×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извергът от Сарафово Тодор Иванов остава в ареста (ОБНОВЕНА)


Извергът от Сарафово Тодор Иванов остава в ареста (ОБНОВЕНА)
Убиецът Тодор Иванов, който застреля в гръб жена си на рождения й ден, излиза от залата, след като съдът го остави за постоянно в ареста
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Юли 2012, Сряда, 13:55 ч.
Автор: Женя Атанасова, снимка авторът

Трябваше да го направя, казал той, след като застрелял жена си

Извергът Тодор Иванов от ж.к. „Меден рудник“, който застреля с три куршума съпругата си Виолета Иванова на рождения й ден, в неделя срещу понеделник, остава в ареста, реши днес съдията Цвета Попова.

Пред магистратите убиецът каза, че бил съкрушен психически, тъй като през последните два месеца жена му непрекъснато подавала жалби срещу него в полицията и твърдяла, че той я заплашва. Според него тя искала да избяга с децата им. Така от най-отговорния и любящ баща той се превърнал в най-лошия човек. Тодор така и не успя да даде логично обяснение за проявената крайна жестокост.

Малко преди полунощ в неделя, напълно съзнателно той изстреля три куршума в гърба на жена си с незаконно придобит пистолет. Драмата се разви в бургаския квартал Сарафово, където живеят Виолета и двете им деца - Николай и Борислав, на 4 и 5 години.

Четири часа по-рано Тодор бил засечен да се движи с колата на съпругата си в квартала. Виолета вече била подала сигнал в полицията, че личният й автомобил е откраднат от мъжа й. В един момент обаче Тодор изоставил колата на друга улица в квартала. Същата вечер Виолета празнувала с приятели рождения си ден. След като научила, че Тодор зарязал колата й в Сарафово, тя сложила децата да спят и излязла да я търси.

През това време убиецът се шмугнал в къщата на Виолета, тъй като не я намерил, останал в тъмната дясна част на двора и зачакал. Със себе си той носел кутия цигари и чанта с лични документи, изпушил пет и хвърлил фасовете, които вече са и сред веществените доказателства. След като Виолета прекрачила прага на двора, Тодор изскочил и произвел изстрелите. По щастлива случайност пистолетът засякъл и нямало други жертви.

„Трябваше да го направя”, казал извергът след като тялото на жена му се свлякло на земята.

Като свидетели по делото са привлечени и трима очевидци на кървавата драма – Звездомир, братът на жертвата Камен и Филип. И тримата са дали идентични показания.

Според наблюдаващия прокурор Йорданка Дачева, ако съдът признае Тодор за виновен, грозят го от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.

Предусещайки фаталния си край, Виолета неколкократно е подавала жалби в полицията за психически тормоз и кражби от страна на съпруга си. Тя предприела и крачка към развод. Тодор редовно друсал, проигравал всичките пари на хазарт и често крадял от родителите й.

От 11 юли т.г. 30-годишният мъж има ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 100 метра. Срещу Тодор, който е с основно образование, има и две други обвинения за кражби от семейството на Виолета.


В категории: Темида


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
11
Коментара по темата
11.
Sonik
06.08.2012 10:53:46
0
1
Nai-razliqni versii ste pisali ,moje li taka-pokazaniq sa dadeni i vapreki tova....gluposti pisali,gluposti kolkoto si iskat!!!Dano pone sada,bade kraino kriti4en s Todor i mn.dr.kato nego,...na gelotinata ,tova zaslujava.Smart-sas smart se zapla6ta.......Ne go ostavqite da mu se razmine,kakvo sa 10-15-20god. pred tova koeto napravi,a decata vaob6te ne mu puka za tqh,te bqha kato edna mi6ena..i s tova go dokaza o6te pove4e....
10.
Sonik
06.08.2012 10:53:40
1
1
Nai-razliqni versii ste pisali ,moje li taka-pokazaniq sa dadeni i vapreki tova....gluposti pisali,gluposti kolkoto si iskat!!!Dano pone sada,bade kraino kriti4en s Todor i mn.dr.kato nego,...na gelotinata ,tova zaslujava.Smart-sas smart se zapla6ta.......Ne go ostavqite da mu se razmine,kakvo sa 10-15-20god. pred tova koeto napravi,a decata vaob6te ne mu puka za tqh,te bqha kato edna mi6ena..i s tova go dokaza o6te pove4e....
9.
NNN
26.07.2012 21:58:22
1
2
КАТО НЕ ЗНАЕТЕ,НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.ТЯ СИ Е ТЪРСЕЛА КОЛАТА,А НЕ СЪПРУГА.БЕШЕ МНОГО СПОСОБНА И ДОБРА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГА ДО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ.ДАНО ТОДОР ПОЛУЧИ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА
8.
Някой
26.07.2012 08:10:49
1
6
Потресаващо е! И да си кажа, упреквам полицията за бездействие! Сигурен съм, че всички оплаквания за тормоз са приключвали с протокол за предупреждение! Ограничителните заповеди по ЗЗДН са чиста формалност, а МВР не съдейства за изпълнението им! И аз съм бил жертва на домашно насилие /от баща ми/, за щастие още не са ме застреляли!
7.
Az
25.07.2012 22:24:56
0
3
Trqbva da se dootochni che tq e izlqzla ot doma si za da si vzeme izostavenata kola pridrujena ot policai ... sprete da narejdate jalki ste, momicheto si otide i tazi prisada mu e malka, trqbva mu machenie kakto e machel kakto jena si taka i decata si!!!!!
6.
мао
25.07.2012 19:35:09
1
6
Ем първо прочети внимателно статията и тогава коментирай.Първо готина според вижданията да аз я познавам лично и жената си е готина-и второ ако е тръгнала го е направила за да прибере колата си а не да търси "мъжа си" а този изверг дано гние в затвора доживот -остави собствените си деца сираци а още повече е искал и тях да убие гнусна гнида.
5.
почиващ
25.07.2012 18:45:01
2
12
Абе чудя се какво го размотавате тоя мръсен,гаден черен педерас ами не го вържите на някое по-централно място да го претрепим с камани да го е..а миризливия циганин.
4.
Моеихей
25.07.2012 17:30:43
0
7
направо не вярвам как е живяла жената с тоя манго
3.
56
25.07.2012 15:38:27
0
5
male nqma takuv mangal urod
2.
Ем
25.07.2012 15:26:11
8
1
Чак пък толкова готина да е... Ако нещата са точни в статията, за какъв дявол тя ще излиза нощем (!) да търси мъжа си , срещу когото е подавал обвинения и е знаела, че има опасност за живота й!?
1.
един
25.07.2012 14:08:37
1
9
как е възможно такъв талибан да е имал такава готина жена
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори