избор не може и да има. Да, не е обезумяла политически, просто е политически хамелеон- тази жена смени няколко партии: щом дойде нова партия и тя е там..Първо БКП, като беше Костов, дружката й в София М.Асенова я вкара в Съвета по туризъм, като дойде НДСВ мина при тях, после мина към Герб- голяма използвачка! Герб се изложиха, явно съвсем са я закъъсали, щом опряха до тая използвачка! А за проектите й-да не говорим, халтури тотално,къде е Регионалната й иновационна стратегия, тъй и не я видяхме...
9.
666
27.07.2012 12:36:07
6
6
Ако говорите за Енилова,познавате ли я?Тази жена е изключително уравновесен и интелегентен човек .Работила съм по проект с нея преди няколко години.В сравнение с Дукова /дето само се парчеше и уреди всичките си некадърни роднини на отговорни места/ Соня на светлинни години преди нея.Така,че не плюйте без да познавате хората.Радвам се ,че се измете онова дребно същество.
8.
запознат 2
25.07.2012 23:23:07
3
5
Нали някой после да лежи по затворите за злоупотреба с еврофондовете. Такива като нея са много ценни- безгласни букви.
7.
zapoznat
25.07.2012 18:33:03
12
7
Най-накрая добро попадение на ГЕРБ-добър експерт, не е политически обезумяла.Ще видите как и областния ще се промени ...Упех СОНЯ
6.
Черноморски
25.07.2012 17:59:17
5
18
Всичките й проекти на С.Енилова са една бутафорна деятелност, а отчитането им - изпразнена от съдържание показност.
Изборът е по-скоро от липса на по-добра кандидатура или по-скоро, че си е "наша" неменклатура"
5.
Байо
25.07.2012 16:52:19
4
12
уникална простотия, която е толкова вярна, колкото новината на бесове, че има 50 убити на летището :-DDDDDD
а това че на всеки ред се пише за външния вид на тоя или оня е повече от смешно, идиотииииииии сте, идиоти. - мухахахахахахахахахахахахаха
4.
смях в залата
25.07.2012 16:47:58
6
10
изключително антипатична жена, противна.Да им имама критериите на гейберастите ха ха ха
3.
I
25.07.2012 15:33:22
2
9
Заглавието не отговаря на истината!
2.
ужас
25.07.2012 15:24:50
6
15
Тая пък лизачка смени всички партии...не се ли наяде да краде пари от европроекти
1.
az
25.07.2012 15:11:48
6
3
виж истината във видео http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/74632
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори