×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смешно самолетче търсеше тримата изчезнали край Петолъчката


Смешно самолетче търсеше тримата изчезнали край Петолъчката
В ръцете на военните това самолетче изглеждаше странно, то наподобява детска играчка
06 Юни 2012, Сряда, 16:37 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки: СКАТ ТВ

Вятърът отвя "мощния" апарат и вярата на близките на работниците в неизвестност

Мощната операция на военните, която трябваше да направи обследване на района около взривилия се вчера склад за боеприпаси край „Петолъчката”, днес започна с едно смешно самолетче, наподобяващо макет, изработен в едновремешните кръжоци „Млад авиомоделист”. То изглеждаше странно в ръцете на военните, защото наподобяваше тези самолетчета, които всеки може да си купи от магазините за детски играчки. В някои от придобивките на малчуганите също има камера като на апартчето, вдигнато във въздуха днес. Но то не беше предназначено за игра, а да направи снимка на опустошения район, чрез която трябваше да бъдат открити и тримата работници, изчезнали при трагедията.

Този самолет не е от магазин, а от операцията на Петолъчката

 Министърът на отбраната Аню Ангелов и заместникът му Валентин Радев обявиха начало на операцията публично. Дори екипа на bTV е бил помолен да оттегли техниката си от мястото, за да не влияе на радиочестотите на апарата, каквито после се оказа, че изобщо не съществуват. Малко след това стана ясно, че самолетът е бил пометен от силния вятър, който по принцип е характерен за Сливен.
След това беше пуснат и втори безпилотен самолет, а пък два специализирани автомобила търсиха камерата, паднала от първия летателен апарат.
Ако не беше трагедията на хората в Лозенец и Стралджа,
 
И това е безпилотен самолет, но американски

 както и мъката на близките на изчезналите работници, съобщенията по повод спасителната акция днес биха изглеждали истински смешни.
За жалост не се отнасят за детска игра, в която летят подобни самолети.

В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 0
10
Коментара по темата
10.
Смешник
07.06.2012 10:50:16
0
4
Сигурно съм късоглед, защото не виждам нищо смешно... Виждам само три тъжни факта:

- Случи се поредна трагедия, в която има ранени, а най-вероятно и загинали;
- Както все по-често се случва, може би става въпрос за лош контрол, немърливост и държавно безхаберие с елементи на корупция (за къде без корупцията). Всичко ще се потули, виновните ще продължат да си пият кафето;
- Журналистиката ни започва все по-малко да се различава от разговорите на махленските клюкарки пред блока. Всеки, който има компютър и достъп до интернет, се "превръща" в журналист, независимо колко некомпетентен и бездарен е.
9.
borian4o
07.06.2012 08:04:31
2
3
ти беше ли там Борянке?!..или си размотаваш задника на високи токчето по бургаските улици ...и как реши че е смешно?!смешна си ти и тия дето пишете в тоя сайт
8.
borian4o
07.06.2012 08:04:26
2
4
ти беше ли там Борянке?!..или си размотаваш задника на високи токчето по бургаските улици ...и как реши че е смешно?!смешна си ти и тия дето пишете в тоя сайт
7.
????
07.06.2012 07:38:38
1
8
Според мен думата "смешно" в заглавието на статия за трагедия е меко казано неудачно.
6.
някой
07.06.2012 06:43:11
2
5
СМЕШНИ СТЕ ВИЕ СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ.
5.
Ирод
06.06.2012 21:38:42
1
8
И как точно разбрахте, че е смешно? Анализирахте материалите, от които е изработенно, видяхте техническите данни, проверихте възможностите на камерата?

Ето затова ви плюят хората - елементарна проверка в Интернет ще ви покаже, че използването на подобни "играчки" е практика по целия свят, а най-добрите модели са даже още по-малки.

Същите сте като онези малоумници, които пуснаха снимка на Кърт Кобейн като твърдяха, че това бил Аксел Роуз...
4.
....
06.06.2012 20:52:52
0
1
ужас
3.
БМ
06.06.2012 20:46:34
0
3
Борянке, самолетчето не е смешно, напротив, много е симпатично - като теб!
2.
тервел
06.06.2012 19:06:20
2
7
Стефане, такива жалки нищожества като теб работят като касиери в кенефа на плажа, бият жените си и псуват децата си.

"Просто" е поредното упражнение на министерството, което трябва уж да ни пази. Военните не са виновни че работят с играчки. Те просто нямат средства за повече, след като бяха ограбени и поругани.
1.
Стефан Стоянов
06.06.2012 17:36:09
11
8
Просто написана статия на още по-тъпа журналистка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори